ون نیسلروی،شاید در اینتر !!!
طبق گزارش های منتشر شده در ایتالیا، باشگاه اینتر شاید در خریدی شوک آور رود ون نیستلروی را به خدمت بگیرد.
اسپرت مدیاست ادعا می کند که پس از مصدومیت شدید دیگو میلیتو نراتزوری قصد دارد تا ستاره سابق منچستریونایتد را به خدمت بگیرد.
این هلندی ۳۶ ساله که در تابستان گذشته در مالاگا بازنشستگی اش را اعلام کرد شاید به زودی به زمین مسابقه بازگردد.
با این حال رئیس ماسیمو موراتی چنین صحبت هایی را تکذیب کرده و قصد ندارد جانشینی برای میلیتو به سن سیرو بیاورد.
خبرها حاکی از آن است که اینتر هم قصد دارد مثل لاتزیو که لوئیس ساها را به عنوان جانشین انزلیچی کلوزه ی مصدوم به خدمت گرفت عمل کند و یک بازیکن آزاد را به سن سیرو بیاورد.
“ما دوست نداریم که ۱۲ ساعت پس از چنین مصدومیتی به این مسائل فکر کنیم، اما من قاطعانه احتمال حضور بازیکن دیگری را رد می کنم.”
“مصدومیت میلیتو تنها از نظر فوتبالی یک ضربه به ما نیست و ناراحت کننده است چون او انگیزه اش برای این بازی را دوباره پیدا کرده بود، و او یک حرفه ای کامل است.”
“دیروز ترسناک بود، اما او شخصیت لازم برای بازگشت، تمرین و بازی کردن را دارد. فکر کردن به آن هنوز برای ما وحشتناک است.”
“من هنوز با او صحبت نکردم. ما به خاطر دردی که می کشد به او فرصت دادیم تا بتواند فکر کند. من به زودی با او صحبت خواهم کرد.”
مهاجم ۳۳ ساله، که در برد ۲-۰ برابر کلوژ به شدت مصدوم شد، بهترین گلزن نراتزوری در لیگ است و در ۲۰ بازی این فصل ۹ گل به ثمر رسانده است.