^حالا که زحمت میکشی عکس روزنامه ها هم بزار.
[align=center:5a7a42b506]
Thursday 31 May 2012
[b:5a7a42b506]LaGazzettaDelloSport[/b:5a7a42b506]
بوفون شوت میکند؛ دادستان میگیرد
"ماجراهای افشاشده باعث شرمندگی هستند. و این بدترین چیز است"
دی مارتینو (دادستان) : "بگذارید اگر میداند، بگوید"
مائوری فعلا در بازداشت میماند، سوءظنها به جنوا-سمپدوریا
دادگاه ورزشی از امروز آغاز میشود (آيا به تعویق خواهد افتاد؟)
جیانلو برای تعیین تیجه سمپدوریا-ناپولی اقدام کرد
میلان برای بالزارتی در میزند
اینتر به سمت لوکاس چرخش می کند
پایان عذاب، ماتزاری در ناپولی ماند
زمن ظرف 48 ساعت به رم پاسخ مثبت میدهد
[b:5a7a42b506]CorriereDelloSport[/b:5a7a42b506]
بوفون به همه حمله میکند!
"اخبار صاعقه وار باعث خجالت بود. اما هرکس خطا کرده باید تاوانش را بدهد"
23 آتزوری آماده یورو
یووه، راز نانیگولان. ماموریت آساموا است.
میلان، و این است مدافع وسط آنها. حالا زاپاتا در اولویت
رم، زمن در چند ساعت. آنها سانتون را هدف گرفته اند
دی لورنتیس-ماتزاری، باهم برای ناپولی
مائوری تحت بررسی: "من بی گناهم"
اعتراف توراتی
جیانلو توسط دادگاه ناپل مورد رسیدگی قرار گرفت
دادگاه اول در رم: 61 ثبت شده و 22 باشگاه
اسپانیا 4 گل به کره جنوبی زد و حالا منتظر ایتالیاست
سمپ ساسوئولو را عقب راند: 1-2
وارسه، 2-0 در ورونا
[b:5a7a42b506]
TuttoSport[/b:5a7a42b506]
"یووه، بله!"
نانیگولان: "من با بیانکونری قرارداد دارم"
بعد خودش اصلاح میکند:"از علاقه آنها مفتخرم!"
شانس ماکسی برای تورینو
کاسرس افشا میکند:"سوارز یووه را دوست دارد"
الیا میرود، او به شالکه بسیار نزدیک است
پلی آف سری ب: * سمپ، وراسه عالی[/align:5a7a42b506]
===============================================================
+فعلا همین شبکه ها اعلام شدن.
++این سایت هم سر بزنید شبکه های به رنگ قرمز free هستند.
http://liveonsat.com/index.html
=========================================
کل دنیا میشه گفت مخالفش هستن . هر روز بهش توهین می کنن . خیلی ها آدم هم نمیدوننش . انواع اقسام لقب و طنز رو براش ساختن . تو خودِ کشورش مردم اون رو ایتالیایی نمیدونن و بهش توهین می کنن . یک استادیوم وایمیسن بهش توهین نژاد پرستانه می کنن . خیلی ها اصلا نمیخوان ببیننش ولی :
کاپیتان تیم ملی از اون آدم ها نیست . کاپیتان می دونه بازیکن زیر فشار هست و همیشه باهاش شوخی می کنه و میگه میخنده . اون می دونه ماریو کودکی فوق العاده سختی داشته و نباید ازش انتظار فرشته بودن رو داشت . تو تمرینات ها همیشه وقتی میبینه ماریو تنها است میره سمتش و باهاش شروع به صحبت می کنه . کاپیتان به بازیکنان تیمش اعتقاد داره . حرف دیگران هم براش هیچ اهمیتی نداره . خیلی حرف هست بوفون با این محبوبیت تو ایتالیا و داشتن عنوان کاپیتانی بره منفوری مثل بالوتلی رو ماچ کنه ... خیلی حرفِ .
تا حالا فکر میکردم توتی , دل پیرو و زانتی کاپیتان های واقعی هستن اما الان میگم بوفون هم چیزی از این ها کم نداره ....
تیم ملی های دیگه حالا برن سر بازوبند کاپیتانی دعوا کنن ...
=================================
[b:5a7a42b506]بوفون : " همه چیز خوب است ... "[/b:5a7a42b506]
بوفون اصرار دارد که با وجودِ در جریان بودن پرونده ی رسوایی اخیر در فوتبال ایتالیا ، آتزوری در وضعیت خوبی قرار دارد : " همه چیز به خوبی پیش می رود ، و ما هم با انگیزه ی پیروزی و قهرمانی در مسابقات وارد خواهیم شد. " کاپیتانِ تیم ملی ایتالیا ، روزِ چهارشنبه در کمپ تمرینی ' کورکیانو ' اظهار داشت : " این [ قهرمانی ] دلیلِ حضور همه ی ما در اینجاست. "
" جوِ در داخلِ تیم بسیار خوب است و من فقط این را نمی گویم. اینجا به اندازه ی کافی شادی و آرامش ، برای انجام دادن بهترین کار در بهترین راهِ موجود وجود دارد. " برترین دروازه بان دهه ی اخبر دنیا افزود : " هیچ کس در ترکیب تیم ملی وجود ندارد که تحت تاثیر مسائل به وجود آمده در چند روز اخیر قرار گرفته باشد. " شاگردانِ چزاره پرندلی ، مسابقاتِ یورو 2012 را در روزِ 10 ژوئن با بازی مقابل مدافع عنوانِ قهرمانی ، اسپانیا استارت خواهند زد و پس از آن به مصافِ کرواسی و جمهوری ایرلند خواهند رفت.
قهرمانِ یوونتوس ادامه داد : " من فکر می کنم که کرواسی بتواند کمی سورپرایز کننده باشد ، آن ها چند بازیکن کلاسِ بالا دارند و من از ایویکا اولیچ می ترسم ، او در جامِ جهانی 2002 موفق شد دروازه ی من را باز کند. "
کنفرانس خبری امروز فقط در مورد فوتبال نبود و در مورد رسوایی اخیر فوتبال ایتالیا نیز به صحبت پرداخته شد. جانلوئیجی بوفون ، به خاطر بیان دیدگاهِ خود در مورد بازی هایی که در سری ب با نتیجه ی مساوی به اتمام رسیده بود ، مورد انتقاد قرار گرفته است : " نمی توانم صادقانه آنچه در قلب و افکارم هستند را بیان کنم. من متوجه شده ام که افراد با وجدان نمی توانند نظرات و دیدگاهشان را بیان کنند. دموکراسی ، آزادی و اندیشه اولین چیز هایی هستند که باید در زندگی وجود داشته باشند. سپس باید پس از این ها هر انتقاد به جایی را پذیرفت. "
بوفون از عملکرد رسانه ها و گزارش هایشان در مورد مسائلِ اخیر به شدت انتقاد کرد : " شما از 3 - 4 ماه قبل در مورد مسائل قانونی قبل از آن که اتفاق بیفتند و عملی شوند ، خبر دارید ، مردم مدرک می دهند و شما 10 دقیقه بعد می دانید چه اتفاقی رخ خواهد داد ، این شرم آور است. من به کسانی که به دنبال عدالت هستند و پرونده را بررسی می کنند ایمان دارم ، اما هیچ چیز بد تر از حدس زدن در مورد زندگی مردم وجود ندارد. "
مربی یوونتوس ، آنتونیو کونته نیز به خاطرِ مسائل اخیر مورد بازپرسی قرار گرفته شده است ، او فصلِ قبل در تیم سیه نا که در مسابقاتِ سری بی ایتالیا قرار داشت مربیگری می کرد : " من هیچ ترسی در مورد از دست دادن [ محروم شدن ] کونته ندارم. پس از حرف هایی که در مورد او در این مورد گفته شد ، حتی به آن ها فکر هم نکردم ! "
================
این دو تا کین ؟