[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 12, 2012 8:49 am

[quote:5cb908d5cf="damash_fsz"][quote:5cb908d5cf="MEHRDAD"][quote:5cb908d5cf="yankee"][quote:5cb908d5cf="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:5cb908d5cf]

اوووووبره :lol:

چقد دشمن داریم ما اینجا :twisted:

همیشه تیم های موفق دشمن زیاد دارن دیگه :دی
مهرداد جان یه دور این مطالبی رو که با این دوستمون گفتم رو بخون باز اگه سوالی موند بگو تا جواب بدم :D

من همیشه به مطالبی که طنز باشه میخندم !

آی لاو یو :P[/quote:5cb908d5cf]

من همه کامنت ها رو بلا استثنا می خونم . کامنتای شماها رو هم خوندم که اینو گفتم :wink:
ضمن اینکه با این جمله همیشه تیم ها یا نمی دونم اشخاص موفق دشمن زیاد دارند مخالفم چون گاهی دقیقا نقطه مقابلش هم وجود داره !
یه جا هم فروش پیراهن ها رو عنوان کردی که این دلیل بر محبوبیت نیست چون بعضی از تیم ها آنتی هایی عظیمی رو بدنبال خودشون دارند . شما یه رئالی دارید و یه آنتی رئالی عظیم هم دارید و وقتی یکی میگه منفور داره آنتی رئال ها رو محاسبه می کنه . این آنتی های عظیم هم شامل فقط بعضی تیم ها میشه، مخصوصا رئال که سابقه ای با پشتوانه دولتی داشته . :wink:[/quote:5cb908d5cf]
احسنت.دوست عزیز yankee مهرداد جان از هر دومون بزرگتره و تجربش هم بیشتره.وقتی میگه رئال تیم نیس یعنی نیس دیگه.بیا به حرفش گوش کنیم با هم بگیم رئال سوراخه[/quote:5cb908d5cf]
نه اتفاقا از yankee کوچیکترم :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:52 am

[quote:1ba7bfc07b="MEHRDAD"][quote:1ba7bfc07b="yankee"][quote:1ba7bfc07b="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:1ba7bfc07b]

مهرداد جان یه دور این مطالبی رو که با این دوستمون گفتم رو بخون باز اگه سوالی موند بگو تا جواب بدم :D

آی لاو یو :P[/quote:1ba7bfc07b]

من همه کامنت ها رو بلا استثنا می خونم . کامنتای شماها رو هم خوندم که اینو گفتم :wink:
ضمن اینکه با این جمله همیشه تیم ها یا نمی دونم اشخاص موفق دشمن زیاد دارند مخالفم چون گاهی دقیقا نقطه مقابلش هم وجود داره !
یه جا هم فروش پیراهن ها رو عنوان کردی که این دلیل بر محبوبیت نیست چون بعضی از تیم ها آنتی هایی عظیمی رو بدنبال خودشون دارند . شما یه رئالی دارید و یه آنتی رئالی عظیم هم دارید و وقتی یکی میگه منفور داره آنتی رئال ها رو محاسبه می کنه . این آنتی های عظیم هم شامل فقط بعضی تیم ها میشه، مخصوصا رئال که سابقه ای با پشتوانه دولتی داشته . :wink:[/quote:1ba7bfc07b]

فروش پیراهن ملاک نیست این که هست ؟!

سایت گل- یوفا، لیست باشگاه پرطرفدار این قاره را در سال جاری اعلام کرد.

این رده بندی بر اساس تعداد هواداران رسمی در داخل و خارج کشورها انجام شده است.
باشگاه بایرن مونیخ در این رده بندی همانند سال گذشته در رده پنجم قرار دارد.
لیست ده باشگاه اول این رده بندی و همچنین باشگاه های آلمانی به شرح زیر است :
۱ - بارسلونا با ۶.۶۶۵.۰۰۰ هوادار
۲[b:1ba7bfc07b] - رئال مادرید با ۶.۳۳۰.۰۰۰ هوادار[/b:1ba7bfc07b]
۳ - منچستر یونایتد با ۵.۴۳۵.۰۰۰ هوادار
۴ - یوونتوس با ۵.۴۲۵.۰۰۰ هوادار
۵ - بایرن مونیخ با ۴.۴۴۵.۰۰۰ هوادار
۶ - گالاتاسرای با ۴.۲۷۰.۰۰۰ هوادار
۷ - میلان با ۳.۸۱۵.۰۰۰ هوادار
۸ - لیورپول با ۳.۷۳۰.۰۰۰ هوادار
۹ - اینتر میلان با ۳.۷۱۰.۰۰۰ هوادار
۱۰ - مارسی با ۳.۳۵۰.۰۰۰ هوادار
.
۱۳ - انزلیچی دورتموند با ۲.۸۵۰.۰۰۰ هواد

اگر هم الان میخوای بگی اینجا که دوم هستش اختلافش با تیم اول 350 هزار نفر هستش !

طرفدار هر تیمی باشید به گرد پای افتخارات رئال هم نمیرسید .!

شاید افتخارات چند تا باشگاه رو روهم بزارید و به افتخارات رئال برسید ( شایـــــــــــد ) !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:53 am

[quote:4866dd9d1b="MEHRDAD"][quote:4866dd9d1b="damash_fsz"][quote:4866dd9d1b="MEHRDAD"][quote:4866dd9d1b="yankee"][quote:4866dd9d1b="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:4866dd9d1b]

آی لاو یو :P[/quote:4866dd9d1b]

یه جا هم فروش پیراهن ها رو عنوان کردی که این دلیل بر محبوبیت نیست چون بعضی از تیم ها آنتی هایی عظیمی رو بدنبال خودشون دارند . شما یه رئالی دارید و یه آنتی رئالی عظیم هم دارید و وقتی یکی میگه منفور داره آنتی رئال ها رو محاسبه می کنه . این آنتی های عظیم هم شامل فقط بعضی تیم ها میشه، مخصوصا رئال که سابقه ای با پشتوانه دولتی داشته . :wink:[/quote:4866dd9d1b]
احسنت.دوست عزیز yankee مهرداد جان از هر دومون بزرگتره و تجربش هم بیشتره.وقتی میگه رئال تیم نیس یعنی نیس دیگه.بیا به حرفش گوش کنیم با هم بگیم رئال سوراخه[/quote:4866dd9d1b]
نه اتفاقا از yankee کوچیکترم :D[/quote:4866dd9d1b]
یعنی اینو باید همین الان میگفتی؟ :lol: خوب تجربت بیشتره که.اگه اینم بیشتر نبود از زور استفاده کن.خلاصه یه جوری باید جلوی رئالیا گرفته بشه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 12, 2012 8:59 am

توی فروش پیراهن ها رئال اول بود و توی هواداران بارسلونا ،اما من گفتم منظورم به آنتی رئالی های عظیم هست! اینجا صحبت از تیم های منفور بود، نه میزان هوادار... منظور از آنتی فقط هواداران تیم رقیب یعنی بارسلونا نیست. :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 12, 2012 10:31 am

درود ؛ هر دو طرف یوونتوسی و رئالی بزرگ نمایی زیادی کردن:دی
- یوونتوس به سری B خودش نرفت و تبعیدش کردن به نا حق ! هیج مکالمه ای نتونستن پیدا کنن که یوونتوس داور خریده باشه ولی همین ارتباط با داورا جرم ـه .پرونده به اون بزرگی رو کمتر از 2 ماه حکم صادر کردن اما پرونده ناتزیوناله با اینکه مشخص شد ناتزیوناله هم گناه کار بوده شامل قانون مرور زمان شد . !
مصاحبه آندره آ آنیلی که از صمیم قلب میگم لکه ننگی بر گذشته ی ِ باشکوه جانی آنیلی کبیر و آمبرتو آنیلی دوست داشتنی ـه ...
[quote:72b0bdf3cc]آنیلی که برای شرکت در نشست مدیران فوتبال " Leaders in Football " در لندن حضور داره ؛ در مورد کالچیوپولی و کالچیوسکومزه گفت :

" حتی یک مدرک بر علیه یوونتوس وجود نداره ؛ بر اساس حدس و گمان حکم صادر شده بود ؛ دادگاه تاکید کرد که در فصل 2006 - 2005 تخلف صورت نگرفته و هیچگونه تحقیق و بازرسی در مورد فصل 2005 - 2004 انجام نشد بود و این فصل در تحقیقات جایی نداشت "[/quote:72b0bdf3cc]

- اسطوره اسم خیلی خیلی بزرگی ـه برای ِ هر کسی به کار نبرید !

- یوونتوس همین فصل 2008-9 اگه اشتباه نکنم تو تورین 4-1 از بایرن باخت ؛ پیش میاد برای هر تیمی از این جور شکست ها !

-گروه یووه ساده ـس؟:دی ، شاختار یه تیم خیلی منسجم که همین الان 26 بازیه شکست نخورده. (شاختار در سال های گذشته دوبار رکورد بالای 50 بازی شکست نخوردن داشتند !) در 8 سال گذشته 6 بار قهرمان لیگ کشورش و 2 بار نایب قهرمان بوده. 4 بار قهرمان جام حذفی، 3 بار نایب قهرمان شده. چلسی هم که قهرمان فصل پیش و نورژلان هم قهرمان دانمارک بوده.

- یوونتوس بعد 3 سال دوری به لیگ قهرمانان برگشت در اولین بازیش هم با تیم قهرمان فصل پیش ucl باید بازی میکرد واقعا هم نتیجه خوبی گرفت ! نیمه اول که به غیر بوفون و پیرلو مشخص بود همه بازیکن ها استرس دارن که خُب طبیعی بود . بازی 2-0 باخته رو وقتی برگردوندیم و با کمی خوش شانسی میتونستیم ببریم یعنی کار بزرگی کردیم.

- رم 2008 رئال رو برد و ما هم رم رو ! کلا ً قیاس مع الفارق بود.

-. قهرمانی های یووه توی دوران ِ مدرن ِ فوتبال بوده ، رئال مادرید که هر سال واسه خودش یه جام ِ گل کوچیک راه مینداخت و با 4 تیم بازی می کرد و قهرمان می شد . دی رئال وقتی میتونست خودش رو یه قدرت ِ بزرگ ِ فوتبال معرفی کنه که دهه ی 70 ، 80 یا 90 عرض ِ اندام میکرد ، نه اینکه دیگه آخرای دهه ی 90 با اون همه هزینه بیاد و به زور خودش رو به فینال برسونه و اون قدر مفتضحانه قهرمان بشه . بعدش هم که دیگه تمام ِ قهرمانیاشون با پول بود و با اون همه خرجی که کردن و اون دورانی که داشتن باید قهرمان 2000 و 2002 می شدن . با اون بازیکنا اکبر میثاقیان هم تیم رو قهرمان می کرد . :دی با این همه هزینه ای که از 2002 به بعد کردن واقعا جای فکر داره که چطور حتی یک فینال هم ندیدن !

- یوونتوس هم بازیکن خراب میکنه چرا که نه ! :دی همین فصل پیش الیا هلندی رو نابود کرد یا کراسیچ قبل تر از اون دیگو ! یا باز بخوایم به عقب تر برگردیم هانری که تو یووه بهش بازی نمیرسید.

- همه بازیکن ها جهان آرزو ندارن تو رئال بازی کنن:دی یکیش همین آرتورو ویدال یا الکس دل پیرو بزرگ.

در آخر شما رو به خوندن این 2 مصاحبه دعوت میکنم:

اول گاتزتا زوم کرده روی رابطه ی الکس و آنیلی و خیلی روش مانور داده. از پرسیدن فکر می کردی یه روز یووه رو ترک کنی ؟ گفته : نه فکر نمی کردم سرنوشتم اینطوری بشه، اگر یک سال و نیم قبل ازین می پرسیدند همچین چیزی رو متصور نمی شدم. ولی همیشه چیزها تغییر می کنند. من نهایتا یووه رو با رضایت ترک کردم و از همه کارهایی که در یووه و برای یووه کردم خوشحالم. بعد ازش پرسیدن ازینکه بعد از رفتنت آنیلی سکوت کرده چه احساسی داری، تعجب می کنی، ناراحتی، یا بی تفاوت ؟ گفته بی تفاوت. گاتزتا پرسیده اگر تو جای آنیلی بودی دل پیرو رو برای اولین بازی فصل یووه دعوت می کردی به ورزشگاه ؟ گفته آره. ازش پرسیده چرا سال گذشته اون پیام ویدیویی رو دادی در مورد تمدید قراردادت ؟ پشیمون نیستی ؟ گفته نه. من فقط می خواستم در مقابل شایعاتی که مطرح شده بود و می گفت ما سر مسائل مالی اختلاف نظر داریم رو رد کنم و بگم من برای پول نیست که در یووه بازی می کنم. اگر بازم برگردم به اون زمان بازم این مطلب رو بیان می کنم.

بعد ازون به بازی خداحافظی الکس پرداخته :

اون روز فراتر از انتظاراتم بود. می دونستم هوادارا دوستم دارند، ولی نه اینقدر. حتی هم تیمی هام هم در مورد اون روز حرف می زنند باهام و می گفتند شگفت زده شدند. بوفون گفت بهم حسودی می کنه ! اول رفتم روی نیمکت ولی اینقدر تماشاگرها صدا زدند که بلند شدم. دو دور افتخار زدم. شایاد هزاران شال برام پرتاب شد. گاهی می ایستادم تا دست تکون بدم، مردمی رو می دیدم که گریه می کردند. همه چیز فرا واقعی بود.

بعد به استرالیا رفتنش پرداخته، گاتزتا پرسیده از این انتخاب پشیمون نیستی ؟ خیلی ها می گند اشتباه کردی به استرالیا رفتی، الکس جواب میده:

مردم هرچی دوست دارند می تونند بگند. من نگرانی ازین بابت ندارم و از انتخابم راضی ام. من گزینه های زیادی داشتم. آمریکا، برزیل، تایلند، قطر، اسپانیا، انگلیس، چین، ژاپن. من نه مشکل مالی داشتم، نه دنبال جام بودم چون همه چیز رو قبلا برده بودم. نیازی هم به لیگ قهرمانان نداشتم. در مورد لیورپول هم من خیلی به هیسل فکر کردم. باید بگم درسته یووه و لیورپول دارند تلاش می کنند که روابطشون رو بهبود ببخشند. ولی هنوز خیلی ها هستند که نتونستند اون واقعه رو هضم کنند. برای همین نمی تونستم به لیورپول برم.

" حضور دلپیرو در برنامه ی The World Game "

بعد از نخستین شکست چه احساس دارید ؟

" خوشحالم از اینکه یک فصل و ماجراجویی جدید رو آغاز کردم ؛ احتمال شکست خوردن همیشه وجود داره "

سه هفته از حضور شما در اینجا میگذره ؛ نظرتون در مورد سیدنی ؟

" وقتی کمی رو برای گردش در شهر اختصاص میدم ؛ آب و هوای سیدنی فوق العاده ست و این شهر بسیار زیباست ؛ امیدوارم که مدت زمان زیادی اینجا بمونم تا بتونم خیلی خوب این شهر رو ببینم البته من برای این کار به اینجا نیومدم اما امیدوارم که بتونم این کار رو انجام بدم "

بنظر میرسه که شما از حضور در استرالیا خوشحال هستید ، خانواده ی شما چطور ؟

" اون ها هم خوشحال هستن "

نظر شما در مورد فوتبال استرالیا ؟

" برای نظر دادن در این مورد به وقت بیشتری نیاز هست البته فوتبال استرالیا بازیکنان با کیفیت زیادی داره ، فقط بعد از گذشت 10 یا 15 دیدار می تونم نظر خودم رو در مورد فوتبال استرالیا اعلام کنم ؛ در هفته ی گذشته تمام بازی ها رو دیدم با این حال باید بازی های بیشتری رو ببینم "

گفته میشه که فوتبال استرالیا ، یک فوتبال فیزیکی و قدرتی هست ؟

" بنظر من آمادگی جسمانی بازیکنان فوق العاده ست ؛ گاهی بازیکنان در دویدن زیاده روی میکنن ، شاید هم این بدلیل انگیزه ای باشه که اون ها دارن ؛ دویدن در زمین باید هدف دار باشه ؛ وضعیت ما روز به روز بهتر میشه و ما با هم آشنا می شیم ، این میتونه کلید موفقیت ما باشه "

برگردیم به سال های ابتدایی حضور شما در فوتبال ؛ اینکه شما ابتدا دروازه بان بودید واقعیت داره ؟

" مادرم می ترسید بازیکنانی که بلند قد بودن به من آسیب برسونن به همین دلیل از من می خواست درون دروازه قرار بگیرم تا از مصدومیت و برخوردها در امان باشم "

شما زیر نظر لیپی و کاپلو دو سرمربی بزرگ فوتبال بازی کردید ؛ تفاوت این دو سرمربی چیست ؟

" هر دو سرمربی در بکار گیری بازی دفاعی زیاده روی نمی کردن ؛ لیپی بیشتر از کاپلو با بازیکنان صحبت می کرد ؛ هر دو سرمربی به دنبال پیروزی بودن و در هر دیدار فقط به پیروزی فکر می کردن ؛ من 7 سال رو در تیم لیپی سپری کردم و 2 سال رو در تیم کاپلو به همین دلیل آشنایی بیشتری از لیپی دارم البته بدون تردید هر دو سرمربی بزرگی هستند "

در دوران کاپلو روزهای دشواری رو تجربه کردید ؟

" بله اما تونستم گل های فراوان و زیبایی رو بزنم ؛ وقتیکه در وضعیت دشواری قرار می گیرید باید به این فکر کنید که چگونه این دشواری ها رو پشت سر بگذارید "

در کنار زیدان توپ زدید ؛ آيا زیدان برترین بازیکن بود ؟

" اون کامل ترین و برترین بازیکن بود ؛ بنظر من بین یک بازیکن با یک قهرمان فاصله ی زیادی وجود داره و زیدان یک قهرمان بود "

شما سابقه ی بازی کنار بجو و زیدان رو دارید ؛ بازی کنار زیدان بعنوان یک دوست و هم تیمی چگونه بود ؟

" وی دوستی با شخصیت و یک بازیکن تکنیکی بود ؛ زیدان برای موقیت ، پیشرفت و پیروزی تیم بازی می کرد "

بعد از فینال جام جهانی با زیدان صحبت کردید ؟

" بله ؛ اون خیلی ناراحت شده بود ، این اتفاق ها پاهی میفتن و این بار برای وی چنین اتفاقی افتاد "

هنگامیکه یوونتوس به سری ب فرستاده شد چرا تیم را ترک نکردید ؟

" چونکه من کاپیتان بودم ؛ برای بازگشت به سری آ در تیم نماندم بلکه این قلب من بود که از من خواست بمانم ؛ بدلیل وفاداری و بسیاری از چیزهای دیگر ؛ من قدیمی ترین بازیکن و کاپیتان تیم بودم ؛ خوشحالم از اینکه چنین تصمیمی گرفتم ، حضور در سری ب یکی از زیباترین فصل های من بود "

آيا اعتقاد دارید که چنین وفاداری هایی در حال از بین رفتن هستن و بازیکنان برای بدست آوردن پول تیم را ترک می کنند ؟

" بله ، زندگی اینگونه ست ؛ انسان ها با یکدیگر تفاوت دارن ، من به گذشته ام افتخار می کنم و نمی خوام در مورد دیگران قضاوت کنم "

پست مورد علاقه ی شما هافبک تهاجمی ست ؟

" من مهاجم هستم اما گاهی دوست دارم به عقب برگردم و به خط میانی نزدیک شوم ؛ من برای قرار گرفتن در هر پستی آماده هستم اما بهترین پست من قرار گرفتن در خط حمله ست "

در 19 سال فوتبال دلپیرو ؛ فوتبال از نظر فنی تغییرات گسترده ای تجربه کرد به گونه ای که اکنون بارسلونا محبوب ترین تیم است ، نظر شما در این مورد چیست ؟

" بارسلونا فوتبال رو در قالب تیم به خوبی ارائه میده ؛ برای ارائه ی چنین فوتبالی باید از نظر فنی فوق العاده باشید ؛ در گذشته مردم تیم ها رو بر اساس توانایی فیزیکی انتخاب و تشویق می کردن اما بنظر من در حال خاضر بهترین گزینه بارسلوناست "

شما از تیم های ایتالیایی می خواهید که چنین فوتبالی ارائه بدن ؟

" فوتبال ایتالیا در حال آغاز دوران جدیدی است ؛ بازیکنانی مانند من ، توتی و کاناوارو یا فوتبال رو کنار گذاشتن یا سال های پایانی فوتبال رو سپری می کنن ؛ نسل فوتبال ایتالیا در حال تغییر است و من امیدوارم که در نسل جدید بازیکنان مناسب رو پیدا کنن "

چرا لیگ ایتالیا مثل گذشته نمیتونه بازیکنان بزرگ رو جذب کنه ؟

" به این دلیل که دیگر کشورها پیشرفت کردن ؛ وقتیکه ایتالیا بیدار شد ، دیگر کشورها پیشرفت کرده و برای قهرمانی برنامه ریزی کرده بودن ؛ میشه هم گفت که دوران قدرت گرفتن اسپانیا و انگلستان هست و اون ها در همه چیز برتر هستن "

پول هم بی تاثیر نیست ؛ برلسکونی که بازیکنان بزرگ جذب می کرد اکنون بازیکنان بزرگ رو می فروشه ؟

" میلان ، اینتر و یوونتوس دیگر این توانایی رو ندارن تا مانند منچستر ، چلسی یا رئال و بارسلونا برای خرید بازیکن پول پرداخت کنن "

خانواده ی شما ثروتمند نبود به همین دلیل به مردم بدشانس و نیازمند کمک می کنید ؟

" به همین دلیل باید تمام توان خودم رو برای کمک به اون ها بکار بگیرم "

شنیدیم که به موزیک و گروه Oasis علاقه ی زیادی دارید ؟

" موزیک رو دوست دارم چونکه از موزیک مثل ورزش احساس خوبی به من دست میده "

اینکه صدای شما باعث شد یک کودک 12 ساله بعد از سپری کردن 15 روز در کما ، به هوش بیاد واقعیت داره ؟

" بله ، چند ماه پیش این ماجرا اتفاق افتاد البته بنظر من این صدای من نبود که باعث شد این کودک به هوش بیاد ؛ یک پیام برای وی فرستادم چونکه وی هوادار من و یوونتوس بود ؛ به وی گفتم که من برای کمک به اون کنار خانواده ش هستم "

معجزه بود ؟

" بله اما کار صدای من نبود "

واتیکان از این ماحرا خبر داره ؟

" نه ، هنوز نه ( می خنده ) "

دو فرزند داری ، توبیاس و دوروتیا ؟

" و ساشا سه فرزند "

ببخشید ، آيا سه فرزند شما فوتبالیست خواهند شد ؟

" من از اون ها نمی خوام که فوتبالیست بشن اما از اون ها می خوام که وارد ورزش بشن چونکه ورزش فوق العاده ست البته من در زندپی خصوصی اون ها دخلت نمی کنم و اون ها باید تصمیم بگیرن "

آينده ی شما ، به مربیگری روی خواهید آورد ؟

" نمی دونم به این دلیل که اگر یک سال پیش به من می گفتید که به استرالیا خواهید رفت اینگونه جداب شما رو می دادم " نه ، غیر ممکنه " ، می خوام اینجا بمونم و با فوتبال خداحافظی کنم ؛ گاهی اتفاق هایی میفتن که دور از ذهن هستن و سرنوشت رو تغییر میدن به همین دلیل من می خوام فقط به امروز خودم فکر کنم ، به تیم سیدنی و فصل جدید"
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه اکتبر 12, 2012 11:23 am

زلاتان: بالوتلي به درد بارسا مي خورد
اين طور به نظر مي رسد که زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم سوئدي باشگاه پاري ن ژرمن، همچنان بارسلونا را در گوشه اي از ذهنش دارد. او همچنان و در هر گفتگويي فرصت را غنيمت مي شمارد تا نيشي به بارسا و بارسايي ها بزند.
زلاتان درگفتگويي در پاسخ به سوالي درمورد احتمال انتقال بالوتلي به رئال مادريد گفت:« بالوتلي در رئال مادريد؟ بعيد مي دانم. او بيشتر به درد بارسلونا مي خورد؛ يک تيم متوسط و يک بازيکن متوسط.»
به گزارش گل، البته اين اولين باري نيست که ايبرا صحبت هاي ناخوشايندي در مورد تيم سابقش به زبان مي آورد. چندي پيش پپ گوارديولا مربي سابق بارسلونا در تيررس انتقاد زلاتان قرار گرفته و اين ستاره سوئدي، پپ را فيلسوف خوانده بود.
ايبرا اين بار هم در صحبت هايش نسبت به هيچ کسي بي تفاوت نبود و نظرش را رک و تند ابراز کرد.

==========

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه اکتبر 12, 2012 11:34 am

[quote:149b9cd6c8="MEHRDAD"]توی فروش پیراهن ها رئال اول بود و توی هواداران بارسلونا ،اما من گفتم منظورم به آنتی رئالی های عظیم هست! اینجا صحبت از تیم های منفور بود، نه میزان هوادار... منظور از آنتی فقط هواداران تیم رقیب یعنی بارسلونا نیست. :wink:[/quote:149b9cd6c8]

من خیلی عجله دارم...یه سر اومدم وارش باید زود برم.فرصت نکردم دقیق حرفها رو بخونم.اما ظاهرا آقا مهرداد گفتی آنتی رئالی؟؟؟آره؟؟؟ :(
منم آنتی هر تیمیم که طرفدارشی(جز داماش) :D :D :D :D
آنتی مهرداد... :lol: :lol: :lol:
فقط رئال :P :P
بارسا هم سوراخه :evil:
امیدوارم در فرصت اندک تونسته باشم مواضع خودمو اعلام کنم! :D :D :D

همتونو دوس دارم.فعلا...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 12:27 pm

[quote:2829b3c113="amir131"]درود ؛ هر دو طرف یوونتوسی و رئالی بزرگ نمایی زیادی کردن:دی
- یوونتوس به سری B خودش نرفت و تبعیدش کردن به نا حق ! هیج مکالمه ای نتونستن پیدا کنن که یوونتوس داور خریده باشه ولی همین ارتباط با داورا جرم ـه .پرونده به اون بزرگی رو کمتر از 2 ماه حکم صادر کردن اما پرونده ناتزیوناله با اینکه مشخص شد ناتزیوناله هم گناه کار بوده شامل قانون مرور زمان شد . !
مصاحبه آندره آ آنیلی که از صمیم قلب میگم لکه ننگی بر گذشته ی ِ باشکوه جانی آنیلی کبیر و آمبرتو آنیلی دوست داشتنی ـه ...
[quote:2829b3c113]آنیلی که برای شرکت در نشست مدیران فوتبال " Leaders in Football " در لندن حضور داره ؛ در مورد کالچیوپولی و کالچیوسکومزه گفت :

" حتی یک مدرک بر علیه یوونتوس وجود نداره ؛ بر اساس حدس و گمان حکم صادر شده بود ؛ دادگاه تاکید کرد که در فصل 2006 - 2005 تخلف صورت نگرفته و هیچگونه تحقیق و بازرسی در مورد فصل 2005 - 2004 انجام نشد بود و این فصل در تحقیقات جایی نداشت "[/quote:2829b3c113]

- اسطوره اسم خیلی خیلی بزرگی ـه برای ِ هر کسی به کار نبرید !

- یوونتوس همین فصل 2008-9 اگه اشتباه نکنم تو تورین 4-1 از بایرن باخت ؛ پیش میاد برای هر تیمی از این جور شکست ها !

-گروه یووه ساده ـس؟:دی ، شاختار یه تیم خیلی منسجم که همین الان 26 بازیه شکست نخورده. (شاختار در سال های گذشته دوبار رکورد بالای 50 بازی شکست نخوردن داشتند !) در 8 سال گذشته 6 بار قهرمان لیگ کشورش و 2 بار نایب قهرمان بوده. 4 بار قهرمان جام حذفی، 3 بار نایب قهرمان شده. چلسی هم که قهرمان فصل پیش و نورژلان هم قهرمان دانمارک بوده.

- یوونتوس بعد 3 سال دوری به لیگ قهرمانان برگشت در اولین بازیش هم با تیم قهرمان فصل پیش ucl باید بازی میکرد واقعا هم نتیجه خوبی گرفت ! نیمه اول که به غیر بوفون و پیرلو مشخص بود همه بازیکن ها استرس دارن که خُب طبیعی بود . بازی 2-0 باخته رو وقتی برگردوندیم و با کمی خوش شانسی میتونستیم ببریم یعنی کار بزرگی کردیم.

- رم 2008 رئال رو برد و ما هم رم رو ! کلا ً قیاس مع الفارق بود.

-. قهرمانی های یووه توی دوران ِ مدرن ِ فوتبال بوده ، رئال مادرید که هر سال واسه خودش یه جام ِ گل کوچیک راه مینداخت و با 4 تیم بازی می کرد و قهرمان می شد . دی رئال وقتی میتونست خودش رو یه قدرت ِ بزرگ ِ فوتبال معرفی کنه که دهه ی 70 ، 80 یا 90 عرض ِ اندام میکرد ، نه اینکه دیگه آخرای دهه ی 90 با اون همه هزینه بیاد و به زور خودش رو به فینال برسونه و اون قدر مفتضحانه قهرمان بشه . بعدش هم که دیگه تمام ِ قهرمانیاشون با پول بود و با اون همه خرجی که کردن و اون دورانی که داشتن باید قهرمان 2000 و 2002 می شدن . با اون بازیکنا اکبر میثاقیان هم تیم رو قهرمان می کرد . :دی با این همه هزینه ای که از 2002 به بعد کردن واقعا جای فکر داره که چطور حتی یک فینال هم ندیدن !

- یوونتوس هم بازیکن خراب میکنه چرا که نه ! :دی همین فصل پیش الیا هلندی رو نابود کرد یا کراسیچ قبل تر از اون دیگو ! یا باز بخوایم به عقب تر برگردیم هانری که تو یووه بهش بازی نمیرسید.

- همه بازیکن ها جهان آرزو ندارن تو رئال بازی کنن:دی یکیش همین آرتورو ویدال یا الکس دل پیرو بزرگ.

در آخر شما رو به خوندن این 2 مصاحبه دعوت میکنم:

اول گاتزتا زوم کرده روی رابطه ی الکس و آنیلی و خیلی روش مانور داده. از پرسیدن فکر می کردی یه روز یووه رو ترک کنی ؟ گفته : نه فکر نمی کردم سرنوشتم اینطوری بشه، اگر یک سال و نیم قبل ازین می پرسیدند همچین چیزی رو متصور نمی شدم. ولی همیشه چیزها تغییر می کنند. من نهایتا یووه رو با رضایت ترک کردم و از همه کارهایی که در یووه و برای یووه کردم خوشحالم. بعد ازش پرسیدن ازینکه بعد از رفتنت آنیلی سکوت کرده چه احساسی داری، تعجب می کنی، ناراحتی، یا بی تفاوت ؟ گفته بی تفاوت. گاتزتا پرسیده اگر تو جای آنیلی بودی دل پیرو رو برای اولین بازی فصل یووه دعوت می کردی به ورزشگاه ؟ گفته آره. ازش پرسیده چرا سال گذشته اون پیام ویدیویی رو دادی در مورد تمدید قراردادت ؟ پشیمون نیستی ؟ گفته نه. من فقط می خواستم در مقابل شایعاتی که مطرح شده بود و می گفت ما سر مسائل مالی اختلاف نظر داریم رو رد کنم و بگم من برای پول نیست که در یووه بازی می کنم. اگر بازم برگردم به اون زمان بازم این مطلب رو بیان می کنم.

بعد ازون به بازی خداحافظی الکس پرداخته :

اون روز فراتر از انتظاراتم بود. می دونستم هوادارا دوستم دارند، ولی نه اینقدر. حتی هم تیمی هام هم در مورد اون روز حرف می زنند باهام و می گفتند شگفت زده شدند. بوفون گفت بهم حسودی می کنه ! اول رفتم روی نیمکت ولی اینقدر تماشاگرها صدا زدند که بلند شدم. دو دور افتخار زدم. شایاد هزاران شال برام پرتاب شد. گاهی می ایستادم تا دست تکون بدم، مردمی رو می دیدم که گریه می کردند. همه چیز فرا واقعی بود.

بعد به استرالیا رفتنش پرداخته، گاتزتا پرسیده از این انتخاب پشیمون نیستی ؟ خیلی ها می گند اشتباه کردی به استرالیا رفتی، الکس جواب میده:

مردم هرچی دوست دارند می تونند بگند. من نگرانی ازین بابت ندارم و از انتخابم راضی ام. من گزینه های زیادی داشتم. آمریکا، برزیل، تایلند، قطر، اسپانیا، انگلیس، چین، ژاپن. من نه مشکل مالی داشتم، نه دنبال جام بودم چون همه چیز رو قبلا برده بودم. نیازی هم به لیگ قهرمانان نداشتم. در مورد لیورپول هم من خیلی به هیسل فکر کردم. باید بگم درسته یووه و لیورپول دارند تلاش می کنند که روابطشون رو بهبود ببخشند. ولی هنوز خیلی ها هستند که نتونستند اون واقعه رو هضم کنند. برای همین نمی تونستم به لیورپول برم.

" حضور دلپیرو در برنامه ی The World Game "

بعد از نخستین شکست چه احساس دارید ؟

" خوشحالم از اینکه یک فصل و ماجراجویی جدید رو آغاز کردم ؛ احتمال شکست خوردن همیشه وجود داره "

سه هفته از حضور شما در اینجا میگذره ؛ نظرتون در مورد سیدنی ؟

" وقتی کمی رو برای گردش در شهر اختصاص میدم ؛ آب و هوای سیدنی فوق العاده ست و این شهر بسیار زیباست ؛ امیدوارم که مدت زمان زیادی اینجا بمونم تا بتونم خیلی خوب این شهر رو ببینم البته من برای این کار به اینجا نیومدم اما امیدوارم که بتونم این کار رو انجام بدم "

بنظر میرسه که شما از حضور در استرالیا خوشحال هستید ، خانواده ی شما چطور ؟

" اون ها هم خوشحال هستن "

نظر شما در مورد فوتبال استرالیا ؟

" برای نظر دادن در این مورد به وقت بیشتری نیاز هست البته فوتبال استرالیا بازیکنان با کیفیت زیادی داره ، فقط بعد از گذشت 10 یا 15 دیدار می تونم نظر خودم رو در مورد فوتبال استرالیا اعلام کنم ؛ در هفته ی گذشته تمام بازی ها رو دیدم با این حال باید بازی های بیشتری رو ببینم "

گفته میشه که فوتبال استرالیا ، یک فوتبال فیزیکی و قدرتی هست ؟

" بنظر من آمادگی جسمانی بازیکنان فوق العاده ست ؛ گاهی بازیکنان در دویدن زیاده روی میکنن ، شاید هم این بدلیل انگیزه ای باشه که اون ها دارن ؛ دویدن در زمین باید هدف دار باشه ؛ وضعیت ما روز به روز بهتر میشه و ما با هم آشنا می شیم ، این میتونه کلید موفقیت ما باشه "

برگردیم به سال های ابتدایی حضور شما در فوتبال ؛ اینکه شما ابتدا دروازه بان بودید واقعیت داره ؟

" مادرم می ترسید بازیکنانی که بلند قد بودن به من آسیب برسونن به همین دلیل از من می خواست درون دروازه قرار بگیرم تا از مصدومیت و برخوردها در امان باشم "

شما زیر نظر لیپی و کاپلو دو سرمربی بزرگ فوتبال بازی کردید ؛ تفاوت این دو سرمربی چیست ؟

" هر دو سرمربی در بکار گیری بازی دفاعی زیاده روی نمی کردن ؛ لیپی بیشتر از کاپلو با بازیکنان صحبت می کرد ؛ هر دو سرمربی به دنبال پیروزی بودن و در هر دیدار فقط به پیروزی فکر می کردن ؛ من 7 سال رو در تیم لیپی سپری کردم و 2 سال رو در تیم کاپلو به همین دلیل آشنایی بیشتری از لیپی دارم البته بدون تردید هر دو سرمربی بزرگی هستند "

در دوران کاپلو روزهای دشواری رو تجربه کردید ؟

" بله اما تونستم گل های فراوان و زیبایی رو بزنم ؛ وقتیکه در وضعیت دشواری قرار می گیرید باید به این فکر کنید که چگونه این دشواری ها رو پشت سر بگذارید "

در کنار زیدان توپ زدید ؛ آيا زیدان برترین بازیکن بود ؟

" اون کامل ترین و برترین بازیکن بود ؛ بنظر من بین یک بازیکن با یک قهرمان فاصله ی زیادی وجود داره و زیدان یک قهرمان بود "

شما سابقه ی بازی کنار بجو و زیدان رو دارید ؛ بازی کنار زیدان بعنوان یک دوست و هم تیمی چگونه بود ؟

" وی دوستی با شخصیت و یک بازیکن تکنیکی بود ؛ زیدان برای موقیت ، پیشرفت و پیروزی تیم بازی می کرد "

بعد از فینال جام جهانی با زیدان صحبت کردید ؟

" بله ؛ اون خیلی ناراحت شده بود ، این اتفاق ها پاهی میفتن و این بار برای وی چنین اتفاقی افتاد "

هنگامیکه یوونتوس به سری ب فرستاده شد چرا تیم را ترک نکردید ؟

" چونکه من کاپیتان بودم ؛ برای بازگشت به سری آ در تیم نماندم بلکه این قلب من بود که از من خواست بمانم ؛ بدلیل وفاداری و بسیاری از چیزهای دیگر ؛ من قدیمی ترین بازیکن و کاپیتان تیم بودم ؛ خوشحالم از اینکه چنین تصمیمی گرفتم ، حضور در سری ب یکی از زیباترین فصل های من بود "

آيا اعتقاد دارید که چنین وفاداری هایی در حال از بین رفتن هستن و بازیکنان برای بدست آوردن پول تیم را ترک می کنند ؟

" بله ، زندگی اینگونه ست ؛ انسان ها با یکدیگر تفاوت دارن ، من به گذشته ام افتخار می کنم و نمی خوام در مورد دیگران قضاوت کنم "

پست مورد علاقه ی شما هافبک تهاجمی ست ؟

" من مهاجم هستم اما گاهی دوست دارم به عقب برگردم و به خط میانی نزدیک شوم ؛ من برای قرار گرفتن در هر پستی آماده هستم اما بهترین پست من قرار گرفتن در خط حمله ست "

در 19 سال فوتبال دلپیرو ؛ فوتبال از نظر فنی تغییرات گسترده ای تجربه کرد به گونه ای که اکنون بارسلونا محبوب ترین تیم است ، نظر شما در این مورد چیست ؟

" بارسلونا فوتبال رو در قالب تیم به خوبی ارائه میده ؛ برای ارائه ی چنین فوتبالی باید از نظر فنی فوق العاده باشید ؛ در گذشته مردم تیم ها رو بر اساس توانایی فیزیکی انتخاب و تشویق می کردن اما بنظر من در حال خاضر بهترین گزینه بارسلوناست "

شما از تیم های ایتالیایی می خواهید که چنین فوتبالی ارائه بدن ؟

" فوتبال ایتالیا در حال آغاز دوران جدیدی است ؛ بازیکنانی مانند من ، توتی و کاناوارو یا فوتبال رو کنار گذاشتن یا سال های پایانی فوتبال رو سپری می کنن ؛ نسل فوتبال ایتالیا در حال تغییر است و من امیدوارم که در نسل جدید بازیکنان مناسب رو پیدا کنن "

چرا لیگ ایتالیا مثل گذشته نمیتونه بازیکنان بزرگ رو جذب کنه ؟

" به این دلیل که دیگر کشورها پیشرفت کردن ؛ وقتیکه ایتالیا بیدار شد ، دیگر کشورها پیشرفت کرده و برای قهرمانی برنامه ریزی کرده بودن ؛ میشه هم گفت که دوران قدرت گرفتن اسپانیا و انگلستان هست و اون ها در همه چیز برتر هستن "

پول هم بی تاثیر نیست ؛ برلسکونی که بازیکنان بزرگ جذب می کرد اکنون بازیکنان بزرگ رو می فروشه ؟

" میلان ، اینتر و یوونتوس دیگر این توانایی رو ندارن تا مانند منچستر ، چلسی یا رئال و بارسلونا برای خرید بازیکن پول پرداخت کنن "

خانواده ی شما ثروتمند نبود به همین دلیل به مردم بدشانس و نیازمند کمک می کنید ؟

" به همین دلیل باید تمام توان خودم رو برای کمک به اون ها بکار بگیرم "

شنیدیم که به موزیک و گروه Oasis علاقه ی زیادی دارید ؟

" موزیک رو دوست دارم چونکه از موزیک مثل ورزش احساس خوبی به من دست میده "

اینکه صدای شما باعث شد یک کودک 12 ساله بعد از سپری کردن 15 روز در کما ، به هوش بیاد واقعیت داره ؟

" بله ، چند ماه پیش این ماجرا اتفاق افتاد البته بنظر من این صدای من نبود که باعث شد این کودک به هوش بیاد ؛ یک پیام برای وی فرستادم چونکه وی هوادار من و یوونتوس بود ؛ به وی گفتم که من برای کمک به اون کنار خانواده ش هستم "

معجزه بود ؟

" بله اما کار صدای من نبود "

واتیکان از این ماحرا خبر داره ؟

" نه ، هنوز نه ( می خنده ) "

دو فرزند داری ، توبیاس و دوروتیا ؟

" و ساشا سه فرزند "

ببخشید ، آيا سه فرزند شما فوتبالیست خواهند شد ؟

" من از اون ها نمی خوام که فوتبالیست بشن اما از اون ها می خوام که وارد ورزش بشن چونکه ورزش فوق العاده ست البته من در زندپی خصوصی اون ها دخلت نمی کنم و اون ها باید تصمیم بگیرن "

آينده ی شما ، به مربیگری روی خواهید آورد ؟

" نمی دونم به این دلیل که اگر یک سال پیش به من می گفتید که به استرالیا خواهید رفت اینگونه جداب شما رو می دادم " نه ، غیر ممکنه " ، می خوام اینجا بمونم و با فوتبال خداحافظی کنم ؛ گاهی اتفاق هایی میفتن که دور از ذهن هستن و سرنوشت رو تغییر میدن به همین دلیل من می خوام فقط به امروز خودم فکر کنم ، به تیم سیدنی و فصل جدید"[/quote:2829b3c113]

داداش پس فکر کنم یوونتوس بهترین تیم تاریخ فوتبال هستش ( شب ) :lol:

من دیگه تو این بحث شرکت نمی کنم چون هرکسی طرف تیم خودش رو میگیره !
اگه خواستید در مورد رئال صحبت کنید اول یه سر به کلکسون افتخاراتش بزنید و بعد هم به بازیکنانی که در این تیم بازی کردند و در آخر هم به رکورد هایی که با بحال تو دنیای فوتبال از خودش بجا گذاشته.
خاطر خودتون هم بخوایید نمیرسید به ما !!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 7:05 pm

مقدماتی جام جهانی 2014 - اروپا
برتری چک و توقف اتریش/ سوئد با گلزنی زلاتان پیروز شد

تیم فوتبال چک موفق شد در ادامه بازِ‌ی‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال 2014 برزیل در منطقه اروپا به پیروزی برسد.

، در ادامه این مسابقات و در گروه B، چک در خانه خود پذیرای مالت بود و با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسید.

در این بازی، گبر سلاسی 34، توماس رخارت 52 و رزک 67 برای چک گلزنی کردند و تک گل مالت نیز توسط بریفا 38 به ثمر رسید.

چک با این برد 4 امتیازی شد و مالت هم همچنان بدون امتیاز در قعر جدول رده‌بندی گروه دوم قرار دارد.

در این گروه بازی ارمنستان و ایتالیا در حال برگزاری است.

بلغارستان و دانمارک هم تا دقایقی دیگر با هم پیکار می‌کنند.

در دیگر بازی و از گروه C، سوئد در خانه جزایرو فارو 2 بر یک پیروز شد.

بالدوینسون در دقیقه 57 برای میزبان گل زد و کاسانیگلیچ 65 و زلاتان ایبراهیموویچ 75 گل‌های سوئد را به ثمر رساندند.

سوئد با این برد 6 امتیازی شد و فارو بدون امتیاز قعرنشین باقی ماند.

از این گروه قزاقستان در ورزشگاه خانگی خود موفق شد اتریش را با تساوی بدون گل متوقف کند.

در همین گروه ایرلند تا دقایقی دیگر از آلمان پذیرایی می‌کند.

سایر بازی‌ها امشب پیگیری می‌شود.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 7:06 pm

مقدماتی جام جهانی 2014- اروپا
پیروزی ایتالیا در خانه ارمنستان/ ادامه صدرنشینی لاجوردی‌پوشان

تیم فوتبال ایتالیا در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در منطقه اروپا مقابل ارمنستان به پیروزی رسید.

، در ادامه این پیکارها و از گروه B، ایتالیا در خانه ارمنستان به میدان رفت و با نتیجه 3 بر یک پیروز شد.

آندرآ پیرلو در دقیقه 11 از روی نقطه پنالتی گل اول لاجوردی‌پوشان را به ثمر رساند و در ادامه تیم میزبان توسط میختاریان در دقیقه 27 بازی را به تساوی کشاند.

دنیله انزلیچی در دقیقه 64 و اوسوالدو 82 دیگر گل‌های ایتالیا را به ثمر رساندند تا آتزوری با این برد 7 امتیازی شود و در صدر باقی بماند. ارمنستان هم در امتیاز 3 باقی ماند.

در این گروه پیش از این چک موفق شده بود 3 بر یک مالت را شکست دهد.

دیدار بلغارستان و دانمارک هم در حال برگزاری است.

در گروه E هم جدال آلبانی و ایسلند با تساوی یک یر یک خاتمه یافت.

سایر بازی‌ها در حال پیگیری است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 7:07 pm

مقدماتی جام جهانی 2014 - اروپا
پیروزی انزلیچی مقابل یاران رونالدو/ تداوم صدرنشینی شاگردان کاپلو

دور سوم دیدارهای مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در منطقه اروپا با برتری انزلیچی آغاز شد.

در آغاز این مسابقات و از گروه F انزلیچی در ورزشگاه خانگی خود میزبان پرتغال بود که موفق شد با نتیجه یک بر صفر به برتری برسد.

تک گل این بازی را الکساندر کرژاکوف در دقیقه 6 به ثمر رساند تا شاگردان فابیو کاپلو با کسب 9 امتیاز به صدرنشینی خود در گروه ششم ادامه دهند.

پرتغال هم با همان 6 امتیازی که از پیش بدست آورده بود در مکان دوم باقی ماند.

در دیگر بازی و از گروه I، فنلاند و گرجستان به تساوی یک بر یک رسیدند.

گرجستان با این تساوی 4 امتیازی شد و فنلاند هم به اولین امتیاز خود دست یافت.

سایر دیدارها امشب پیگیری می‌شود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 7:08 pm

به دلیل قانون عدم تبادل بازیکن
اتلتیکومادرید فالکائو را به رئال نمی‌دهد
یک روزنامه چاپ اسپانیا نوشت: ممنوعیت انتقال بازیکن میان دو تیم شهر مادرید کماکان به قوت خود باقی است و مهاجم کلمبیایی اتلتیکو به رئال محلق نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس، در روزهای گذشته دو موضوع در ارتباط با این دو تیم شهر مادرید در رسانه‌ها گزارش شد. اولین نکته برداشته شدن قانون ممنوعیت انتقال بازیکن میان رئال و اتلتیکو بود. گزارش‌های منتشر شده عنوان می کردند از چندین سال قبل، دو باشگاه با هم قرار گذاشتند بازیکنی بین یکدیگر مبادله نکنند.

دومین نکته که به موضوع قبل ارتباط داشت، انتقال قریب الوقوع رادامل فالکائو از اتلتیکو به رئال بود.

در این ارتباط مقام‌های تیم دوم مرکز اسپانیا، از جمله میگوئل آنخل گیل، رئیس باشگاه در چند مصاحبه اظهار داشتند قانون ممنوعیت فوق همچنان به قوت خود باقی است و بر این اساس بحث واگذاری گلزن خارجی‌ اتلتیکو به رئال به هیچ وجه مطرح نیست.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 7:10 pm

خدا رو شکر amir131 اومد.مردیم از تنهایی
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 12, 2012 7:21 pm

[quote:fc3331f314="damash_fsz"]خداییش وقتی رئال با والنسیا یا اتلتیکو مادرید بازی داره یهک درصد هم فکر باخت رئال می افتی؟ توی دلت میگی اگه 4 تا نزنه حداقل 2 تا میزنه.وای بازی های لیگ ایتالیا غیر قابل پیش بینیه.در مورد اینکه یووه با رئال قابل مقایسه نیست هم حق با شماست.ما بدون باخت قهرمان شدیم.شما کجا ما ها کجا[/quote:fc3331f314]
باز صد رحمت به یووه،ما که هر دفعه رئالو تک رفتیم باخت.دو رفتیم باخت.3 رفتیم باخت.اصلا نرفتیم بازم باخت.بارسایه ما حداقل یه تکه مطمئنه.یووه هم همیشه یه تکه مطمئنه.ولی رئال...
اینو از نظر توتو زنا گفتم
حالا میخوای جدولی بگم که برد رئال مطمون تره یا برد ...
البته 8 امتیاز چیزی نیستا...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 7:26 pm

[quote="abarar1989"][quote:41f8ae5b84="damash_fsz"]خداییش وقتی رئال با والنسیا یا اتلتیکو مادرید بازی داره یهک درصد هم فکر باخت رئال می افتی؟ توی دلت میگی اگه 4 تا نزنه حداقل 2 تا میزنه.وای بازی های لیگ ایتالیا غیر قابل پیش بینیه.در مورد اینکه یووه با رئال قابل مقایسه نیست هم حق با شماست.ما بدون باخت قهرمان شدیم.شما کجا ما ها کجا[/quote:41f8ae5b84]
باز صد رحمت به یووه،ما که هر دفعه رئالو تک رفتیم باخت.دو رفتیم باخت.3 رفتیم باخت.اصلا نرفتیم بازم باخت.بارسایه ما حداقل یه تکه مطمئنه.یووه هم همیشه یه تکه مطمئنه.ولی رئال...
اینو از نظر توتو زنا گفتم
حالا میخوای جدولی بگم که برد رئال مطمون تره یا برد ...
البته 8 امتیاز چیزی نیستا... منم امسال هروقت رئال رو نک زدم یا بد ومساوی زدم باخت هروقتم سه نظر زدم برد.نتیجه گیری رئال تیم مطمئنی نیست
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان