[quote:2135f96012="yankee"][quote:2135f96012="mahyarmaya"][quote:2135f96012="yankee"][quote:2135f96012="mahyarmaya"][quote:2135f96012="pedram_1367"][quote:2135f96012="mahyarmaya"][quote:2135f96012="pedram_1367"][quote:2135f96012="mahyarmaya"][quote:2135f96012="pedram_1367"]مهیار جان ؛ OWEN هم منچستری بود اومد رئال ؟!؟!
شما منچستری ها قبل از هر چیز بگید کیا ساخته و پرورش داده شما نیستند ، بعدش اگه بازیکنی موند ، ما ( رئالی ها ، بارسلونایی ها ، آرسنالی ها ، یوونتوس ، اینتر ، رم ، ... ) روش صحبت می کنیم ...[/quote:2135f96012]
اون عکس رو من نساختم .اما 2تا پدیده جهان که رونالدو و بکام باشن ما تقدیم کردیم .منکرش هستی؟
البته پدرام جان ما زیاد بازیکن نمیدیم همه 900 تا 700 تا سابقه بازی دارن
اون آرسنال هستش که اسطوره تیمش (فابرگارس)آرزوی بارسا رو داره .8[/quote:2135f96012]
آقا جایی نگی عیبه ها ....
اسطوره آرسنال فابرگاس هست ؟!؟!!!!!!!!
خدایی تن مردگان آرسنال رو نلرزونید تو قبر ...[/quote:2135f96012]
منکر این که نمیشی چندین سال کاپیتان شما بود؟!باشـــــــه کاپیتان شما آرزوی تیم دیگه رو داشت.
هانری ارسطوره که هست.درسته ؟عاقبت اون هم دست کمی از فابرگاس نداره که .8[/quote:2135f96012]
من نمی دونم چرا اینطوری میگید !!!
بکام و رونالدو که از منچستر و با حرکات دیوانه وار فرگوسن که لنگه کفش پرت کرد تو صورت بکام و ... ؛ اومدن رئال و به افتخاراتی دست پیدا کردند که بیشتر از منچستر بود ...
حالا منچستری های محترم اینا رو منچستری می دونند و پروش یافته و ... در حالیکه خود بازیکنان رئال رو ترجیح می دن !!!
اما بازیکنی مثل فن پرسی که تو آرسنال پرورش یافت و آدم شد وقتی میره به منچستر ، به خاطر بزرگی و .... میره و صحبت از تلف شدنش تو آرسنال و حیف شدن و ... میشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟
در مورد فابرگاس به نظرم هدف بارسلونا این بود که این بازیکنش که از رده های پایه اش هم هست بره جایی که تو سیستمش تجربه کسب کنه که اومد آرسنال و بازی کردن رو یاد گرفت ( کاری که با پیکه تو منچستر کرد ) و الان هم رفت رو نیمکت بارسلونا ... من وکیل بازیکن نیستم ولی نظر شخصیم اینه که خاک تو سرش ! برو بشین رو نیمکت ولی جام بگیر ... به هر حال در آینده میگن این بازیکن فلان جام ها رو گرفته ... مثل پینتو که فعلا داره جام میگیره ... کیتا هم روش ... اخیرا شاید فن پرسی هم بشه اضافه کرد ...
یک همچین کاری رو پودولسکی داره می کنه و دوباره داره احیا میشه تو آرسنال ... حتی یادمه یواخیم لو هم از انتقالش حمایت کرده بود و موافقش بود ...[/quote:2135f96012]
رونالدو با دل خوری نرفت.
در ضمن بکام اشتباه کرد که ســـر نخواست باشه چون الان که بازنشسته شذه تقریبا از منچستر میگه و آرزو داره بیاد منچستر!
در ضمن شما بگو رونالدو بکام از کجا اومد ؟!یه باشگاه بگو.
پدرام جان خدا وکیلی قبول کن آرسنال تووش تعصب نیست نمیشه حالا شاید سیاست تیم باشه اما تووش غیرت و تعصب نیست.
همه این حرف هام که هانری کاپیتان فابرگاس کاپیتان که رفتن برای نداشتن غیرت و تعصب هستش و اگه داشتن مثل گیگز اسکولز جراد دل پیرو که حتی دسته یک رفتن توی تیم میموندن و حرف تیم دیگه رو نمیاوردن.[/quote:2135f96012]
مهیار جان رونالدو از اسپورتینگ لیسبون اومد منچستر و بعد رئال ! رونالدو رو محصول خودتون ندونید لطفا !
در کل مثل اینکه همه ی بازیکن های خوب از منچستر رفتن تیم های دیگه . اون دوستمون هم که میگفت پیکه محصول منچستر
لامصب کم کم دارم فکر میکنم که کاسیاس و رائول و پویول و ژاوی هم از منچستر اومدن رئال و بارسا !

[/quote:2135f96012]
l
حرفتون مثل این میمونه که مهدوکیا بازیکن بانک ملی بوده(فک کنم)نه پیروزی.علی دایی و کریم باقری همین طور.
فرهاد مجیدی هم از توی استقلال نبوده.
اگه اینا رو قبول دارید رونالدو برای لیسبون هستش.[/quote:2135f96012]
lمهیار جان پس بگو رونالدو تو منچستر مطرح شد نه اینکه پرورش پیدا کرد.
که همچین موضوعی تو رئال هم هست.
پرورش یافته میشه مثل کاسیاس مثل پویول.
در اینکه منچستر تیم بزرگی هیچ شکی نیست ولی بعضی از دوستان صحبت های عجیبی میکنند که آدم از تک و پهلوش حرف در میاد دیگه. !!!!![/quote:2135f96012]
در مورد بکام که هم پرورش هم مطرح شد.
اما رونالدو هم توی منچستر بود با بزرگی الکس فرگوسن پرورش پیدا کرد.کسی که گفته بود شبانه روز گریه میکردم و فرگوسن و خانومش نقش مادر پدر منو داشتن یعنی این بنده خدا طفل بوده ممکن بود هرجا دیگه بره سرمربی نتونه اون رو بازیکنی به بزرگی الان پرورش بده.منچستر استعداد رو پیدا کرد و میشه گفت رونالدو رو پرورش داد.
این رو بگم من از رونالدو خوشم نمیاد با این که منچستر بود چون بازیکنی که رفت برای بنده مرده غیر اینکه تیمش جای بزرگ شدن نداشته باشه که منچستر اینجوری نبوده.