[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط eparsi » سه شنبه مارس 12, 2013 3:22 pm

[quote:ce7e085d88="miladcivil"][quote:ce7e085d88="eparsi"]بنظرم بازی امشب میلان و بارسلون یک بر یک خواهد شد اینکه بارسلونایی ها از بازی پرگل حرف میزنن من بعید میدونم چون بارسلون در چند بازی هفته اخیرش گل های زیادی به ثمر نرسونده یک و دوم اینکه تنها یک دگرگونی میتونه بارسلون برنده کنه به هر حال عیار تیمهای بزرگ اینجا مشخص میشه اگر بارسلون امروز نتونه کاری کنه نشون میده فقط به این تیم در دوره اوجش باید مرور خاطرات کنن بارسلونایی ها با اینکه میلانی هستم یک نقد منصافانه نوشتم چون بنظرم تا بازی شروع نشه نمیشه گفت چی میشه /4/[/quote:ce7e085d88]

[color=black:ce7e085d88]منم با اینکه بارسایی هستم ، ناامید از پیروزی نیستم ، اما با انگیزه بالایی که میلان داره و همچنین
نبود برنامه در چند بازی اخیر بارسا و روحیه پایین تیم ، کار بسیار بسیار سخته که حتی بازی 2-2 کنن
اما اونطور که اونا روحیه دارن و یا شاید تظاهر میکنن ، من جا خوردم !!!
حالا باید ببینیم چی میشه ، به شخصه حاضرم بارسلون حذف بشه اما بازی دلچسبی نمایش بده . . .
اما با حرف دوستمون eparsi در زمینه عیار و تیمهای بزرگ و کوچک مخالفم . . . چون بارسا اگه عیارش
پایین بود و یا کوچک بود تو نیم فصل لالیگا چنان رکوردی نمیزد ، اما خب مسائل زیادی بودن که باعث شدن
کار به اینجا بکشه .[/color:ce7e085d88]
[color=blue:ce7e085d88]بقول شما ، باید منتظر موند و بازی دید .[/color:ce7e085d88][/quote:ce7e085d88]

خب این نظر تو هست دیگه آبرار گل ولی به قول می پئر :!: تا بازی شروع نشه نمیشه گفت چی میشه من همیشه طرفدار بازی جوندار هستم تا تماشاگران فوتبال لذت ببرن ولی در اینو مطمئنم این بازی گل داره از اون طرف مطمئنم اگه تیمی گل اول بزنه تیم مقابل از هم میپاشه

من با احتیاط حرف میزنم چون همین پارسال با آرسنال داشت قلبم وای میستاد رفت 4 تا زدیم برگشت سه تا خوردیم البته سال 2003-04 دیگه حرفشو نزنم بهتره
پس این بازی خیلی حساسه بازم میگم بارسلون به کمی دگرگونی یا معجزه نیاز داره که براساس استعداد های جوردی رورا امکانپذیر نیست دیگه آبرار گل خودمون میدونه بعضی مواقع در بازی تیم نیاز به تاکتیک های متفاوت داره که از این رورا بر نیماد یه جورایی شبیه حمید درخشان هست هیچ پلن دیگه ای نداره یه تهییجی یه کاری .... /10/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 12, 2013 7:10 pm

بالوتلی: مدافعان حریف هرچقدر که بخواهند می توانند به من لگد بزنند
ماریو بالوتلی، مهاجم جدید میلان، بعد از گلزنی در دیدار مقابل جنوا، از داوران خواست تا مراقبت بیشتری از مهاجمان بکنند.

سایت گل- ماریو بالوتلی، مهاجم جدید میلان، بعد از گلزنی در دیدار مقابل جنوا، از داوران خواست تا مراقبت بیشتری از مهاجمان بکنند.
این ملی پوش ایتالیایی که در بازار نقل و انتقالات زمستانی به میلان پیوست، در پنجمین بازی برای تیم جدیدش، تعداد گل های زده اش با پیراهن انزلیچی را به 5 رساند.
علی رغم این آمار خوب گلزنی، بالوتلی تاکید کرد که هنوز به طور کامل آماده نیست:" شرایطم خوب است؛ اگرچه بعد از ضربه ای که به پایم خورد، هنوز به طور 100 درصد آماده نیستم.
من در دیدار جمعه شب مقابل جنوا بدون اینکه کاملا آماده باشم به میدان رفتم و دچار یک مصدومیت دیگر شدم اما به کمک ماساژور تیم در بین دو نیمه، شرایط بهتری پیدا کردم. برای بهبود کامل نیاز به یک هفته زمان دارم و فکر می کنم در دیدار هفته آینده مقابل پالرمو بتوانم بازی کنم.
مدافعان حریف هرچقدر که بخواهند می توانند من را با لگد بزنند اما این داوران هستند که باید در زمین تصمیم گیری کنند. داور در این دیدار خیلی با من خوب بود؛ هرچند مدافعان معمولا به خاطر لگد زدن به ما مهاجمان، جریمه نمی شوند. نمی دانم چرا داور فقط به خاطر یک هل دادن، به من کارت زرد داد."
بالوتلی همچنین هم تیمی اش، جامپائولو پاتزینی، که در دیدار مقابل جنوا گلزنی کرد، را مورد ستایش قرار داد و گفت:" من از روی نیمکت پاتزینی را تشویق می کردم. امیدوارم او گل های زیادی به ثمر برساند. او مهاجم فوق العاده ای است؛ بازیکنی که می داند چطور به گل برسد. بازیکنی مانند پاتزینی شایسته بازی کردن و گلزنی است.
انتظار داشتم که خیلی زود در میلان جا بیفتم و در کنار هم تیمی هایم احساس راحتی کنم. خوشحالم که این اتفاق خیلی سریع رخ داد. هنوز هم به خاطر موقعیت هایی که در دربی و سایر دیدارها از دست دادم، حسرت می خورم."
* ماریو در دوران حضورش در منچسترسیتی جنجال ها و حاشیه های زیادی درست کرد که آخرین آن درگیری با روبرتو مانچینی در تمرینات بود. سرمربی ایتالیایی سیتی به تازگی اعلام کرد که بالوتلی حتی زمانی که 30 ساله شود، باز هم این رفتارش را ادامه خواهد داد. این مهاجم جنجالی در پاسخ به مربی سابقش گفت:" مانچو گفت که من همیشه همین طور خواهم بود. هر فرد در هر سنی اشتباهاتی دارد. فکر نمی کنم منظور او چیزی بود که روزنامه ها نوشتند."
میلان فردا شب در دیداری حساس در چمپیونزلیگ مقابل بارسا قرار خواهد گرفت؛ دیداری که بالوتلی نمی تواند در آن بازی کند اما می داند که هم تیمی هایش کاملا برای آن انگیزه دارند:" برای بازی مقابل تیمی مانند بارسا نیاز به انگیزه دادن ندارید. امیدوارم هم تیمی هایم بازی فوق العاده ای ارائه بدهند؛ حتی اگر این طور هم نشد، بتوانند به دور بعد صعود کنند.
من نمی توانم در چمپیونزلیگ بازی کنم اما می توانم در کنار تیم باشم. بارسا قوی ترین تیم دنیاست و به دنبال جبران نتیجه دیدار رفت هستند. شاید آنها مشکلاتی داشته باشند اما همچنان بهترین هستند."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 12, 2013 7:12 pm

انزلیچی: هدف ما باید ضربه زدن به بارسا باشد
انزلیچی در دیدار رفت در سن سیرو موفق شد بارسا را 2-0 شکست دهد اما این هافبک باتجربه به هم تیمی هایش هشدار داد که دیدار برگشت را دست کم نگیرند

سایت گل- ماسیمو انزلیچی، کاپیتان میلان، معتقد است اگر می خواهند به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ راه پیدا کنند، باید بتوانند به بارسا ضربه بزنند.

انزلیچی در دیدار رفت در سن سیرو موفق شد بارسا را 2-0 شکست دهد اما این هافبک باتجربه به هم تیمی هایش هشدار داد که دیدار برگشت را دست کم نگیرند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شیوه بازی ما سرنوشت این بازی را رقم می زند. ما باید با شیوه ای مشخص وارد بازی بشویم. ما باید با شجاعت بازی کنیم.

باید به طور مناسب بازیخوانی کنیم؛ وگرنه دچار مشکل بزرگی می شویم. هدف ما باید ضربه زدن به بارسا باشد. یک گل شانس ما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

ما باید از شرایط مان به بهترین شکل استفاده کنیم. هرچقدر بیشتر نگران باشیم، احتمال اینکه بدتر بازی کنیم، بیشتر است.

بارسا خیلی قوی است و مانند همیشه بازی خواهد کرد؛ حفظ و کنترل توپ و بازی. آنها نمی توانند شیوه دیگری داشته باشن. آنها مطمنا با تمام قدرت بازی می کنند اما ما آماده هستیم.

مسی مهمترین بازیکن آنهاست اما تنها بازیکن خوب آنها نیست. ما امشب با همه تیم بارسا را مهار کنیم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه مارس 12, 2013 8:24 pm

جانم تره /16/ /16/ /16/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه مارس 12, 2013 8:27 pm

دو هیچ /23/
سلطان مسی :P
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه مارس 12, 2013 8:32 pm

[quote:b99bfb5d33="sepidroudi"]جانم تره /16/ /16/ /16/[/quote:b99bfb5d33]
دیرک دروازه ی گی د :lol:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مارس 12, 2013 8:37 pm

گفتم بازیه خیلی قشنگی میشه بارسلونا به آب و آتیش زده خیلی خشمگینه مسی هم که داره طوفان میکنه . واقعا بازیه بارسا چشم نوازه . خلاصه دفاع کردنم به این راحتیا نیست اونم جلوی این بارسای با انگیزه . با اینکه طرفدار هیچ کدوم نیستم اما دارم از دیدن بازی لذت میبرم . میلان هم اگه میخواد صعود کنه باید از تک موقعیت هاش نهایت استفاده رو ببره . نیمه ی اول نیانگ توپه خوبیو از دست داد . بریم ببینیم نیمه ی دوم چی میشه ... /8/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مارس 12, 2013 9:04 pm

بارسا چیکار داره میکنه طوفان به پا کرده
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مارس 12, 2013 9:37 pm

به احترام بارسا فقط باید دست زد /23/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه مارس 12, 2013 9:44 pm

قبلا گفتم ابرار حمزه هم شاهد :lol: گفتم تو کمپ نیو میکشیم میلان.ولی باور نکرد :D
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » سه شنبه مارس 12, 2013 9:47 pm

[quote:7489932f70="arsalan27"]قبلا گفتم ابرار حمزه هم شاهد :lol: گفتم تو کمپ نیو میکشیم میلان.ولی باور نکرد :D[/quote:7489932f70]

تبریم میگم فقط واسه آلگری تاسف میخورم نشون داد هنوز خیلی مونده تا مربی بزرگی شه
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط eparsi » سه شنبه مارس 12, 2013 9:48 pm

[quote:6962198427="pouryaR-damash"]به احترام بارسا فقط باید دست زد /23/[/quote:6962198427]
امیدوارم این دست زدن تنها به جهت دشمنیت با میلان نباشه :wink:
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه مارس 12, 2013 9:49 pm

میلان لباس سپیدرود رو پوشیده بود ! /17/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali0131 » سه شنبه مارس 12, 2013 9:49 pm

کجان میلانی ها که میگفتن تو نیوکمپ هم شما رو میزینم. /10/
کجا اقایون که میگفتن مسی بازیکن نیست /10/
کجا اونای که با بارسا مخالفن /10/

فقط بارسا /11/
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه مارس 12, 2013 10:51 pm

مادریدو کاتالان ناریم_هر کی بایه ترکانیم :lol:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am