[color=black:ce7e085d88]منم با اینکه بارسایی هستم ، ناامید از پیروزی نیستم ، اما با انگیزه بالایی که میلان داره و همچنین
نبود برنامه در چند بازی اخیر بارسا و روحیه پایین تیم ، کار بسیار بسیار سخته که حتی بازی 2-2 کنن
اما اونطور که اونا روحیه دارن و یا شاید تظاهر میکنن ، من جا خوردم !!!
حالا باید ببینیم چی میشه ، به شخصه حاضرم بارسلون حذف بشه اما بازی دلچسبی نمایش بده . . .
اما با حرف دوستمون eparsi در زمینه عیار و تیمهای بزرگ و کوچک مخالفم . . . چون بارسا اگه عیارش
پایین بود و یا کوچک بود تو نیم فصل لالیگا چنان رکوردی نمیزد ، اما خب مسائل زیادی بودن که باعث شدن
کار به اینجا بکشه .[/color:ce7e085d88]
[color=blue:ce7e085d88]بقول شما ، باید منتظر موند و بازی دید .[/color:ce7e085d88][/quote:ce7e085d88]
خب این نظر تو هست دیگه آبرار گل ولی به قول می پئر
من با احتیاط حرف میزنم چون همین پارسال با آرسنال داشت قلبم وای میستاد رفت 4 تا زدیم برگشت سه تا خوردیم البته سال 2003-04 دیگه حرفشو نزنم بهتره
پس این بازی خیلی حساسه بازم میگم بارسلون به کمی دگرگونی یا معجزه نیاز داره که براساس استعداد های جوردی رورا امکانپذیر نیست دیگه آبرار گل خودمون میدونه بعضی مواقع در بازی تیم نیاز به تاکتیک های متفاوت داره که از این رورا بر نیماد یه جورایی شبیه حمید درخشان هست هیچ پلن دیگه ای نداره یه تهییجی یه کاری ....

.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)