[quote:b5e7f2d4c9="keyvan"][quote:b5e7f2d4c9="popo131"][quote:b5e7f2d4c9="keyvan"][quote:b5e7f2d4c9="popo131"]همه تیم ها به جهان به جام های که گرفتن افتخار میکنن بعد شما رمی ها میاین به ....شیش تا زدیمو دَه تا زدیمو هزارتا زدیم افتخار میکنین .......[/quote:b5e7f2d4c9]
ای کلک!!!!
آخه رم انقد لابی گریش قوی نیست که بتونه یووه رو بفرسته سری B و از میلان امتیاز کم کنن تا بتونن قهرمان بشن...
خوشم میاد اینتر هم از رم و هم از میلان 666666666666666 تا خورده...

[/quote:b5e7f2d4c9]
کدوم لابی ..............

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل این که دوس داشتی بعد خریدن بازیکنا ..و داوری .......بازم جامو بدن یووه ....دیگه هم با ما کلکل نکنین ..
گروه خونی تون به ما نمیخوره ....ما با اون تیم های کلکل میکنیم که بتونن پا به پای ما بیان ....شما که اون پای پایینا هستین

......کسایی میتونن حرف بزننو کلکل کنن که طرفدار یووه و میلان و ناپولی و لاتزیو و... باشن ....شما که ........اشکال نداره .....فصل بعد ...............
فقط نگه که شما ...آره و اینتوری هستینو ..........ما این فصل اینقد بد نتیجه گرفتیم ولی بازم از شما بالاتریم

شاهنامه آخرش خوشه آبرار...
آخر فصل میبینمت...
موراتی و گالیانی کثیف ترین مردان ایتالیایی...
اون کسی هم که باید فعلا سکوت اختیار کنه شمایی نه من!!!
با اینکه امسال حال و روز خوشی نداریم ولی تو سریA تو سن سیرو 3_1 بردیمتون. تو کوپا ایتالیا هم 2_1 بردیمتون. پس فعلا هیسسسسسسسسسسسسس

کیوان زیاد دوست ندارم از رم بد بگم ولی برای خودت فتوا میدی این کثیفه اون کثیفه خب اگه میلان - یووه و اینتر حتی ناپولی و لاتزیو نباشن رم میخواد از حیثیت ایتالیا دفاع کنه میگم زیاد نمیخوام بحث باز کنم چون من لیگ ایتالیا دوست دارم و کلا بازیاش دنبال میکنم تیم رم هم برای من قابل احترام