[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه مارس 23, 2013 8:34 am

بواتنگ با فيفا عليه نژاد‌پرستي همکاري مي‌کند

هافبک غنايي تيم فوتبال آ.ث‌ميلان ايتاليا پذيرفت در گروه ويژه «مبارزه با نژاد‌پرستي» فيفا فعاليت کند.

کوين پرينس بواتنگ پس از آنکه در مراسمي که توسط سازمان ملل در شهر ژنو به مناسبت مبارزه با تبعيض نژادي انجام گرفت، موافقت خود را با پيشنهاد فدراسيون جهاني اعلام کرد.

به گزارش فارس، وي که براي اين منظور از طرف سپ بلاتر، رئيس سوئيسي فيفا پيشنهاد همکاري گرفت، اعلام کرد: پس از مراسم ژنو، بلاتر از من دعوت کرد در زمينه مبارزه با آثار تبعيض نژادي با فدراسيون جهاني همکاري کنم که پذيرفتم.

بواتنگ که در آلمان متولد شده، برادر جروم بواتنگ، مدافع تيم بايرن مونيخ است.

وي در چند وقت گذشته مورد دشنام‌هاي نژاد‌پرستانه برخي تماشاگران واقع شده است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 23, 2013 4:26 pm

خورخه کامپوس ..................عاشقشم

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مارس 24, 2013 9:04 am

گالیانی : بالوتلی یکی از 5 بازیکن برتر دنیاست اما تواضع می کند / آلگری قطعا میلان را ترک نمی کند
مطمئن هستم که گتوزو برای مربی‌گری، مدیریت یا هرچیز دیگر به میلان باز خواهد گشت، اما آلگری قطعاً میلان را ترک نخواهد کرد.

سایت گل-آدریانو گالیانی، معاون باشگاه میلان، ادعا می‌کند ماریو بالوتلی در میان پنج بازیکن برتر دنیا قرار دارد، و همچنین او بازیکن بسیار متواضعی است.

به گزارش گل به نقل از میلانیستا گالیانی به اسکای‌اسپورت ایتالیا گفت: من فکر می‌کنم در حال حاضر او در میان 5 بازیکن برتر دنیا قرار دارد. پشت سر لیونل مسی، کریستیانو رونالدو، زلاتان ایبراهیمویچ و رامادال فالکائو، من * ماریو را بهترین بازیکن جهان می‌بینم.

البته ادینسون کاوانی را نباید در آن فهرست فراموش کنیم، این را هم نباید فراموش کرد که ماریو تنها 22 سال سن دارد. این پسر بسیار متواضع است. او را صدا زدم تا به خاطر گل زیبایش مقابل برزیل به او تبریک بگویم، اما گفت باید گل‌های دیگری هم به ثمر می‌رسانده است.

من همیشه بالوتلی را به عنوان یک بازیکن بسیار بزرگ در نظر می‌گیرم، حتی زمانی که در اینتر بود، و ما توانستیم این ستاره بزرگ را به ایتالیا بازگردانیم.

من هر روز با او صحبت می‌کنم و می‌گویم همین روند را ادامه بدهد، به عنوان فصل اول بسیار خوب بوده است. میلان 8 توپ طلای بهترین بازیکن جهان را دارد، امیدوارم ماریو نهمین را برای ما کسب کند.

گالیانی همچنین در رابطه با آینده‌ی نیمکت مربی‌گری میلان به صحبت پرداخت : گتوزو مربی میلان می‌شود؟ من محبت بسیاری نسبت به رینو دارم. همه‌ی بازیکنانی که در میلان بازی می‌کنند، دوست دارند در اینجا به مربی‌گری بپردازند.

مطمئن هستم که گتوزو برای مربی‌گری، مدیریت یا هرچیز دیگر به میلان باز خواهد گشت، اما آلگری قطعاً میلان را ترک نخواهد کرد. او برای فصل آینده هم با ما قرارداد دارد و مشکلی هم با او نداریم.

معمولاً تیمی که بهترین خط دفاع را دارد برنده‌ی اسکودتو می‌شود و نه تیمی که بهترین خط حمله را دارد. ما مهاجمانی بسیار عالی داریم، اما باید در ناحیه‌ی دفاعی تمرکز خود را بالا ببریم. مبارزه‌ی دشواری برای رتبه‌ی دوم در پیش خواهد بود.

او در رابطه با تیم‌های پایه‌ی میلان اضافه کرد: ما 9 یا 10 بازیکن متولد 1999 برای تیم زیر 15 سال خود ثبت‌نام کرده‌ایم، زیرا هرگز نتوانسته‌ایم از بازیکنان 14 ساله‌ی خود به تیم اصلی بازیکن بدهیم.

ما بازیکنانی متولد 1996 داریم که بسیار جذاب هستند، و همچنین بازیکن متولد 98 مثل هشیم مستور... . من لذت می‎برم اخبار تیم‌های پایه را دنبال کنم. همچنین از پیروزی تیم جوانان برابر آتلانتا و پنالتی که گابریل مهار کرد بسیار خوشحال هستم.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مارس 24, 2013 9:06 am

من و بالوتلی بازیکنان عصر جدید ایتالیا هستیم
استفان الشعراووی ضمن خوشحالی از زوج بالوتلی بودن در باشگاه میلان و تیم ملی ایتالیا گفت که من و ماریو ایتالیای جدید هستیم

این دو مهاجم باشگاه میلان موفق شدند با درخشش در بازی اخیر تیم ملی ایتالیا برابر برزیل خوش بدرخشند،جایی که استفان الشعراووی پاس گل نخست تیمش را ارسال و ماریو بالوتلی گل دوم ایتالیا که بسیار تماشایی بود را به ثمر رساند تا آتزوری از پس از دریافت دو گل از شکست فرار کند هر چند که استفان نیز موقعیت گلزنی داشت که از دست داد.از سوی دیگر به نظر می رسد روند گلزنی های استفان از زمان ورود بالوتلی به میلان کاهش یافته اما الشعراووی نظر دیگری دارد.

استفان الشعراووی ،ملقب به فرعون کوچک در صحبت هایی در این رابطه چنین گفت " از اینکه موقعیت گلزنی از دست دادم به هیچ وجه احساس ناراحتی نمی کنم چرا که پراندلی و آلگری هر دو به من گفته اند که داشتن عملکرد خوب بسیار مهمتر از گلزنی است"

او در ادامه گفت " به خوبی با بالوتلی هماهنگ شده ام و از اینکه او عملکرد خوبی دارد بسیار خوشحالم با توجه به این موضوع که هم در میلان و هم ایتالیا من در کنار او هستم می توانم کاملا به شما بگویم که او بسیار بالغ و کامل است.چه به عنوان بازیکن و حتی یک مربی.ماریو می تواند یکی از سه بازیکن برتر جهان تبدیل شود"

الشعراووی تنها 20 سال دارد در حالی که بالوتلی 22 سال و با توجه به علاقه پراندلی مبنی بر استفاه از این دو بازیکن در خط حمله ایتالیا به نظر می رسد این دو مهاجم انزلیچی بازیکنان عصر جدید ایتالیا هستند "ما بخشی از ایتالیای جدید هستیم،تیمی که کاملا بر روی جوانان تمرکز کرده و سرمایه گذاری بر روی جوانان مهمتر از هر چیزی می باشد"

او در پایان گفت "از اینکه عملکرد خوبی داشتیم بسیار خوشحالم اما ما حتی می توانیم بهتر از این ها عمل کنیم.پراندلی همان مواردی را از من من درخواست می کند که آلگری نیز در سیستم 3-3-4 از من خواسته،جای که من در بال چپ می توانم بازی کنم"

ایتالیا سه شنبه شب از مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل به مصاف مالت می رود
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » يکشنبه مارس 24, 2013 10:12 am

او عاشق اينتر است و همچنان خود را قسمتي از خانواده بزرگ اين باشگاه ميداند به تيم هاي زيادي رفته است ولي تنها لوگوي اينتر را بوسيده است با تيم هاي زيادي قهرمان شده است ولي تنها با بازيكنان اينتر در اغوششان گريه كرده است براي اينكه تعصب دارد نسيت به اينتر هنوز يادمه وقتي قهرمان اروپا شد با اينتر در خارج از ورزشگاه داشت سوار ماشين ميشد كه برود سوار هم شد ولي يك لحظه ماركو ماتراتزي را ديد كه تنها خودش دارد گريه ميكند ماشين را متوقف كرد و به سمت او رفت و او را در غاوش گرفت و با هم گريه كردند به خاطر اينكه عاشق بازيكنانش بود و خود را همه چيز انها شريك و بلكه يك دوست ميدانست به گفته خود او كه ميگفت در اينتر ما همه با هم برادر هستيم
او ميخواهد به اينتر باز گردد و هميشه اين را گفته است كه روزي به اينتر باز خواهم گشت
♥ nerazzurru ♥

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه مارس 24, 2013 10:54 pm

world only JUVENTUS :twisted: /16/ /16/ /16/ /16/
Albate bade DAMASH
Forzza jUVE
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه مارس 25, 2013 8:01 am

بالوتلی: پدرم از بازی من مقابل برزیل راضی نبود
او در دیدار با برزیل هم یک گل تماشایی به ثمر رساند؛ هرچند موقعیت های خوبی را نیز از دست داد.

سایت گل- ماریو بالوتلی، مهاجم تیم ایتالیا، اعلام کرد علی رغم گل زیبایی که در دیدار با برزیل به ثمر رساند، پدرش از عملکرد او در این دیدار راضی نبود.

مهاجم انزلیچی در این هفته ها از آمادگی بسیار خوبی برخوردار بوده و در 6 دیداری که برای این تیم انجام داده، 7 بار موفق به گلزنی شده است.

او در دیدار با برزیل هم یک گل تماشایی به ثمر رساند؛ هرچند موقعیت های خوبی را نیز از دست داد.

او در آستانه دیدار لا نازیوناله مقابل مالت، به خبرنگاران گفت:" بعد از دیدار با برزیل با پدرم صحبت کردم. او خیلی از من انتقاد کرد زیرا موقعیت های گلزنی زیادی را از دست دادم.

من هیچ وقت خودبین نبودم. هرگز خودم را بهترین بازیکن دنیا نمی دانم؛ ضمن اینکه بدترین هم نیستم. من همین هستم و این کافی است.

به لطف بازی در تیم ملی و به ویژه درخشش در یورو، هواداران سایر باشگاه ها هم اکنون من را دوست دارند. من می توانم این را از رفتارشان متوجه بشوم.

اکنون یک دیدار مهم مقابل مالت در پیش داریم و می خواهیم در آن به موفقیت برسیم زیرا نتیجه این دیدار برای صعود ما به جام جهانی از اهمیت زیادی برخوردار است. بازی در تیم ملی اتفاقی بسیار ویژه است. خوشحالم که تیم جوان تر شده است.

به تازگی شایعاتی در مورد بازگشت فرانچسکو توتی به تیم ملی ایتالیا منتشر شده است. بالوتلی در این مورد گفت:" بازی کردن در کنار توتی یک افتخار است. او یک پدیده واقعی است و ما همیشه از حضور چنین قهرمانی استقبال می کنیم. من در حال حاضر روی بازی در تیم ملی تمرکز دارم اما بعد از آن به بازی های میلان فکر می کنم.

از اینکه دوست و هم تیمی الشعراوی هستم، خوشحالم. ما تقریبا همیشه همراه هم هستیم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه مارس 25, 2013 1:47 pm

گالیانی: بالوتلی می‌تواند به توپ طلا برسد
مدیر میلان خرید ژانویه تیمش را بسیار ستوده است.

سایت گل – آدریانو گالیانی، مدیر ارشد اجرایی میلان بر این باور است که ماریو بالوتلی می‌تواند یکی از بهترین بازیکنان دنیا شود.

مدیر انزلیچی حس می‌کند این بازیکن هنوز در سطح لیونل مسی، کریستیانو رونالدو، رادامل فالکائو و زلاتان ایبراهیموویچ نیست. اما می‌تواند به آنها برسد.

او در گفتگو با شبکه تلویزیونی میلان گفته: «به نظرم چهار بازیکن در دنیا هستند که در یک سطح بالاتر قرار می‌گیرند: مسی، رونالدو، ایبراهیموویچ و فالکائو. اما بالوتلی هم صاف پشت سر آنهاست.

او جوان است و مواد لازم برای رسیدن به آن مرحله را دارد. میلان هشت برنده توپ طلا داشته و بیایید امیدوار باشیم او نهمی باشد.

من همیشه از زمانی که او در اینتر بود هم فکر می‌کردم او بازیکن بزرگی است. و ما توانستیم او را به ایتالیا برگردانیم. این اتفاقی است که معمولا برعکسش می‌افتاد!

هر روز با او حرف می‌زنم و می‌گویم که به همین روند ادامه دهد. او آن کیفیت ستاره‌ها را دارد.»

بالوتلی در شش بازی در سری آ هفت گل زده است
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه مارس 25, 2013 6:31 pm

بايرني ها به دنبال به خدمت گرفتن ويدال

آرتور ويدال جز آن دسته از بازيکناني است که مونيخيها همواره دوست داشتند او را به خدمت بگيرند .بايرن تاکنون چهار بار براي خريد اين بازيکن تلاش نموده ولي هربار به دلايلي موفق به انجام آن نشده اند.

به نقل از گل کارل هاينس رومينيگه يکي از مديران ارشد باشگاه بايرن مونيخ شخصا در اين مورد باب مذاکرات را با باشگاه توريني آغاز نموده است.

به گزارش شبکه هاي ايتاليايي پس از ديدار چند هفته پيش گوارديولا با مديران ارشد بايرن وي از آنها خواسته است تا هر طور که شده آرتور ويدال را برايش خريداري نمايند.خانم سوزانه گرولي منشي اصلي آندرا آنيلي رئيس و مالک باشگاه يوونتوس ايتاليا نيز تماس مديران بايرن مونيخ را تاييد نموده و به sky sport ايتاليا مي گويد :"بله ،آقاي رومينيگه شخصا دقايقي با آقاي آنيلي به صورت تلفني صحبت نموده اند و آنطور که من فهميدم صحبت آنها درباره روابط دو باشگاه و آغاز روند مذاکرات برسر آرتور ويدال بوده است.چيزي ديگري در اين باره وجود ندارد."

باشگاه يوونتوس که به دنبال خريد يک مهاجم توانمند مانند هيگواين، سوارز يا زلاتان براي فصل آينده خود مي گردد و به همين خاطر نياز به يک منبع مالي در اين مورد دارند که فروش ويدال مي تواند به آنها در اين مورد کمک نمايد و مشکل آنها را حل نمايد.

به گزارش شبکه هاي ايتاليايي مبلغ فروش ويدال چيري در حدود 28 تا 30 مليون يورو برآورد شده است. باشگاه بايرن مونيخ همانطور که قبلا نيز عنوان شد چهار بار براي خريد ويدال اقدام نموده است .سه بار آن در موقعي که ويدال در لورکوزن به سر مي برد و هر سه بار رودي فولر پيشنهاد مونخيها را رد نمود و مانع انتقال اين بازيکن به مونيخ گرديد و يک بار ديگر نيز پيشنهاد بايرن توسط همين باشگاه يوونتوس رد شده و آنها پيشنهاد مونخيها را نپذيرفتند.

به گفته رسانه هاي آلماني و ايتاليايي پپ تصميم دارد خاوي مارتينز را به پست اصليش يعني دفاع وسط منتقل نمايد و آرتور ويدال را در کنار باستين شوان اشتايگر در پست هافبک دفاعي به کار گيرد. البته گوارديولا به فکر گزينه هاي ديگر به خصوص در پستهاي دفاع وسط ،هافبک دفاعي و مهاجم نوک يا هدف نيز مي باشد
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه مارس 25, 2013 7:24 pm

پالوسچی آماده ی بازگشت به میلان است
مهاجم جوان تیم کیه وو آلبرتو پالوسچی خود را هم سطح خرید های جدید میلان می داند.

این بازیکن 23 ساله که در مالکیت مشترک میلان و کیه وو است ممکن است در پی درخشش در این فصل بار دیگر به سن سیرو بازگردد.

او به اسکای گفت :

" میلان تمرکز خود را بر روی جوانان قرارداده است. این به خوبی از روی سرمایه گذاری آن ها برای خرید بالوتلی مشخص است."

" در حال حاضر این فرصت در اختیار من قرار داده شده است تا در کیه وو پیشرفت کنم اما شما هیچ وقت از آینده ی خود در فوتبال با خبر نیستید."

این بازیکن محصول آکادمی جوانان میلان است و در هفت بازی رسمی در فصل 2007-08 برای میلان دو گل به ثمر رسانده است.

پس از آن وی در پارما و جنوا به صورت قرضی به میدان رفت و از سال 2011 نیز عضو تیم کیه وو بوده است.

پیپو اینزاگی نیز او را وارث به حق خود می خواند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه مارس 25, 2013 7:24 pm

آبراران م ل و ا ن با برزیل ساعت چند بازی دارن ..............نمیدونم چرا ورزش 3 برام باز نمیشه

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه مارس 26, 2013 7:22 am

برزيل در دقيقه 90 از شکست برابر انزلیچی گريخت

برزيل در استمفوردبريج به تساوي يک بر يک مقابل انزلیچی دست يافت.

مردان فابيو کاپلو اين ديدار دوستانه را بهتر آغاز کردند اما هيچ کدام از دو تيم در نيمه اول عملکرد بسيار خوبي نداشتند.

به نقل از گل، سلسائو در نيمه دوم توپ را بيشتر در اختيار گرفت اما نمي‌توانست دفاع مستحکم *#‌ها را در هم بشکند تا اين که ويکتور فايزولين در دقيقه 73 دروازه برزيل را گشود. انزلیچی ضدحمله سريعي داشت و در شلوغي محوطه جريمه برزيل، ضربه رومن شيروکوف را فرناندو از روي خط دروازه برگرداند. اما مدافعان برزيل روي خط جمع شده بودند و کسي از فايزولين مراقبت نمي‌کرد و او توانست در برگشت دروازه حريف را باز کند.

به نظر مي‌رسيد فلپائو (اسکولاري) در بازگشت به تيم ملي دومين شکست را در سومين ديدار تجربه کند. اما پاس رو به عقب عالي هالک به مارسلو خط دفاعي انزلیچی را به هم ريخت و پاس او به سمت دروازه را فرد به گل تبديل کرد تا تيمش را در دقيقه 90 از شکست رهايي بخشد.

برزيل با مربي‌گري اسکولاري هنوز بردي را تجربه نکرده است. کاپلو هم روند شکست‌ناپذيري خود را به هشت ديدار رساند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 26, 2013 8:48 am

گالیانی : امکان خروج آلگری در پایان فصل وجود ندارد
باشگاه میلان اعلام کرد که ماکسی آلگری در پایان فصل میلان را ترک نخواهد کرد.

سایت گل-خبر های رسیده حاکی از احتمال حضور آلگری در رم خبر می داد با این حال میلان اعلام کرد که آلگری تا جون 2014 در میلان خواهد ماند هر چند که به نظر می رسد که آلگری یکی از گزینه های اصلی هدایت رم می باشد.

به نقل از ac-milan.ir-آدریانو گالیانی نائب رئیس باشکاه میلان در این رابطه گفت" امکان خروج آلگری در پایان فصل وجود ندارد. آلگری از ماندن در میلان خوشحال است و می ماند.او فصل را خوب شروع نکرد ولی ما این مسئله را قبلا در زمان حضورش در کالیاری دیده بودیم"

او در ادامه گفت" به نظر من این شروع بد نتیجه ی اتفاقاتی بود که در فصل نقل و انتقالات تابستانی رخ داده بود . امیدواریم که در فصل بعد شرایط بهتر باشد."

میلان در رده ی سوم جدول قرار دارد و تنها دو امتیاز با ناپولی فاصله دارد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 26, 2013 8:51 am

امیدوارم که به اهداف خود برسیم
مهاجم میلان بویان کرکیچ اعلام کرد که از لحاظ شخصی فصل خوبی را پشت سر گذاشته است.

او به شبکه ی رسمی میلان گفت :

" من فکر می کنم این فصل برای بهبود شرایط میلان مثبت بوده است. من اینجا احساس خیلی خوبی دارم."

" من بهتر از هر زمان دیگری تمرین کرده ام و زمانی که در زمین حاضر می شوم اطمینان بیشتری دارم."

" من امیدوارم که در چند ماه پیش رو بتوانیم به اهداف خود برسیم."

" برای خودم هم امیدوارم که بتوانم بیشتر به میدان بروم و به تیم کمک کنم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 26, 2013 8:52 am

میلان آماده ی رقابت در اروپا است
هافبک تیم بوتافوگو کلارنس سیدورف در رابطه با تیم های شهر میلان صحبت کرده است.

سیدورف که در هر دو تیم شهر میلان بازی کرده است اعلام کرد که میلان پیشرفت چشمگیری داشته است و این در حالی است که وی براین باور است که اینتر باید به فصل آینده فکر کند.

او به اسکای گفت :

" فکر می کنم از زمانی که بالوتلی به میلان پیوسته است این تیم پیشرفت قابل توجهی داشته است."

" او انگیزه ی بالایی دارد.ماریو عملکرد خوبی داشته است اما فکر می کنم که هنوز می تواند پیشرفت کند."

" فکر می کنم میلان کم کم آماده ی رقابت در ایتالیا و اروپا خواهد شد."

" با این وجود اینتر اجازه می دهد که بازیکنان بزرگ تیم را ترک کند و از این بابت ضربه می خورد."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان