European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:44 pm

والنسيا - رئال مادريد؛اوج ديدارهاي اين هفته لاليگا

تيم هاي والنسيا و رئال مادريد، شنبه شب، حساس ترين ديدار هفته دوازدهم مسابقه هاي فوتبال قهرماني دسته اول باشگاه هاي اسپانيا (لاليگا) را برگزار خواهند کرد.

این دیدار در حالی در ورزشگاه ''مستایا''ی شهر والنسیا برگزار می شود که این تیم در صورت برتری مقابل حریف خود به صدر جدول رده بندی نزدیک تر خواهد شد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:46 pm

کئیروش: نه من به کریس رونالدو مدیونم و نه او به من

کارلوس کئیروش، سرمربی سابق تیم ملی پرتغال و سرمربی کنونی تیم ملی ایران در گفت و گو با رادیو رناسنشا، درمورد کریستیانو رونالدو صحبت کرده است

این درحالی است که کئیروش اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که در رای گیری توپ طلای فیفا در سال 2011 به لیونل مسی رای خواهد داد و رونالدو هم درمورد صحبتهای مربی سابقش اظهار نظر کرده بود و گفته بود:« کئیروش چیزی به من نگفته.»

کئیروش، اکنون و در واکنش به صحبت اخیر رونالدو، مهاجم پرتغالی رئال مادرید گفته:« نه من به کریستیانو مدیونم و نه او به من. تنها نکته مهمی که وجود دارد این است که هم من و هم کریستیانو به خوبی می دانیم که او در زندگی حرفه ای و در زندگی شخصی اش چه کارهایی انجام داده است و این برای من کافی است.»

رابطه کئیروش و رونالدو بعد از حذف تیم ملی پرتغال از گردونه رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی به تیرگی گرائید. در آن زمان رونالدو در صحبتهایی انتقادی نسبت به حذف تیم ملی کشورش از رقابتهای جام جهانی گفت:« از چه کسی می خواهید توضیح بدهد؟ از کئیروش سوال کنید.»
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:47 pm

ادعای جنجالی رئیس فدراسیون مونته نگرو:کرانچار به خاطر الکلی بودن اخراج شد

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس اسپانیا، زلاتکو کرانچار، مربی سابق تیم ملی فوتبال مونته نگرو الکلی است و به همین خاطر در سپتامبر گذشته از سمت سرمربی گری تیم ملی فوتبال این کشور برکنار شده است.این موضوعی است که دژان ساویسوویچ، رئیس فدراسیون فوتبال مونته نگرو از آن پرده برداشته

ساویسوویچ، در گفت و گو با شبکه تلویزیون محلی مونته نگرو دراین باره گفت:« تمام تلاشهای ما برای حل این مشکل با شکست مواجه شد.»

ساویسوویچ در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این مشکل، بعد از آنکه کرانچار با تیم مونته نگرو به نتایج مطلوبی دست یافت، گسترده تر هم شد.

رئیس فدراسیون فوتبال مونته نگرو در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که پیش از انتخاب کرانچار به سمت سرمربیگری تیم ملی این کشور، با افرادی درمورد او مشورت کرده و این افراد با حقه مشکل اعتیاد او به الکل را کمرنگ جلوه دادند .او دراین باره گفت:« افرادی که پیش از انتخاب کرانچار با آنها مشورت کردم، مشکل او با الکل را کمرنگ جلوه دادند ولی بعد مشخص شد که این مشکل، مشکل بزرگی است و درنهایت برای ما غیرقابل تحمل شد.»

ساویسوویچ در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که برانکو برنوویچ، مربی کنونی تیم ملی مونته نگرو، با وجود ناکامی در رساندن این تیم به رقابتهای یورو2012 در سمت خود باقی خواهد ماند. مونته نگرو بعد از تقبل شست در مجموع دو دیدار رفت و برگشت درمرحله پلی آف یورو2012 از راهیابی به این رقابتها ناکام ماند

لازم به یادآوری است که زلاتکو کرانچار درحال حاضر هدایت سپاهان اصفهان را برعهده دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:48 pm

گواردیولا: شاید مسی مقابل ساراگوسا بازی نکند

پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد هنوز در مورد بازی کردن یا نکردن مسی در دیدار فردا شب مقابل ساراگوسا تصمیمی نگرفته است.

آبی و اناری ها چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان قرار خواهند گرفت و به همین دلیل گواردیولا قصد دارد با استراتژی ویژه ای تیمش را در دیدار مقابل ساراگوسا به میدان بفرستد.

هرچند مسی برای حضور در دیدار مقابل ساراگوسا ابراز علاقه کرده، گواردیولا اعلام کرد روز بازی در مورد اینکه مسی در ترکیب اصلی قرار بگیرد یا خیر، تصمیم گیری می کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز در مورد اینکه او مقابل ساراگوسا بازی کند یا نه، تصمیم نگرفته ام. درست است که او دوست دارد در این دیدار بازی کند. او آماده بازی کردن است. او لحظاتی خوبی را در کنار خانواده اش داشت. فردا در این مورد تصمیم گیری می کنیم."

او همچنین در مورد تفاوت سیاست های نقل و انتقالات این باشگاه با رئال گفت:" رئال مثل همیشه تیم بسیار خوبی است. ما نسبت به آنها منابع مالی کمتری داریم و به همین دلیل از بازیکنانی که خودمان پرورش داده ایم، استفاده می کنیم."

بارسا در حال حاضر با سه امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رتبه دوم لالیگا قرار دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:49 pm

ویلاس بواس: قرار نیست هیدینک به چلسی بیاید

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، شایعات اخیر در مورد بازگشت گاس هیدینک به این باشگاه را رد کرد.

بعد از عدم راهیابی ترکیه به رقابت های یورو 2012، هیدینک استعفا داد و با توجه دوران کوتاه اما موفقیت آمیزی که در استمفوردبریج داشت، شایعاتی در مورد بازگشت او به این باشگاه منتشر شد.

با این وجود، ویلاس بواس اعلام کرد جایی برای هیدینک در این باشگاه در حال حاضر وجود ندارد.

" گاس دوران بسیار مهمی را در باشگاه سپری کرد و تیم را به نیم نهایی لیگ قهرمانان و قهرمانی اف ای کاپ رساند. او در 15 دیدار تنها یک بار شکست خورد.

اما او تنها 6 ماه در باشگاه بود و این به آن معنا نیست که او می تواند همیشه در باشگاه موفق باشد، به ویژه اینکه در چنین باشگاهی همه توقعات زیادی وجود دارد.

گاس یکی از بهترین مربیان دنیاست، مربی ای که باشگاه های بزرگ به دنبال به خدت گرفتنش هستند اما در حال حاضر ما جای خالی نداریم. اما اگر این پست خالی شود، مطمئنا او می تواند یکی از گزینه های اصلی باشد."

گفته می شود ممکن است هیدینک به عنوان مدیر فنی در باشگاه چلسی به خدمت گرفته شود اما ویلاس بواس از این مسئله اظهار بی اطلاعی کرد.

" ما چنین ساختاری نداریم. تا آنجایی که من اطلاع دارم، ما قرار نیست مدیر فنی داشته باشیم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:50 pm

یورگن کلوپ: می توانیم بایرن را شکست بدهیم

یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، در آستانه دیدار تیمش مقابل بایرن اعلام کرد تیمش می تواند صدرنشین فعلی بوندس لیگا را شکست دهد.

او معتقد است تیمش می تواند بایرن را شکست دهد و به این ترنیب می توانند بار دیگر به یک مدعی جدی قهرمانی تبدیل شوند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما از کیفیت لازم برای شکست دادن بایرن برخورداریم. البته حتی اگر شکست بخوریم، جام قهرمانی تا پایان فصل در دورتموند باقی خواهد ماند. این طور نیست که در نیمه اول بازی جام پیش ما باشد و نیمه دوم آن را به بایرن بدهند."

با این وجود او تایید کرد که بایرن تیم بسیار قدرتمندی است و آنها را قهرمان احتمال این فصل دانست.

" با توجه به نتایج، احتمال اینکه بایرن قهرمان شود، زیاد است. زیرا آنها واقعا تیم خوبی دارند."

کلوپ همچنین در مورد هواداران تیمش گفت:" هواداران ما بسیار زیرک هستند. 8 تا 9 هزار نفر به ورزشگاه خواهند آمد. اگر آن دسته هواداران بایرن راکه تیم شان را تشویق نمی کنند، کنار بگذاریم، دو تیم از نظر هوادار تقریبا شرایط برابری خواهند داشت."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:52 pm

چراغ سبز مارکو رئوس به بایرن

مارکو رئوس، ستاره تیم گلادباخ در مورد علاقه تیم بایرن برای به خدمت گرفتن این بازیکن به روزنامه بیلد گفت

" اینکه باشگاه بایرن به من علاقه دارد، مساله خوشحال کننده ای است. بایرن در آلمان و اروپا، تیم بسیار بزرگی است و در حال حاضر یکی از بهترین های جهان است.

به گزارش سایت هواداران بایرن مونیخ او گفت : آرزوی بسیاری از بازیکنان پوشیدن پیراهن بایرن است. من هم در این فصل بسیار موفق بوده ام و از عملکرد خودم راضی هستم و دیگر یک بازیکن بی تجربه محسوب نمیشوم، این طبیعی است که یک فوتبالیست دنبال پیشرفت باشد. "
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:53 pm

گرت بیل: همیشه داشتن پیشنهاد از باشگاه هایی مانند بارسا فوق العاده است

گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، اعلام کرد از اینکه بارسا برای خرید او ابراز تمایل کرده، تحت تاثیر قرار گرفته است.

بارسا مدت هاست که در سمت چپ خط دفاعی اش مشکل دارد و براساس گزارش ها، بازیکن یاب های این باشگاه برای دیدن بازی های بیل به انگلیس رفته اند.

او در گفتگو با نشریه دیلی پست گفت:" همیشه داشتن پیشنهاد از باشگاه هایی مانند بارسا فوق العاده است. احساس بسیار خوبی است که چنین باشگاهی شما را بخواهد.

اما من واقعا از بازی در تاتنهام لذت می برم و نمی دانم چه چیزهایی در مورد علاقه سایر باشگاه ها نوشته شده است."

بیل در رقابت های لیگ قهرمانان فصل گذشته فوق العاده کار کرد و بازی های او در مقابل اینتر، توجهات بسیاری را موجب شد.

" واضح است که من می خواهم در کجا بازی کنم. فکر می کنم ما شانس زیادی برای صعود به رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان داریم، به ویژه اینکه مربی از بازیکنان جوان در لیگ اروپا استفاده می کند و ما این فرصت را داریم که برای بازی های لیگ برتر خودمان را آماده نگه داریم.

مهمترین مسئله برگشتن به لیگ قهرمانان است زیرا هر بازیکنی دوست دارد در چنین رقابت هایی حضور داشته باشد."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 18, 2011 6:54 pm

مانوئل نویر در یک برنامه تلویزیونی 500 هزار یورو برنده شد

مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، با شرکت در برنامه تلویزیونی "چه کسی می خواهد میلیونر شود؟"، جایزه ای 500 هزار یورویی برد.

ستاره جوان باواریایی ها که این فصل با انتقالی جنجالی از شالکه به این باشگاه پیوست، تا آستانه کسب جایزه 1 میلیون یورویی پیش رفت اما ترجیح داد در آخرین گام ریسک نکند.

آخری سوالی که نویر نتوانست به آن پاسخ دهد، این بود که مارتین بنهایم مخترع چیست؟

در این برنامه علاوه بر نویر، شخصیت های شناخته دیگری مانند متی کلی و مایکل میترمیر، کمدین و گابی کوستر، بازیگر زن آلمانی حضور داشتند. بعد از نویر که نفر اول این مسابقه شد، کلی و میتر میر هر کدام 125 هزار یورو و کوستر 64 هزار یورو برنده شدند
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:03 pm

داوید سیلوا: در لیگ برتر بازیکن بهتری شدم

داوید سیلوا، ستاره اسپانیایی منچسترسیتی، معتقد است بازی در لیگ برتر انگلیس او را به بازیکن بهتری تبدیل کرد.

سیلوا که در تابستان 2010 از والنسیا به سیتی پیوست، در این مدت یکی از بهترین بازیکنان تیمش بوده و نمایش های درخشانش، توجهات زیادی را جلب کرده است.

او در گفتگو با دیلی میل گفت:" بازیکنان بزرگ زیادی در لیگ برتر بازی می کنند. نمی خواهم بگویم کدام بازیکن بهتری است اما می توانم بگویم که چند نفر از بهترین ها در باشگاه ما هستند."

بعضی از بازیکنان خارجی برای تطبیق پیدا کردن با لیگ برتر دچار مشکل می شوند اما سیلوا می دانست که چه شرایطی در پیش دارد.

" می دانستم که شرایط متفاوتی خواهیم داشت و به همین خاطر، به اینجا آمدم تا تمام تلاشم را انجام بدهم. می دانستم که لیگ برتر لیگ بسیار دشواری است و به همین دلیل می خواستم مانند لالیگا، با لیگ برتر هم تطبیق پیدا کنم.

بازی های لیگ برتر سریع تر است. قبل از اینکه توپ به شما برسد، باید تصمیم بگیرید که با ان چه کار می خواهید بکنید. اینجا باید سریعتر بازی کنید.

این خیلی هیجان انگیز است و من از این چالش لذت می برم. به همین دلیل من به بازیکن بهتری تبدیل شده ام."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:04 pm

ویلاس بواس:بهترین روزهای تورس در لیورپول رقم خورد

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، معتقد است فرناندو تورس بهترین دورانش را با پیراهن لیورپول داشته و در چلسی نتوانسته روزهای خوبش در آنفیلد را تکرار کند.

با این وجود، سرمربی پرتغالی از عملکرد این مهاجم اسپانیایی در رقابت های این فصل اظهار رضایت کرد و گفت:" او با دادن 5-4 پاس گل، یکی از بهترین گلسازهای تیم ماست. بعضی اوقات نمی توانیم در همه دیدارهایی که می خواهیم به پیروزی برسیم اما مطمئنا برای رسیدن به پیروزی به موقعیت های گلزنی نیاز داریم."

ویلاس بواس اگرچه تایید کرد که تورس در لیورپول گلزن بهتری بود اما معتقد است او می تواند با پیراهن چلسی هم بدرخشد.

" بهترین روزهای فرناندو با پیراهن لیورپول رقم خورد اما این به آن معنا نیست که او نمی تواند آن روزها را در چلسی تکرار کند. و به این معنا هم نیست که او در حال حاضر برای تیم مفید نیست زیرا بسیار بازیکن مفیدی است."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:05 pm

خودکشی داور ایرانی دیدار کلن- ماینس را لغو کرد

به گزارش سایت اختصاصی رقابت های بوند سلیگا، دیدار امروز تیم های کلن- ماینس به دلیل تلاش بابک رفعتی، داور این دیدار، برای خودکشی در هتل محل اقامتش لغو شد.

رفعتی که قرار بود دیدار امروز را قضاوت کند، صبح امروز در حالی که رگ مچش را با تیغ بریده بود، در اتاقش پیدا شد.

مسئولان برگزاری مسابقه تلاش کردند با پیدا کردن یک داور جایگزین مانع از لغو شدن بازی شوند و به همین دلیل تا دقایقی پیش از بازی به هواداران دو تیم در این مورد اطلاعی ندادند اما سرانجام مجبور به لغو بازی شدند. /18/ /18/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:06 pm

گزارش روز: بوندس لیگا در شوک خودکشی بابک رفعتی

وقتی خبر لغو شدن دیدار تیم های کلن و ماینس روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت، کمتر کسی انتظار داشت دلیل این اتفاق یک تراژدی بزرگ باشد.

هواداران دو تیم وارد ورزشگاه شده بودند و همه چیز برای برگزاری یک دیدار آماده بود اما خبری از داور اول بازی نبود؛ بابک رفعتی، داور 41 ساله و شناخته شده فوتبال آلمان شرایط بود این دیدار را سوت بزند اما خیلی ها نمی دانستند که او صبح امروز در حالی که مچ دستش را با تیغ بریده بود، در اتاق محل اقامتش پیدا شد.

تلاش مسئولان برگزاری بازی برای پیدا کرده داور جانشین هم به جایی نرسید. در واقع این اتفاق آن قدر غیر منتظره و دیرهنگام رخ داد، که فرصت اتخاذ یک تصمیم مناسب را گرفت و در نهایت تصمیم به لغو بازی گرفته شد.

البته خوشبختانه رفعتی از این حادثه جان به در برد اما ممکن است این اتفاق به معنای پایان دوران حرفه ای او در زمینه داوری باشد.

خبر این اتفاق خیلی زود به خبر اول فوتبال آلمان تبدیل شد. میرکو اسلومکا، سرمربی هانوفر، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از جزئیات این اتفاق اطلاعی ندارم اما ه هر حال این اتفاق بسیار تلخ است. من شوکه شدم. به ویژه اینکه رفعتی اهل هانوفر است و من او را به خوبی می شناسم. اگر بازی لغو شده، حتما اتفاق بسیار بدی رخ داده است."

هوب استیونس، سرمربی شالکه نیز این اتفاق را باورنکردنی توصیف کرد.

این اولین بار نیست که فوتبال آلمان به خاطر چنین حادثه ای در کاون توجهات قرار می گیرد. در نووامبر 2009، روبرت انکه، دروازه بان هانوفر و تیم ملی آلمان، با انداختن خود در مقابل یک قطار، به زندگی اش پایان داد و فوتبال آلمان و اروپا را عزادار کرد.

بابک رفعتی از سال 1997 داوری را آغاز کرد و در سال 2000 برای اولین بار در دسته دوم بوندس لیگا قضاوت کرد. رفعتی در سال 2005 برای اولین بار فرصت قضاوت در دسته اول بوندس لیگا را به دست آورد و سرانجام از سال 2008 به جمع داوران بین المللی پیوست.

رفعتی در رقابت های این فصل بوندس لیگا دیدارهایی مانند اشتوتگارت- هوفنهایم، دورتموند- اگسبورگ و هوفنهایم- برمن را قضاوت کرده بود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:07 pm

رائول میرلس: گل بزنم خوشحالی نمی کنم

رائول میرلس هافبک باشگاه چلسی اعلام کرد اگر در دیدار فردا مقابل تیم سابقش لیورپول گلزنی کند خوشحالی نخواهد کرد.

ملی پوش پرتغالی چلسی تابستان آنفیلد را به مقصد استمفوردبریج ترک کرد و اعلام کرد برای هواداران تیم سابقش احترام فوق العاده ای قائل است.

این در حالی است که میرلس فصل گذشته با پیراهن لیورپول مقابل چلسی گلزنی کرد. میرلس در گفتگو با روزنامه سان گفت:" اگر گلزنی کنم به دلیل احترام به هواداران لیورپول خوشحالی نمی کنم."

"در زمان حضورم در آنفیلد هواداران لطف بسیاری به من داشتند و مدیون آنها هستم. اما اینها همه مربوط به گذشته است و من بازیکن حرفه ای هستم و تمام تلاشم را برای موفقیت چلسی انجام می دهم."

"گلم را مقابل چلسی با چیراهن لیورپول را به خوبی به یاد دارم. گل بسیار زیبا و مهمی بود چرا که ما بازی را بردیم. در بازی فردا اما تمام تلاشم را برای گلزنی مقابل لیورپول انجام خواهم داد. البته وظیفه اصلی ام فراهم کردن موقعیت برای مهاجمان تیم است.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:08 pm

زنیت علاقه ای به جذب مجدد آرشاوین ندارد

لوچیانو اسپالتی سرمربی باشگاه زنیت سن پترزبورگ احتمال پیشنهاد برای جذب آندری آرشاوین هافبک آرسنال را در مهلت نقل و انتقالات زمستانی رد کرد.

این ملی پوش انزلیچی که در این فصل تنها در 5 بازی برای آرسنال در ترکیب ثابت به میدان رفته است اعلام کرد ممکن است در نیم فصل بار دیگر به زنیت بازگردد.

او در تابستان 2009 زنیت را به مقصد آرسنال ترک کرد اما اکنون به دلیل نیمکت نشینی از شرایطش در این تیم لندنی راضی نیست.

اسپالتی اخیرا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد:" آرشاوین بازیکن بسیار خوبی است. اگر به بازیکنی با قابلیت های او نیازداشته باشیم حتما برای به خدمت گرفتنش اقدام خواهیم کرد اما در شرایط فعلی چنین نیازی نداریم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 14 مهمان