قول داده بودم تا پایان فصل که وضعیت تیم خوب بشه و ما هوادار ها هم به داماش فقط فکر کنیم حالا که دوباره روزهای خوب برگشته :دی و این چند خبر داغ برای داماشی ها و کسانی که چلسی رو هم دوست دارن
----------------------------------------------------------------------------------------
لباس اول فصل آینده چلسی معرفی شد
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/agw4gw.jpg[/img:f31bd946e6]
باشگاه فوتبال چلسی و آدیداس امروز از لباس اول چلسی برای فصل 14-2013 رونمایی کردند.
باشگاه چلسی و کمپانی آدیداس تیزر تبلیغاتی خود را با شعار "رنگ لباس آبیست، دیگر چه چیزی مهم است؟" منتشر کردند و در آن هواداران را به پیش خرید لباس اول فصل اینده چلسی بدون دیدن آن تشویق کرده بودند. در این تیزر تبلیغاتی بازیکنان چلسی با رنگی مخصوص آبی شده بودند و به شدت مورد استقبال هواداران قرار گرفت.
سر انجام امروز باشگاه فوتبال چلسی در وبسایت خود از لباس فصل آینده برای بازی های خانگی رو نمایی کرد.
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/rshhse85.jpg[/img:f31bd946e6]
تکنولوژی به کار گرفته شده در لباس
رنگ لباس به طور سنتی آبی است، با این حال آدیداس از آخرین فن آوری های خود برای هرچه بهتر شدن شرایط بازیکنان چلسی در این لباس استفاده کرده است.
تکفیت- این فناوری باعث بهبود سرعت، استقامت و آگاهی بازیکن می شود. تکفیت باعث ایجاد ثبات در عضلات و ماهیچه ها می شود و همین عامل سبب افزایش بازده بازیکن شده و کاری می کند که آبی پوش بتواند از نهایت قدرت خود جهت استارت زدن و ... استفاده کند.
کلایماکول- فناوری کلایماکول آدیداس باعث ایحاد ترکیبی از دما و رطوبت در لباس شده و همینطور کاری می کند که جریان هوا به طور مناسب به سطح پوست بازیکن در مناطق حساس به گرما برسد. در این طرح از پارچه های سه بعدی و کانال هایی برای تهویه هوا استفاده می شود.
---------------------------------------------------------------------------------------
حضور هازارد و ماتا در لیست بهترین بازیکنان سال
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/afag4.jpg[/img:f31bd946e6]
اتحادیه فوتبالیست های حرفه ای، امروز نامزد های کسب عنوان بهترین بازیکن سال را اعلام کرد که در میان آن ها سه بازیکن از باشگاه چلسی به چشم می خورد.
خوان ماتا و ادن هازارد هر دو در فهرست نامزد های کسب این عنوان معتبر قرار گرفته اند، این دو هافبک بازیساز فصل فوق العاده را پشت سر گذاشته اند.
ماتا در این فصل از رقابت ها 18 گل برای تیمش به ثمر رساند و تعداد فراوانی نیز پاس گل برای هم تیمی های خود ارسال کرده است.
هازارد در اولین فصل حضور خود در فوتبال انگلستان، خیلی زود با شرایط سخت جزیره کنار آمد و تا کنون 12 گل به ثمر رسانده است.
ادن هازارد بلژیکی که به تازگی 22 ساله شده است، در لیست کسب عنوان بهترین جوان سال نیز قرار گرفته تا توانایی های فوق العاده خود در جا گذاشتن بازیکنان و به ثمر رساندن گل های زیبا را به رخ دیگران بکشد.
بازیکن دیگر چلسی که نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال می باشد، روملو لوکاکو، جوان 19 ساله بلژیکی است که به طور قرضی در وست برومویچ روز های درخشانی را سپری می کند. لوکاکو زیر نظر استیو کلارک در وست برومویچ فصلی رویایی داشته و توانسته 13 گل در لیگ برتر به ثمر برساند.
لیست نامزد ها به طور کامل
نامزد های کسب عنوان بهترین بازیکن سال
ادن هازارد - چلسی
خوان ماتا - چلسی
گرت بیل - تاتنهام
رابین ون پرسی - منچستر یونایتد
مایکل کریک - منچستر یونایتد
لوئیز سوارز - لیورپول
نامزد های کسب عنوان بهترین بازیکن جوان سال
ادن هازارد - چلسی
روملو لوکاکو - چلسی (به طور قرضی در وست برومویچ بازی می کند)
کریستین بنتکه - استون ویلا
گرت بیل - تاتنهام
دنی ولبک - منچستر یونایتد
جک ویلشر - آرسنال
برندگان در مراسمی در تاریخ 28 آوریل و در لندن معرفی خواهند شد.
----------------------------------------------------------------------------------
تحویل جام قهرمانی اروپا و حواشی آن
روز گذشته باشگاه چلسی طی رسوم گذشته جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را به مسئولان یوفا تحویل دادند.
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/uclcersmkk.jpg[/img:f31bd946e6]
تیم فوتبال چلسی قهرمان سال گذشته لیگ قهرمانان اروپا، جام قهرمانی را به مسئولان یوفا و میشل پلاتینی تحویل داد تا آن را در ورزشگاه ومبلی، میزبان فینال سال جاری قرار دهند.
در این مراسم پتر چک، جان تری، فرانک لمپارد، فرناندو تورس و برانیسلاو ایوانوویچ به عنوان نماینده بازیکنان در این مراسم در کنار مسئولان باشگاه حضور داشتند.
انتقال جام قهرمانی از استمفوردبریج به ومبلی را مدافع سابق چلسی ، گریم لی سوکس بر عهده داشت که آن را از قطار های زیر زمینی عمومی حمل کرد که در این باره گفت :" نباید با خودم وسایل جوشکاری بیاورم."
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/uclcerxwx.jpg[/img:f31bd946e6]
طبق اخبار گذشته که صحت آن از سوی باشگاه چلسی هیچگاه مشخص نشد، در فینال سال گذشته و در ورزشگاه آلیانس آرنا، پس از قهرمانی چلسی یکی از دسته های جام در رختکن دچار شکستگی شده بوده است که یکی از کمپانی های نقره کاری لندن آن را ترمیم کرده است و در این مراسم نیز جام قهرمانی هیچ عیب و ایرادی نداشت.
حاشیه بزرگ این مراسم رفتار سرد جان تری در مقابل رئیس اتحادیه فوتبال بود. جان تری که سال گذشته از سوی دادگاه قضایی لندن و دیگر قضا از هر گونه اتهام به نژادپرستی تبرئه شده بود، از سوی اتحادیه فوتبال کشورش متهم شناخته شد و بازوبند کاپیتانی تیم ملی را از او گرفتند که تری نیز در جواب آنها از تیم ملی کناره گیری کرد.
این ماجرا تا روز گذشته ادامه داشت و در حالی که دیوید برینشتین رئیس اتحادیه فوتبال به سراغ بازیکنان چلسی آمد تا با آنها دست بدهد تری به سمت دیگری رفت و بعد از اتمام احوال پرسی ها دوباره به جمع بازیکنان بازگشت و هیچ عکس العملی به حضور رئیس اتحادیه نکرد.
تری در انتهای مراسم در مصاحبه ای با اسکای اسپورتز گفت:"نه، گوش کنید. این برای من سخت است.او مطمئنا به دادگاه رفته و درباره من صحبت کرده است اما من نمی خواهم درباره او صحبت کنم."
جان تری همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید با رئیس اتحادیه دست داده ای، با صراحت کامل گفت: "نه."
اما رئیس اتحادیه سعی داشت این مسئله را بزرگ نکند و گفت:" من متوجه نشدم و رابطه من با تمامی کسانی که اینجا هستند فوق العاده است، من متوجه چیزی نشدم و فکر می کنم باید درباره چیزهای مثبت صحبت کنیم تا آن اتفاقی که مهم نبوده است."
اما خبرنگار اسکای او را به جالش کشید و پس از آنکه از رابطه اش با تری پرسید، برینشتین گفت:" کمی از هم دور هستیم .من نمی دانم و از اینکه صداقت داشته باشم نمی حراسم. چیز های دیگری در سه ماه اخیر برای فکر کردن داشته ام."
------------------------------------------------------------------------------------------
فرانک لمپارد، خواهان تغییر سیاست چلسی
فرانک لمپارد بر این باور است که باشگاه چلسی باید سیاست خود در تغییر سریع کادر فنی را تغییر دهد.
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/wqg54.jpg[/img:f31bd946e6]
رافا بنیتز در ماه نوامبر به عنوان جانشین روبرتو دیمتئو روی کار آمد و تا پایان فصل نیز هدایت آبی ها را بر عهده خواهد داشت. این در حالیست که نه دیمتئو و نه ویلاس بواس نتوانستند برای یک فصل کامل روی نیمکت چلسی دوام بیاورند.
لمپارد بر این باور است که عدم ثبات کادر فنی در چلسی می تواند مشکل ساز شود. آبی های لندن در 13 سال گذشته 10 بار سرمربی خود را عوض کرده اند.
لمپارد، ستاره 34 ساله باشگاه چلسی گفت: "در هر وضعیتی، اگر سرمربی بیاید که بتواند ثبات داشته باشد و در پست خود ابقا شود، خوب است."
"همه ما می دانیم که چندین سرمربی موقت داشته ایم. هواداران و باشگاه در صورت این که بتوانیم مربی پیدا کنیم که بتواند بیش از نیم فصل و یا برای مدتی طولانی تر سکان هدایت چلسی را بر عهده بگیرد، خوش حال خواهند شد."
لمپارد در مورد شرایط کنونی چلسی در آستانه دیدار مقابل لیورپول نیز توضیح داد: "ما می خواهیم در وضعیت خوبی باشیم. مطمئنا یک شنبه شب بازی سختی مقابل لیورپول خواهیم داشت. پس از آن با یونایتد در خارج از خانه، تاتنهام در خانه، استون ویلا در خارج از خانه و اورتون در خانه بازی خواهیم کرد. کار سختی پیش رو داریم، ممکن است که کسب سهمیه لیگ قهرمانان به هفته آخر رقابت ها کشیده شود."
-------------------------------------------------------------------------------------
مذاکره لورکوزن و چلسی برای شورله
مذاکرات دو باشگاه بایرن لوروکوزن و چلسی بر سر انتقال شورله به استمفوردبریج آغاز شده است
[img:f31bd946e6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/shurlktrt.jpg[/img:f31bd946e6]
تیم چلسی که برای فصل آینده می خواهد جبران عقب افتادن هایش از رقبای سنتی خود را بکند خیلی زود برای نقل و انتقالات تابستانه دست به کار شده و با باشگاه بایرن لورکوزن بر سر انتقال شورله، مهاجم جوان این تیم بر سر میز مذاکره نشسته است.
رودی فولر که برای مذاکره با باشگاه لندنی راهی این شهر شده بود در مصاحبه ای به بیلد گفت:" بله، من به لندن رفته بود و مذاکراتی انجام دادیم. چیز بیشتری اتفاق نیافتاد و هیچ تصمیمی گرفته نشده است."
به گفته رسانه های آلمانی باشگاه چلسی کوین ده بروینه را نیز به لورکوزنی ها پیشنهاد کرده اند تا از مبلغ 20 میلیون پوندی قرارداد شورله بکاهند.

.png)
.png)
.png)
.png)