[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:12 am

خداییش وقتی رئال با والنسیا یا اتلتیکو مادرید بازی داره یهک درصد هم فکر باخت رئال می افتی؟ توی دلت میگی اگه 4 تا نزنه حداقل 2 تا میزنه.وای بازی های لیگ ایتالیا غیر قابل پیش بینیه.در مورد اینکه یووه با رئال قابل مقایسه نیست هم حق با شماست.ما بدون باخت قهرمان شدیم.شما کجا ما ها کجا
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:14 am

[quote:aaa8813307="damash_fsz"][quote:aaa8813307="yankee"][quote:aaa8813307="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:aaa8813307]

همش یه بهانه داری دیگه :lol: :lol: :lol:

اونقدر که خود کاتالانی ها نگران جدایی از اسپانیا نیستن شما ها هستین :lol: :lol: :lol:

امیدوارم این اتفاق بی افته تا ببینم بعد اون دیگه میخوایید چی بگید :lol: :lol: :lol:

فقط جهت اطلاع بهت بگم که هر بازیکنی که تو بارسا بازی میکنه صرفا کاتالانی محسوب نمیشه ها :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:aaa8813307]
من موندم اگه واسه شما رئالیا هزار تا دلیل بیارم هیجکدوم قانع نمیشین.
زاوی ،اینیسا،پدرو ، البا، فابرگاس، پیکه، اینا سرگل اسپانیا هستن دیگه.خدا کنه باسک هم از اسپانیا جدا بشه ببینیم شما میتونین از گروهتون بیاین بال جای اینکه فکر قهرمانی جام جهانی باشین[/quote:aaa8813307]

:lol: :lol:
اصن میخوای هر ایالت اسپانیا رو یه کشور تبدیل کنیم ها ؟؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

بحث دیگه تموم شد داداش. خوشحال شدم از این بحثی که با هم کردیم امیدوارم تیمت موفق باشه و خودت هم موفق باشی ( ولی جون من نمیخورید به ما ) :P :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:14 am

[quote:8a7811a555="antiros"][quote:8a7811a555="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:8a7811a555]
امیدوارم کاتالان جدا شه چون حق مردم اونجا هستش و خودشونو اکثریت اسپانیایی نمی دونند و این حقشون هستش که واسه خودشون تصمیم بگیرند
دوما خودن مدیر بارسا گفتش در صورت استقلال کاتالان ما باز تو لالیگا می مونیم و به رقابت با رئال ادامه میدیم ... یعنی مثل موناکو که از فرانسه جدا شده و دومین کشور کوچک دنیاست ولی باز تو لیگ فرانسست و الان دسته دو اونجاست ...فکر کنم تیمی که به این شکل باشه بازیکناش باید واسه کشوری که تو لیگش حظور دارند بازی کنند ...[/quote:8a7811a555]
صد در صد حق با شماست.ولی دیگه بازیکنای بارسا توی تیم ملی اسپانیا نیستن که.اخخخ اونوقت بخوریم به اسپانیا.ماریو براتون بسه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:17 am

[quote:d3dbdea46b="yankee"][quote:d3dbdea46b="damash_fsz"][quote:d3dbdea46b="yankee"][quote:d3dbdea46b="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:d3dbdea46b]

اونقدر که خود کاتالانی ها نگران جدایی از اسپانیا نیستن شما ها هستین :lol: :lol: :lol:

امیدوارم این اتفاق بی افته تا ببینم بعد اون دیگه میخوایید چی بگید :lol: :lol: :lol:

فقط جهت اطلاع بهت بگم که هر بازیکنی که تو بارسا بازی میکنه صرفا کاتالانی محسوب نمیشه ها :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:d3dbdea46b]
زاوی ،اینیسا،پدرو ، البا، فابرگاس، پیکه، اینا سرگل اسپانیا هستن دیگه.خدا کنه باسک هم از اسپانیا جدا بشه ببینیم شما میتونین از گروهتون بیاین بال جای اینکه فکر قهرمانی جام جهانی باشین[/quote:d3dbdea46b]

بحث دیگه تموم شد داداش. خوشحال شدم از این بحثی که با هم کردیم امیدوارم تیمت موفق باشه و خودت هم موفق باشی ( ولی جون من نمیخورید به ما ) :P :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:d3dbdea46b]
منم خوشحال شدم داداش.قدرت خدا امروز بیشتر ثابت شد.شما رئالیا چقدر شبیه هم هستین.کلا کم نمیارین.ولی یادت بمونه اسممون روتون مونده تا یازی بعدیمون توی لیگ قهرمانان.اگه ناراحتت کردم ببخشید.موفق باشی رئالی عشق دولت
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 8:17 am

برزیل 6 – عراق صفر: بازگشت کاکا با گل
مردان مانو منزس برد آسانی مقابل عراق به دست آوردند.

– برزیل در دیداری دوستانه شش بر صفر عراق را در سوئد شکست داد. کاکا هم در اولین دیدار ملی خود پس از بازگشت به سلسائو گل زد.

اسکار در دقایق 22 و 27 روی پاس‌های نیمار و کاکا دروازه نور صبری را باز کرد.

صبری و تیر دروازه به کمک عراق آمدند تا شکست درنیمه اول سنگین‌تر نشود. اما کاکا در دقیقه 48 با ضربه‌ای سنگین گل سوم تیمش را زد. هالک در دقیقه 56 با ضربه ای که به بازیکنان حریف برخورد کرد گل‌زنی کرد.

نیمار در دقیقه 76 با شوتی دیدنی گل پنجم را زد و در نهایت لوکاس مورا از گوشه محوطه جریمه در دقیقه 80 گل‌زنی کرد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:20 am

[quote:06bd7aa1f5="damash_fsz"][quote:06bd7aa1f5="yankee"][quote:06bd7aa1f5="damash_fsz"][quote:06bd7aa1f5="yankee"][quote:06bd7aa1f5="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:06bd7aa1f5]

فقط جهت اطلاع بهت بگم که هر بازیکنی که تو بارسا بازی میکنه صرفا کاتالانی محسوب نمیشه ها :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:06bd7aa1f5]
زاوی ،اینیسا،پدرو ، البا، فابرگاس، پیکه، اینا سرگل اسپانیا هستن دیگه.خدا کنه باسک هم از اسپانیا جدا بشه ببینیم شما میتونین از گروهتون بیاین بال جای اینکه فکر قهرمانی جام جهانی باشین[/quote:06bd7aa1f5]

بحث دیگه تموم شد داداش. خوشحال شدم از این بحثی که با هم کردیم امیدوارم تیمت موفق باشه و خودت هم موفق باشی ( ولی جون من نمیخورید به ما ) :P :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:06bd7aa1f5]
منم خوشحال شدم داداش.قدرت خدا امروز بیشتر ثابت شد.شما رئالیا چقدر شبیه هم هستین.کلا کم نمیارین.ولی یادت بمونه اسممون روتون مونده تا یازی بعدیمون توی لیگ قهرمانان.اگه ناراحتت کردم ببخشید.موفق باشی رئالی عشق دولت[/quote:06bd7aa1f5]

اگه بتونید از گروه خودتون بالا بیایید میبینیمتون !!!!
ناراحت چرا اتفاقا خوشحالم کردی.خیلی خندیدم. :D
خدا پشت و پناهت باشه.

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 12, 2012 8:20 am

دل پیرو: به خاطر فاجعه هیسل به لیورپول نرفتم
در سال 1985 و در فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بین یوونتوس و لیورپول، 39 هواداران یووه به دلیل حمله هواداران انگلیسی کشته شدند.

- الساندرو دل پیرو، اسطوره باشگاه یوونتوس، که چند هفته قبل به باشگاه اف سی سیدنی استرالیا پیوست، اعلام کرد که در این تابستان از باشگاه لیورپول نیز پیشنهادی داشت اما به دلیل فاجعه هیسل آن را رد کرد.

در سال 1985 و در فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بین یوونتوس و لیورپول، 39 هواداران یووه به دلیل حمله هواداران انگلیسی کشته شدند.

دل پیرو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" وقتی لیورپولی ها پیشنهاد دادند، مذاکرات با سیدنی در مراحل نهایی قرار داشت اما پیشنهاد لیورپولی ها من را به باید فاجعه هیسل انداخت.

یوونتوس و لیورپول می توانند رابطه شان را بهبود ببخشند اما آن فاجعه برای همیشه در ذهن خیلی ها باقی می ماند."

این مهاجم باتجربه همچنین به خاطر جدایی از یوونتوس اظهار ناراحتی کرد و هواداران بیانکونری را به خاطر وداع باشکوه شان مورد ستایش قرار داد.

" هرگز فکر نمی کردم یوونتوس را اینطور ترک کنم. حتی تا همین 18 ماه قبل نمی توانستم چنین چیزی را تصور کنم. با این وجود شرایط تغییر کرد.

من با یک حس رضایت باشگاه را ترک کردم؛ هرچند همه می دانند که من هر کاری که می توانستم برای یووه انجام دادم.
هواداران در بازی خداحافظی من فوق العاده بودند. می دانستم که هواداران من را دوست دارند اما هرگز فکر نمی کردم تا این اندازه محبوب باشم. بوفون گفت که به من حسودی می کند."

دل پیرو این هفته در دیدار مقابل ولینگتون فونیکس، اولین بازی اش را برای سیدنی انجام داد؛ دیداری که با شکست 2-0 آنها به پایان رسید.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 12, 2012 8:27 am

yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:32 am

[quote:29e08f86d2="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:29e08f86d2]

اوووووبره :lol:

چقد دشمن داریم ما اینجا :twisted:

همیشه تیم های موفق دشمن زیاد دارن دیگه :دی
مهرداد جان یه دور این مطالبی رو که با این دوستمون گفتم رو بخون باز اگه سوالی موند بگو تا جواب بدم :D

من همیشه به مطالبی که طنز باشه میخندم !

آی لاو یو :P

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:37 am

اینم به افتخار گل روی مهرداد عزیز /10/ /10/

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:38 am

[quote:45ced0c3b7="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:45ced0c3b7]
کلا رئالیا هر وقت حرفی نداشته باشن میخندن
این دوستمون با یکی از مدیرای سایت دو به یک بهم حمله کردن منم فک کردم اگه جواب بدم معلق میشم بخاطر همین خیلی از مسائل رو عنوان نکردم و گرنه دوستمون احساس پیروزی نمیکرد.هرچند این احساس کاذب به تمام رئالیا دست میده
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:40 am

[quote:2c4dbbdb4b="damash_fsz"][quote:2c4dbbdb4b="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:2c4dbbdb4b]
این دوستمون با یکی از مدیرای سایت دو به یک بهم حمله کردن منم فک کردم اگه جواب بدم معلق میشم بخاطر همین خیلی از مسائل رو عنوان نکردم و گرنه دوستمون احساس پیروزی نمیکرد.هرچند این احساس کاذب به تمام رئالیا دست میده[/quote:2c4dbbdb4b]

بحثم با شما تموم شد دیگه داداش :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
از هر نظر بخای رئال رو با یوونتوس مقایسه کنی نمیخورید به ما.
از هر نظر :D :D

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:42 am

[quote:935ae0488c="yankee"][quote:935ae0488c="damash_fsz"][quote:935ae0488c="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:935ae0488c]
این دوستمون با یکی از مدیرای سایت دو به یک بهم حمله کردن منم فک کردم اگه جواب بدم معلق میشم بخاطر همین خیلی از مسائل رو عنوان نکردم و گرنه دوستمون احساس پیروزی نمیکرد.هرچند این احساس کاذب به تمام رئالیا دست میده[/quote:935ae0488c]

بحثم با شما تموم شد دیگه داداش :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
از هر نظر بخای رئال رو با یوونتوس مقایسه کنی نمیخورید به.
از هر نظر :D :D[/quote:935ae0488c]
اووووووف
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 12, 2012 8:44 am

[quote:e41e6134c2="yankee"][quote:e41e6134c2="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:e41e6134c2]

مهرداد جان یه دور این مطالبی رو که با این دوستمون گفتم رو بخون باز اگه سوالی موند بگو تا جواب بدم :D

آی لاو یو :P[/quote:e41e6134c2]

من همه کامنت ها رو بلا استثنا می خونم . کامنتای شماها رو هم خوندم که اینو گفتم :wink:
ضمن اینکه با این جمله همیشه تیم ها یا نمی دونم اشخاص موفق دشمن زیاد دارند مخالفم چون گاهی دقیقا نقطه مقابلش هم وجود داره !
یه جا هم فروش پیراهن ها رو عنوان کردی که این دلیل بر محبوبیت نیست چون بعضی از تیم ها آنتی هایی عظیمی رو بدنبال خودشون دارند . شما یه رئالی دارید و یه آنتی رئالی عظیم هم دارید و وقتی یکی میگه منفور داره آنتی رئال ها رو محاسبه می کنه . این آنتی های عظیم هم شامل فقط بعضی تیم ها میشه، مخصوصا رئال که سابقه ای با پشتوانه دولتی داشته . :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:47 am

[quote:d1f109bb97="MEHRDAD"][quote:d1f109bb97="yankee"][quote:d1f109bb97="MEHRDAD"]yankee : نخندیدی ، شما استراتژیت خندست :wink:
اینقدر اینجا رئال رئال نکن و با بچه های تیم های دیگه کل کل نکن چون من آنتی رئالم، یه وقت دیدی زدم دیکتاتورانه معلقت کردم :D[/quote:d1f109bb97]

آی لاو یو :P[/quote:d1f109bb97]

من همه کامنت ها رو بلا استثنا می خونم . کامنتای شماها رو هم خوندم که اینو گفتم :wink:
ضمن اینکه با این جمله همیشه تیم ها یا نمی دونم اشخاص موفق دشمن زیاد دارند مخالفم چون گاهی دقیقا نقطه مقابلش هم وجود داره !
یه جا هم فروش پیراهن ها رو عنوان کردی که این دلیل بر محبوبیت نیست چون بعضی از تیم ها آنتی هایی عظیمی رو بدنبال خودشون دارند . شما یه رئالی دارید و یه آنتی رئالی عظیم هم دارید و وقتی یکی میگه منفور داره آنتی رئال ها رو محاسبه می کنه . این آنتی های عظیم هم شامل فقط بعضی تیم ها میشه، مخصوصا رئال که سابقه ای با پشتوانه دولتی داشته . :wink:[/quote:d1f109bb97]
احسنت.دوست عزیز yankee مهرداد جان از هر دومون بزرگتره و تجربش هم بیشتره.وقتی میگه رئال تیم نیس یعنی نیس دیگه.بیا به حرفش گوش کنیم با هم بگیم رئال سوراخه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان