[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » دوشنبه مه 21, 2012 5:54 pm

vivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AS.ROMA
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 22, 2012 12:34 pm

رونمایی از لباس جدید بارسا برای فصل بعد :

http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... ext-season
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 22, 2012 2:25 pm

پالاسيو به اينترميلان پيوست ////رئيس باشگاه جنوا ايتاليا روز سه شنبه اعلام کرد رودريگو پالاسيو مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال جنوا فصل آينده براي باشگاه اينترميلان به ميدان خواهد رفت.

انريکو پرزيوسي گفت :« پالاسيو در اينترميلان است و ما به توافقي دست يافته ايم ». پالاسيوي سي ساله فصل گذشته نوزده گل براي تيم فوتبال جنوا به ثمر رساند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از جنوا، پالاسيو در باشگاه اينترميلان به بازيکنان آرژانتيني ديگر از جمله خاوير زانتي، استبان کامبياسو، ديه گو ميليتو، والتر ساموئل، ريکاردو آلوارز و مائورو زاراته مي پيوندد .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه مه 22, 2012 3:39 pm

[align=center:b80056429c]پایان لیگ های معتبر اروپایی در یک نگاه

لحظات فراموش نشدنی کنار جام[/align:b80056429c]

اتوبوس های معروف[align=center:b80056429c]

[align=center]
سرمایه های فوتبال[/align:b80056429c]

با تعصب ترین هواداران سال 2011-12 از نظر روزنامه های گاردین،مارکا،توتو اسپرت و مجله فرانس فوتبال :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه مه 23, 2012 9:36 am

[align=center:a84e910a17][color=red:a84e910a17][b:a84e910a17]
تماس ویا با دل بوسکه: شرایطم خوب نیست؛مرا دعوت نکن- ویا یورو را از دست داد
بدین ترتیب ستاره اسپانیایی در رقابتهای یورو2012 قادر به همراهی تیم ملی کشورش نخواهد بود [/b:a84e910a17] [/color:a84e910a17][/align:a84e910a17]
[align=center:a84e910a17] [img:a84e910a17]http://u.goal.com/116900/116923hp2.jpg[/img:a84e910a17][/align:a84e910a17]
[align=center:a84e910a17][color=blue:a84e910a17]
[b:a84e910a17] طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، داوید ویا قادر به همراهی تیم ملی کشورش در رقابتهای یورو2012 نخواهد بود و در لیست قطعی ای که بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در روز 27 ماه می ارائه خواهد کرد، نام ویا را نخواهیم دید.

این طور به نظر می رسد که روند بهبودش درجلسات تمرینی اخیر، آن طور که پیش بینی می شده، نبوده و ازهمین رو داوید ویا با بیسنته دل بوسکه تماس گرفت و به سرمربی تیم ملی کشورش اعلام کرد که روند بهبود شرایط فیزیکی اش، آن طور که باید و شاید پیش نرفته و شرایط مطلوبی برای حضور در تورنمنتی مثل یورو را ندارد.

ویا درجریان یکی از دیدارهای بارسلونا در جام باشگاه های جهان که درماه دسامبر در ژاپن برگزار شد، دچار شکستگی استخوان پای چپش شد و انتظار می رفت که بعد از سپری شدن روزهای سخت مصدومیت، او درنهایت قادر به همراهی تیم ملی کشورش در یورو2012 باشد. مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا و اعضای کادر فنی اسپانیا هم از تلاشهای فراوان او برای حضور در این رقابتها تشکر کردند..

خود ویا هم در صفحه توئیترش خبر مشابهی را بازتاب داد و نوشت:« من تا پایان تلاش کردم ولی برای رقابتهای یورو2012،به آمادگی 100% نخواهم رسید. من به سرمربی تیم ملی زنگ زدم تا این را به اطلاع او برسانم. این صادقانه ترین کار ممکن بود.»

ویا هم در ادامه با تشکر از همه نوشت:« به خاطر تمام تشویق های دریافتی از همه تشکر می کنم و نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا درزودترین زمان ممکن بهبود یافته و درخدمت بارسا و تیم ملی باشم.»
:P :P :P
[/b:a84e910a17] [/color:a84e910a17][/align:a84e910a17]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه مه 23, 2012 12:16 pm

ملت بیکار 8)

============================
بزرگان درباره رونالدو چه مي گفتند ؟

ميشل پلاتيني
رونالدو كامپيوتر برنامه ريزي شده است.

بلانك مدافع سابق و مربي حال تيم ملي فرانسه
رونالدو با تمام مهاجمان دنيا متفاوت است. او كسي است كه توپ را طوري جا به جا ميكند كه پاهايش در حين حركت اصلاً ديده نميشود! رونالدو كنترول نشدنيست.

پله
تنها جانشين من رونالدوست. اون بازيكن بزرگي است. هنگام كسب موفقيت هيچ تغييري در رفتار اون ديده نشد و مانند خانواده خودش با همه هم كلام ميشد. زياد نديديم كه رونالدو درباره كسي چيز بد بگه. من طرفدار شماره 1 او هستم.

بكن بائر
90 دقيقه مراقبت كردن از رونالدو بسيار سخت است.

گابريل باتيسوتا
رونالدو خودِ فوتبال است.

زيدان
رونالدو بازيكن مورد علاقه من است و هر چيزي را كه خواستم در كنار اين جادوگر بدست اوردم.

جورزينيو
هنگامي كه توپ به رونالدو ميرسد تيم به نصف گل خواهد رسيد! نصف ديگر آن بر عهده خود رونالدوست!

يوهان كرويف
قابل مقايسه با كسي نيست. هميشه بزرگ خواهد ماند.

كاپلو
پديده! بازيكناي بزرگي مثل زيدان ، فيگو ، رائول و بكهام در رئال وجود داشتند كه فرقي بين آنها نميذارم. اما رونالدو با تمام بازيكنان متفاوت است.

بابي رابسون
در هيچ جاي دنيا بازيكني مثل رونالدو را نخواهيد پيدا كرد. او فوق العادست. ميدونه كي بايد شوت و يا دريبل بزنه. اون ميتونه فاصله 40 يارد را به راحتي با دريبل كردن بگذرونه. براي هركسي كافيست كه رونالدو را داشته باشد. بهترين بازيكني كه مربي او بودم كسي نيست به جز رونالدو.

رائول گونزالس
سعي ميكردم كه از رونالدو يا بگيرم. با تمام توانش خيلي راحت همه را دريبل ميكرد و لذت ميبردم. در يك كلام : من در حد و اندازه رونالدو نيستم !

آلن شيرر
رونالدو در همه جا بهترين است. فقط خدا ميدونه كه در سال هاي اينده چه كارهايي خواهد كرد!

والدانو
او مانند موتور فراري برنامه ريزي شده عمل ميكند. قدرتي كه رونالدو داشت ميتوانست تمام دنيا را به تنهايي فتح كند. اما حيف از مصدوميت هاي زياد .. . به هرحال او برزيلي بود. و برزيلي ها روي كرده مريخ جا داردند!

سيزار گومز
بازي كردن در مقابل رونالدو سخترين چيز ممكن در زندگي ام بود. 90 دقيقه به اندازه 500 دقيقه ميگذشت!

رونالدينيو
قسم ميخورم كه او از كره ي ديگريست .. من را شبيه رونالدو ميدانيد؟!‌ فقط در روياهايم شبيه او هستم!

روبينيو
تقوع داريد كه اگر رونالدو خداحافظي كرد مهاجم بهتر از او ببينيد ؟!

كاناوارو
رونالدو سخترين بازيكني بود كه در مقابلم قرار ميگرفت. هميشه احساس ميكردم كه هر لحظه ممكنه از او دريبل بخورم.

مالديني
رونالدو و مارادونا بهترين هاي تاريخ هستند.

ابراهيمويچ
بي ترديد رونالدو بهترين است.

بنزما
رونالدو تمام نشدنيست.

بالوتلي
رونالدو هچنان بازيكن محبوبت است ؟ رونالدو ايتز نامبر وان !

بوفون
رونالدو بهترين بازيكن است. حتي بهتر از پله و مارادونا ! او بهترين بازيكني است كه با اون مواجه شدم.

كاكا
رونالدو بهترين بازيكن تاريخ است و هميشه رونالدو بهتر از بازيكنايي بوده كه با او هم تيم بودن!

پاتو
رونالدو پديدست.

ويري
بهترين كسي كه در كنارت بازي كرد ؟ رونالدو! در كنار بازيكناي بزرگي مثل كرسپو ، باتيستوتا و .. بازي كردم اما بايد اعتراف كنم كه رونالدو با اين ها فرق داشت.

داشتم تو فایلهای قدیمیم میگشتم که به یه چیز خیلی جالب بر خوردم

نقل قولهای افراد مطرح دنیا درباره الکس دلپیرو ....
خالی از لطف نیست

Carlo Ancelotti: "He is a world-class player who needs no introductions"

Mauro Camoranesi: "He is an exceptional person and really doesn’t need to prove himself to anyone. Del Piero is a wonderful man and player."

Fabio Cannavaro: "In my view he’s the best person I’ve met in this sport."

Frankie Dettori: "Del Piero is a true genius"

Angelo Di Livio: "I've met Ale at the Primavera. And he was already a phenomenon. He was so brave that we forced the coach to make him debut at the main team". "He has those abilities that only great stars have. And everyone, as soon as they saw him, said “This one will surely make it"

Mark Hughes: "Even though Del Piero may be well into his 30s now, he remains one of the great players"

Pepe Kamel :"With his charm and charisma he has won us all, his creativity and magnificent talent have given us nothing more to ask for, and his free kicks, no comment"

Marcello Lippi: "Del Piero is a champion with extraordinary technical ability and wonderful characteristics. When he is selected he never disappoints. He is an example to us all." "He has great skills and intuitions that few other players have". "He is a captain in the real sense of the word".

Diego Maradona:" Talking about the best 100 world footballers ever he says "Here he is, he is different from Zidane, he likes to play, he feels it in his soul; between he and the French (Zinedine Zidane), I stay with him."

Diego Maradona:" I'm Certainly that Del Piero never Grows old "

Adrian Mutu: "Alex is an example for all of us. He works hard in training without ever speaking out."

Ruben Olivera: "Del Piero is my idol. When I arrived at Juventus and I was introduced to Alex, it was like touching the heavens with my finger"

Fabrizio Ravanelli: "Del Piero is able to do certain things, that could seem extraordinary, but he does them like they were simple"

Alessio Tacchinardi: "He (Del Piero) always comes to the training field with a smile for everyone, a comforting word for everyone. This is his greatness: humbleness... he’s a golden person"

Giuseppe Taglialatela: The former SSC Napoli keeper recalls a goal conceded from Del Piero: "Let’s say he scored a goal a la Baggio, a la Maradona. He took the ball in midfield, dribbled 3-4 teammates of mine. He’s good, what can I say?"

Gianluca Zambrotta: "It’s still surprising to me that Alessandro Del Piero has gone through his career without winning this trophy" (the Ballon d'Or).

Nicola Legrottaglie: "For us he's an example. He's an exceptional lad outside the playing field, and consequently also on the pitch. He always proves this and he proves it in spirit.I arrived here five years ago and I saw him in a certain way, but after five years, now I'm seeing the first Del Piero again, the one I admired many years ago."

Gary Neville: "He is the greatest player i have ever played against, he twisted me incredibly."

و شاید از همه عجیب تر و جالبتر ......
Fabio Capello: "I believe in champions and Alex is a champion". "Del Piero is a player of very high quality and deserves his record". Because of having many strikers in the squad: "Sometimes I feel embarrassed at putting him on the bench."

یه سری جملات جالب خود الکس هم هست :
He is considered to have a strong bond with the Juventus fans, once stating; "I'm proud to be a Juventino, to be a "bandiera", like you define me to be often, in reality I'm just a small part of a big black & white "bandiera" (flag) that grows with the years and if you look closely your name is part of it... To continue making this "bandiera" grow we need everybody: let's stay united."

و یک شاه جمله از الکس که واقعا ... ، حرفی برای گفتن نیست ، فقط میتونم بگم ..... Alessandro King Piero
A true gentleman never leaves his lady ." (Un vero cavaliere non lascia mai una signora) " , He said during the calciopoli scandal

با تمام وجود به پسر طلایی تورین افتخار میکنم .....

================================

I would love to help Chelsea in any way, even if they tell me to come and cut the grass. I will do it
دوست دارم به چلسی کمک کنم, حتی اگه بهم گفته بشه که علف هارو کوتاه کن...
دروگبا هم از چلسی جدا شد...
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » چهارشنبه مه 23, 2012 8:03 pm

22 می 1996 یوونتوس برای بار دوم و آخرین بار فاتح champions leagueمیشه

==========

یادش بخیر...

این روز ها همه فوتبال دوستان به جنب جوش اومدن . همه دارن از فصلی که گذشته صحبت می کنند . قهرمان ها از قهرمانی هاشون و بقیه هم از قوی شدنشون برای سال بعد . تازه یورو 2012 هم داره شروع می شه و همه ی فوتبال دوستان شروع کردن به کل کل . انگلیسی ها با ایتالیایی ها و اسپانیایی ها هم با آلمانی ها . تازه از همین الان بحث توپ طلا هم اومده وسط . تا 2 سال پیش خود من یکی از کسانی بودم که سر ایتالیا با هر کسی بحث و کل کل می کردم و شوق فراوانی داشتم .

اما الان من هیچ حسی نسبت به فوتبال ندارم . برام مهم نیست رونالدو بهتر هست یا مسی . برام مهم نیست یونایتد بهتره یا سیتی . نویر یا کاسیاس واسم فرقی ندارن . یورو 2012 هم واس من هیچ ارزشی نداره چون الان تنها چیزی که بهش فکر می کنم و برام هست تو هستی کاپیتان . تویی که من عشقم به فوتبال رو مدیونت هستم . تویی که من این همه سال هیجان رو مدیونت هستم . تویی فوتبال و مهم تر از اون عاشق فوتبال بودن رو بهم یاد دادی .... پس کاپیتان به احترامت یه چند ماهی فوتبال رو بایکوت می کنیم .
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » پنج شنبه مه 24, 2012 7:53 pm

[align=center:8b51214e42][size=18:8b51214e42]اخباری از یورو 2012[/size:8b51214e42]

[color=red:8b51214e42]خانواده جولیون لسکات مدافع تیم ملی انگلستان اعلام کردند وی را در این سفر به خاطر نگرانی از مشکلات نژاد پرستانه همراهی نخواهند کرد. [/color:8b51214e42]

پس از انتشار خبر عدم همراهی خانواده تئو والکات این بار نوبت به لسکات شد.

انگلیسی ها به خاطر مشکلات سیاسی و نژادی با اوکراین و لهستان کمی نگران به نظر میرسند.

لسکات ضمن اعلام این خبر که خانواده وی او را به خاطر مشکلات نژادی در اوکراین همراهی نمیکنند از وجود این مشکلات در فوتبال اعلام نگرانی کرد. وی گفت: " این واقعا شرم آور است که این مسائل را با فوتبال یکسان میکنند . والکات یکی از بازیکنان مهم تیم است و نقش مهمی در تیم دارد این واقعا شرم آور است که خانواده وی امکان همراهی با او را ندارند. "

---------

[color=green:8b51214e42]وکاس پودولسکی یکی از بازیکنان کلیدی آلمان در چند سال اخیر از اشتیاق خود و هم تیمی هایش برای کسب مقام قهرمانی یورو 2012 میگوید.[/color:8b51214e42]

وی آلمان را یکی از شانس های قهرمانی در این جام میداند . او که از فصل بعد پیراهن باشگاه آرسنال را بر تن میکند تا به حال 95 بار پیراهن تیم ملی آلمان را بر تن کرده است و امیدوار است در یورو 2012 بتواند یکصدمین بازی ملی خودش را در سن 27 سالگی جشن بگیرد. پودولسکی بازی اول آلمان در جام ملت ها مقابل پرتغال را مهمترین بازی آلمان میداند .

---------

[color=blue:8b51214e42] نیکلاس بنتنر از صحبت درباره مقصد فصل آینده اش خودداری کرد.[/color:8b51214e42]

بعد از شایعات زیاد در مورد انتقال نیکلاس بنتنر به دورتموند، او گفته که که تصمیم گیری درباره آینده خود را به بعد از یورو موکول کرده است.

مهاجم دانمارکی فصل قبل را به صورت قرضی در ساندرلند سپری کرد اما مارتین اونیل علاقه ای به دائمی کردن انتقال او نداشت و در نتیجه بنتنر به آرسنال برگشت.

بعد از گزارشاتی مبنی بر تصمیم ونگر برای کاهش میزان پرداخت دستمزد ها در آرسنال، به نظر میرسد نیکلاس بنتنر در میان بازیکنانی است که در لیست خروج از استادیوم امارات قرار گرفته اند.

اما بنتنر از پرداختن به گمانه زنی ها خودداری کرد. او گفت: " همیشه گفته ام که من روی رقابتهای قهرمانی اروپا متمرکز هستم. وقتی این رقابتها به پایان رسید، به وضعیت باشگاهی خود رسیدگی میکنم. "

وقتی درباره شایعات انزلیچی دورتموند از او سوال شد، گفت: " این باشگاه فوق العاده است. هیچ تردیدی در این زمینه وجود ندارد. "

---------

[color=indigo:8b51214e42] استیون جرارد اعتقاد دارد سه شیرها می توانند از فرم خوب اخیر اندی کارول در رقابت های یورو که در ماه آینده آغاز می شود بهره مند شود .[/color:8b51214e42]

کاپیتان انگلستان گفت از دست دادن وین رونی در دو بازی ابتدایی این تورنمنت می تواند قابل عبور باشد اگر کارول بتواند نمایش خوب اخیرش در لیوپول را در تیم ملی نیز تکرار کند .
جرارد گفت : " امیدوارم او بتواند غیبت رونی را جبران کند . هر چند باید منتظر باشیم تا ببینیم که مربی از چه سیستمی و چه افرادی استفاده می کند . اما اگر اندی بتواند فرم خوبی که در دو ماه اخیر برای لیورپول داشته را در سطح ملی نیز تکرار کند ، امتیاز بزرگی محسوب می شود . چرا که وقتی او در آن فرم است و با آن هیبت ، هوشیاری و دقت بازی می کند ، بازی در برابر او دشوار می شود . و این دلیلی است که ما او را خریدیم چرا که کیفیت او را در نیوکاسل دیده بودیم . او به فرم مطلوب رسیده و اگر بتواند آن را ادامه دهد می تواند چیزهای مثبتی به تیم ملی اضافه کند ."

جرارد اضافه کرد : " در این فصل انتقاداتی به او وارد کردند ، اما باید بدانید که او به عنوان یک فوتبالیست همچنان جوان است . فکر می کنم او دیگر جا افتاده است . او از بودن در باشگاه لذت می برد و فکر می کنم به دنبال آن است تا اثبات کند انتقادات غلط بوده اند . "[/align:8b51214e42]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه مه 24, 2012 8:45 pm

نگاهي به ليگ قهرمانان فصل آينده
چه كسي زودتر به خط پايان مي‌رسد؟

چلسي همه پيش‌بيني‌ها را در هم شكست و با فتح جام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا، بالاتر از تمام مدعيان ايستاد. مسلما خوشحال ترين مرد شب قهرماني، رومن آبراموويچ بود كه از سال 2003 براي به دست آوردن اين جام سرمايه گذاري كرد ولي حتي با مربيان بزرگ و كهنه كار هم نتوانست روياي قهرماني آبي‌هاي لندن را به چشم ببيند. چلسي كه از همين حالا نخستين مسافر تورنمنت سال آينده لقب گرفته، فصل آينده كار دشوارتري پيش رو دارد چراكه بايد از عنوان قهرماني اش دفاع كند. تيم‌هايي چون غول‌هاي اسپانيا يعني بارسلونا و رئال مادريد، قهرمان ليگ برتر يعني منچستر سيتي، قدرقدرت ايتاليا كه همان يوونتوس باشد و پاري سن ژرمن ثروتمند فرانسه، همه جايگاه چلسي را نشانه رفته‌اند و اين لزوم حضور فعال آبراموويچ در بازار نقل و انتقالات تابستاني را بيشتر مي‌كند. در ادامه نگاهي خواهيم داشت به تيم‌هاي فوق و البته ساير تيم‌هايي كه وارد كورس رقابت براي جام قهرماني فصل 2013-2012 مي‌شوند.

رئال مادريد
رئال مادريد فصل 2012-2011 را در حالي شروع كرد كه از همان ابتدا يكي از فيناليست‌ها تخمين زده مي‌شد، حتي تا نيمه نهايي هم پيش‌بيني‌ها درست از آب درآمده بود اما در دومين سال مربيگري خوزه مورينيو، قهرمان اسپانيا با شكست مقابل بايرن مونيخ آن هم در ضربات پاياني نتوانست از سقف چهار تيم پاياني بالاتر برود.
حتي با توجه به اين نكته كه هدف رئالي‌هاي شهر مادريد فتح دهمين جام اروپايي در تورنمنت سال آينده است، به نظر نمي‌رسد تابستان امسال شاهد تغييراتي عمده در رئال باشيم. مورينيو تكميل ترين و پر مهره ترين تيم دنيا را در اختيار دارد؛ با وجود مرداني چون كريس رونالدو، مسعود اوزيل، كريم بنزما، ژابي الونسو و ايكر كاسياس همين حالا هم يكي از شانس‌هاي قهرماني‌اند. مورينيو در دو فصل گذشته، جام حذفي و جام قهرماني لاليگا را براي هواداران سانتياگو برنابئو به ارمغان آورد. هدف بعدي مورينيو، جام قهرماني اروپاست.

بارسلونا
حالا همه منتظرند بارسلونايي را ببينند كه نه با رهبري پپ گوارديولا كه با هدايت تيتو ويلانوا به ميدان خواهد رفت. آبي و اناري پوشان با باخت 2-3 در دو بازي رفت و برگشت مقابل چلسي از صعود به فينال ليگ قهرمانان بازماندند اما از همين حالا يكي از بخت‌هاي قهرماني فصل آينده‌اند.
بارسا مي‌تواند با جذب چند بازيكن طراز اول براي پست دفاع چپ و مهاجم وسط، نيروي خود را براي جنگيدن با رقبا بيشتر كند. هدف آنها فتح چهارمين جام در هفت سال است. با اين وجود غول دوست داشتني كاتالان هنوز هم جذاب ترين تركيب اصلي دنيا را در اختيار دارد. شايد تنها نكته ابهام، خود ويلانوا باشد كه بي تجربگي و البته درصد قدرت تاثيرگذاري‌اش در تيمي بزرگ هنوز براي همه يك علامت سوال است.

منچسترسيتي
منچستر سيتي ماموريت خود در ليگ برتر جزيره را با قهرماني به پايان رساند و حالا هدف بعدي، قهرماني در اروپاست. روبرتو مانچيني كه خود تجربه بازيگري و مربيگري در تيم‌هايي را دارد كه جام قهرماني اروپا را از آن خود كرده‌اند، با حمايت مالكان ثروتمند باشگاه تنها به كسب افتخار در قاره سبز مي‌انديشد.
سيتي تيمي كامل و قدرتمند در اختيار دارد و البته منبع سرشار مالي براي خريدهاي احتمالي تابستاني تا در مسير قهرماني در ليگ 2013-2012 اروپا هيچ نگراني و كاستي نداشته باشد. منچستر سيتي خوب مي‌داند كه اين فرصت را دارد تا توجهات را از رقيب ديرينه اش يعني منچستر يونايتد به سمت خودش معطوف كند و همين انگيزه‌اي دو چندان براي مانچيني و مردانش است.

بايرن مونيخ
جام قهرماني ليگ قهرمانان را مقابل ديدگان هواداران از دست دادند؛ در بوندس ليگا به نايب قهرماني رضايت دادند و در جام حذفي آلمان هم دوم شدند اما اينها نشانه عدم وجود استعداد و نبوغ در تيم يوپ هاينكس نيست.
باواريايي‌ها از همين حالا شروع به تقويت تيم كرده‌اند و ستاره تيم ملي سوييس يعني ژردان شكيري را به خدمت گرفته‌اند و براي حضوري قدرتمند در فصل بعد آن هم با بازيكنان جوان آماده مي‌شوند، حتي در فينال آليانس آره نا هم بايرن تيم برتر ميدان بود و تنها در ضربات پنالتي به چلسي باخت. همين موضوع بايرن را به يكي از بخت‌هاي قهرماني در فينال ويمبلي لندن تبديل كرده است.

منچستريونايتد
منچستر كنوني يكي از ضعيف ترين تيم‌هاي تاريخ اين باشگاه است. مطمئنا يونايتد حضوري فعال در بازار تابستاني خواهد داشت اما فراموش نكنيم اين تيم هنوز سرالكس فرگوسن را دارد و اين يعني يكي از بهترين و با تجربه ترين مربيان دنيا.
در فصل پيش رو اما كاپيتان و دفاع كليدي شياطين سرخ يعني نمانيا ويديچ از بند مصدوميت رها مي‌شود و در تركيب خواهد بود تا به تيمش كه امسال در همان مرحله گروهي ليگ قهرمانان حذف شد، كمك كند تا بهترين نتيجه ممكن را بگيرد.
مردان اولدترافورد در پنج سال گذشته سه بار به فينال رسيدند كه در نوع خود ركوردي جالب است. پس تكرار اين افتخار در 2013 هم چندان دور از ذهن نيست.
چلسي
چلسي براي نخستين بار در تاريخش طعم قهرماني در ليگ قهرمانان را چشيد. هرچند اتفاقي غير منتظره بود اما دي متئو آن را عملي كرد و حالا آبراموويچ بايد خود را براي انقلابي بزرگ در تيم آماده كند. آشكار است كه چلسي بايد بعضي بازيكنان پا به سن گذاشته را با نيروهاي جوان جايگزين كند. خصوصا اينكه بازيكني چون دروگبا هم قصد جدايي از آبي‌ها را دارد. اگر ماموريت بازسازي تيم با موفقيت به اتمام برسد، چلسي مي‌تواند نخستين تيمي باشد كه دو سال پياپي قهرمان ليگ قهرمانان مي‌شود. هنوز معلوم نيست دي متئو در راس كادر مربيگري چلسي تغيير و تحول يافته خواهد ايستاد يا نه ولي با توجه به آنچه كه چلسي در اين فصل به انجام رساند، بايد بي رحم بود كه شانسي براي حضور اين مربي در فينال خانگي لندن قايل نشد.

يوونتوس
يوونتوس براي نخستين بار در سه سال گذشته به ليگ قهرمانان راه پيدا كرده است و انتظار مي‌رود كاري بزرگ انجام دهد. بيانكونري‌ها در تمام بازي‌هاي فصل 2012-2011 سري آ بدون شكست باقي ماندند و قهرمان شدند. با وجود آندره پيرلو، آرتورو ويدال و كلوديو ماركيزيو، آنها كامل ترين خط هافبك اروپا را در اختيار دارند. آنتونيو كونته خودش را به‌عنوان يك مربي نابغه تاكتيكي در ايتاليا مطرح كرده و حالا درصدد ثابت كردن خود در فوتبال اروپاست. اما نقطه ضعف مردان بانوي پير، نداشتن يك مهاجم وسط كاركشته است. يووه اگر قصد رويارويي با بهترين‌هاي اروپا را دارد بايد در بازار تابستاني فكري به حال اين مشكل كند.

آ. ث. ميلان
ميلان امسال هم به يك چهارم ليگ قهرمانان رسيد، يعني همان جايي كه توسط بارسلونا حذف شد تا مربي تيم يعني ماسيميليانو آلگري به خاطر عدم انعطاف پذيري و سادگي اش در اروپا مورد انتقاد قرار بگيرد. ليگ 2013-2012 در حالي آغاز خواهد شد كه ميلان يكي از شانس‌هاي رسيدن به فينال است. تنها كافي است مردان آلگري به اين باور برسند كه مي‌توانند بزرگان اروپا را شكست دهند. تابستان امسال هواداران ميلان شاهد جدايي ستاره‌هايي چون نستا، گتوزو، فان بومل، زامبروتا و اينزاگي هستند. آينده باشگاه بستگي به اين دارد كه چطور جاي خالي چنين بزرگاني را پر كنند.

پاري سن ژرمن
پاري سن ژرمن كنوني در حال حاضر بخت اصلي قهرماني فصل بعد ليگ قهرمانان نيست اما با توجه به خزانه پر و پيمان باشگاه و بازيكنان بزرگي كه براي خريدهاي تابستاني در نظر دارند، مي‌توانند خود را به‌عنوان يكي از مدعيان مطرح كنند. حداقل يك مهاجم نوك كاركشته از اهداف پاري سن ژرمن است كه حالا توسط يكي از مربيان موفق در ليگ قهرمانان يعني كارلو آنچلوتي هدايت مي‌شود. آنها امسال بعد از مون‌پوليه، نايب قهرمان ليگ يك فرانسه شدند و با اين اوصاف هدف اصلي براي سال آينده قهرماني در فرانسه است. اما قهرماني اروپا هم از دستور كار خارج نخواهد شد. اگر مدير ورزشي تيم يعني لئوناردو بتواند چند بازيكن در سطح ليگ قهرمانان جذب كند، فتح اين تورنمنت هم دور از ذهن نخواهد بود.

گربه‌هاي سياه
انزلیچی دورتموند در ليگ قهرمانان 2012-2011 حضوري نااميد كننده داشت. آنها براي فصل بعد بازيكن كليدي خود يعني شينجي كاگاوا را از دست مي‌دهند اما قهرمان بوندس ليگا و بازيكنان جوانش انگيزه‌هاي زيادي براي حضوري موثرتر در فصل آينده دارند. هر چه باشد دورتموند تيمي است كه دو سال پياپي قهرمان آلمان مي‌شود و در پنج بازي متوالي بايرن مونيخ را به زانو درآورده است. مردان آرسنال اما براي حضوري موفق در ليگ فصل آينده هم قسم شده‌اند و باشگاه هم از همين حالا حضوري فعال در بازار تابستاني دارد. توپچي‌ها ستاره تيم ملي آلمان يعني لوكاس پودولسكي را به خدمت گرفته‌اند و در صدد جذب چند بازيكن طراز اول ديگر هم هستند. اما قهرمان پرتغال يعني پورتو هميشه گربه سياه ليگ قهرمانان بوده و معمولا زماني كه انتظارش نمي‌رود، بازي‌هاي عالي را به نمايش مي‌گذارد البته تيمي كه نبايد ناديده اش گرفت، تيم تازه وارد به ليگ قهرمانان يعني مالاگاي اسپانياست.

سید بندی فصل بعد لیگ قهرمانان :

سخت ترین گروه احتمالی برای یووه : بارسلونا – من سیتی – دورتموند – یووه

سي ام آگوست يا نهم شهريور تاریخ قرعه کشی لیگ قهرمانان ـه

لیست بازی های دوستانه تابستون رئال
دو بازی * جام با بارسا یا بیلبائو هم بعد از این بازیاست که بازی برگشت میفته برنابئو

رئال مادرید ـ بنفیکا پرتغال (محل: لیسبون، 27 جولای، جام بزرگداشت اوزه بیو)
رئال مادرید ـ لس آنجلس گلکسی (کالیفرنیا، 2 آگوست، ورد فوتبال چلنج 2012)
رئال مادرید ـ یوونتوس (نوادا، 5 آگوست، ورد فوتبال چلنج 2012)
رئال مادرید ـ میلان (نیویورک، 8 آگوست، ورد فوتبال چلنج 2012)
رئال مادرید ـ میلوناریوس کلمبیا (تاریخ نامعلوم، مادرید، بزرگداشت سانتیاگو برنابئو)

الکس 5 گل در تمام مسابقات رسمیش به رئال زده(96 یکی-2003 یکی-2008 رفت برگشت 3تا ) :P
گلا رو میتونید از لینک پایینی دانلود کنید...
http://wdl.persiangig.com/pages/downloa ... ver%29.wmv

جدول 20 سال گذشته لیگ برتر
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » جمعه مه 25, 2012 9:52 am

[color=darkblue:9dc9fb98ad][size=18:9dc9fb98ad]بمب خبری : فان پرسی در تورین[/size:9dc9fb98ad]

نام های زیادی برای خط حمله یوونتوس در فصل بعد دیده میشود . فان پرسی یکی از گزینه های اصلی سران یوونتوس است که گفته میشود دیروز در تورین دیده شده است.

گاتزادلو اسپرت در اینباره نوشت : سران باشگاه یوونتوس با فان پرسی و ایجنتش ملاقاتی داشته اند ، سران یووه پیشنهاد ۶ میلیون یورو در سال رو به او ارائه کرده اند . اما این در حالی است که منچستر سیتی حاضر است بابت او ۸ میلیون یورو نیز هزینه کند .

اما خبر عجیب تر این است که یوونتوس در ازای ۶ میلیون یورو ، پوشیدن پیراهن شماره ۱۰ یوونتوس را هم به فان پرسی پیشنهاد کرده ، پیراهنی که نزد جامعه بیانکونری ارزش فوق العاده بالایی دارد .

کوریره دلو اسپرت روزنامه ایتالیایی امروز صبح نوشت ، فان پرسی دیروز از استادیوم یوونتوس آره نا و مرکز تمرینی یوونتوس وینوو نیز بازدید کرده است .

اکنون باید منتظر ماند و دید آیا کاپیتان هلندی آرسنال ، بیانکونری خواهد شد یا نه ؟[/color:9dc9fb98ad]
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط antiros » جمعه مه 25, 2012 10:15 am

این مقاله برام جالب بود گفتم اینجا بزارم واستون ... صحبتهای کرگر جالب تو این مقاله

[align=center:771b6e2934][/align:771b6e2934]

[size=24:771b6e2934]میکس احساس و اراده و فوتبال ناب ، نووووش[/size:771b6e2934]

[size=18:771b6e2934]به بهانه ی سالروز قهرمانی استانبول : 7 سال پیش در یکی از جذاب ترین فینال های تاریخ فوتبال دو تیم میلان و لیورپول در ورزشگاه آتاتورک ترکیه مقابل هم قرار گرفتند . [/size:771b6e2934]

[color=blue:771b6e2934]حتی راهی که دو تیم از آن به فینال رسیدند مانند هم نبود . میلان خیلی شیک به نیمه نهایی رسید و تنها آنجا بود که برای حذف آیندهوون به قانون گل زده در خانه ی حریف متوسل شد . اما حکایت لیورپول حکایت غریبی بود . دست کمی از استانبول نداشت آنچه کاپیتان شگفت انگیز در آخرین لحظات آخرین بازی دور گروهی در آنفیلد رغم زد و هنوزم که هنوز هم صدای Ohhhhh Ya Beauty اندی گری گزارشگر انگلیسی آن بازی پتانسیل سیخ کردن موهایمان را دارد . کاپیتان و یارانش برای صعود به بردی با دو اختلاف نیاز داشتند و گل ریوالدو در نیمه ی اول آب سردی بر پیکره ی آنفیلد وحشت زده بود . اما گلهای پونگوله و ملور لیورپول را پیش انداخت و در آخرین لحظات شوت باور نکردنی جرارد از 30 متری دیگ جوشان آنفیلد را از صدا منفجر کرد . لیورپول در دور بعد لورکوزن پر ادعا را با 6 گل در مجموع حذف کرد و به مصاف یوونتوس افسانه ای آن سالها رفت . گل هیپیا و گل دیدنی لوئیس گارسیا لیورپول را پیش انداخت و تک گل کاناوارو تنها امیدها را برای دیدار برگشت برای کاپلو و یارانش زنده نگاه داشت . اما در دیدار برگشت هم اتفاق خاصی نیفتاد و لیورپول به نیمه نهایی و نبرد با چلسی محکوم شد . چلسی آن فصل در دو دیدار رفت و برگشت با نتایج 4-1 و 2-0 لیورپول را شکست داده بود و این بار هم کسی شانسی برای لیورپول قائل نبود . در استنفوردبریج هم اتفاق خاصی نیفتاد و همه چیز باز هم به آنفیلد کشید . آنجا بود که لوئیس گارسیا آن گل معروف را ، که هنوز هم کسی مطمئن نیست که گل شد یا نه را زد و لیورپول را پیش انداخت . پس از آن چلسی هر چه زد به در بسته خورد و اوج حساسیت در لحظات تلف شده بود که گودیانسن در یک قدمی دروازه نتوانست دروازه را باز کند و لیورپول پس از 20 سال دوباره به فینال رسید ...
از احساس خودم میگویم ، از شبی که تکرار نخواهد شد . میلانی ها به فینالیست شدن عادت داشتند اما ما ، لیورپولی هایی که 20 سال بود رنگ فینال لیگ قهرمانان را ندیده بودیم ، مایی که حتی فراتر از یک چهارم نهایی را هم به چشم خود ندیده بودیم این احساس غریب را نمیشناختیم . هیچکس شانسی برای شیران خفته ی آنفیلد قائل نبود و تمام کارشناسان متفق القول میگفتند میلان قهرمان این ماراتن خواهد شد . آنجلوتی پیش از مسابقه به رسانه ها میگفت " در میلان بازیكنانی هستند كه به زندگی در چنین شرایطی عادت دارند و این یك فاكتور بسیار مهم است "
پس از مدت ها ناخن جویدن ها ، عرق کردن ها ، رویا بافتن ها و خیلی چیزهای دیگر دو تیم به زمین آمدند . بازی شروع شد . همان هنوز پاي بيش از نيمي شان به توپ نخورده كه گل زود هنگام كاپيتان مالديني (سريعترين گل تمام فينالها) در دقيقه يك بازي همه را در يك شوك عجيب فرو برد . او از همه با تجربه تر بود ، او برای هفتمین بار در فینال حضور داشت حال آنکه هیچکدام از لیورپولی ها سابقه ی چنین مسابقه ای را نداشتند . چیزی برای از دست دادن وجود نداشت و لیورپول پیش کشید . نستا توپ را با دست در محوطه ی جریمه کنترل کرد و در حالی که همه ی لیورپولی ها حواسشان به داور بود میلانی ها توپ را برداشتند و پیش بردند و کرسپو گل دوم را به ثمر رساند . دقیقه ی 44 بود که کرسپو تیر به اصطلاح خلاص را بر پیکره ی قرمزها وارد کرد و نتیجه را 3-0 کرد . معمولا در چنین مواقعی هواداران تیمی که عقب است در بهت فرو میروند اما داستان استانبول به طرز غریبی متفاوت بود . آنها وقتی بازیکنان به رخت کن میرفتند دست از خوانندن " شما هرگز تنها گام بر نخواهید داشت " نمیداشتند . بازیکنان با سری پایین و فکرهای مخشوش به رخت کن رفتند . آنچه در رخت کن اتفاق افتاد را از زبان جیمی کرگر ، کاپیتان دوم تیم بازگو میکنم .

" وقتی که من به سمت رختکن می رفتم، افسردگی وجودم را فرا گرفته بود . من نمی توانستم سرم را بالا بیاورم و نگاهی به جمعیت حاضر در ورزشگاه بیاندازم و یا به پرچم ها و پیراهن های پراکنده شده دور تا دور ورزشگاه آتاتورک نگاه کنم، تحمل اینها را نداشتم و تنها به زمین می نگریستم و هیچ چیزی غیر از افسردگی بی پایان نمیدیدم . فکر برگشتن به خانه و مایه مضکه شدن اذیتم میکرد . دل شرمنده من با دیدن طرفداران لیورپول که به ورزشگاه آمده بودند تا بازی تیم محبوبشان را تماشا کنند پر از غصه و درد می شد. ما راهی برای جبران نداشتیم . میلان در شرف کسب چشمگیرترین پیروزی فینال های اروپایی قرار داشت . آنها بارسلونا و استوابخارست را 4 بر 0 برده بودند و حالا من می ترسیدم که شاید با 5 یا 6 گل خورده ببازیم و رکورد بد را بر جا بگذاریم . تمام توجه من به این بود که بتوانیم بازی را کنترل کنیم تا بیشتر از این گل دریافت نکنیم . در رختکن همه ی بازیکنان ساکت بودند . مشکل ترین راه کار در این وضع باور این مسئله بود که نباید هنوز تسلیم شد . خوشبختانه عقل سلیمی در رختکن روحیه از دست رفته را تجدید کرد . در رختکن ورزشگاه آتاتورک، رافا بنیتس جایگاهش را بین افسانه های آنفیلد نمایان ساخت . کنترل رافا برای آن لحظه شگفت انگیزبود. رافا رفتارش را بدون توجه به اوضاع به طور استثنایی تغییر داد . او بهترین رفتار برای آن زمان را اجرا کرد، آرامش ! او نیز مانند ما فکر میکرد، نمی توانست به خانواده اش یا به چیز هایی که مردم اسپانیا پشت سرش خواهند گفت فکر نکند. هنوز تلاش می کرد تا با زبان انگلیسی دست و پا شکسته اش به ما غلبه بر غیر ممکن را آسان کند. اول گفت ترائوره به حمام برود، این نوع صحبت نشانی مودبانه برای تعویض بازیکن است. بعد به جبرئیل سیسه گفته شد که او باید به بازی برود و در سمت راست بازی کند. وقتی که جیمی لباسش را عوض کرد بحثی بین استیو فینان و دکتر تیم ، دیو گالی ، ایجاد شد. فینان از ناحیه کشاله ران آسیب دیده بود و دیو به رافا گفت که او باید تعویض شود . فینان پریشان بود و درخواست کرد که در زمین بازی بماند اما رافا تایید نکرد . رافا توضیح داد که: "برای ما تنها 2 تعویض باقی مانده است چون ما کیول را به سبب مصدومیت تعویض کرده ایم. من حاضر نیستم 2 تعویضم را همین الان انجام دهم و اگر تو در بازی بمانی من تعویض آخر را از دست میدهم." به ترائوره گفت لباسش را بپوشد. سپس ایده ای جدید به ذهنش آمد، رافا تصمیمی ناگهانی گرفت. رافا گفت: "هامان به جای فینان به باز می آید و ما 2-5-3 بازی میکنیم." این صحبت رافا آن هم با چنین اطمینانی حداقل چیزی که به من داد اعتماد به نفسی نسبی بود. "پبرلو از میانه ی میدان بازی را می چرخاند بنابراین من می خواهم که لوئیس و استیو در اطرافش بازی کنند تا پیرلو نتواند به خوبی مهاجمانش را تغزیه کند. ما باید در میانه ی میدان بازیکن بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم ابتکار عمل را از آنها بگیریم." سرعت انتخاب این تاکتیک باعث شد که من بیاندیشم که او قبلا این تصمیم را گرفته بود. این همان تاکتیکی بود که در تورین نیز به ما کمک کرد تا از پس یوونتوس بربیایم،گرچه آن یک تاکتیک صرفا دفاعی بود. "بسیار خوب" با خودم فقط گمان میکردم که: " 45 دقیقه خیلی زیاد است." اما در نهایت به همین نتیجه رسیدم. این تاکتیک جدید توسط رافا برای ما تشریح میشد، به نظر من حرکت شجاعانه ای بود. سیسه و هامان در حال آماده شدن هستند تا به بازی بیایند، فقط مشکلی وجود داشت. "رافا، من فکر می کنم ما اکنون 12 بازیکن در داخل زمین خواهیم داشت!" پس سیسه باید برای به بازی آمدن صبر کند. وقتی من به محوطه زمین بازی برمی گشتم، مطمئن بودم که میلان خواهد برد. 40 هزار تماشاگر در استامبول شاهد هنر نماییشان بودند چرا نباید برد خود را باور کنند؟! از دور می شنیدم : "شما هرگز تنها گام بر نخواهید داشت " و وقتی داخل تونل ورود به زمین بازی می شدم این صدا بلند تر می شد و من را هیجان زده می کرد. این خواندن نوعی معمولی از خواندن سرود معروفمان نبود . آنها حتی امشب به ما افتخار میکردند . برای من دعا های آنها نشانگر این بود که : ما هنوز غرور داریم ، با شما هستیم ، به تلاش شما اعتماد داریم ، فکر نکنید همه چیز تمام شده است و مبادا دستانتان را به علامت تسلیم بالا ببرید. مربی مان، الکس میلر، توصیه نهایی را اینگونه کرد: " حداقل یک گل برای هوادارانمان بزنید."
فکری که داشتیم این بود که زدن یک گل ممکن است حیثیت از بین رفته را ترمیم کند. این بخشی از اتفاقات آن بازی بود، پس پای به میدان نهادیم و... "

11 مرد با غروری خدشه دار شده ، 11 مرد با مشت های گره کرده ، 11 مرد با اراده ای پولادین و 11 مرد تسلیم ناشدنی به زمین آمدند . چند دقیقه ای بیشتر نگذشته بود که کاپیتان گل اول را به ثمر رساند . جرارد این گل را زد ، گلی که به همه نشان داد میلان شکست ناپذیر نیست و پس از آن با حرکاتی به یاد ماندنی تیم خود را تهییج کرد . بلایی که جرارد در عرض کمتر از یک دقیقه بر سر میلان آورد ارتش متفقین تو نبرد نرماندی بر سر آلمان نازی نیاورده بود ! بازی برگشت و 6 دقیقه ی بعد نتیجه ی باور نکردنی 3-3 روی اسکور برد نقش بسته بود . اتفاقاتی که بعد از نتیجه ی تساوی رخ داد به باور ناپذیر بودن این بازی بیشتر کمک میکرد . در شبی که دودک معمولی با یک سیو عالی بهترین صحنه ی تاریخ لیگ قهرمانان در 20 سال اخیر را رغم زد ، در شبی که دیدی هامان به رغم شکستگی پا تا انتها در زمین حاضر بود و در شبی که دودک به اصرار کرگر حرکات گروبلار را روی خط تکرار کرد در زمان پنالتی ها لیورپول برای پنجمین بار پادشاه اروپا لقب گرفت .[/color:771b6e2934]
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط amir131 » جمعه مه 25, 2012 10:42 am

الکس :

- هنوز در مورد آینده ام تصمیم نگرفتم. باید گزینه ها رو بررسی کنیم.
- لیگ مهم نیست، ولی مهمه که هیجان و انگیزه در مقصد بعدیم وجود داشته باشه.
- اما واضحه که آینده ی من در ایتالیا نخواهد بود، من در باشگاه دیگه ای در ایتالیا بازی نمی کنم.
- هنوز در ابرهام من، هنوز نمی دونم دقیقا چه اتفاقی رخ داده. فقط می دونم همیشه با همه وجودم بازی کردم.
- بردن اسکودتو بهترین احساس ممکن برای من بود چون می دونید چقدر دوست دارم پیروز باشم.
- من این فصل سخت رو همیشه با لذت زیاد به یاد خواهم داشت، چون بی اندازه زیبا بود.
- هرگز روز خداحافظیم در تورین رو از یاد نخواهم برد، هنوز وقتی بهش فکر می کنم لرزه به تنم می افته.
- هیچوقت نمی تونم به اندازه کافی از کسانی که باعث شدن من بتونم چنین رابطه ای با هوادارا داشته باشم تشکر کنم.
- من هنوز به یوونتوس خیلی نزدیک خواهم بود.
- باز هم لازمه بگم، رویای پوشیدن شماره 10 رو از کسی نگیرید. این پیراهن به من خیلی چیزها داد، و امیدوارم نفرات بعدی دورانی حتی بهتر از من باهاش تجربه کنند.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه مه 25, 2012 3:11 pm

آبراران امشب فینال حذفی اسپانیا ایسه؟
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه مه 25, 2012 3:35 pm

[quote:669647da29="pezhman-paskiyabi"]آبراران امشب فینال حذفی اسپانیا ایسه؟[/quote:669647da29]
نه ابرار فردا ایسه :wink:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه مه 25, 2012 3:43 pm

[quote:2539f1f4e1="ali126"][quote:2539f1f4e1="pezhman-paskiyabi"]آبراران امشب فینال حذفی اسپانیا ایسه؟[/quote:2539f1f4e1]
نه ابرار فردا ایسه :wink:[/quote:2539f1f4e1]

نه ابرار امشبه

http://www3.varzesh3.com/livescores.do

http://www.livescores.com.au/
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟