توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:57 pm
[color=brown:a44bcf1121]اینیستا: با به دنيا آمدن دخترم زندگي خيلي بهتر شد
[/color:a44bcf1121]
[color=black:a44bcf1121]آندریس اینیستا اکنون بهانه ی خوبی دارد تا هر روز را با شادی و نشاط آغاز کند. دیدن وایلرا، دختر 7 ماهه آندریس، بهترین اتفاقی است که هر روز برای این بازیکن اسپانیا رخ ميدهد. او چه در زمین فوتبال و چه در خارج از زمین فوتبال احساس خوشبختی ميکند.اینیستا بهترن اتفاق زندگیاش در عرصه ی ورزش را جامهای کسب شده توسط بارسا و در عرصه غرورزش را تولد وایلرا، دخترش ميداند. به دنیا آمدن والرا، با گلزنیهای پی درپی پدرش همراه بود،اینیستا فصل گذشته 9 گل برای بارسا به ثمر رسانده بود و الان تعداد گلهایش را به 3 رسانده است:«دوست دارم تا گلهای بشتری بزنم و همه ی گلهام را به دخترم وایلرا تقدم کنم. قبل از آنکه او به دنیا بیاید، هر یک از گلهام را با ژست «شکم بزرگ» به نشانه بارداری همسرم جشن ميگرفتم. حالا که وایلرا کوچک است، با مکدن انگشتم به نشانه پستانک وایلرا شادی ميکنم و برای ادآور او در زمان گلزنام در آنده هم نشانههای جدیدی خواهم افت. وایلرا زندگی من را خلی بهتر کرده است. تولد یک فرزند، بُعد جدیدی را در زندگی ميگشاید.من سعی ميکنم از تماشا رشد وایلرا که خلی به سرعت هم پیش ميرود بیشترن لذت را ببرم. او الان هفت وینم ماهه است. او رشد ميکند و امیدوارم که همیشه سالم بماند. خوشبختانه در زندگی شخصام هم به اندازه فوتبال تلاش ميکنم. ميخواهم همییشه رشد کنم و از هر نظر بهتر و بهتر شوم. همشه گفتهام که آنچه در خارج از زمین فوتبال رخ ميدهد در درون زمین هم تاثر ميگذارد».[/color:a44bcf1121]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
abarar1989 در پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:27 pm .