[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 7:32 am

زلاتان: کسی مرا مجبور نکرد که میلان را ترک کنم؛انزلیچی باعث شد تا لبخند به لبانم بازگردد
مصاحبه ی مطبوعاتی ایبراهیمویچ پس از پیوستن به پاری سن ژرمن را در اینجا مطالعه کنید

-به نقل از AC-MILAN.IR-نخستین پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران, زلاتان ایبراهیموویچ، خرید تابستانی و جدید پاری سن ژرمن ،عصر دیروزدر یک کنفرانس خبری حاضر شد و امضای خود را بر قراردادش ثبت کرد تا با قراردادی سه ساله در PSG باشد.

او پس از وقفه ی چند روزه در امضای قراردادش گفت :" برای این موضوع معذرت می خواهم. من می خواهم از PSG برای این کار بزرگی که انجام داده اند تشکر کنم. آن ها غیر ممکن را ممکن کردند.از این که اینجا هستم خوشحالم. برای باشگاه و این هواداران خوشحالم. این پروژه ی بزرگی است که من نیز در آن حضور دارم و این مسئله باعث خوشحالی من است. حالا می خواهم با این تیم تاریخ سازی کنم. من به یک تیم رویایی آمده ام . آن ها بازیکنان بزرگ دیگری نیز دارند. آن ها بهترین مدافع جهان را خریده اند. دیگر نیازی نیست به عقب برگردم و نگران باشم.چه کسی نمی خواهد در
PSG باشد؟! آن ها جام های زیادی در آینده خواهند برد."
این اولین بار بود که ایبرا بدون بروز هرگونه مشکلی تیمش را ترک کرده؛او در این رابطه گفت :" از بودن در میلان به شدت خوشحالم. آن ها باعث شدند تا لبخند به لبانم بازگردد. همیشه خاطرات عالی حضور در میلان را با خود خواهم داشت. آن ها در قلب من خواهند ماند."

ایبرا ادامه داد:" برای میلان آرزوی بهترین ها را دارم. آن ها پیش از پیوستن من پیروز بودند و بعد از من نیز موفق خواهند بود. من همه ی توانم را در اختیار میلان گذاشتم و هیچ چیز منفی در رابطه با میلان برای گفتن ندارم. تمام احساس من از میلان مثبت است.من گفته بودم که این آخرین قرارداد ورزشی من خواهد بود اما شما هرگز نمی دانید که در آینده چه اتفاقی در زندگیتان رخ می دهد. من نمی خواهم درباره ی گذشته فکر کنم."

زلاتان در بخش پایانی صحبتهایش گفت:" هیچ کس مرا مجبور نکرد میلان را ترک کنم. این تصمیم شخصی من بود.وقتی آن ها به سراغ من آمدند می دانستم که بزودی در این تیم خواهم بود.این برای من به منزله یک ماجراجویی جدید است.."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 10:52 am

پودولسکي:درانتظار 4سال موفق درآرسنال هستم

ستاره 27 ساله آلماني بعد از ترک کلن به آرسنال پيوست .
لوکاس پودولسکي، مهاجم آلماني باشگاه آرسنال در صحبتهايي اعلام کرده که بي صبرانه درانتظارآغاز فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر است تا با آرسنال براي کسب جام قهرماني به رقابت بپردازد
این ستاره 27 ساله که سابقه بازي کردن در بايرن مونيخ را هم در کارنامه ورزشي اش مي بيند، تا پيش از اين هيچ وقت خارج از آلمان بازي نکرده و معتقد است که در آرسنال به موفقيت خواهد رسيد.
پودولسکي به خبرنگاران گفته:« من به ليگ متفاوت انگليس نگاه مي کنم و اميدوارم که بتوانيم براي حضور در صدر جدول به رقابت بپردازيم. نمي دانم که آيا اين تلاشها براي رسيدن به عنوان قهرماني کافي خواهد بود يا نه ولي دوست دارم که فصل موفقي را پشت سربگذارم.»
پولدي ادامه داد:« بي صبرانه در انتظار شروع اين چالش هستم. اين تيم فوق العاده است و هواداران فوق العاده اي هم دارد. من منتظر شروع هستم و از روز 21 جولاي،با اولين بازي دوستانه ما مقابل بورهاموود ،فصل شروع مي شود و اميدوارم که بتوانم 4 سال فوق العاده موفق در لندن پشت سربگذارم.»
پودولسکي 101 بازي ملي را براي تيم ملي آلمان انجام داده و فصل گذشته توانست 18 گل براي کلن بزند، هرچند که درنهايت نتوانست از سقوط اين تيم به دسته دوم بوندس ليگا جلوگيري کند
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه جولاي 20, 2012 6:24 am

[color=black:d1a8900e80]رئال مادرید قصد دارد سانتیاگو برنابئو را تغییر نام دهد. این بخشی از توافق اسپانسرشیپ آنها با هواپیمایی امارات است.

البته آنها دوست ندارند نام رییس افسانه‌ای باشگاه را از روی ورزشگاهشان بردارند، اما با تغییر نام و قرار گرفتن نام امارات در کنار برنابئو هم مخالف نیستند.

امارات که قراردادی پنج‌ساله با رئال بسته تا نامش روی پیراهن این تیم درج شود، پیشنهاد داده هر فصل 53 میلیون یورو دیگر به رئال بدهد تا نام یکی از مشهورترین ورزشگاه‌های دنیا به Fly-Emirates-Bernabeu تغییر کند.

این هواپیمایی مستقر در دبی در حال حاضر نام ورزشگاه آرسنال را هم در اختیار دارد و لوگوی آنها از سال 2013 به بعد روی پیراهن این تیم درج خواهد شد.

ورزشگاه برنابئو در سال 1947 افتتاح شد و با گسترشی که در سال 2011 یافت اکنون می‌تواند 85454 تماشاگر را جای دهد.

--------------------------

:( :( پول چه کارهایی که نمی کنه :( این عربا کل اروپارو دارند بالا میرند !!!!!!![/color:d1a8900e80]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه جولاي 21, 2012 8:39 am

[align=center:889743426f][color=red:889743426f][b:889743426f] انتقال ستاره بوکاجونیورس به بارسلونا
سرخیو آرائوخو، ستاره 20 ساله آرژانتینی تا سال 2014 در بارسلونای بی توپ خواهد زد [/b:889743426f] [/color:889743426f][/align:889743426f]
[align=center:889743426f] [img:889743426f]http://s3.picofile.com/file/7443551070/004451_0_lo.jpg[/img:889743426f]
[img:889743426f]http://s1.picofile.com/file/7443551391/1126692_full_lnd.jpg[/img:889743426f][/align:889743426f]
[align=center:889743426f][color=red:889743426f]
[b:889743426f] دانیل آنلیسی، رئیس باشگاه بوکاجونیورس در صحبتهایی اعلام کرد که سرخیو آرائوخو، بازیکن 20 ساله این تیم با امضای قراردادی 2ساله به صورت قرضی به بارسلونا خواهد رفت

البته سران بارسلونا هنوز این خبر را به صورت رسمی اعلام نکرده اند. در قرارداد این بازیکن جوان، بندی دیده می شود که به سران بارسلونا اجازه خواهد داد تا در صورت رضایت از این بازیکن 20 ساله ، بعد از اتمام قرارداد 2 ساله اش، او را به صورت دائم خریداری کنند.

آرائوخوی 20 ساله یکی از ستاره های تیمش درکوپا لیبرتادورس و کوپا آرخنتینا بود و در سال 2009 به تیم اصلی بوکاجونیورس پیوست. او اکنون باقراردادی قرضی به بارسلونا منتقل خواهد شد.
آرائوخو فصل آینده در تیم بارسلونای بی توپ خواهد زد . بارسلونای بی، علاوه بر او بازیکنان دیگری از جمله ژان آنخل رومن، داوید لومبان ، آگوستینیو کا و ادگار له را خریداری کرده است. [/b:889743426f] [/color:889743426f][/align:889743426f]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه جولاي 25, 2012 11:19 am

اولین پیروزی تیتو ویلانووا در اولین تجربه اش سرمربی گری بر روی نیمکت بارسا :

بارسلونا 2 هامبورگ یک

از لینک زیر میشه گلهای این بازی رو دانلود کرد :

http://video.varzesh3.com/clip/Internat ... amburg.mp4

همچنین تصاویر مربوط به این بازی در لینک زیر موجود هست :

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... celona-1-2

از نکات جالب این بازی :
وجود ستاره های تیم های پایه ای بارسا که در آینده نه چندان دور خیلی اسامیشونو می شنیوم بود .... مثلا" جرارد دلفوئه ، سرجیو روبرتو ، جاناتان دوس سانتوس یا حتی مارک بارترا .......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 11:50 am

پیروزی پر گل بارسا در دومین بازی آماده سازی پیش فصل :

بارسلونا 8 ...... راجا کازبلانکا 0
گلها :
مسی : 34،38،45
سانچژ : 13،41
آلوز : 58
کومز : 87
دولفوئه : 89

====================

لینک دانلود گلهای این بازی :

http://video.varzesh3.com/clip/Internat ... celona.mp4

====================

تصاویر مربوط به این بازی در لینک زیر :

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... hletic-fcb

====================
ترکیب اولیه تیم :
پینتو
آدریانو - ماسکرانو - بارترا - آوز
دوس سانتوس
رافینیا - روبرتو
سانچز - مسی - آفلای
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 30, 2012 1:38 pm

مانچيني:
اميدوارم ته‌وز احترام به باشگاه را ياد بگيرد

ته‌وز سال گذشته تلاش زيادي براي جدايي از سيتي انجام داد و به دليل امتناع از بازي کردن در ديدار با بايرن در ليگ قهرمانان به عنوان بازيکن جانشين براي 6 ماه از اين تيم کنار گذاشته شد .
[اميدوارم ته‌وز احترام به باشگاه را ياد بگيرد]

روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، اميدوار است که کارلوس تبس ياد گرفته باشد که چطور به اين باشگاه احترام بگذارد.

اين ملي پوش آرژانتيني در تابستان گذشته تلاش زيادي براي جدايي از سيتي انجام داد و به دليل امتناع از بازي کردن در ديدار با بايرن در ليگ قهرمانان به عنوان بازيکن جانشين براي 6 ماه از اين تيم کنار گذاشته شد.

اما او در هفته هاي پاياني فصل به تيم برگشت و مانچيني اميدوار است که اين بازيکن به همين رفتارش ادامه بدهد.

مانچو در گفتگو با ديلي ميل گفت:" فکر نمي کنم بتوانم کارلوس را تغيير بدهم. من تنها از او مي خواهم که به من و باشگاه احترام بگذارد.

ما براي به دست آوردن پول کار نمي کنيم. ما از سنين جواني به فوتبال روي مي آوريم زيرا اين ورزش را دوست داريم. اميدوارم کارلوس بفهمد که اشتباهاتي مرتکب شده است."

ديگر بازيکن سيتي که همواره دردسرساز شده، ماريو بالوتلي است و مانچيني تاييد کرد که تغيير دادن اين ستاره ايتاليايي سخت تر از تبس است.

او در پاسخ به اين سوال که آيا مي توان بالوتلي را کنترل کرد، گفت:" اين غيرممکن است. تغيير دادن ماريو غيرممکن است اما کارلوس شايد."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 30, 2012 1:40 pm

گيگز: خواندن سرود ملي امري شخصي است

کاپيتان ولزي تيم بريتانيا نخواندن سرود ملي را امري شخصي تلقي کرد.
[گيگز: خواندن سرود ملي امري شخصي است]

به نقل از رويترز، تيم فوتبال بريتانيا که از بازيکنان انگليس، اسکاتلند، ولز و ايرلند شمالي تشکيل شده است، در رقابت‌هاي مردان المپيک لندن دو بازي مقابل سنگال و امارات متحده‌عربي انجام داده اما قبل از اين دو مصاف به هنگام نواخته شدن سرود، رايان گيگز از خواندن سرود «خداوند ملکه را حفظ کند» سرباز زده است. اين موضوع البته باعث ناراحتي هواداران شده است. اما ستاره 39 ساله آن را مساله‌اي‌ شخصي عنوان ‌مي‌کند.

وي گفت: اين موضوع يک مساله کاملا شخصي است. سرود بريتانيا براي يک ولزي، اسکاتلندي و انگليسي يکسان بوده و فرقي ندارد. سخت است اما ما الزامي براي خواندنش نداريم. وظيفه ما در اصل تلاش براي کسب نتيجه در بازي است. اميدوارم اين موضوع باعث هياهو و جنجال بيهوده نزد هواداران نشود. همين‌طور اميدوارم هواداران همچنان به حمايت از ما مانند دو بازي نخست‌مان در المپيک ادامه دهند.

گيگز که با زدن گل به امارات نقشي مهم در پيروزي 3 بر يک تيمش داشت، يکي از بازيکنان حاضر در کادر نفرات تيم بريتانيا در بازي‌هاي لندن 2012 است.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 30, 2012 1:40 pm

ونگر: ميائيچي از ناحيه قوزک پا مصدوم است

ستاره ژاپني با توپچي ها به تور تابستاني رفت ولي مربي آرسنال اعلام کرده که اين ستاره ژاپني فعلا با مصدوميت دست و پنجه نرم مي کند .
[ونگر: ميائيچي از ناحيه قوزک پا مصدوم است]

ريو ميائيچي، ستاره ژاپني باشگاه آرسنال اميدوار است که روزهاي مصدوميتش هرچه زودتر به سر بيايد تا بتواند کارش را با آرسنال آغاز کند. آرسن ونگر در صحبتهايي به اين نکته اشاره کرده که اين ستاره ژاپني با مصدوميتي از ناحيه قوزک پا دست و پنجه نرم مي کند.

اين ستاره 19 ساله فصل گذشته به صورت قرضي در بولتون توپ زد و 14 ديدار براي اين تيم برگزار کرد.او بعد از سپري کردن فصل گذشته به صورت قرضي در بولتون، به ارسنال بازگشته و اميدوار است تا بتواند جايي در ترکيب اصلي اين تيم داشته باشد.

ميائيچي نامش را در ليست تورتابستاني آرسنال مي بيند. او تنها در نيمه اول ديدار يکشنبه شب تيمش مقابل کيتچي در هنگ کنگ به ميدان رفت. اين بازي با تساوي 2-2 به پايان رسيد. در اين بازي ستاره ژاپني نمايش خارق العاده اي نداشت. او در بازي دوستانه قبلي تيمش مقابل منچسترسيتي که با شکست 0-2 اين تيم مقابل آرسنال همراه بود ،غايب بود.

در پايان ديدار دوستانه يکشنبه و تساوي آرسنال و کيتچي ، ونگر از مصدوميت ستاره ژاپني اش خبر دادو به خبرنگاران گفت:« ميائيچي از ناحيه قوزک پا مصدوم شده و ما مطمئن نبوديم که آيا بايد به او بازي بدهيم يا نه. ما نمي خواستيم تا او مقابل سيتي بازي کنيم. چون او از نظر فيزيکي 100 درصد آماده نبود. فکر مي کنم که او هنوز در اوج آمادگي نيست. به نظر من او به دو يا سه هفته ديگر نياز دارد تا به روزهاي اوجش بازگردد.»
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 30, 2012 1:41 pm

پالاسيو: اسنايدر مغز متفکر اينتر است

اسنايدر که بعد از حذف تيم ملي هلند از رقابت هاي يورو 2012 در تعطيلات به سر مي برد، در ديدار دوستانه مقابل سلتيک اولين بازي اش براي اينتر در اين تابستان را انجام داد .
[پالاسيو: اسنايدر مغز متفکر اينتر است]

رودريگو پالاسيو، مهاجم جديد اينتر، وسلي اسنايدر، ستاره هلندي تيمش را مورد ستايش قرار داد.

اسنايدر که بعد از حذف تيم ملي هلند از رقابت هاي يورو 2012 در تعطيلات به سر مي برد، در ديدار دوستانه مقابل سلتيک اولين بازي اش براي اينتر در اين تابستان را انجام داد و پالاسيو از اينکه اسنايدر بار ديگر به تيم بازگشته، خوشحال است.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ما بسيار خوشحاليم که وس بار ديگر به تيم برگشته است. وقتي او در تيم حضور دارد، شرايط آسان تر است. او مغز متفکر تيم است و باعث مي شود تا بقيه بازيکنان بهتر کار کنند. وقتي او در تيم حضور دارد، بقيه نمايش بهتري داشته باشند."

پالاسيو همچنين در مورد شرايط خودش در تيم جديد گفت:" با بازگشت اسنايدر، من مي توانم بار ديگر در پست خودم بازي کنم. هيچ گاه اين مسئله را پنهان نکردم که دوست دارم نزديک تر به مهاجم بازي کنم، جايي که آزادي بيشتري براي حرکت دارم و مي توانم کمک بيشتري به تيم بکنم."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه جولاي 30, 2012 1:45 pm

[size=18:5f8a012df0][color=olive:5f8a012df0]نتايج ديدارهاي دوستانه باشگاهي فوتبال[/color:5f8a012df0][/size:5f8a012df0]

[color=darkblue:5f8a012df0] در ديدار دوستانه‌اي که ناپولي برابر بايرلورکوزن داشت، اين تيم توانست حريف آلماني خود را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد. مارک همشيک در دقيقه 27 و گوران پندف 51 براي تيمشان گل زدند و تک گل وردربرمن را نيز فردريش درست پس از آغاز نيمه دوم وارد دروازه ناپولي کرد تا اين ديدار با پيروزي تيم ايتاليايي به پايان برسد.

آرسنال نيز که در تور شرق اروپاي خود به سر مي‌برد، برابر تيم ناشناس کيچه با تساوي 2 بر 2 متوقف شد. لوپز در دقيقه 7 براي کيچه گل زد. تئو والکات در دقيقه 24 گل تساوي را وارد دروازه آرسنال کرد. 5 دقيقه بعد رودريگز بار ديگر دروازه شاگردان آرسن ونگر را باز کرد تا حساب کار 2 بر يک شود. در آغاز نيمه دوم تلاش توپچي‌ها نتيجه‌اي در بر نداشت ولي در دقيقه 79 اسفلد توانست گل تساوي را زده تا کار بار ديگر به تساوي کشيده شود.

پادربورن که اکنون در بوندسليگا 2 بازي مي‌کند برابر وردربرمن قرار گرفت و توانست حريف قدرتمند خود را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد. يلميز 35 و برتلز 74 براي پادربورن گل زدند و تنها گل برمن را يانوزوويچ وارد دروازه حريف کرد.

نتيجه ساير ديدارها به شرح زير است:

دويسبورگ صفر - توئنته يک

انرژي کوتبوس 2- وستهام 2

يونيون برلين يک - آيندهوون يک

بلکبرن 2 - آ.ا.ک آتن يک

لژيا ورشو صفر - دورتموند يک

دپورتيوو لاکرونيا يک - اسپورتينگ خيخون 4

کاراکاس 2 - مالاگا 2[/color:5f8a012df0]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:22 pm

شورولت، اسپانسر جديد منچستريونايتد

[i:74bc0696e0]کمپاني اتومبيل سازي شورولت از آغاز فصل 15-2014 اسپانسر اصلي باشگاه منچستريونايتد خواهد بود و نام اين کمپاني روي پيراهن هاي اين باشگاه ديده خواهد شد.[/i:74bc0696e0]

اين کمپاني قراردادي 7 ساله با يونايتدها امضا کرد و به اين ترتيب، به پنجمين کمپاني اي تبديل خواهد شد که در تاريخ 134 ساله باشگاه منچستريونايتد، نامش را روي پيراهن هاي اين باشگاه مي بيند. در حال حاضر نام کمپاني بيمه AON که از فصل 11-2010 همکاري اش را شياطين سرخ آغاز کرد، روي پيراهن هاي اين تيم ديده مي شود.

ريچارد آرنولد، مدير بخش تجاري باشگاه منچسنيرونايتد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين يک قرارداد فوق العاده و طولاني مدت است. ما تنها 6 هفته با شورولت در ارتباط بوديم اما آنها از ابتدا ايده هاي فوق العاده اي داشتند که به سود هر دو طرف و همچنين 659 ميليون هوادار ما در سراسر دنيا بود.

آنها شريک اصلي ما در تور فعلي هستند و من مطمئنم که آنها از تجربه فوق العاده اي که در کنار هواداران ما در آفريقاي جنوبي، چين و اروپا خواهند داشت، لذت مي برند."
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه جولاي 31, 2012 8:43 am

خبر رسمي: دسترو به رم پيوست

بعد از توافق با سران انزلیچی، ستاره تيم زير 21 ساله هاي ايتاليا، رسما به استاديو اليمپيکو پيوست.

سران باشگاه رم، ماتيا دسترو را با قراردادي قرضي از جنوا به خدمت گرفتند و براي اين انتقال مبلغ 11.5 ميليون يورو پرداختند و در صورتي که بخواهند او را به صورت دائم به خدمت بگيرند، بايد در تابستان آتي مبلغ 4.5 ميليون يوروي ديگر نيز بپردازند.

اين بخشي از يک قرارداد عجيب و پيچيده است که سران قرمز و آبي پوش جنوا نيز 50 درصد از سهم جيامماريو پيسيتلا و والرو وره را با پرداخت در مجموع 3 ميليون يورو به دست آوردند.

دستروفصل گذشته را به صورت قرضي در سيه نا توپ مي زد و تابستان امسال با توافق اين تيم با جنوا، به جنوا آمد.

البته سران اين دو باشگاه که به صورت مشترک مالکيت اين بازيکن جوان را دراختيار دارند، با فروش و انتقال او به رم موافقت کردند. روند اين انتقال در ابتدا به خاطر رقم بالاي دستمزد درخواستي دسترو متوقف شد ولي در نهايت اين بازيکن 21 ساله هفته گذشته اعلام کرد که او تا سال 2017 براي رم توپ خواهد زد.

ستاره تيم ملي زير 21 ساله هاي ايتاليا، در 30 حضورش در ترکيب سيه نا در فصل گذشته، توانست 12 گل به ثمر برساند.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه جولاي 31, 2012 11:40 am

تلاش بارسا براي خريد هرچه سريعتر نيمار

با اصرار سران بارسا ستاره برزيلي مجبور خواهد شد تا هرچه زودتر به بارسا منتقل شود .

سران باشگاه بارسلونا به خوبي مي دانند که نيمار دير يا زود به تيمشان خواهد آمد. اين ستاره برزيلي اين روزها در تيم المپيک اين کشور در شهر لندن به سر مي برد و بازيهاي المپيک را برگزار مي کند و سران باشگاه بارسلونا هم در تلاش هستندتا نيمار هرچه سريعتر به تيمشان بياييد.

روزنامه مارکا در گزارشي در اين باره به اين نکته اشاره کرده که تلاشها براي جذب او در حال انجام است. آخرين فردي که دراين باره به صحبت پرداخت، نايب رئيس ورزشي باشگاه بارسلونا بود که در اين باره گفته:« نيمار؟ همه ما دوست داريم که او بعد از بازيهاي المپيک به اينجا بيايد. اگر او تصميم بگيرد تا به اروپا بيايد، سعي مي کنيم که مقصدش بارسلونا باشد.»

اين صحبتهاي خوسه ماريا بارتومئو،نايب رئيس ورزشي بارسا درمورد نيمار بود. اين طور به نظر ميرسد که ابي اناري ها، بي وقفه درتلاشند تا هرچه سريعتر نيمار را به خدمت بگيرند و سران اين باشگاه خواهان آن هستند تا در زودترين زمان ممکن نيمار را در لباس آبي و اناري بارسا ببيند. اين درحالي است که او اخيرا قراردادش با باشگاه سانتوس را تا سال 2014 تمديد کرده ولي اکنون از سوي سران بارسا تحت فشار است تا هرچه زودتر به تيم تيتو ويلانووا ملحق شود.

نيمار هفته هاي سختي را پشت سرمي گذارد.او يکي از ستاره هاي اصلي تيم المپيک برزيل است و در آخرين ديدار تيمش مقابل انزلیچی، نمايش خيره کننده اي را به اجرا گذاشت. نيمار يکي از سه گل تيمش را به ثمر رساند و قطعا يکي از سرنوشت سازترين بازيکنان المپيک لقب خواهد گرفت.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:09 pm

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز و به نقل از مرجع خبری رئال مادرید، رئال مادرید در فصل 12-2011 ، توانست یک میانگین گلزنی فوق العاده داشته باشد : 3.18 گل در هر بازی . آماری فوق العاده که نشان از فوتبالی شگفت انگیز داشت ، آماری که شاید در فوتبال امروز قابل تکرار نباشند .
قهرمان فصل پیش لالیگا به یک رکورد تاریخی رسید و رکورد 3.06 گل در هر بازی که در فصل 60-59 به ثبت رسیده بود را از بین برد . با حضور مورینیو ، در حالی که برخی به مربی پرتغالی لقب تدافعی بودن می زدند ، مربی پرتغالی توانست که رکوردی فوق العاده را داشته باشدبا این حال بارسا قهرمانه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان