اسطوره فوتبال آرژانتين با تمجيد از ستاره فوتبال پرتغال او را شگفتانگيز توصيف کرد.
به نقل از فيفا، ديگو مارادونا در رقابتهاي يورو 2012 اعلام کرده بود: مسي بازيکن بزرگي است اما رونالدو واقعا شگفتانگيز است. او بهترين بازيکن جهان است چون کاملترين است.
وي ادامه داد: رونالدو سريع و قدرتمند است، گلهاي زيادي ميزند، کيفيت بالايي دارد و هر جا که نياز باشد به تيمش کمک ميکند.
اسطوره فوتبال آرژانتين خاطرنشان کرد: او يک شماره 10 کامل است. هرگز چنين ماشين فوتبال بيعيب و نقصي نديده بودم. فوتبال تغيير زيادي کرده است و شک دارم که بازيکنان بزرگي چون پله، دي استفانو و ماردونا ميتوانستند کارهايي که رونالدو انجام ميدهد را انجام بدهند.
[b:158aa900d3]فرگوسن: رونالدو يک پديده است[/b:158aa900d3]
سرمربي منچستريونايتد در آستانه مراسم انتخاب مرد سال فوتبال جهان در سال 2012 ستاره پرتغالي سابق تيمش را بازيکني ايدهآل خواند.
به نقل از فيفا، سر الکس فرگوسن در آستانه مراسم انتخاب مرد سال فوتبال جهان در سال 2012 اظهار داشت: همان اتفاقي که براي بکام افتاد، براي رونالدو هم رخ داده است.[b:158aa900d3] مردم به آنها حسادت ميکنند چون آنها خوشقيافه هستند و به همين دليل از آنها انتقاد ميکنند.[/b:158aa900d3]
سرمربي منچستريونايتد ادامه داد: اما از نظر من رونالدو بازيکن ايدهآلي است. او سريع و قد بلند است و ضربات سر خوبي ميزند.
وي خاطرنشان کرد: رونالدو از لحاظ تکنيکي خوب و پنالتيگير است، ضربات آزاد خوبي ميزند و يک رهبر واقعي است. من فکر ميکنم کريستيانو رونالدو يک پديده است.
[b:158aa900d3]گوليت: بايد بناي يادبود رونالدو ساخته شود[/b:158aa900d3]
اسطوره فوتبال هلند با تمجيد از ستاره پرتغال پيش از مراسم انتخاب مرد سال فوتبال جهان بناي يادبودي در ليسبون را شايسته وي دانست.
رود گوليت در آستانه مراسم انتخاب مرد سال فوتبال جهان در سال 2012 که امشب برگزار ميشود اظهار داشت: کريستيانو رونالدو سالها در تلاش است تا در سطح ملي بدرخشد. به نظر ميرسد بهترين بازيکن جهان، هنگامي که براي پرتغال بازي ميکند خشمگين و عصباني است.
وي ادامه داد: رونالدو پس از درخشش در 2 بازي، نمايش اصلي خود را آغاز کرد، 3 گل زد و پرتغال را در کمال ناباوري به نيمهنهايي اروپا رساند. اينکه بهترين نمايشها را در يک فوقستاره ببينيد هميشه عالي است.
ستاره پيشين ميلان خاطرنشان کرد: وي به مردم کشورش نشان داده است که شايستگي اين را دارد که در ليسبون بناي يادبودي برايش بنا شود.
الانه که شانسلوناییا بیان بگن کله خبر دروغ و رو هواست!!!
[color=black:158aa900d3]نه آقا ، درسته و راست . اما حرفه دیگه ، الان باهم میشینیم تا صبح حرف میزنیم و براحتی نیوتن و گالیله و اکتشافاتشونو
باطل میکنیم . متاسفانه چون رئالیا نمیتونن موفقیت بارسا هضم کنن ، همیشه نسبت به فتوحات و افتخارات و کارهای بزرگ
این تیم از روش تخریب و انکار و . . . . استفاده میکنن .
مهم اینه که تمام دنیا میدونین و پذیرفتن مسی در حال حاضر بهترینه ، چون از قدرت فکری بالا برخورداره . مسی قد کوتاست
اما هد میزنه ، مسی سریع ترین نیست و سرعت نسبتا خوبی داره ، مسی دریبل زن عالی نیست اما دریبلاش خوبه و . . . .
اما مسی با تجمع این ویژگی های مثبت و استفاده از عقل و تفکر و تمرکز تبدیل به بهترین شده .
در ضمن در مصاحیه گولیت اشتباه اساسی وجود داره ، چون تا وقتی انتخابات جدید انجام نشده ، فردی که در سال قبل برترین بود
بعنوان برترین فعلی میشناسن تا انتخابات جدید انجام بشه و فرد برتر جدید معلوم ، پس اینکه بگیم : (به نظر ميرسد بهترين بازيکن
جهان، هنگامي که براي پرتغال بازي ميکند خشمگين و عصباني است.) اشتباه دستوری داره و کلا باطله .
مارادونا هم میدونه تا یکی دو سال دیگه کلا" هیچکس حتی در آرژانتین ازش اسمی نخواهد آورد ، در فکر تمجید از رقیب (ریز) مسی
هست . حرفای فرگی هم دقت کنیم ، می بینیم به مشخصات یه بازیکن پرداخته ، اگه بخوایم اینطوری صحبت کنیم تو هر تیمی چنین
بتزیکنی هست ، مثلا" رونی ، مثلا" الشراوی ، مثلا" ابراهیمویچ و . . . هزاران مثال دیگه .
خلاصه دوستان رئالی ، با این حرفها و توهین به بارسا و بارسایی ها شاید خودتونو سبک کنید ، اما صورت مسئله براتون پابرجاست
راستی ، ما بارسایی ها تصمیم گرفتیم از این به بعد به جایزه توپ طلا بگیم : جایزه لیونل مسی ، چطوره ؟ مثل پی چی چی یا زامورا
[size=18:158aa900d3]
به گولیت بزرگ،مارادونا یکی از بهترین بازیکنای قرن و فرگوسن یکی از بزرگترین مربی های دنیا گوشزد میکنم که میلاد چی گفت...میگم حواسشونو جمع کنن ازین به بعد ازین اشتباهات نکنن!!
تیمی که سابقه افتخاراتش هنوز 5 سال نشده بایدم همچین هوادارایی داشته باشه!به ما نمیخورین بابا...تیم قرنیم ما...ای بابااااا
[color=red:158aa900d3]
[size=24:158aa900d3]راستی در راستای * گله دیشبه سلطان...[/size:158aa900d3][/color:158aa900d3]
[color=black:158aa900d3]محمد جان ، اینکه اونا بزرگن یا کوچیک و یا اینکه اظهارنظر من بر طبق چه منطقی هست و چه دلیلی داره ، کاملا" مشخصه .
من هرگز نگفتم گولیت یا مارادونا یا فرگوسن کوچیکن ، من دلیل اشتباه بودن مصاحبه گولیتو گفتم ، همچنین دلیل حسادت به
مسی از طرف مارادونا و باز معنای اظهارنظر فرگی .
اینکه حواسشونو جمع کنن یا پرت اصلا برام مهم نیست ، مهم اینه که تو اون مطلب چاپ شده بعنوان خبر از طرف گولیت اشتباه
بسیار بزرگی وجود داشت که اصلا شاید در ترجه مشکل بود و یا اشکال نوشتاری و . . . . هرچی .
اینکه شما بارسا رو تیمی میدونی که سابقه افتخاراتش 5 سال هست ، نشون دهنده دیدت به فوتباله ، نمیشه ایرادی گرفت ، به
هر حال باید از همه دسته هواداران فوتبال موجود باشه تا نظرات مختلف رد و بدل بشه .
همچنین اینکه نسبت به ما هواداران بارسا چه دیدی دارید ، بازم از همون یاغی گری موجود در بازیکنان و هواداران رئال ناشی میشه
(نه همه بازیکان و نه همه هواداران) ، وقتی مربیتون عقده باختن نتیجه و بازی با حرکات توحشی و تهاجمی نسبت به مربی بارسا
خالی میکنه ، و از طرف هواداران به مرد خاص مادرید (خخخخخخخ) مقلب میشه ، باید هم اینگونه دید موجود باشه . همه چیزتون بهم
میاد ، باهم خوش باشید
اما یه سئوال : تیم نیم قرنی شما جریانش چیه ؟ نیم قرنه تاسیس شده ؟ یکم واضح توضیح بده .
در مورد رونالدو و گلش {* گلش}(چیزی که واسه شما آرزوست واسه ما خاطرست ، * گل اونایی بود که مسی به کاسیاس زد
نه اینی که تو دست درزوازه بان بود و بخاطر اشتباه محاسباتی دروازه بان گل شد !!!) . . .
معمولا سلطان هم به کسی میگن که با 27 گل از 18 بازی در صدره ، ولی خب دیگه ، واسه رئالیا اون 16 گله سلطانه اما ما بهش میگیم [size=18:158aa900d3]پیچااااااا[/size:158aa900d3] .
امیدوارم در راه طرفداری از تیم محبوبت موفق باشی و خوشحال ، اما باید اصول طرفداری مثل اصول بازی جوانمردانه و احترام به طرف مقابل حفظ بشه .[/color:158aa900d3]

.png)
.png)
.png)
.png)