European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 1:01 pm

رانیری:یک بار هم داوری به نفع ما بود؛ گل موتا آفساید بود

کلودیو رانیری، مربی باتجربه اینتر در پایان دیدار تیمش مقابل کالیاری به تمجید از ریکی آلوارس، بازی ساز آرژانتینی تیمش به خاطر نمایش فوق العاده اش در نیمه دوم این بازی پرداخت

این ستاره 23 ساله که در بازار نقل و انتقالات تابستانی از ولس سارزفیلد به سن سیرو پیوست کار سختی داشت تا خودش را در ترکیب نرآتزوری جابیندازد ولی در دیدار شنبه شب تیمش یک ستاره بود

در پایان این مسابقه رانیری به اسکای ایتالیا گفت:« من دو بار ریکی را به عنوان بازی ساز استفاده کرده بودم ولی این بار تصمیم گرفتم تا او را در جناح راست به زمین بفرستم. چون او می تواند به سمت دروازه حریف شلیک کند و حرکات پابه توپ خوبی دارد .من واقعا به او باور دارم، چون مهارتهای تکنیکی فوق العاده ای دارد.»

رانیری درادامه صحبتهایش درمورد گل مردود تیاگو موتا صحبت کرد و گفت:« آیا گل موتا آفساید بود؟ بله .واقعا آفساید بود. خط نگهدار ندید که چه کسی توپ را لمس کرده ولی یک بار هم که شده داوری به نفع ما بود و ما می توانیم لبخند بزنیم.»

مربی نرآتزوری درآنالیز این بازی به این نکته اشاره کرد که تیمش به شایستگی سه امتیاز این بازی را مال خود کرده:« این بازی ای بود که ما حریفان را کاملا کنترل کردیم و آنها در نیمه اول حتی یک شوت هم به سمت دروازه ما نداشتند. در نیمه دوم آلوارس را به میدان آوردم و از عملکرد کلی تیممان راضی ام.من در بازی شنبه شب یادگرفته ام که ما نمی توانیم روز ساکت و آرامی داشته باشیم؛ باید به نبرد ادامه دهیم،چرا که به فکر قهرمانی در رقابتهای این فصل هستیم.»

رانیری درمورد مصدومیت اسنایدر گفت:« اسنایدر دچار گرفتگی عضلانی شده بود و فکر می کنم که برای دیدار سه شنبه درلیگ قهرمانان اروپا از او استفاده خواهم کرد. »

با این برد اینتر به رده شانزدهم جدول سری آ صعود کرد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 1:02 pm

الگری: گل سیدورف به اشتباه مردود اعلام شد

ماسیمیلیانو الگری ، مربی جوان میلان معتقد است که گل کلارنس سیدورف در جریان دیدار تیمش مقابل فیورنتینا که از سوی داور مردود اعلام شد، صحیح بوده است

دیدار شنبه شب دو تیم میلان و فیورنتینا در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

درنیمه اول این بازی بود که سیدورف گل صحیحی را به ثمر رساند ولی داور آن را مردود اعلام کرد و همین اسباب ناراحتی ماسیمیلیانو الگری را فراهم ساخت

مربی میلان در صحبتهایی به اسکای ایتالیا گفت:« تیم من فوتبال خوبی بازی کرد. با وجودی که ما گل صحیحی را به ثمر رساندیم، داور این گل را نادیده گرفت ولی همین برای من کافی است. در نیمه دوم هم فیورنتینا مشکلاتی را برای ما به وجود آورد و دروازه بان این تیم دو سه موقعیت خوب ما را مهار کرد.»

الگری در ادامه به عملکرد شاگردانش در این دیدار پرداخت و از هواداران میلان به خطر از دست رفتن سه امتیاز این بازی عذرخواهی کرد :« تیم من برای رسیدن به نتیجه پیروزی همه کاری کرد ولی ما نتوانستیم به گل برسیم.من در بازی شنبه شب فقط به پیروزی فکر می کردم.بازیکنانم هم نمایش خوبی داشتند ولی متاسفم که نتوانستیم سه امتیاز بازی را به خانه ببریم.پاتو در جریان این بازی بدون هیچ مشکلی روانه میدان شد و در25 دقیقه حضورش بازی خیلی خوبی را ارائه داد.»

مربی میلان در ادامه درمورد بازی بعدی تیمش که در لیگ قهرمانان اروپا و مقابل بارسلونا خواهد بود صحبت کرد و گفت:« بازی مقابل بارسلونا بازی متفاوتی خواهد بود.روز چهارشنبه همه چیز از صفر شروع می شود و بعد باید ببینیم که چه خواهد شد.»

میلان با کسب یک امتیاز از بازی شنبه شب با 21 امتیاز در رد دوم جدول سری آ قرار دارد و با تساوی دو تیم لاتزیو و ناپولی از رسیدن به صدر جدول بازماند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 2:12 pm

سولدادو: براي ما يک پنالتي نگرفتند

مهاجم والنسيا معتقد است صحنه برخورد توپ به ايگواين در آخرين دقايق بازي ديشب، کاملا مانند اتفاقي بود که فصل گذشته براي داويد آلبلدا رخ داد و داور يک پنالتي به سود رئال اعلام کرد.

روبرتو سولدادو، مهاجم والنسیا، که در دیدار شب گذشته مقابل رئال، هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، معتقد است صحنه برخورد توپ به ایگواین در آخرین دقایق بازی دیشب، کاملا مانند اتفاقی بود که فصل گذشته برای داوید آلبلدا رخ داد و داور یک پنالتی به سود رئال اعلام کرد.

در دیدار شب گذشته در حالی که بازی با نتیجه 3-2 در جریان بود، ضربه بازیکن والنسیا به ایگواین برخورد کرد و به بیرون رفت. بازیکنان والنسیا اعتقاد به خطای پنالتی داشتند اما داور ضربه کرنر اعلام کرد. ایگواین بعد از بازی اعلام کرد توپ به سینه اش برخورد کرده است.

سولدادو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این دقیقا همان اتفاقی بود که فصل پیش در برنابئو برای آلبلدا رخ داد اما آن پنالتی بود اما این نه. نمی خواهم جنجال درست کنم اما این دو اتفاق کاملا مثل هم بود.

ما شکست خوردیم اما تیم ما شایسته نتیحه بهتری بود. منظورم پیروزی نیست اما با توجه به بازی مان در نیمه دوم می توانستیم یک تساوی بگیریم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 2:13 pm

دالگليش: از کارول کاملا راضي هستم

کارول که براي پر کردن جاي خالي فرناندو تورس با انتقالي 35 ميليون پوندي از نيوکاسل به ليورپول پيوست، در 17 ديداري که تا کنون براي قرمزها انجام داده، تنها 4 بار موفق به گلزني شده است.

کنی دالگلیش، سرمربی لیورپول، در برابر انتقادهای اخیر از اندی کارول، مهاجم جوان تیمش، دفاع کرد.

اندی کارول که برای پر کردن جای خالی فرناندو تورس با انتقالی 35 میلیون پوندی از نیوکاسل به لیورپول پیوست، در 17 دیداری که تاکنون برای قرمزها انجام داده، تنها 4 بار موفق به گلزنی شده است.

دالگلیش در گفتگو با ساندی میرر گفت:" به نظر می رسد مبلغی که ما برای اندی پرداختیم برای بعضی ها قابل درک نیست اما ما مشکلی با آن نداریم.

ما او را به جای مهاجمی آوردیم که 50 میلیون پوند قیمت داشت پس ما 15 میلیون پوند سود کردیم. ما این طور به قضیه نگاه می کنیم.

ما بازیکنان را براساس قیمت شان نمی سنجیم. این طور نیست بازیکنی که با انتقالی 20 میلیون پوندی به تیم مان آمده حتما بهتر از بازیکنی باشد که با انتقالی ازاد به ما پیوسته یا بالعکس.

اگر بازیکنی بتواند پاس بدهد، گلزنی کند و بازی های خوبی به نمایش بگذارد، ما خوشحال خواهیم شد. پول در این میان نقشی ندارد. ما کاملا از اندی کارول راضی هستیم."

لیورپول امروز در استمفودبریج میهمان چلسی خواهد بود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 2:14 pm

نیمار: برای رسیدن به سطح مسی باید تلاش زیادی انجام بدهم

نیمار، ستاره جوان سانتوس و تیم ملی برزیل، اعتراف کرد که یکی از طرفداران بارسا و ستاره آرژانتینی این باشگاه، لیونل مسی است.

این بازیکن 19 ساله یکی از آینده دارترین بازیکنان دنیا محسوب می شود و در تابستان گذشته باشگاه های زیادی از جمله بارسا و رئال به دنبال به خدمت گرفتن او بودند.

با قهرمانی سانتوس در رقابت های کوپا لیبرتادورس، نیمار این فرصت را خواهد داشت که در جام باشگاه های جهان مقابل بارسا بازی کند و او از هم اکنون باشگاه اسپانیایی را مورد ستایش قرار داد.

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" چه کسی است که بازی بارسا را ستایش نکند؟ آنها از مدت ها پیش روی بازیکنان جوان شان سرمایه گذاری کرده اند و اکنون در حال گرفتن ثمره آن هستند.

آنها شایسته همه ستایش هایی هستند که از آنها می شود. همه طرفداران فوتبال از جمله من از نمایش های آنها لذت می برند."

نیمار که تنها بازیکن شاغل در آمریکای جنوبی است که در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا قرار دارد، معتقد است هنوز راه زیادی برای رسیدن به سطح مسی در پیش دارد.

" همیشه گفته ام که هنوز چیزهای زیادی برای یاد گرفتن وجود دارد. مسی بازیکنی است که همین حالا هم تاریخ ساز شده و مطمئنا به دستاوردهای بیشتری نیز خواهد رسید.

من تازه شروع کرده ام و برای رسیدن به سطح او باید کارهای زیادی انجام بدهم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 2:14 pm

غیبت اشنایدر در دیدار اینتر مقابل ترابوزان اسپور

باشگاه اینتر اعلام کرد وسلی اشنایدر، ستاره هلندی این باشگاه، به دلیل مصدومیت نمی تواند در دیدار مقابل ترابوزان اسپور در لیگ قهرمانان حضور پیدا کند.

اشنایدر در ترکیب اصلی اینتر در دیدار شب گذشته مقابل کالیاری قرار داشت اما در هنگام گرم کردن پیش از آغاز بازی دچار مشکل ماهیچه ای شد و از ترکیب بیرون رفت.

معاینات که پزشکان باشگاه امروز روی پای او انجام دادند نشان داد عضله روی ران پای راست او دچار کشیدگی شده است.

هنوز مشخص نیست که اشنایدر برای چه مدت باید از میادین دور باشد اما غیبت او در دیدار سه شنبه شب مقابل ترابوزان تقریبا قطعی است.

از سوی دیگر، رانیری اظهار امیدواری کرد که بتواند لوسیو، ناگاتومو و چیوو را برای دیدار مقابل حریف ترک در اختیار داشته باشد.

انتر با 9 امتیاز از بازی در صدر گروه دوم لیگ قهرمانان قرار دارد و ترابوزان با 5 امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:39 pm

اوزیل: بازی کردن در رئال مثل بازی کردن در تیم ملی آلمان است

مسوت اوزیل، ستاره آلمانی رئال، بعد از پیروزی مقابل والنسیا در اننظار دیدار مقابل دینامو زاگرب در لیگ قهرمانان است.

رئالی ها شب گذشته در دیدار جنجالی و پربرخورد موفق شدند 3-2 والنسیا را شکست دهند.

رئالی ها در دیدار رفت به سختی و با نتیجه 1-0 حریف کروات را شکست دادند اما اوزیل معتقد است این بار کار ساده تری در پیش دارند، هرچند تیم حریف را دیت کم نمی گیرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها تیم مبارزه جویی هستند و با تمام وجود بازی می کنند. آنها شانسی در لیگ قهرمانان حضور پیدا نکرده اند.

آنها در دیدار رفت مشکلات زیادی برای ما ایجاد کردند اما ما این بار در خانه بازی می کنیم، جایی که ما قوی تر هستیم. هدف ما پیروزی در این دیدار است.

ما تنها باید بازی خودمان را انجام بدهیم و اگر بتوانیم این کار را بکنیم، به سه امتیاز دست پیدا خواهیم کرد. ما در برنابئو حمایت هواداران مان را پشت سرمان داریم . هواداران ما فوق العاده هستند. آنها در تمام 20 دقیقه ما را تشویق می کنند. ما این فصل در همه دیدارهای خانگی مان پیروز شدیم. ما در دیدارهای خانگی با قدرت کامل بازی می کنیم.

ما مثل یک خانواده هستیم. این احساس فوق العاده ای است و باعث خوشحالی ماست زیرا به ما اعتماد به نفس می دهد و موفقیت هم به دنبال خواهد داشت. من حمایت تیم را کاملا احساس می کنم.

من اینجا همان طور بازی می کنم که در تیم ملی آلمان بازی می کنم و به همین دلیل اینجا خیلی راحت هستم و واقعا از بازی کردن لذت می برم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:40 pm

پسر دروازه بان ذخیره لیورپول درگذشت

پسر 5 ساله برد جونز، دروازه بان ذخیره لیورپول، به دلیل ابتلا به سرطان خون درگذشت.

در بیانیه ای که توسط باشگاه لیورپول منتشر شده، آمده است:" این خبری ناراحت کننده برای همه است که پسر برد جونز بعد از 18 ماه مبارزه باسرطان درگذشت. همه اعضای باشگاه لیورپول در این لحظات در کنار برد، همسرش دنی و خانواده و دوستان شان خواهند بود."

برد جونز یکی از اعضای تیم ملی استرالیا در جام جهانی 2010 نیز بود اما بعد از مطلع شدن از وخامت بیماری پسرش، اردوی کانگوروها را ترک کرد.

روز گذشته نیز بازیکنان تیم میدلزبورو، باشگاه سابق جونز، برای همدردی با او با بازوبندهای مشکی مقابل حریف قرار گرفتند.

تیم کیهیل، ستاره تیم ملی استرالیا نیز در صفحه توئیترش نوشت:" خدا به برد جونز و خانواده اش صبر بدهد و روح لوکای کوچک در کنار فرشتگان در آرامش باشد."

جونز در سال 2010 به لیورپول پیوست و تنها دو بازی با پیراهن این باشگاه انجام داد. او اکنون به طور قرضی برای دربی کانتی بازی می کند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:41 pm

نایب رئیس باشگاه بارسلونا: به زودی برای تمدید قرارداد آبیدال به توافق می رسیم

جوزپ ماریو برتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسا، اعلام کرد که اریک آبیدال، مدافع فرانسوی این باشگاه در آستانه تمدید قرارداد با آبی و اناری ها قرار دارد.

قرارداد آبیدال با باشگاه کاتالانی در پایان این فصل به پایان می رسد و مذاکرات دو طرف برای تمدید قرارداد تاکنون به نتیجه نرسیده است.

مدیر برنامه های آبیدال به تازگی اعلام کرد که او می خواهد با پیراهن بارسا از فوتبال خداحافظی کند اما تایید کرد که در صورت عدم توافق، این ملی فرانسوی نوکمپ را ترک خواهد کرد.

برتومئو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما باید محتاط باشیم. تفاوت زیادی در نظرات دو طرف وجود ندارد. نظرات به هم نزدیک است اما هنوز یکی نشده است.

ما همچنان در حال مذاکره هستیم. ما می خواهیم آبیدال را همچنان حفظ کنیم. علاقه زیادی به او داریم."

آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، نیز در مورد تمدید قرارداد با رافینیا، بازیکن جوان بارسا، تا سال 2014 گفت:" هر دو طرف در انتظار شنیدن این خبر بودند. او بازیکنی است که آینده فوق العاده ای در پیش دارد."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:42 pm

کنی دالگلیش: انتقادات علیه لمپارد کمی احمقانه است

کنی دالگلیش، سرمربی لیورپول، انتقادات اخیر علیه فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی را احمقانه توصیف کرد.

بازی های نه چندان خوب لمپارد در هفته های ابتدایی فصل انتقادات زیادی را موجب شد اما این بازیکن باتجربه در 10 دیدار اخیر تیمش بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشت و 6 بار نیز گلزنی کرد.

او همچتیت در دیدار مقابل اسپانیا، بازوبند کاپیتانی سه شیرها را به بازو بست و تک گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.

دالگلیش درآستانه دیدار لیورپول مقابل چلسی در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر نمی کنم کسی بتواند بگوید دوران فرانک لمپارد تمام شده است. کسانی که این حرف را می زنند اندکی احمق هستند."

سرمربی قرمزها همچنین معتقد است که علی رغم فاصله 12 امتیازی چلسی با منچسترسیتی، آنها همچنان می توانند یکی از مدعیان قهرمانی باشند.

" انتظار نداشتم چلسی این اندازه عقب بیفتد. این به خودشان مربوط است که چگونه این فاصله را کاهش دهند. ما نگران این موضوع نیستیم زیرا خودمان هم می خواهیم به همان جایگاه برسیم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:43 pm

آرین روبن: برای بازگشت به اوج آمادگی باید بیشتر بازی کنم

آرین روبن، ستاره هلندی بیرن مونیخ، معتقد است برای اینکه بتواند به روزهای خوبش برگردد، باید فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند و امیدوار است در دیدار سه شنبه شب مقابل ویارئال در لیگ قهرمانان در ترکیب تیمش حضور داشته باشد.

بعد از مدت ها مصدومیت، روبن در دیدار روز گذشته مقابل دورتموند که با شکست 1-0 باواریایی ها به پایان رسید، در ترکیب اصلی قرار گرفت اما در دقیقه 70 تعویض شد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت::" طبیعی است که بعد از چنین مصدومیتی، باید بازی را از روی نیمکت آغاز کنید.

من نیاز به هماهنگ شدن دارم. من برای آماده شدن نیاز دارم که بازی کنم تا بتوانم به سطح قبلی ام برگردم. سرمربی تیم روز جمعه از من پرسید دوست دارم در ترکیب اصلی قرار بگیرم ومن گفتم می توانیم امتحان کنیم.

با در نظر نگرفتن چند حضور جزئی، می توانم بگویم که تقریبا سه ماه بود بازی نکرده بودم. بازگشت به مسابقه خیلی مهم بود.

بازی آسانی نبود . کاملا با تمرینات فرق داشت. خوشحلم که توانستم 70 دقیقه بازی کنم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:45 pm

نتایج دیدارهای امشب سری آ: یوونتوس برد و به صدر برگشت

یوونتوس با پیروزی 3-0 مقابل پالرمو، بار دیگر به صدر جدول سری آ بازگشت.

در این دیدار که در ورزشگاه یوونتوس آره نا برگزار شد، شاگردان آنتونیو کونته کاملا نسبت به حریف برتر بودند و خیلی زود توانستند مزد برتری شان را بگیرند.سیمونه په په در دقیقه 20 گل اول یوونتوس را به ثمر رساند. نیمه اول با همین تک گل به پایان رسید اما با آغاز نیمه دوم یوونتوسی ها خیلی زود برتری شان را دو برابر کردند. این بار الساندرو ماتری در نقش گلزن ظاهر شد.در دقیقه 65 کلودیو مارکیسیو یک بار دیگر دروازه حریف سیسیلی را باز کرد تا پیروزی یوونتوس قطعی شود.

با این پیروزی یوونتوس 22 امتیازی شد و با یک بازی کمتر و هم امتیاز با لاتزیو در صدر قرار گرفت.

در دیگر دیدار مهم، اودینزه 2-0 مغلوب میزبانش پارما شد تا به رتبه چهارم جدول سقوط کند.
نتایج کامل دیدارهای امشب:

کاتانیا1-2 کیه وو

گل ها: سرخیو آلمیرون 78 (کاتانیا) پلیسیه (پنالتی) 45، پائولو سامورکو 73 (کیه وو)

جنوا 1-0 نووارا

گل: میگل ولوسو 86

پارما 2-0 اودینزه

گل ها: بیابیانی 58، جووینکو (پنالتی) 76

سیه نا 2-2 آتالانتا

گل ها: دی آگوستینو (پنالتی) 44، الساندرو گاتزی 87 (سیه نا) ژرمن دنیس (پنالتی) 15 و 53 (آتالانتا)

یوونتوس 3-0 پالرمو

گل ها: سیمونه په په 20، ماتری 48، مارکیسیو 65

بولونیا 0-1 چزه نا

گل: مارکو پارولو
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:46 pm

دوری هفت ماهه بوردیسو از میادین

کانون هواداران افراطی آ.اس رم در ایران - این روز ها از سویی بازگشت فرانچسکو توتی به ترکیب باعث خوشحالی رمی ها شده,اما مصدومیت شدید نیکولاس بوردیسو کمی از این شادی کاسته است.

ساعاتی پیش نیز باشگاه رم رسما اعلام کرد که نیکولاس بوردیسو,مدافع تیم ملی آرژانتین,به زیر تیغ جراحی رفت.

زمان بهبودی این بازیکن هم بین شش تا هفت ماه اعلام شد.پروفسور جولیانو چرولی بعد از عمل درباره شرایط آن گفت:"این جراحی بسیار خوب به پایان رسید.از دیدن محل آسیب دیده بعد از عمل,راضی هستم."

با توجه به بیانیه باشگاه,بوردیسو 6 تا 7 ماه از میادین دور خواهد بود,البته میل بازیکن به بازگشت,می تواند این زمان را کاهش دهد.به امید آنکه این بازیکن موثر خیلی زودتر به میادین بازگردد
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 20, 2011 6:04 pm

[quote:4bab97fd06="aryanrecord"]سولدادو: براي ما يک پنالتي نگرفتند
مهاجم والنسيا معتقد است صحنه برخورد توپ به ايگواين در آخرين دقايق بازي ديشب، کاملا مانند اتفاقي بود که فصل گذشته براي داويد آلبلدا رخ داد و داور يک پنالتي به سود رئال اعلام کرد.
روبرتو سولدادو، مهاجم والنسیا، که در دیدار شب گذشته مقابل رئال، هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، معتقد است صحنه برخورد توپ به ایگواین در آخرین دقایق بازی دیشب، کاملا مانند اتفاقی بود که فصل گذشته برای داوید آلبلدا رخ داد و داور یک پنالتی به سود رئال اعلام کرد.
در دیدار شب گذشته در حالی که بازی با نتیجه 3-2 در جریان بود، ضربه بازیکن والنسیا به ایگواین برخورد کرد و به بیرون رفت. بازیکنان والنسیا اعتقاد به خطای پنالتی داشتند اما داور ضربه کرنر اعلام کرد. ایگواین بعد از بازی اعلام کرد توپ به سینه اش برخورد کرده است.
سولدادو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این دقیقا همان اتفاقی بود که فصل پیش در برنابئو برای آلبلدا رخ داد اما آن پنالتی بود اما این نه. نمی خواهم جنجال درست کنم اما این دو اتفاق کاملا مثل هم بود.
ما شکست خوردیم اما تیم ما شایسته نتیحه بهتری بود. منظورم پیروزی نیست اما با توجه به بازی مان در نیمه دوم می توانستیم یک تساوی بگیریم."[/quote:4bab97fd06]

حق با سولدادو هست.این هم مدرکش:
http://real-madrid.ir/cl/Pipa-Valen(Real-Madrid.ir).flv
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 6:42 pm

[quote:7741832379="miladcivil"][quote:7741832379="aryanrecord"]سولدادو: براي ما يک پنالتي نگرفتند
ما شکست خوردیم اما تیم ما شایسته نتیحه بهتری بود. منظورم پیروزی نیست اما با توجه به بازی مان در نیمه دوم می توانستیم یک تساوی بگیریم."[/quote:7741832379]

حق با سولدادو هست.این هم مدرکش:
http://real-madrid.ir/cl/Pipa-Valen(Real-Madrid.ir).flv[/quote:7741832379]
این همه داوری به نفع بارسا بود یه بارم به نفع رئال اشکالی نداره :lol:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 6 مهمان