[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه ژانويه 05, 2013 9:15 pm

عجب شیر تو شیری شد...همه افتادن به جون هم :D :D :D

دقیقآ با نظر یکی از دوستان رئالی موافقم...نباید با هر تیمی کل کل کرد...در حال حاضر فقط بارسایی ها شایسته کل کل با منچستر بزرگ هستند
نه ریال..نه تیم دسته اولی یووه..نه میلان ..نه اینتر..نه بایرن..نه چلسی...هیچکدوم شایستگی کل کل رو ندارن
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه ژانويه 05, 2013 9:15 pm

[quote:eaa3980b81="JUSTiran46"][quote:eaa3980b81="ali_damashi"]كسي طرفدار چلسي نيست اينجا ؟؟
اگه هست 8 تا رو حال كردين زديم به استون :twisted:[/quote:eaa3980b81]

چلسی؟؟؟...باخت به QPR رو حال کردین :D[/quote:eaa3980b81]

بلاخره تيم كار داره با سيستم جديد رافا بره جولو :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 05, 2013 9:16 pm

[quote:38f78b3102="MEHRDAD"]mahyarmaya : فرهاد خان حسین پور هم 10 سال تو سپیدرود موند . البته من برای ایشون احترام خاصی قائل هستم فقط برای مثال عرض کردم :wink:
پ.ن: عجب حالی دارید برای این بحث ها . :roll:
یه چیز واسه تنوع می گم بخندین :
.
.
.
.
.
رئال :lol:[/quote:38f78b3102]

یه چیزی بگم کلا بحث عوض بشه!!

.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
یوونتوس

[img:38f78b3102]http://upload.tehran98.com/img1/7z37oza889jn0jsdgpk9.jpg[/img:38f78b3102]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 9:17 pm

[quote:c1c305c8b0="MEHRDAD"]mahyarmaya : فرهاد خان حسین پور هم 10 سال تو سپیدرود موند . البته من برای ایشون احترام خاصی قائل هستم فقط برای مثال عرض کردم :wink:
.
.
.
.
.
رئال :lol:[/quote:c1c305c8b0]
مهرداد من پیشنهاد میکنم بین بارسا و آث میلان یکی رو انتخاب کن تا من بدونم کجاب ماجرا هستیم :)
البته فکر کنم بارسایی هستی چون آث میلانی بوذی قبلا :!: :!:
توی دسته 2 ایران 10 سال به کمک مدیر باشی هم مشکل هستش با این فرق که لیگ انگلیس حرف اول دنیا رو میزنه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه ژانويه 05, 2013 9:19 pm

[quote:ff632e29ae="The_King_of_rasht"][quote:ff632e29ae="MEHRDAD"]mahyarmaya : فرهاد خان حسین پور هم 10 سال تو سپیدرود موند . البته من برای ایشون احترام خاصی قائل هستم فقط برای مثال عرض کردم :wink:
.
.
.
.
.
رئال :lol:[/quote:ff632e29ae]

یه چیزی بگم کلا بحث عوض بشه!!

.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
یوونتوس

[img:ff632e29ae]http://upload.tehran98.com/img1/7z37oza889jn0jsdgpk9.jpg[/img:ff632e29ae][/quote:ff632e29ae]

بابا بیخیال الان سر و کله ی یوونتوسی ها پیدا میشه بعدش جو بر علیه ما سنگین میشه هااااا :!:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه ژانويه 05, 2013 9:19 pm

[quote:35df695e0f="ali_damashi"][quote:35df695e0f="JUSTiran46"][quote:35df695e0f="ali_damashi"]كسي طرفدار چلسي نيست اينجا ؟؟
اگه هست 8 تا رو حال كردين زديم به استون :twisted:[/quote:35df695e0f]

چلسی؟؟؟...باخت به QPR رو حال کردین :D[/quote:35df695e0f]

بلاخره تيم كار داره با سيستم جديد رافا بره جولو :D[/quote:35df695e0f]

آبرار چلسی هم شد تیم؟؟ دیدم استون ویلا رو 8 تا زد،با خودم گفتم حتمآ QPR رو هم با اختلاف میبره...200 تومن پرگلش رو لاین گرفتم...به خاک سیاه نشستم..هر چی فحش بود اونشب نثار چلسی کردم
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 05, 2013 9:22 pm

من رفتم بخوابم تا فرداشب هواداران تیمهای اروپایی خودشون رو گرم کنند !
:evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه ژانويه 05, 2013 9:26 pm

[quote:77e99f8991="JUSTiran46"][quote:77e99f8991="ali_damashi"][quote:77e99f8991="JUSTiran46"][quote:77e99f8991="ali_damashi"]كسي طرفدار چلسي نيست اينجا ؟؟
اگه هست 8 تا رو حال كردين زديم به استون :twisted:[/quote:77e99f8991]

چلسی؟؟؟...باخت به QPR رو حال کردین :D[/quote:77e99f8991]

بلاخره تيم كار داره با سيستم جديد رافا بره جولو :D[/quote:77e99f8991]

آبرار چلسی هم شد تیم؟؟ دیدم استون ویلا رو 8 تا زد،با خودم گفتم حتمآ QPR رو هم با اختلاف میبره...200 تومن پرگلش رو لاین گرفتم...به خاک سیاه نشستم..هر چی فحش بود اونشب نثار چلسی کردم[/quote:77e99f8991]

ابره چلسي هميشه غير قابل پيشبيني هست كي فكر ميكرد ما پارسال قهرمان بشيم خصوصيت ما همينه . ايشالا سر يه برد چلسي جبران ميكني
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 9:26 pm

[quote:a36cbadb4a="antiros"]رئال ماردید و منچستر یونایتد برای پنجمین بار در تاریخشان در سطح اول قاره رو در روی یکدیگر قرار می گیرند . چهار بازی قبلی در مراحل یک چهارم و نیمه نهایی چمپیونزلیگ بود که رئال سه بار صعود کرد . جالب این که همیشه تیمی که بازی رفت در خانه اش بوده ، برده است .
اولین تقابل دو تیم در نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا در فصل 57-1956 بود . رئال در برنابئو در بازی رفت با گلهای ریال ، دی استفانو و ماتئوس با نتیجه 3-1 برد و در اولدترافورد 2-2 مساوی کرد که دی استفانو از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و گل دیگر را خنتو زد . رئال آن چمپیونزلیگ را برد .
در نیمه نهایی فصل 68-1967 نیز دو تیم مقابل هم قرار گرفتند . منچستر در بازی رفت در اولدترافورد با نتیجه 1-0 برد و در بازی برگشت با رئال 3-3 مساوی کرد . گلهای رئال را پیری ، خنتو و آمانسیو به ثمر رساندند . تیم انگلیسی به فینال رسید و با غلبه بر بنفیکا قهرمان شد .
تقابل بعدی دو تیم در چمپیونزلیگ 00-1999 در مرحله یک چهارم بود . بازی رفت در برنابئو 0-0 شد و رئال بازی برگشت در اولدترافورد را 2-3 برد . رائول دبل کرد و خوش درخشید . گل سوم را روی کین به خودشان زد . ردوندو در آن بازی یک حرکت پشت پای شگفت انگیز داشت . رئال در فینال چمپیونزلیگ به والنسیا غلبه کرد .
آخرین تقابل دو تیم نیز مربوط به فصل 03-2002 در مرحله یک چهارم می شود . [size=اندازه قلم]رئال [/size]بازی رفت در برنابئو را 3-1 برد که رائول دبل کرد و فیگو نیز یک گل زد و در اولدترافورد 4-3 باخت که [size=18:a36cbadb4a]رونالدو[/size:a36cbadb4a] نازاریو هت تریک کرد . رئالی ها در نیمه نهایی توسط یووه اوت شدند .

رئال اولین باشگاهی بود که بعد از اون حادثه هوایی به منچستر کمک کرد حتی پیشنهاد داد که دی استفانو مدتی اونجا بازیکنِ ، ولی نشد .. اینا رو گفتم بگم دلیلی نداره باهاتون کل بکنیم . اصلا اصولا در سط حکل با رئال تیمی نیست جز میلان ... انگیلیسیها لیورپولو بفرستن جلو :D
حمزه جان مسی رو جز لاماسیا حساب نیاوردی چون از 12 سالگی وارد لاماسیا شد ولی رونالدو رو که از لیسبون امد منچستر ، جز اکادیمیتون حساب کردی برادر :D یا نیستلروی که از ایندهوون رفت منچستر :lol: حالا بقیه رو مو شکافی نمی کنم :wink:
هر چند که تو دنیا حرفه ایی زیاد مهم نیست ، در کل هر وقت این حرف وسط میاد یاد شهرک نشین ها میوفتم :roll:

به هر حال از دوستان رئالی می خوام با هر تیمی کل نکنند :wink: اول میلان بعدش لیورپول :wink:[/quote:a36cbadb4a]
پویان میدونم خیلی ناراحتی بابت این که باشگاهت اسطوره ستیزه و اسطوره ها رو نابود میکنه چون سیاست باشگاه صرفا برای قهرمانی و پیروزی افراطی تنظیم شده.تا دیروز رائول گوتی بود امروز کاسیاس شد و...
ایمان دارم قهرمانی با مورینویی که یه روز حرف چلسی و یه رو حرف انگلیس میزنه یه روز هم کاسیاس مقدس! رو نیمکت نشین میذاره لذت بخش نخواهد بود برای رئال .پس پویان جان اگه هوادار واقعی رئال هستی باید از وضیعت امروز تیم ناراحت باشی.
نمیدونم چقدر لذت بخش هستش این قهرمانی که فقط با خرید بازیکن بدست میاد برای من منچستری که جز پولدارها هستیم لذت بخش تر اینه که توی تیم 5 تا انگلیسی باشه اسطوره ستیز نباشیم و اصالت رو حفظ کنیم.
نگو این مشخصات رو رئال داره!این هم نگو ناراحت نیستی چون رائول رفته بود شما جز کسایی بودی که عذاب کشیدی.
در آخر خیلی وقته که ما 19 20 هستیم اما باز لیورپول رو میخوای میتونید باهاش بازی کنید .شک نکنید با این وضعی که توی رئال هست که اصلا اتحاد و وحدت توش نیست لیورپول که هیچ کوئينز پارک میبره.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 05, 2013 9:28 pm

mahyarmaya : من تعصب رو فقط واسه شهرم و تیم شهرم دارم اما تو اروپا از همون بچگی (اول به خاطر پیراهنشون) هم بارسا رو دوست دارشتم هم میلان رو.... اینم یه جورشه دیگه، از دید خودم که اشکالی نداره :wink:
فرهاد خان حسین پور رو هم واسه این مثال زدم که گفتی فرگوسن مونده . یعنی موندن که دلیل بر عالی بودن و خوب بودن نداره . هر باشگاه و هر گروهی یه تز خاص خودش رو داره حالا چون الکس فرگوسن اینقدر مونده یعنی بهترینه؟!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه ژانويه 05, 2013 9:30 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه ژانويه 05, 2013 9:29 pm

[quote:72bdd7f4de="ali_damashi"][quote:72bdd7f4de="JUSTiran46"][quote:72bdd7f4de="ali_damashi"][quote:72bdd7f4de="JUSTiran46"][quote:72bdd7f4de="ali_damashi"]كسي طرفدار چلسي نيست اينجا ؟؟
اگه هست 8 تا رو حال كردين زديم به استون :twisted:[/quote:72bdd7f4de]

چلسی؟؟؟...باخت به QPR رو حال کردین :D[/quote:72bdd7f4de]

بلاخره تيم كار داره با سيستم جديد رافا بره جولو :D[/quote:72bdd7f4de]

آبرار چلسی هم شد تیم؟؟ دیدم استون ویلا رو 8 تا زد،با خودم گفتم حتمآ QPR رو هم با اختلاف میبره...200 تومن پرگلش رو لاین گرفتم...به خاک سیاه نشستم..هر چی فحش بود اونشب نثار چلسی کردم[/quote:72bdd7f4de]

ابره چلسي هميشه غير قابل پيشبيني هست كي فكر ميكرد ما پارسال قهرمان بشيم خصوصيت ما همينه . ايشالا سر يه برد چلسي جبران ميكني[/quote:72bdd7f4de]

امشب جبران کرد آبرار :D
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 9:40 pm

[quote:d1a0a436c8="MEHRDAD"]mahyarmaya : من تعصب رو فقط واسه شهرم و تیم شهرم دارم اما تو اروپا از همون بچگی (اول به خاطر پیراهنشون) هم بارسا رو دوست دارشتم هم میلان رو.... اینم یه جورشه دیگه، از دید خودم که اشکالی نداره :wink:
فرهاد خان حسین پور رو هم واسه این مثال زدم که گفتی فرگوسن مونده . یعنی موندن که دلیل بر عالی بودن و خوب بودن نداره . هر باشگاه و هر گروهی یه تز خاص خودش رو داره حالا چون الکس فرگوسن اینقدر مونده یعنی بهترینه؟![/quote:d1a0a436c8]
عرض کردم که آبرار شما الان با این علاقه 2تیمی که اعلام کردی نشون دای از هر بارسایی دیگه ای بمتعصب تر هستی.توی خون بارسایی ها هست ایت نوع علایق :wink:
مهرداد جان این که هر سال بازیکن جدید میاد شاید مدیریت عوض بشه (که شد )این که امسال افت کنی سال قبل عالی باشی اینکه همیشه جز خوبها باشی این که همیشه با احترام باشی توی هوادارن "این که مدیریت کنی همه چیز رو از آدم معمولی سر نمیزنه .
این رو که من نمگم این رو همه مربی ها و مدیر های تیم میگن.شما توی داماش بیشتر از من هستی حواشی و چقدر هست ؟!یک مربی همیشه دارای احترام باشه و تیم رو روی یه روال نگه داره کم چیزی هست ؟!
شما میگی فرهاد حسین پور عزیز خب لیگ 1 اومد چی شد؟ 8O 8O
اما منچستر اینظور نبوده.در ضمن توی دنیا یه نمونه مثال بزن تا من نگم سر اکس ما استثنا نیست.
اگه یه مربی با این همه افتخارات توی تیم بزرگی پیدا کردی که این هم قابل احترام دنیا باشه من تسلیمم.
در اخر مربی باشی که مدیر تیم چه جدید چه قدیم در اختیارت باشه حتی برای آینده مربی انخاب کنه خیلی فوق العاده نیست ؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 05, 2013 9:54 pm

میدونی که من بخوام وارد بحث ها بشم واسه هر چیزی جواب دارم ،ولی کلا نمی خوام تو این مباحث باشم . پس شما درست میگی :wink:
در مورد تعصب هم گفتم من تعصب (به معنای اصلی ) رو فقط برای تیم شهرم دارم . آدم فقط یه عشق تو قلبش می تونه باشه اما گفتم هر دو تیم بارسا و میلان رو دوست دارم و واسه این حرفت هم باید بگم : جوبیلوایواتا تیمه ، الاهلی تیمه ، بارسلونا تیمه ، میلان تیمه ، منچستر تیمه ، داماش هم یک تیمه...تمام این تیم ها تیم های فوتبال اند فقط نقاط جغرافیایی شون فرق می کنه . الان چرا شما هم میگی منچستر هم میگی داماش و هم شاید سپیدرود؟ پس شما هم شامل این قضیه چند تیمی میشی!
پس این استدلال رو بذار کنار ، ضمن اینکه من تو حرفام گفتم از بچگی هر دو تیم بارسلونا و میلان رو دوست داشتم . من که نگفتم تازگی ها هوادار بارسلونا شدم و به خاطر بازیهای قشنگ چند سال اخیرشه...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه ژانويه 06, 2013 5:43 am

[quote:219dd45044="mahyarmaya"][quote:219dd45044="yankee"][quote:219dd45044="The_King_of_rasht"][quote:219dd45044="yankee"]آقا منچستر بهترین تیم تمام ادوار گذشته-حال-آینده هستش جان من بیخیال شید /16/
د آخه اگه تیم بودید که تو مرحله گروهی حذف نمیشدید /10/
حمزه جان با اون اسامیی که شما اون صفحه با اون سن گذاشتی پس نتیجه میگیریم که مسی هم محصول همون باشگاه آرژانتینی هستش ! /16/
دو دقیقه دیگه واستیم ون پرسی هم محصول منچستر میشه آخه تو دوران نوزادیش خواب منچستر رو دیده بود /10/ /10/ /10/
ناه بارسا نه منچستر نمیخورید به ما /10/
طرفدارای میلان بیان جلو که میخورن به ما کل کل میچسبه باهاشون :lol: /8/[/quote:219dd45044]

اول شما جواب سوال مهیار رو بده :D :D
دوست داشتی یک دست ویک پا نداشتی ولی بازیکنی به باغیریته اریک کانتونا داشتین؟
پارسال یک اتفاق بود ولی عوضش امسال اولین تیم صعود کننده به مرحله بعد بودیم با اینکه در گروه 8 قرار داشتیم و همه گروهها بازیشون زودتر از بازی گروه ما بود.
شما چرا امسال توی گروه به اون راحتی دوم شدین اون هم با هزار اما و اگر یه دوه تیم دورتموند رو نتونستین ببرین ولی ما بعداز اینکه صعودمون حتمی شد دوهفته با تیم سوممون بازی کردیم.
حتما این رو هم میدونی که رائول گونزالس فوتبالش رو از مدرسه فوتبال اتلتیکو مادرید شروع کرد![/quote:219dd45044]

اولا که اون تشکر دستم خورد :D
بعدش اینکه اریک کانتونا مال خودتون ! ما امثال کاسیاس و رائول و گوتی و مورینتس و هیرو داریم . بعدترش اینکه گروه ما که 4تا قهرمان مختلف توش بود آسون بود بعد گروه شما و گالاتاسرای و نمیدونم براگا سخت ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:
حالا خوبه قهرمان لیگ خودتون هم تو اون گروه آسون آخر شد :lol: :lol: نخندونین مارو بابا :lol:[/quote:219dd45044]
نهایت مغالطه بود بودا.مت آرزوی نابودی سیتی رو داریم به ماچه آخر شد !
از بس تیم نیستین امثالکاسیاس و رائول و گوتی و مورینتس جاشون توی تیم نیست.همه تیم ها آرزوی این بازیکنان رو دارن اما از بس به قهرمانی به طریقی اعتقاد دارید هی بازیکن بخرید به فکر آبرو نباشید.
گوتی رو با کانتو قیاس میکنی؟!

[/quote:219dd45044]

چرا عکس رائول یا هیرو نزاشتی برای مقایسه با کانتونا ؟ چون کانتونا تیریپش لاتیه یعنی خیلی بزرگه ؟ :lol:
من دوست نداشتم رائول بره ولی خوب مشکلاتی پیش اومد و رفت قرار نیست همه ی بازیکنا تا آخر عمرشون بمونن تو یه باشگاه. مثل دلپیرو که اونم از یوونتوس رفت !
مورینتس رفت ولی الان هست و تو آکادمی رئال مربی گری میکنه عزیز دل.
دلتون به فرگوسن خوش هست ؟ چون 1قرن مونده دلیل بر بهترین بودن ؟ :lol: چرا تو این 1 قرن تو اروپا هیچ کاری نکردین ؟ فقط زورتون به انگلیس میرسه ؟ :lol:
د آخه لامصب این منچستر سیتی و چلسی چند سال افتادن رو دور که کار شما گره خورده دیگه وگرنه قبلا جز آرسنال کی رقیبتون بود ؟ :lol:
اوه یادم افتاد لیدز یونایتدم بود اون موقع :lol: :lol:
ماه دیگه میبینیمتون که کفن پوشان داری گریه میکنین :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه ژانويه 06, 2013 6:03 am

[quote:1fe96adbda="mahyarmaya"][quote:1fe96adbda="antiros"]رئال ماردید و منچستر یونایتد برای پنجمین بار در تاریخشان در سطح اول قاره رو در روی یکدیگر قرار می گیرند . چهار بازی قبلی در مراحل یک چهارم و نیمه نهایی چمپیونزلیگ بود که رئال سه بار صعود کرد . جالب این که همیشه تیمی که بازی رفت در خانه اش بوده ، برده است .
اولین تقابل دو تیم در نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا در فصل 57-1956 بود . رئال در برنابئو در بازی رفت با گلهای ریال ، دی استفانو و ماتئوس با نتیجه 3-1 برد و در اولدترافورد 2-2 مساوی کرد که دی استفانو از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و گل دیگر را خنتو زد . رئال آن چمپیونزلیگ را برد .
در نیمه نهایی فصل 68-1967 نیز دو تیم مقابل هم قرار گرفتند . منچستر در بازی رفت در اولدترافورد با نتیجه 1-0 برد و در بازی برگشت با رئال 3-3 مساوی کرد . گلهای رئال را پیری ، خنتو و آمانسیو به ثمر رساندند . تیم انگلیسی به فینال رسید و با غلبه بر بنفیکا قهرمان شد .
تقابل بعدی دو تیم در چمپیونزلیگ 00-1999 در مرحله یک چهارم بود . بازی رفت در برنابئو 0-0 شد و رئال بازی برگشت در اولدترافورد را 2-3 برد . رائول دبل کرد و خوش درخشید . گل سوم را روی کین به خودشان زد . ردوندو در آن بازی یک حرکت پشت پای شگفت انگیز داشت . رئال در فینال چمپیونزلیگ به والنسیا غلبه کرد .
آخرین تقابل دو تیم نیز مربوط به فصل 03-2002 در مرحله یک چهارم می شود . [size=اندازه قلم]رئال [/size]بازی رفت در برنابئو را 3-1 برد که رائول دبل کرد و فیگو نیز یک گل زد و در اولدترافورد 4-3 باخت که [size=18:1fe96adbda]رونالدو[/size:1fe96adbda] نازاریو هت تریک کرد . رئالی ها در نیمه نهایی توسط یووه اوت شدند .

رئال اولین باشگاهی بود که بعد از اون حادثه هوایی به منچستر کمک کرد حتی پیشنهاد داد که دی استفانو مدتی اونجا بازیکنِ ، ولی نشد .. اینا رو گفتم بگم دلیلی نداره باهاتون کل بکنیم . اصلا اصولا در سط حکل با رئال تیمی نیست جز میلان ... انگیلیسیها لیورپولو بفرستن جلو :D
حمزه جان مسی رو جز لاماسیا حساب نیاوردی چون از 12 سالگی وارد لاماسیا شد ولی رونالدو رو که از لیسبون امد منچستر ، جز اکادیمیتون حساب کردی برادر :D یا نیستلروی که از ایندهوون رفت منچستر :lol: حالا بقیه رو مو شکافی نمی کنم :wink:
هر چند که تو دنیا حرفه ایی زیاد مهم نیست ، در کل هر وقت این حرف وسط میاد یاد شهرک نشین ها میوفتم :roll:

به هر حال از دوستان رئالی می خوام با هر تیمی کل نکنند :wink: اول میلان بعدش لیورپول :wink:[/quote:1fe96adbda]
پویان میدونم خیلی ناراحتی بابت این که باشگاهت اسطوره ستیزه و اسطوره ها رو نابود میکنه چون سیاست باشگاه صرفا برای قهرمانی و پیروزی افراطی تنظیم شده.تا دیروز رائول گوتی بود امروز کاسیاس شد و...
ایمان دارم قهرمانی با مورینویی که یه روز حرف چلسی و یه رو حرف انگلیس میزنه یه روز هم کاسیاس مقدس! رو نیمکت نشین میذاره لذت بخش نخواهد بود برای رئال .پس پویان جان اگه هوادار واقعی رئال هستی باید از وضیعت امروز تیم ناراحت باشی.
نمیدونم چقدر لذت بخش هستش این قهرمانی که فقط با خرید بازیکن بدست میاد برای من منچستری که جز پولدارها هستیم لذت بخش تر اینه که توی تیم 5 تا انگلیسی باشه اسطوره ستیز نباشیم و اصالت رو حفظ کنیم.
نگو این مشخصات رو رئال داره!این هم نگو ناراحت نیستی چون رائول رفته بود شما جز کسایی بودی که عذاب کشیدی.
در آخر خیلی وقته که ما 19 20 هستیم اما باز لیورپول رو میخوای میتونید باهاش بازی کنید .شک نکنید با این وضعی که توی رئال هست که اصلا اتحاد و وحدت توش نیست لیورپول که هیچ کوئينز پارک میبره.
[/quote:1fe96adbda]

مهیار جان میشه بگی رئال چه بازیکنی میخره الان ؟ تابستان رئال بازیکن خاصی خرید ؟!
یه مودریچ اومد رئال دیگه !
اینکه اوزیل و خدیرا تو اوج جوانیشون بعد جام جهانی اومدن رئال کار بدی هستش ؟!
شما قبل از اینکه بیان رئال میشناختیشون ؟! اگه بحث خرید ستاره رو سال 2000-2001 میکردی باشه حرفت قبول ولی تو این چند سال رئال چه ستاره ای خریده ؟
اها یعنی منچستر بازیکن نمیخره ؟! یعنی همون اوزیل رو رئال نمیخرید منچستر نمیگرفتش ؟!
منچستر 5تا انگلیسی داره تو ترکیبش ! بعد میدونی رئال چند تا اسپانیایی داره تو ترکیب ؟
کاسیاس-راموس-آربلوا-آلونسو-آلبیول-کایخون این 6 نفر همه اسپانیایی و عضو تیم ملی اسپانیا ( بهترین تیم جهان ) . که 4تاشون هم محصول آکادمی خود رئال هستن !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان