[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه مه 25, 2012 3:46 pm

[quote:45363a1070="abere"][quote:45363a1070="ali126"][quote:45363a1070="pezhman-paskiyabi"]آبراران امشب فینال حذفی اسپانیا ایسه؟[/quote:45363a1070]
نه ابرار فردا ایسه :wink:[/quote:45363a1070]

نه ابرار امشبه

http://www3.varzesh3.com/livescores.do

http://www.livescores.com.au/[/quote:45363a1070]
ولی الان رو صفحه اصلی ورزش 3 دیدم زده فردا شنبه
http://www.varzesh3.com/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه مه 25, 2012 3:51 pm

[quote:a8613844e3="ali126"][quote:a8613844e3="abere"][quote:a8613844e3="ali126"][quote:a8613844e3="pezhman-paskiyabi"]آبراران امشب فینال حذفی اسپانیا ایسه؟[/quote:a8613844e3]
نه ابرار فردا ایسه :wink:[/quote:a8613844e3]

نه ابرار امشبه

http://www.livescores.com.au/[/quote:a8613844e3]
http://www.varzesh3.com/[/quote:a8613844e3]
بازیه امشب ساعت 00:30 هستش
ساعت که از 24 بگذره جمعه تموم میشه و از 24 به اونور میشه شنبه :wink:
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه مه 25, 2012 3:52 pm

[quote:74ed972c6c="abere"][quote:74ed972c6c="ali126"][quote:74ed972c6c="abere"][quote:74ed972c6c="ali126"][quote:74ed972c6c="pezhman-paskiyabi"]آبراران امشب فینال حذفی اسپانیا ایسه؟[/quote:74ed972c6c]
نه ابرار فردا ایسه :wink:[/quote:74ed972c6c]

نه ابرار امشبه

http://www.livescores.com.au/[/quote:74ed972c6c]
http://www.varzesh3.com/[/quote:74ed972c6c]
بازیه امشب ساعت 00:30 هستش
ساعت که از 24 بگذره جمعه تموم میشه و از 24 به اونور میشه شنبه :wink:[/quote:74ed972c6c]
اصلا حواسم نبود :twisted:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه مه 25, 2012 4:00 pm

هوگو گاتی ، ملقب به "خل و چل :roll: " ، در مورد ایکر کاسیاس گفت :" دروازه بانی است که همیشه جا می ماند و نمی تواند توپهای راه دور را بگیرد . " این دروازه بان افزود :" رئال باید کسی را بخرد که خروجهای بیشتری داشته باشد . "
وی افزود :" رئال نیاز به دروازه بانی دارد که بتواند با توپ بازی کند ، بداند چه زمانی از دروازه خارج شود و به ضد حملات ، سرعت بدهد . ایکر چنین ویژگی هایی ندارد . واکنش هایش خوب هستند اما بلد نیست که با توپ کار کند . "
گاتی ادامه داد :" هر کسی آغاز و پایانی دارد . فدرر هم شکست ناپذیر بود اما حالا نادال و جوکوویچ هم جایشان را گرفتند . من خودم تا 26 سالگی بازی کدرم ، بعد از آن فکر کردم که وقتش است که کارم را تمام کنم و جایم را به کس دیگری بدهم . " :roll:
==============================
-"همه متحیرند از اینکه دلپیرو به راهش ادامه می ده وتا ابد قهرمانه."
اینیستا

-"این دفعه ما باید موثر کار کنیم و چشم از دلپیرو بر نداریم ، کسی که همه جور ازش باید بیم داشت ..."
کاسیاس [قبل از بازی یوونتوس و رئال سال 2008 که یووه 2-0 برد و الکس دابل کرد.]

-"اول می خوام یه چیزی بگم : دلپیرو بتِ منه.وقتی بچه بودم و پلی استیشن بازی می کردم ، همیشه الکسو تو تیمم می ذاشتم. اون یه سرمشقه ، خیلی کارا برای یوونتوس ، ایتالیا و دنیای فوتبال انجام داده ، مثِ مالدینی و رونالدو."
پاتو

-"دلپیرو فوق العادست ، یکی از بزرگترین بازیکنای ایتالیا و دنیا"
رائول

-"... اعلام تموم شدن رابطه ی یوونتوس و دلپیرو توسط آنیلی من رو اذیت کرد ؛ نباید می گفت ، چه معنی ای می داد؟ باید وقتی خود الکساندر آماده بود دربارش حرف می زد."
کاپیتان مالدینی

-"آااااه!وقتی دلپیرو بازی می کنه ...!"
مائوریتزیو موسکا

-"الساندرو تو الگوی من بودی ، معیاری (استانداردی) که همیشه تحسین می کردم و مرجع من بود."
کریستین رونالدو

-"بازیکن بزرگی که همه چی به فوتبال ، یوونتوس و ایتالیا داد.و فکر می کنم فوتبال رو بسیار پاک و دلپذیر بازی می کرد."
لیونل مسی

-"بتِ منه [بهتر از من خطا می گیره] ؛ قصد ندارم سخن رانی کنم ، من تو کناره ها و بازی هوایی خوبم. آله ، خیلی بهتره! طوری به توپ ضربه می زنه که یه مسیر عجیب و قوی رو پی میگیره. فکر می کنم اون گل رو به زنیت قالب کرد!و با یه [حرکتِ] خیلی نادر به نتیجه رسید. اگه من دروازبان بودم نمی دونستم چطوری جاگیری کنم."

رونالدینیو
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه مه 25, 2012 4:06 pm

[quote:0330cca216="amir131"]
هوگو گاتی ، ملقب به "خل و چل :roll: " ، در مورد ایکر کاسیاس گفت :" دروازه بانی است که همیشه جا می ماند و نمی تواند توپهای راه دور را بگیرد . " این دروازه بان افزود :" رئال باید کسی را بخرد که خروجهای بیشتری داشته باشد . "
وی افزود :" رئال نیاز به دروازه بانی دارد که بتواند با توپ بازی کند ، بداند چه زمانی از دروازه خارج شود و به ضد حملات ، سرعت بدهد . ایکر چنین ویژگی هایی ندارد . واکنش هایش خوب هستند اما بلد نیست که با توپ کار کند . "
گاتی ادامه داد :" هر کسی آغاز و پایانی دارد . فدرر هم شکست ناپذیر بود اما حالا نادال و جوکوویچ هم جایشان را گرفتند . من خودم تا 26 سالگی بازی کدرم ، بعد از آن فکر کردم که وقتش است که کارم را تمام کنم و جایم را به کس دیگری بدهم . " :roll:
============================
[/quote:0330cca216]

واقعا که لقبش برازندشه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » جمعه مه 25, 2012 5:23 pm

[align=center:84dd74a160][size=18:84dd74a160]اريک کانتونا از زبان "کينگ اريک"[/size:84dd74a160]

[/align:84dd74a160]

[color=black:84dd74a160]دیروز زادروز اريک کانتونا، مهاجم افسانه‌اي باشگاه منچستريونايتد بود که محبوبيت عجيبي بين طرفداران اين باشگاه انگليسي کسب کرده و اين عشق تا جايي پيش رفته که دوستداران شياطين سرخ وي را "کينگ اريک" (شاه اريک) مي‌نامند. به مناسبت روز تولد وي با هم بخش‌هايي از مصاحبه‌اي را مرور مي‌کنيم که دو ماه پيش توسط جولين کومن، خبرنگار روزنامه انگليسي گاردين با اريک کانتونا ترتيب داده شده بود:

کافه‌اي در پاريس محل ملاقات من و شماره هفت منچستريونايتد است. من بي‌‌صبرانه منتظر ديدار با بازيکني بودم که در منچستريونايتد به يک اسطوره بدل شد. البته بايد اعتراف کنم علي‌رغم تجربه مصاحبه با بازيکنان بزرگ، کمي نگران بودم مسير مصاحبه منحرف شود و من، نتوانم تمام سوالاتم را به راحتي مطرح کنم. ولي وقتي وي را در حال ورود به کافه ديدم، مردي چهارشانه با کت چرمي در برابرم بود که همه استرس‌ و هيجان مرا کنترل مي‌کرد؛ کينگ اريک با تمام صميميت و صداقتش روبروي من نشسته بود گويي ما دوستان چندين و چند ساله هستيم!

کانتونا ابتدا از تجربه بازيگري‌اش گرفت: "خيلي‌ها ممکن است دوست نداشته باشند وارد يک عرصه تازه شده دوباره از صفر شروع کنند. چون آنها مي‌ترسند کار جديدشان نقد شود و نتوانند کارنامه موفق قبلي را تکرار کنند. اما استقبال از فيلم سينمايي "در جستجوي اريک" کارگردان معروف سينما، کن لوچ، در سال 2009 به همگان ثابت کرد من در عرصه سينما هم حرف براي گفتن دارم. من به انداز کافي تجربه کسب کرده‌ام و ياد گرفته‌ام زندگي را زياد جدي نگيرم!"

من که از خداحافظي زودهنگام وي از فوتبال عميقا شوکه شده بودم دليل آن را پرسيدم و جواب کينگ اريک مثل هميشه منحصربه‌فرد بود: "مي‌دانم که خيلي از طرفداران منچستر با اين تصميم مخالف بودند. مردم به من مي‌گفتند چرا از اين نعمت الهي تمام و کمال استفاده نمي‌کني؟! ولي واقعيت اين است که فوتبال ديگر جذابيتي براي من نداشت. من از نظر بدني مشکلي نداشتم و مي‌توانستم چند سال ديگر در فرم ايده‌آل فوتبال بازي کنم. اما تصميم من جدي بود چون ديگر از فضاي فوتبال لذت نمي‌بردم. اما سينما يک جادوي ابدي بود که هميشه براي من جذابيت داشته و دارد. من وقتي مقابل دوربين قرار مي‌گيرم با يک چالش جديد روبرو هستم. تمام کساني که مرا مي‌شناسند مي‌دانند کانتونا عاشق چالش‌هاي جديد است!"

تن گرم صداي کانتونا و حرکات دست او مخاطب را کاملا مسحور حرف‌هاي کينگ اريک مي‌کند؛ او فيلسوف نيست ولي از يک فلسفه شخصي براي زندگي بهره مي‌گيرد. بحث را به دوران کودکي کاپيتان مي‌کشانم، جايي که وي به همراه برادرانش در منطقه کايلوس شهر مارسي فرانسه زندگي مي‌کرد. "من دوران کودکي فوق‌العاده‌اي داشتم. پدرومادرم به ما ياد دادند از زندگي و تابلوي طبيعت لذت ببريم و در مقابل، وظايف خود را به خوبي انجام دهيم. وقتي براي خريد به خارج شهر مي‌رفتيم پدر در ميانه راه اتومبيل را متوقف مي‌کرد و از ما مي‌خواست منظره زيباي طبيعت را نگاه کنيم و از اين زيبايي خدادادي لذت ببريم. ما به همراه پدر به گالري‌هاي مختلف هنري فرانسه مي‌رفتيم و وي از ابعاد جادويي هنر براي انسان حرف مي‌زد و ما را مجذوب خود مي‌کرد." آلبرت و اله‌نور (پدرومادر وي) درآمد آنچناني نداشتند اما فضايي در منزل ساخته بودند که اريک از همان دوران کودکي با هنر و زيبايي‌هاي طبيعت آشنا شود.

وي در مورد اعتمادبه‌نفس فوق‌العاده خود مي‌گويد: "مادرم به ما آموخت هميشه با اعتمادبه‌نفس تلاش کنيم و به نتيجه ايمان داشته باشيم. اگر تو همين حالا از من بخواهي از فردا يک کار جديد را با هم تجربه کنيم من با کمال ميل موافقت مي‌کنم؛ حتي اگر کوچک‌ترين اطلاعاتي در مورد طرح تو نداشته باشم!‌" کاپيتان چند سالي است به همراه برادر کوچک‌ترش، جوئل، يک شرکت سينمايي تاسيس کرده که در ساخت فيلم "در جستجوي اريک" و چند فيلم مستند ورزشي نقش کليدي ايفا کرد.

هميشه دوست داشتم ماجراي درگيري کانتونا با طرفدار کريستال‌پالاس را از زبان خودش بشنوم؛ آن ضربه کنگ‌فويي:‌ "بعد از آن صحنه خيلي از اهالي فوتبال انتقادات شديدي از من داشتند؛ البته شايد هم حق با آنهاست. ولي من به عنوان يک بازيکن، کاري کردم که تمام بازيکنان حرفه‌اي فوتبال در سر دارند: بيرون‌کردن هوليگان‌هايي که نبايد وارد ورزشگاه‌هاي فوتبال شوند چون آنها متعلق به فضاي متفاوتي هستند. من اصلا پشيمان نيستم. بله 8ماه از ميادين فوتبال دور بودم ولي دقيقا کاري را انجام دادم که به نظرم صحيح و منطقي بود. در بازگشت هم روند گلزني‌‌هاي خود را دوباره پي گرفتم!"

شايد خيلي از طرفداران منچستريونايتد گمان مي‌کنند کينگ اريک در گوشه‌اي از منزلش از مدال‌ها و خاطرات دوران موفق فوتبالي خود نگهداري مي‌کند اما در اين مورد هم جواب شماره هفت افسانه‌اي، خاص و منحصربه فرد است: "نه! من آدمي نيستم که با گذشته زندگي کنم و عصرها با پاک‌کردن مدال‌هاي دوران قديم، خاطراتم را مرور کنم. وقتي کاري تمام شده ديگر معني ندارد خاطراتش را زنده کنيم. من بعد از پايان دوران فوتبالم در منچستر نماندم و به پاريس هم نرفتم؛ من به بارسلونا رفتم جايي که محل زندگي پدربزرگ و مادربزرگ عزيز من بود و شهري نو براي يک چالش جديد. من تا مدت‌ها وارد کافه‌‌هايي نمي‌شدم که پر از شوروشوق طرفداران فوتبال بود. نمي‌خواستم دوباره در فضاي فوتبال قرار بگيرم و بوي رختکن، تونل ورودي استاديوم و چمن زمين فوتبال در مشامم بپيچد! الان نمي‌دانم مدال‌ها و عکس‌هاي فوتبالي من دقيقا کجاست!"

سوال تکراري من در مورد فرگوسن دوباره کانتونا را هيجان‌زده مي‌کند: "اين مرد يک نابغه است؛ شک نکن! هيچ مربي در تاريخ فوتبال به اندازه فرگوسن تداوم نداشته و مطمئن باش اين رکورد هرگز شکسته نخواهد شد. قهرمان‌ها و ستاره‌ها مي‌آيند و مي‌روند ولي فرگي پيرمردي است که با چند نسل مختلف از جوانان فوتبال سروکله زده و هميشه رئيس باقي مانده است. شايد طرفداران فوتبال خيال کنند رختکن منچستريونايتد قلمروي حکومت فرگوسن باشد. اما نه، رئيس حاکم کل زندگي بازيکنان منچستر است. مهم نيست تو يک بازيکن فرمان‌بردار و مودبي يا يک بازيکن شرور و پرحاشيه؛ رئيس طوري با تو رفتار مي‌کند که تا چشم باز مي‌کني ببيني تبديل شدي به يکي از سربازان لشکر فرگي. من هميشه تکنيک‌هاي روان‌شناسانه وي را ستوده‌ام و هميشه تمام قد مي‌ايستم تا موفقيت‌هاي پياپي‌اش را جشن بگيرم!"

- - - - - - - - - - -

کانتونا از زبان اسکولز

من جوان‌ترين بازيکن رختکن منچستر بودم که روزي کاپيتان، پاداشي که همه از باشگاه گرفته بوديم را از بازيکنان گرفت و گفت: "ما همه پول را در يک کلاه مي‌گذاريم و پس ازقرعه‌کشي، همه پول‌ها به بازيکن برنده مي‌رسد." در آن روزها ميزان پاداش نقدي براي بازيکنان بزرگ‌تر و البته خود او چيز زيادي نبود اما براي من و نيکي بات، پول زيادي به حساب مي‌آمد. در نهايت اسم خود اريک روي تکه‌کاغذ برنده نوشته شده بود و در حالي که بازيکنان در حال دبه‌کردن و اعتراض بودند او به همه گفت: "خفه شيد!" کانتونا همه پول را به ما 2 نفر داد و گفت شما لياقت اين پاداش را داريد چون جرات کرديد و اين ريسک را قبول کرديد! من هيچ‌وقت آن بخشندگي اين موسيوي دوست‌داشتني را فراموش نمي‌کنم. آن روز من باور کردم جزيي از تيم منچستريونايتد هستم!

- - - - - - - - - - -

در پايان با هم چند نقل‌قول جالب از اريک کانتونا را مرور مي‌‌کنيم:

[font=Arial Black:84dd74a160]وقتي ستاره هستي از هنجارهاي مردم عادي فاصله مي‌گيري. آنها تو را ديوانه خطاب مي‌کنند و در عين حال، ديوانه‌وار دوستت دارند![/font:84dd74a160]

فوتبال ‌بازي‌کردن فقط تمرين‌کردن و عرق‌ريختن نيست. تو بايد در لحظه تصميم بگيري و خلاقيت داشته باشي!

گاهي لازم است منطق و فلسفه‌بافي را کنار بگذاريم و از زيبايي زندگي لذت ببريم. فوتبال هم مثل زندگي است پس لازم نيست با تحليل‌ها و بحث‌هاي پيچيده مردم را از لذت واقعي آن محروم کنيم.

من ترجيح مي‌دهم بدون ترس بازي کنم و ببازم. هر باخت تو را يک قدم به پيروزي نزديک‌تر مي‌کند!

اگر تمام زندگي خود را وقف فوتبال کني وقتي داور سوت پايان را به صدا درآورد تو خواهي مرد![/color:84dd74a160]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه مه 25, 2012 5:37 pm

برنامه عجیب لو برای تمرکز تیمش در یورو 2012

تمرینات تیم ملی آلمان با توپ تنیس

یواخیم لو این روزها تمرینات عجیبی برای تیمش در نظر می گیرد او توپ تنیس در اختیار بازیکنان گذاشته و قسمت زیادی از تمرینات را با این ها انجام می دهد.
سرمربی آلمانی این تمرینات را برای تمرکز بیشتر تیمش در یورو درنظر گرفته است

نزدیک شدن کاگاوا به منچستر

تعداد لایکهای پیج من سیتی و رابین
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » جمعه مه 25, 2012 5:50 pm

[align=center:9891961e5c][size=18:9891961e5c]اخباری از یورو 2012[/size:9891961e5c]

[color=blue:9891961e5c]کریستیانو رونالدو معتقد است که پایئولو بنتو،سرمربی تیم ملی پرتغال میتواند این تیم را تا قبل از بازی با آلمان به بهترین شرایط برساند.
پرتغال، تیم 15 جدول فیفا، در سخترین گروه رقابت های یورو حضور دارد.

مردان بنتو در مقابل تیم های آلمان،دانمارک و هلند صف آرایی خواهند کرد و رونالدو مطمئن است که تیم مربی گری پرتغال،بازیکنان را برای بازی 9 جوئن آنها در مقابل آلمان آماده خواهد کرد: "مربی هایمان حالا بهتر از هر کسی میداندد که باید چه کار کنیم".
"بسیار سخت است که در زمانی کوتاه یک تیم را بسازید ،اما ما 20 حدود 20 روز فرصت داریم تا برای بازی اول آماده شویم، بنابراین ما زمان کافی برای آماده کردن تیم و فراگرفتن استراتژی ها و تاکتیک ها برای شکست آلمان در اولین بازی را داریم".

کاپیتان تیم ملی پرتغال اولین لالیگای خود را با رئال مادرید در اول ماه می امسال به دست آورد و برای فصل بعد هدف های بزرگتری نیز دارد: "به نظرم امکان پذیر است که 6 جام قابل دسترس را کسب کنیم. ما تیم فوق العاده ای هستیم. ستون های تیم حفظ شده است و بازیکنان جدیدی نیز به این تیم اضافی خواهد شد.پس ما همه چیز را برای یک فصل فوق العاده و البته به دست آوردن 6 جام داریم."

----------------

مربی تیم ایتالیا به نقل از روزنامه گازتای ایتالیا طی سخنانی بیان کرد: " همه می‌دانند که ما به هدفی خاص دست خواهیم یافت. بچه های تیم متوجه این فرصت استثنایی بوده و این مسئولیت را پذیرفته اند. وقتی شنیدم ماریو اعلام کرده که هیچ گاه ایتالیا را ترک نمی‌کند، اعتمادم به او از 1 تا 100، صد درصد شد! "

---------------

جولین لسکات، مدافع منچسترسیتی اصرار دارد که قرار گرفتن جان تری در ترکیب تیم ملی انگلستان، هیچ تنشی را در پی نخواهد داشت.

کاپیتان چلسی در سال جاری در رابطه با ادعای رفتار نژادپرستانه‌ی او با بازیکن تیم کوینز پارک رنجرز، آنتون فردیناند، با پرونده قضایی روبه رو شده بود. تری همواره این اتهام را رد کرده است.

حدس و گمان هایی وجود دارد که برادر او، ریو فردیناند به این دلیل به تیم ملی دعوت نشده است که روی هاجسون، سرمربی تیم ملی انگلستان در یورو 2012 برای تصمیم گیری درمورد انتخاب یکی از این دو تحت فشار قرار گرفته است.

اما لسکات ادعا می‌کند که هیچ اختلافی میان بازیکنان تیم ملی وجود ندارد و آنها باهم متحد هستند.

این بازیکن 29 ساله گفت: "قطعا خیر. هیچ دشمنی در تیم وجود ندارد. ما همه به این دلیل اینجا هستیم که برای انگلستان خوب بازی کنیم."

لسکات اعتراف کرد که از نبودن فردیناند ناراحت شده است اما اذعان کرد که سرمربی تیم ملی انگلستان باید تصمیم سختی را می‌گرفت.

لسکات افزود: "او یک بازیکن بزرگ است و یک بازیکن فوق العاده برای انگلستان است. او یکی از بازیکنانیست که من برای پیشرفتم به او نگاه می‌کردم. این شرم آور است که او در ترکیب انگلستان نیست اما این تصمیم مربی بود."

"من فکر نمی‌کنم چیدن افراد تیم ملی یک انتخاب آسان باشد."

---------------

با توجه به آسیب دیدگی گلن جانسون از ناحیه‌ی پا نگرانی هایی برای بازگشت جانسون به تمرینات وجود دارد.

مدافع لیورپول تنها پس از چند دقیقه در اولین جلسه‌ی تمرین روی هاجسون در مقابل رسانه ها در ورزشگاه اتحاد در بامداد روز پنجشنبه حضور داشت.

مصدومیت این یار 27 ساله نگرانی هایی را برای هاجسون بوجود آورد، زیرا او تنها نماینده ی دفاع راست انگلستان در لیست دعوتی 23 نفره برای یورو 2012 بود.

انگلستان و نروژ در یک بازی دوستانه در اسلو در روز شنبه برابر هم قرار می‌گیرند و با توجه به حضور گری کیهیل، اشلی کول و جان تری در فینال لیگ قهرمانان، آنها هم در ترکیب قرار نخواهند گرفت و با این اوصاف گزینه های هاجسون برای انتخاب خط دفاعی خود محدود شده است.

فیل جاگیلکا می‌تواند بازی برابر نروژ را از ابتدا آغاز کند و دیگر دفاع راست لیورپول، مارتین کلی هم میتواند جایگزین جانسون شود.

در یک مسابقه ی کوچک هاجسون با نظر مربی جدید خود، گری نویل توانست فیل جاگیلکا را به همراه جولین لسکات و فیل جونز را در دفاع خود قرار دهد.

دنی ولبک نیز به عنوان مهاجم چند روزی را به دلیل احتیاط بیشتر به دور از بقیه ی ملی پوشان در اولین جلسه ی تمرینی روی هاجسون به تمریناتش پرداخت.

مهاجم منچستریونایتد به دلیل مصدومیت از ناحیه‌ی زانو داربی شهر منچستر در 30 آوریل را از دست داده بود.

اسکات پارکر نیز که با مشکل آشیل روبرو بود، مشکلی نخواهد داشت.

----------------

مورتن اولسن، سرمربي کهنه‌کار تيم ملي دانمارک با اضافه‌کردن اسم اوکور (مدافع) و پدرسن (مهاجم) ليست 23نفري تيم براي حضور در رقابت‌هاي يورو 2012 را تکميل کرد.

به گزارش وب‌سايت رسمي يورو 2012 اوکور 19ساله يکي از بازيکنان موفق باشگاه نوردسيالند بود که در فصل 2012-2011 به عنوان قهرماني ليگ دانمارک دست پيدا کرد. البته وي پيش از اين تنها در دو بازي دوستانه در مقابل سوئد و فنلاند، پيراهن تيم ملي دانمارک را بر تن کرده است. پدرسن 24ساله هم در دور مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا در ترکيب تيم ملي بازي کرد اما هنوز نتوانسته اولين گل ملي خود را به ثمر برساند.

اولسن بعد از اعلام ليست نهايي اظهار داشت: "بعد از يک سال خوب و موفق، اوکور را مي‌توان يکي از کانديداهاي حضور در خط دفاع تيم دانست. در مورد پدرسن هم بايد تصريح کنم ما هرگز در مورد کيفيت بازي اين مهاجم جوان ترديد نداشتيم. تنها ابهام موجود مسئله آمادگي جسماني وي بود که در نيم فصل دوم ليگ، پدرسن همه ترديدها را از بين برد و ثابت کرد لياقت پوشيدن پيراهن تيم ملي را دارد."

دانمارک در بازي‌هاي تدارکاتي قبل از آغاز تورنمنت، با برزيل و استراليا ديدار خواهد کرد. اولين بازي مردان اولسن در يورو 2012 در مقابل هلند (9 ژوئن) است و بعد از آن به ترتيب با پرتغال و آلمان روبرو مي‌شوند.

ليست کامل بازيکنان تيم ملي دانمارک

دروازه‌بانان: سورنسن (استوک‌سيتي) – اندرسون (گايلارد) – ليندگارد (منچستريونايتد)

مدافعان: ياکوبسن (کوبن‌هاون) – واس (گايلارد) – اگر (ليورپول) – کيائر (رم) – بيلند (نوردسيالند) – سيمون پولسن (آلکمار) – اوکور (نوردسيالند)

هافبک‌ها: کريستين پولسن (گايلارد) – ياکوب پولسن (ميدتيالند) – ويست (نورنبرگ) – زيملينگ (بروخه) – کاهلنبرگ (گايلارد) – اريکسن (آژاکس) – سيلبرباوئر (يانگ‌بويز) – شونه (نايمخن)

مهاجمان‌: رامدال (بروندبي) – بنتنر (آرسنال) – کرون‌دلي (بروندبي) – ميکلسن (نوردسيالند) – پدرسن (گرونينگن)[/color:9891961e5c]

------------------------------------------------------------

[color=black:9891961e5c]لیلیام تورام بازیکن سابق تیم ملی فرانسه، رکورددار برد در بازی های ملی است. وی در 142 بازی ملی خود برای فرانسه صاحب 94 پیروزی شده است که از این لحاظ در بازی های ملی رکورد دار است و رکوردش غیر قابل شکست به نظر میرسد. اما دروازه بان اسپانیا قاطعانه در این راه است که نامش را در کتاب رکورد های فوتبال ثبت کند.در بازی مقابل صربستان در سن گالن، ایکر کاسیاس میتواندرکورد بردهای خود از با تورام مساوی کند.

تورام در باره ی این رکورد شکنی کاسیاس که آمار فوق العاده ی 94 پیروزی،33 مساوی و تنها 15 شکست دارد گفت: "بسیار خوشحالم که یک دروازه بان در حال شکست این رکورد است.در دنیای فوتبال همیشه آسان است که به عنوان یک مهاجم یا گلزن بدرخشی ،اما تیمهای فوق العاده همیشه از پشت ساخته میشوند و به یک دروازه بان فوق العاده مثل کاسیاس نیاز دارند".

تورام یکی از ستون های تیم فوق العاده ی فرانسه بود که جام جهانی 98 و یورو 2000 را با قاطعیت به دست آورد.وطن پرستی وی موجب این نشده است که او به این موضوع اعتراف نکند که قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010 ،سخت تر از قهرمانی فرانسه در 1998 بوده است: "اسپانیا به مراتب از ما و آلمان 72 و 74 کار سخت تری را انجام داد.آنها جام جهانی را در مکانی بسیار دور از خانه به دست آوردند.کاری بسیار سخت ."[/color:9891961e5c][/align:9891961e5c]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه مه 25, 2012 7:01 pm

♥ DEL PIERO & PUYOL ♥

♥ DEL PIERO & RAUL ♥

♥ DEL PIERO &TOTTI ♥

♥ DEL PIERO &CANNAVARO ♥

♥ DEL PIERO &VIERI ♥

♥{ DEL PIERO &PIPO{DELPIPO ♥

♥ DEL PIERO &RONALDO ♥

♥ DEL PIERO &RINO ♥

♥ DEL PIERO &PAOLO ♥

♥ DEL PIERO &ZIZO ♥

♥ DEL PIERO &PLATINI ♥

♥ DEL PIERO &Rui Costa ♥

♥ DEL PIERO &NEDVED ♥

♥ DEL PIERO &BAGGIO ♥

♥ DEL PIERO &SIDORF ♥

♥ DEL PIERO &WANGER ♥

♥ DEL PIERO &LIPPI ♥

♥ DEL PIERO &RONALDINHO ♥

♥ DEL PIERO &CASSANO ♥

♥ DEL PIERO &Materazzi ♥

♥ DEL PIERO &NEVIL ♥

♥ DEL PIERO &BECKHAM ♥

♥ DEL PIERO &DROGBA ♥

♥ DEL PIERO &VANDERSAR ♥

♥ DEL PIERO &DAIE ♥

♥ DEL PIERO &CR7 ♥

Finish.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 25, 2012 7:36 pm

[quote:0294efe0cd="amir131"]

[/quote:0294efe0cd]

مرسی ، جالب بود . یاد خاطرات گل زن تنومد (ویری) و تکنیک ناب و استیل خاص کاستا افتادم ، عالی بود . /7/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه مه 26, 2012 6:50 pm

کاریکاتوری جالب: گواردیولا با جام رفت .

------------------------------

از لینک زیر میتونید والپیپر قهرمانی جام حذفی رو ببینید

http://media2.fcbarcelona.com/media/ass ... 959179.jpg

لینک های مختلف مربوط به قهرمانی بارسا در جام حذفی و 14 جام پپ از 19 جام ممکن . (پپ = ارباب جام ها)

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... c-club-fcb

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... e-calderon

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... lebrations

تصاویر جشن قهرمانی بارسا در Camp Nou :

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... e-camp-nou
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در يکشنبه مه 27, 2012 11:51 am .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه مه 26, 2012 7:20 pm

Paolo Maldini - The Legend Of Milan

http://www.rodfile.com/2p73xxeup0z5/Pao ... e.wmv.html
==============
-"فقط ده دقیقه طول کشید تا متوجه بشم که یه قهرمان خواهد شد ، الکس بازیکنیه که به مردم تعلق داره . ممکنه هم سطح پله یا مارادونا نباشه ، اما بدون شک در رتبه ی اوزه بیو ، کرایُف و سیویوری هست."
-"دلپیرو از اون بازیکنایی که سیری مثل بونیپرتی و پیولا رو طی می کنه ، نه فقط از لحاظ کاری ؛ چون طریقه ی رفتارش رو داخل و خارج از زمین نشون داده. "

جیوانی تراپاتونی

"او یه سرمشقه برای فوتبال ایتالیا ، سرمشقیه برای جوونا و به خصوص کسایی که باهاش بازی می کنند."
نیکولا لگروتالیه

"بازیکنِ بی نقصیه ، یه مهاجم فوق العاده و مرد شگفت انگیزی که امثالش در فوتبال خیلی کمه."
الکساندر منینگر

"دلپیرو جانشین نداره! بخشی از دوران جدید یوونتوس رو باید به حساب او بگذاریم.ازش متشکریم برای اونچه که انجام داد و طوریکه انجام داد. بدجوری جاش خالی خواهد بود.ولی اونم جزو خِیلِ عظیمی بود که رفتند.[...] من می تونم با دوران فراری و شواخر و نیکی لاودا مقایسش کنم."
Luca Cordero di Montezemolo

ادمه دارد ...

هنوز آینده اله مشخص نشده !

خیلی ها این عقیده رو دارن که الکس به MLS خواهد رفت اما امروز Sky Sport Italia این احتمال رو داده که الکس مقصد بعدیش به ایتالیا نزدیک خواهد بود .

این احتمال رو دادن که با توجه به پشتوانه مالی قوی که باشگاه مالاگا ( اسپانیا ) داره و اینکه فصل بعد در دور مقدماتی جام باشگاه های اروپا حضور داره احتماله اینکه دل پیرو به اسپانیا بره زیاد شده !

مصاحبهٔ بوفون با اسکای اسپرت :

-بالوتلی؟ علاقه دارم او را در یووه ببینم.اگر در یووه بازی کند هواداران ماریو را خیلی* دوست خواهند داشت

-فان پرسی من را سورپرایز کرد!! فکر نمیکردم وارد مذاکره شویم،بازیکن بزرگیست،سبک بازی او را دوست دارم ولی تصمیم نهایی مربی مهم است.

-دل پیرو؟ او برای من یک دوست صمیمی بود،بعد یک هم تیمی! ما بیشتر از ۱۰ سال باهم بودیم،و من چیزهای زیادی یاد گرفتم.جدایی اله واقعا سخت بود

-سوارز یک مهاجم کامل و ایده ال برای هر تیمیست

-وراتی؟ اگر میخواد پسکارا را ترک کند،امیدوارم به یوونتوس بیاد.بازی او کنار پیرلو واقعا دیدنیست

-از نظر من بهترین مربی امسال کنته بود،در یووه به رکوردهای زیادی دست یافت.ما به دستوارت او عمل میکردیم و به هدفمان رسیدیم

-تعداد قهرمانی؟! تیم یوونتوس ۳۰ قهرمانی دارد! اگر از من سوال بپرسند چند قهرمانی با یووه داشتی؟ میگویم ۵ ولی* ۳تای آنها حساب شد!

-یورو ؟ احساس میکنم تا نیمه نهایی به راحتی می رویم. ایتالیا تیم خوبی دارد.خیلی امیدوارم! بازی با اسپانیا مهم نیست،فقط به صعود کردن فکر می کنیم
ماتادور ها در حسرت 91 سال نبردن ایتالیا بمونید :)

:P
====
آخرین بازی پاول ندود در ucl با چلسی

ندود خیلی مرداکه :P میتونست بره انتر قهرمان ucl بشه اما موند و قهرمان دل های ما شد :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » دوشنبه مه 28, 2012 11:05 am

[b:b7684f24ae] با کمی تاخیر چن تا عکس از قهرمانی بارسا در کوپا دل ری [/b:b7684f24ae]

[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/65/fullj.2802d74829a5a020aefbf909fde3c49b/2802d74829a5a020aefbf909fde3c49b-getty-511215840.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/05/fullj.5044113cf0a687c969981382fe427279/5044113cf0a687c969981382fe427279-getty-511215822.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/27/fullj.2a7a77d26fb434c7fef1a566453a22f6/2a7a77d26fb434c7fef1a566453a22f6-getty-511215809.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/b4/fullj.a1a2352f30ebced5c2d131c099b5fb4f/a1a2352f30ebced5c2d131c099b5fb4f-getty-511215760.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/8c/fullj.d21334e4dc2865e8d369d217ed3427f7/d21334e4dc2865e8d369d217ed3427f7-getty-511215998.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/28/fullj.9c9e9f8d9aceac98f5120ea9ada449c3/9c9e9f8d9aceac98f5120ea9ada449c3-getty-511215939.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/4a/fullj.5df2c2bafbba7e61fd059098d47764d2/5df2c2bafbba7e61fd059098d47764d2-getty-511215916.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/bd/fullj.b81c7f35317ed34f04b2f241060246c0/b81c7f35317ed34f04b2f241060246c0-getty-511216044.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/ec/fullj.cf452a91d23f521f079deb0199c894db/cf452a91d23f521f079deb0199c894db-getty-511216001.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/f3/fullj.757c0b78a9000c5e381c591aa96a8a67/757c0b78a9000c5e381c591aa96a8a67-getty-511216011.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/39/fullj.4f590e680268c582124a46d4d7f2012e/4f590e680268c582124a46d4d7f2012e-getty-511215994.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/ee/fullj.6903fb6eb1c8eab68c16240a655c138f/6903fb6eb1c8eab68c16240a655c138f-getty-511215856.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/85/fullj.0e9c8b784b0930b42d15bdff49c94865/0e9c8b784b0930b42d15bdff49c94865-getty-511215824.jpg[/img:b7684f24ae]
[img:b7684f24ae]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/77/fullj.9a0b088f48b597a6bfacb094f22a27ad/9a0b088f48b597a6bfacb094f22a27ad-getty-511215765.jpg[/img:b7684f24ae]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه مه 28, 2012 1:46 pm

[align=center:527ac1e732][color=darkblue:527ac1e732][size=18:527ac1e732]احتمال حضور سرمربي يووه در تباني‌هاي ايتاليا

آنتونيو کونته به دليل احتمال حضور در تباني‌هاي ايتاليا توسط پليس اين کشور مورد بازپرسي قرار گرفته است.

به نقل از ساکرنت، نام سرمربي تيم قهرمان ايتاليا در اين فصل در ميان کساني قرار دارد که پليس از آنها در مورد تباني‌هاي به وجود آمده در ايتاليا سوالاتي را پرسيده است.

استفانو مائوري کاپيتان لاتزيو و عمر ميلانتو نيز در همين رابطه دستگير شده‌اند.

بر اساس خبر خبرگزاري آنسا در ايتاليا، جرم اين 2 از سوي تخلفات ورزشي و شرکت در تباني اعلام شده است.

پليس بيش از 19 خانه‌اي که احتمال بدست آمدن مدارکي در اين زمينه وجود داشته را مورد تفتيش قرار داده که در اين ميان خانه بسياري از بازيکنان و مربيان شاغل در سري A و سري B ديده مي‌شود.

کمپ تيم ملي ايتاليا در کاورچيانو فلورانس نيز مورد بازبيني قرار گرفته و وسايل شخصي دومنيکو کريسچيتو نيز مورد بررسي دقيق قرار گرفته است. اين بازيکن اکنون در باشگاه زنيت سنت پترزبورگ انزلیچی بازي مي‌کند.

در اوايل ماه ميلادي فدراسيون فوتبال ايتاليا گزارشي 48 صفحه‌اي از 22 باشگاه و 61 تن از کساني که احتمال مي‌رفته در تباني‌ها شرکت داشته‌اند را منتشر کرد که 17 تن از آنها از جمله کريستيانو دوني، کاپيتان آتالانتا نيز در ميان دستگير شده‌ها ديده مي‌شود. آتالانتا که فصل گذشته توانست به سري A راه پيدا کند، فصلي که پايان يافته را با کسر 6 امتياز آغاز کرد. کريستيانو دوني نيز به 3 سال و نيم محروميت از فوتبال محکوم شده است.[/size:527ac1e732][/color:527ac1e732][/align:527ac1e732]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » دوشنبه مه 28, 2012 4:07 pm

امروز صبح پلیس ایتالیا و نماینده ی دادستانی ؛ منزل کونته رو بازرسی کردن و در این بازرسی ها چیزی برای اثبات بر علیه کونته پیدا نکردن ؛ کونته هم ساعتی پیش به همراه برادرش دانیله از دفتر پلیس برگشت و جالب اینکه برخورد پلیس با کونته خیلی محترمانه و البته دوستانه بود طوری که خیلی ها بر این باور هستن که پرونده ی کونته بسته شده ؛ وکیل کونته آقای De Rencis هم گفته : کونته واکنش نشون خواهد داد ؛ اون قصد داره با تمام توان بی گناهی خودش رو در برابر این اتهامات ثابت کنه .
بازجویی ها تقریبا تمام شده ؛ به احتمال زیاد پنجشنبه لیست نهایی متهمان توسط دادستان منتشر میشه ؛ تا حالا هم گفته میشه که نام مائوری و میلانتو به همراه اسکولی قطعا در بین متهمان این پرونده قرار میگیره ؛ ماروتا و الکان هماز اظهارنظر در مورد کونته خودداری کردن اما گفته میشه که باشگاه یوونتوس با کونته در تماسه و قصد داره از کونته حمایت کنه البته یوونتوس نمیتونه دخالت کنه چونکه هیچ ارتباطی به این پرونده نداره ؛ موجی هم گفته : " من کونته رو می شناسم ؛ اون به عدالت احترام میذاره و در کارش سختکوشه ؛ برای متهم کردن شخص بی گناهی مثل کونته باید مراقب بود ؛ به یاد داشته باشید که در پس اینجور داستان ها ، خانواده هایی وجود دارن که باید به حریم خصوصی اونها احترام گذاشت "
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان