[quote:097e214fa6="miladcivil"][quote:097e214fa6="aryanrecord"][quote:097e214fa6="miladcivil"][quote:097e214fa6="aryanrecord"][quote:097e214fa6="777"][quote:097e214fa6="aryanrecord"]بابا این بارسا چی مفتی میبره آخه فقط دقیقه 90 به خاطر ستاره هاش میبره وگرنه اصلا تیم نیست که

[/quote:097e214fa6]
سلتیک تیم کلنگی بودبابابارهاتوزدحمله موقعیت داشتن اماهیچ غلطی نمیتونستن بکنن یه حسین ابراهیمی داشتن توزدحمله 3تا4تایی میزدن به این شانسلولنا[/quote:097e214fa6]
بابازیکنایی که سلتیک داره در مقابل ستاره های میلیاردیه بارسا حداقل حقش مساوی بود دیگه بره.
واقعا برای رئال و بارسا 2 تیم منفور جهان متاسفم[/quote:097e214fa6]
ستاره های میلیاردی
اون واسه ایران هست عزیز
گرون قیمت ها رو رئال جمع میکنه ، بعد ستاره های بارسا میشن میلیاردی !
حالا شماها بگین بارسا شانسی برد ، نمیدونم مسی هورمونی هست ، دِ ننم شانسلونا و ......
یه نگاه به جدول لالیگا بندازین ، 3 سال اخیر بهترین بازیکن دنیا رو نگاه کنید و .....
ولی خدایی آدم هرمونی باشه ، ولی اسمش پنالدو نباشه
با اینجور بهانه ها به خدا قسم نمیشه ناکامی ها رو توجیه کرد .
اگه یه آدم فوتبال شناس بازی دیشب دیده باشه ، به دور از تعصب و .... صحبت کنه ، جلوی تیمی
که با 10 نفر جلوی محوطه جریمش دفاع میکنن بشه چندین تک به تک درست کرد ريال یعنی خدا
نه شانس
دوستان 777 ، aryanrecord و JUSTiran46 زیاد خودتونو اذیت نکنید ، امسال حداقل 2 جام از 4 جام ممکن
واسه بارساست

حالا شما بگید شانس ، ما میگیم OK ![/quote:097e214fa6]
میلاد جان ما که رئالی نیستیم تو داری بحث رونالدو و جام هایی که شاید بتونین تویه اسپانیا به دست بیارین رو میکشی وسط.
بحث ما اینه که این 2 تیم واقعا به گند کشیدن فوتبال اروپارو ولی بازم به درد لای جرز نمیخورن مثل چمپیونز لیگ پارسال که حتی یک پای فینال هم این 2 تیم نبودن.
امیدوارم بارسا(مسی)و رئال(رونالدو) افت کنن که ما بتونیم یه فوتبال قشنگو حداقل تویه لالیگا ببینیم.

[/quote:097e214fa6]
من عاشق گفتمان دوستانه و احترام به نظر طرف مقابلم ، تشکر از دوست عزیزمون aryanrecord و سایرین
که حرمتها رو حفظ میکنن و بخاطر اختلاف نظر ، به بیراهه نمیرن .
اما بریم سر صحبت خودمون ، من به شخصه نظر اینه سبک کاری بارسا و رئال قابل مقایسه نیستن .
رئال تو دوران رکورد بدی قرار داشت و به اهدافی که با هزینه های فراوانی که انجام داده بود نمیرسید
به همین دلیل تصمیم گرفت مربی بیاره که به هر طریقی شده جام بیاره . (این نظر منه)
اما بارسا یه سبکی در نظر گرفت و در راستای بالا بردن کیفیتش در اون سبک حتی خریدهای گرانی
انجام داد که به نظر من این کار بد نیست . (شاید بد باشه)
اما تیمهای فراوانی مثل پارسن ژرمن و کمنچستر سیتی و ...... خرجهای بسیاری میکنن اما بی نتیجه !
همین امشب منچسترسیتی از آزاکس 3-1 باخت .
من فکر نمیکنم با افت مسی یا امثال ژاوی و اینیستا فوتبال دنیا متعادل بشه ، همینطوری که تمام دنیا بارسا
به عنوان الگوی خودشون قرار دادن ، اینکار کمک بزرگی به نیا بوده برای بالا بردن کیفیت فوتبال .
البته تیمهایی این وسط به خاطر جام ، هررررر کاری کردن ، مثلا" همون مثال شما و فینال قبل چمپیونز لیگ ، آیا با
قهرمان شدن چلسی چیز خاصی به فوتبال اضافه شد ؟ یا سبک خاص ، تاکتیک جدید و یا ......... ؟؟؟
اما نظرم اینه هرکی میتونه طرفدار هر تیمی باشه و از تیم خودش حمایت کنه ، ولی تیمهای دیگه زیر سئوال بردن
با هدف بالا آوردن تیم خودی خوب نیست و به شخصه نمی پسندم .[/quote:097e214fa6]
خوشبختانه میلاد جان شما از کسانی هستی که کاملا فوتبال فهمی و منم با این حرفت تا حدودی موافق هستم و تا حدودیم قانع شدم.
ما هم آرزومون اینه که تیمای دیگه خودشونو مثل بارسا و رئال کنن ولی واسه تیمایی که بضاعت مالی ندارن یه مقدار بعید به نظر میرسه.
ولی ای کاش لالیگا میتونست مثل انگلیس 6/7 تا مدعی داشته باشه به نظر من که اینطوری جذاب تر میشد.امشبم که رئال باختو یه حال اساسی هم به شما هم به من داد