Paolo Maldini - The Legend Of Milan
http://www.rodfile.com/2p73xxeup0z5/Pao ... e.wmv.html
==============
-"فقط ده دقیقه طول کشید تا متوجه بشم که یه قهرمان خواهد شد ، الکس بازیکنیه که به مردم تعلق داره . ممکنه هم سطح پله یا مارادونا نباشه ، اما بدون شک در رتبه ی اوزه بیو ، کرایُف و سیویوری هست."
-"دلپیرو از اون بازیکنایی که سیری مثل بونیپرتی و پیولا رو طی می کنه ، نه فقط از لحاظ کاری ؛ چون طریقه ی رفتارش رو داخل و خارج از زمین نشون داده. "
جیوانی تراپاتونی
"او یه سرمشقه برای فوتبال ایتالیا ، سرمشقیه برای جوونا و به خصوص کسایی که باهاش بازی می کنند."
نیکولا لگروتالیه
"بازیکنِ بی نقصیه ، یه مهاجم فوق العاده و مرد شگفت انگیزی که امثالش در فوتبال خیلی کمه."
الکساندر منینگر
"دلپیرو جانشین نداره! بخشی از دوران جدید یوونتوس رو باید به حساب او بگذاریم.ازش متشکریم برای اونچه که انجام داد و طوریکه انجام داد. بدجوری جاش خالی خواهد بود.ولی اونم جزو خِیلِ عظیمی بود که رفتند.[...] من می تونم با دوران فراری و شواخر و نیکی لاودا مقایسش کنم."
Luca Cordero di Montezemolo
ادمه دارد ...
هنوز آینده اله مشخص نشده !
خیلی ها این عقیده رو دارن که الکس به MLS خواهد رفت اما امروز Sky Sport Italia این احتمال رو داده که الکس مقصد بعدیش به ایتالیا نزدیک خواهد بود .
این احتمال رو دادن که با توجه به پشتوانه مالی قوی که باشگاه مالاگا ( اسپانیا ) داره و اینکه فصل بعد در دور مقدماتی جام باشگاه های اروپا حضور داره احتماله اینکه دل پیرو به اسپانیا بره زیاد شده !
مصاحبهٔ بوفون با اسکای اسپرت :
-بالوتلی؟ علاقه دارم او را در یووه ببینم.اگر در یووه بازی کند هواداران ماریو را خیلی* دوست خواهند داشت
-فان پرسی من را سورپرایز کرد!! فکر نمیکردم وارد مذاکره شویم،بازیکن بزرگیست،سبک بازی او را دوست دارم ولی تصمیم نهایی مربی مهم است.
-دل پیرو؟ او برای من یک دوست صمیمی بود،بعد یک هم تیمی! ما بیشتر از ۱۰ سال باهم بودیم،و من چیزهای زیادی یاد گرفتم.جدایی اله واقعا سخت بود
-سوارز یک مهاجم کامل و ایده ال برای هر تیمیست
-وراتی؟ اگر میخواد پسکارا را ترک کند،امیدوارم به یوونتوس بیاد.بازی او کنار پیرلو واقعا دیدنیست
-از نظر من بهترین مربی امسال کنته بود،در یووه به رکوردهای زیادی دست یافت.ما به دستوارت او عمل میکردیم و به هدفمان رسیدیم
-تعداد قهرمانی؟! تیم یوونتوس ۳۰ قهرمانی دارد! اگر از من سوال بپرسند چند قهرمانی با یووه داشتی؟ میگویم ۵ ولی* ۳تای آنها حساب شد!
-یورو ؟ احساس میکنم تا نیمه نهایی به راحتی می رویم. ایتالیا تیم خوبی دارد.خیلی امیدوارم! بازی با اسپانیا مهم نیست،فقط به صعود کردن فکر می کنیم
ماتادور ها در حسرت 91 سال نبردن ایتالیا بمونید
====
آخرین بازی پاول ندود در ucl با چلسی
ندود خیلی مرداکه

میتونست بره انتر قهرمان ucl بشه اما موند و قهرمان دل های ما شد