[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:58 am

اروگوئه خوش‌شانس بود

انزلیچی: اين شکست شرم آور بود

مهاجم تيم فوتبال ايتاليا شکست اين تيم مقابل اروگوئه را شرم آور عنوان کرد اما به نتيجه‌گيري آتزوري در يورو 2012 ايمان دارد.

به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، تیم ملی ایتالیا شب گذشته در ورزشگاه المپیک رم میزبان اروگوئه بود و با نتیجه یک بر صفر مقابل این تیم شکست خورد.
شاگردان اسکار تاوارز در این دیدار خیلی زود در دقیقه 3 بازی توسط سباستین فرناندز به گل رسیدند و این نتیجه تا پایان باقی ماند تا پرندلی و شاگردانش در خانه مغلوب شوند.
دانیله انزلیچی هافبک رم پس از این بازی خوشحال به‌نظر می‌رسید. وی درباره این دیدار اظهار داشت: کسب این نتیجه و باخت خانگی مقابل اروگوئه شرم‌آور است اما ایتالیا امسال نشان داده که تا چه اندازه پیشرفت کرده و من خوشحالم که امسال با رشد آتزوری به پایان می‌رسد.
وی افزود: کاملا مشخص است که ایتالیا هویت خود را بازیافته است و با جهش رو‌به جلویی پس از جام‌جهانی 2010 روبرو شده است و من به این تیم‌ملی و نتیجه‌گیری در آینده ایمان دارم.
انزلیچی ادامه داد: در بازی مقابل اروگوئه اختلافی بین سطح بازی دو تیم ندیدم و آن‌ها با گلی زودهنگام از ما جلو افتادند و با خوش‌شانسی گل تساوی را دریافت نکردند. آن‌ها بیشتر دل به ضدحملات بسته بودند و منتظر بودند تا ایتالیا پیش بیاید تا در زمان مناسب به دروازه ما نزدیک شوند.
مهاجم رم خاطرنشان کرد: این یک بازی دوستانه بود و در دیدارهای دیگر می‌توانیم شرایط خوبمان را ادامه دهیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:59 am

دوري 6 ماهه مدافع رم از ميادين فوتبال

مدافع آرژانتيني تيم فوتبال رم در ديدار مقابل کلمبيا دچار مصدوميت شد و 6 ماه دور از ميادين خواهد بود.

به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، تیم فوتبال آرژانتین شب گذشته در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 در منطقه آمریکای جنوبی موفق شد با نتیجه 2 بر یک مقابل کلمبیا به برتری برسد اما این پیروزی برای نیکلاس بوردیسو مدافع آرژانتین خوش‌یمن نبود و این بازیکن تیم رم ایتالیا از ناحیه لیگامنت پای راست دچار صدمه‌دیدگی شد.
بوردیسو در دقیقه 34 برای متوقف کردن جیمز رودریگوئز اقدام کرد که دچار آسیب‌دیدگی شد. پزشکان هنوز درباره میزان صدمه دیدگی این بازیکن سابق اینترمیلان جواب قطعی نداده‌اند اما به نظر می‌رسد که پای بوردیسو نیاز به عمل جراحی داشته باشد و در حدود 6 ماه از همراهی رم و تیم ملی کشورش دور بماند.

این بازیکن 31 ساله در 10 بازی این فصل برای رم یک گل به ثمر رسانده و جزو بازیکنان اصلی لوئیس انریکه در این فصل محسوب می‌شد و در برنامه‌های این مربی اسپانیایی نقش بسزایی داشت.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:17 pm

رونالدو پس از صعود:ما از بوسني بهتر بوديم

مهاجم تيم ملي پرتغال پس از برتري تيمش مقابل بوسني اعلام کرد که از نتيجه‌ راضي است و تيمش استحقاق اين برتري را داشت.

تيم پرتغال در ديدار برگشت پلي آف مقابل بوسني موفق شد حريف خود را با نتيجه‌ شش بر دو شکست دهد و به مرحله نهايي يورو 2012 راه پيدا کند. رونالدو در اين ديدار دو گل از شش گل تيمش را به ثمر رساند.

وي در پايان اين مسابقه گفت: خوب بازي کردم و موفق شدم گلزني کنم. تيم ما هم خيلي خوب بازي کرد. از نتيجه‌ کسب شده راضي هستم و خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم به يورو 2012 صعود کنيم.

رونالدو گفت: با در نظر گرفتن همه شرايط، پرتغال لايق اين پيروزي بود. ما از آن‌ها بهتر بوديم و امروز اين موضوع را به اثبات رسانديم.

رونالدو با اشاره به وضعيت رئال مادريد در لاليگا و بازي چند هفته آينده اين تيم مقابل بارسلونا، گفت: در حال حاضر نمي‌توانيم به بازي مقابل بارسلونا فکر کنيم. قبل از بازي مقابل اين تيم بايد به ديدار والنسيا برويم که در رده سوم ليگ قرار دارد و پس از آن نيز با آتلتيکو مادريد مسابقه خواهيم داد. اين مسابقه‌ها بسيار دشوار هستند و اگر نتوانيم در آن‌ها به پيروزي برسيم، بي فايده است که به بارسا فکر کنيم.

رونالدو که يکي از نامزدهاي کسب عنوان بهترين بازيکن جهان در سال 2011 است در پايان گفت: در حال حاضر در آرامش کامل به موفقيت‌هاي خود ادامه مي‌دهيم و بايد بتوانيم همين روند را حفظ کنيم. در حال حاضر رئال مادريد با 28 امتياز از 11 بازي در صدر جدول لاليگا قرار دارد و بارسلونا با سه امتياز کمتر در تعقيب اين تيم است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:20 pm

کانالس:اميدوارم والنسيا برنده ديداررئال-والنسياباشد

سرخيو کانالس، ستاره جوان اسپانيايي با روي کار آمدن ژوزه مورينيو از راسينگ سانتاندر به رئال مادريد آمد. ولي او به ندرت در رئال فرصت خود نمايي پيدا کرد تا اينکه به والنسيا منتقل شد.

کانالس که این روزها، روزهای سختی را پشت سرمی گذارد و درحال بازیابی است و حدود 6 ماهی به دلیل مصدومیت زانو از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او در صحبتهایی دراین باره گفت:« به این شرایط عادت کرده ام.درکنار فیزیوتراپ ها به من خوش می گذرد. من خوشبخت ترین پسر دنیا نیستم ولی انگیزه های زیادی دارم؛ چون زانویم واکنش خیلی خوبی نسبت به مراحل درمانی نشان می دهد»
او در ادامه صحبتهایش گفت:« تیمهای کمی هستند که بتوانند به رئال آسیب بزنند ولی والنسیا در سطح بالایی است و تیمهایی مثل چلسی یا بارسلونا را خیلی اذیت کرده. پس چرا نتوانیم به رئال آسیب بزنیم؟از هم تیمی هایم می خواهم که با 200% توان مقابل رئال بازی کنند. »

کانالس ادامه داد:« الان من بازیکن والنسیا هستم و طرفدار این تیمم. ما برای پیروزی به زمین می رویم چون می خواهیم به حرکت روبه جلویمان ادامه دهیم. الان بازی خیلی پایاپای است و باید تا آخرین لحظه بجنیگم.رئال تیم قدرمندی است ولی ما هم باید به حرکت درمسیرمان ادامه دهیم. همیشه رقابت فراوانی میان بازیکنان دو تیم وجود دارد و بازیکنان رئال هم باانگیزه های زیادی مقابل ما قرار می گیرند؛چون مقابل تیم سوم لالیگا به میدان می روند.»

ستاره جوان اسپانیایی در بخش پایانی صحبتهایش با تشکر از مورینیو که برایش پیغام انرژی بخش فرستاده، گفت:« هیچ مشکلی با مورینیو ندارم. او برای من چندین پیغام روحیه بخش فرستاد و من از او تشکر کردم. امری و هم تیمی هایم در والنسیا هم خیلی از من حمایت می کنند.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:20 pm

ميليتو در رادار مارسي

مهاجم آرژانتيني اينترميلان مورد توجه باشگاه فرانسوي مارسي قرار گرفته است.

به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، مارسی فرانسه به‌دنبال دیه‌گو میلیتو مهاجم آرژانتینی اینتر ایتالیا است.
میلیتو در این فصل در سری آ و لیگ قهرمانان برای نراتزوری4 گل به ثمر رسانده است و باشگاه فرانسوی که رهبری آن برعهده دیدیه دشان است، می‌خواهد در پنجره نقل و انتقالات زمسانی این مهاجم آرژانتینی را به خدمت بگیرد.
میلیتو 32 ساله از جنوا نیز پیشنهاد دارد و مدیر این باشگاه گفته که درب‌های جنوا برای بازگشت این مهاجم همیشه باز است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:24 pm

[color=black:6721759512]دل پیرو37 ساله است، 18 سال در یووه توپ زده و اکنون هم عاشق این تیم است.او دوست دارد چند سال دیگر میهمان دنیای فوتبال باشد.دل پیرو در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه ال پائیس به مرور روزهای فوتبالی اش از ابتدا، تا به اینجا و روزهای سخت زندگی پرداخته و زیدان و باجو را بهترین بازیکنانی که درکنارشان بازی کرده نامیده.

یک روز آفتابی درتورین، تمامی بازیکنان ملی پوش،دراردوهای تیم های ملی کشورهایشان هستند ولی الساندرو دل پیرو درتورین است؛او هرزمان که برای دراختیار گرفتن توپ می جنگد،باید ایستاد و اورا نگاه کرد.«الکس»اخیرا 37 ساله شده و 18 سال است که پیراهن یووه را برتن دارد.این فصل آخرین فصل حضور او درتیم تورینی است. چشم هایش با دیدن عکسی از دوران کودکی اش که در دستان ماست،برق می زند. متن گفت وگوی او باروزنامه ال پائیس را باهم می خوانیم:

یادت می آید این عکس مربوط به کجاست؟

دقیقا پشت خانه مان بود.من حتی یک سال هم سن نداشتم.از همانجا معلوم بود که می خواهم چه کاره شوم.این عکس راخیلی دوست دارم.درعصرتکنولوژی امروزی، چنین تیپ عکسهایی نمی بینیم

توپی ازدوران بچگی ات را یادگاری نگه داشته ای؟

توپ نه ولی هنوز پوسترهایی که آن موقع به دیوار اتاقم زده بودم را دارم.سه جامی هم که درتورنمنتهای تابستانی کسب کرده بودم و اولین جامهایم دررشته «پتانک»((pétanque) رشته ای فرانسوی شبیه بولینگ) بود راهم یادگاری نگه داشتم.اولین جامهایم مربوط به پتانک بود ونه فوتبال.

پتانک را دوست داشتی؟

بله؛چون درزمین تنها بودم،آخه من خیلی خجالتی بودم.هنوز هم همین طورم ولی درآن دوران آنقدر خجالتی بودم که سختم بود تا با بچه های دیگر بازی کنم

آن موقع چه پوسترهایی داشتی؟

پوسترهای یوونتوس،پوسترهای پلاتینی و دوخواننده ای که بابرادرم که اتاقمان باهم مشترک بود، آهنگهایشان را گوش می دادیم.ما آهنگهای مایکل جکسون، جنسین، یو2، دیر استریت را گوش می دادیم.یک دوچرخه افسانه ای هم دارم که از پسرعمویم به برادرم و درنهایت به من رسیده بودو بیش از 50 سال سن دارد.این دوچرخه الان هم درخانه مادرم است.فوق العاده بود.برای من مثل یک موتور بود.

ازچه نظراتی تغییر کرده ای؟

الان اعتمادبیشتری دارم و یادگرفته ام که اندکی برخجالتی بودنم غلبه کنم.ولی هنوز بچه همان سرزمین ونتو هستم؛ خیلی تو دار،خونسرد وواقع بین.

بچه که بودی، عکسهای ورزشی جمع می کردی؟

نه،چون خیلی گران بود. درخانه ما پول زیادی نداشتیم وتنها برای خریدهای روزمره مادرم پول بود. پول خرید عکسهای ورزشی راخرج دوچرخه ام می کردم.

پدرت برقکاربود و مادرت نظافتچی.اگر فوتبالیست نمی شدی،سراغ چه کاری می رفتی؟

هیچ ایده ای نداشتم.یادم می آید که یک روزدریکی از کلاسهای مدرسه،مجبوربودم شغلی انتخاب کنم ومن 3شغل انتخاب کردم:برقکار، مثل پدرم؛ راننده کامیون،چون سفرکردن را دوست دارم و آشپز،چون غذاخوردن رادوست دارم.البته رویایم این بود که فوتبالیست شوم.ولی هیچ وقت دراین باره خاطره ای ننوشتم

چه چیزی تورااحساساتی می کند؟

جدای از حضور درکنار فرزندانم (3فرزند دارم)، مسابقات ورزشی وبرخی فیلمها

آخرین رویدادورزشی ای که ازتماشایش لذت بردی چه بود؟

جام جهانی راگبی رادنبال می کردم؛ به جز بازی فینالش که درآن ساعت، جلسه تمرینی داشتیم.مراسم ابتدایی مسابقات و رژه پرچمها،مو را برتنم سیخ می کرد

ازطریق تلویزیون ورزش را دنبال می کنی؟

قطعا.هروقت که بتوانم و به من اجازه بدهند

زمانی که بچه بودی،روزی چندساعت در کوچه وخیابان بازی می کردی؟

هرچقدر که تکالیف مدرسه ام بهم اجازه می داد.درسریع ترین زمان ممکن مشقهایم را می نوشتم وتاهوا روشن بود،می توانستم در کوچه بازی کنم. وقتی تاریک می شد،به ما اجازه نمی دادندبه کوچه برمی. به همین خاطر بارها تنهادر کوچکه بازی می کردم.وقتی هواتاریک می شد، مادرم ماشین را از گاراژ خانه خارج می کرد تا در گاراژ بازی کنم.در تابستان ها اوضاع متفاوت بود و برای شام خوردن به خانه می آمدم.

مادرت چه نصیحی راهمیشه تکرار می کرد؟

مواظب باش،عرق نکنی،زیاد ندو..ومن می گفتم:« پس مامان،اگر نمی توانم بدوم،چرا بیرون بروم؟» وقتی 13 ساله شدم،او از من می خواست تا به همه مردم اعتماد نکنم

اولین کفشهایت چه بود؟

آدیداس لیتبارسکی که درروز تولدم کادو گرفتم

از چه بازیکنانی امضا گرفته بودی؟

من روی امضا گرفتن نداشتم.خیلی خجالتی بودم.نمی دانستم چطورباید این کار را بکنم.درآن موقع و درمحل زندگی ما، نه یووه ای بود و نه پلاتینی و نه گروه یو2.

ماتزولا، همیشه می گویدکه شوت زدن درایتالیا کار بدی بوده

من خودم دوست دارم شوتهای زیبارا تماشا کنم. ولی نبوغ یک بازیکن فوتبال درشوتزنی ، دفاع کردن یا گلزنی نیست، بلکه در انتخاب کار و واکنش درست است. سخت ترین چیز این است که به این فکرکنی که تیمت به چه نیازدارد.

این روزهابرای بازیابی توپ حتی حاضری زمین بخوری.چطور در37سالگی هنوز ازفوتبال لذت می بری؟

چون خودم حس نمی کنم که 37ساله ام.هنوز عاشق این چیز گرد، که نامش توپ است، هستم. بعضی وقتهاهمه کار می کنم،برای بازیابی توپ حاضرم زمین بخورم وبدوم وبدوم.فوتبال به همین چیزهازیباست.از این بابت احساس خوشبختی می کنم.

فوتبال به تو چه داده ؟

فوتبال رویای مرابرآورده کرده

فوتبال ازروی نیمکت ذخیره هاچطور است؟

بد.اکثر بازیکنانی که روی نیمکت هستند، یخ زده اند. بهتراست در زمین باشید، واقعا می گویم

برایت سخت است؟

توخودت رابرای بازی کردن آماده می کنی و دوست داری بازی کنی. اگر نتوانی،احساس خوشبختی نمی کنی.ولی دقیقا می دانم که شرایط تیم چطور است

یکی ازدوستانت دردنیای فوتبال؟

دی لیویو

برای چه گلی بیش از بقیه شادی کردی؟

گل بازی آلمان-ایتالیا درجام جهانی 2006؛ یا گل توکیو درسال 1996

قشنگ ترین لحظه فوتبال،قهرمانی درجام جهانی است؟

بله.من در32 سالگی وبعد از 14 سال بازی فوتبال این حس را تجربه کردم. گرفتن نتیجه تلاشهایت بدین ترتیب،حس فوق العاده ای به تو می دهد

کدام مدافعان بیش ازسایرین تورا به دردسر انداخته اند؟

کاناوارو،نستا و تورام.ازبازی کردن مقابل آنها واقعا خسته می شدم؛ به خاطر توانایی بالایشان

کدام ورزشگاه بیش از همه توراتحت تاثیرقرار داده؟

برنابئو، همیشه درقلب من بوده. تشویق هواداران حاضردراین ورزشگاه درنوامبر 2007،زمانی که2 گل آنجا زدم راهرگز فراموش نمی کنم.اولدترافورد هم همین طور؛از جو ورزشگاه گلاسکو و آنفیلد که نگو

آخرین باری که گریه کردی؟

حتی وقتی پدرم درگذشت هم گریه نکردم.مثل دیوانه هابودم. دوست داشتم که او اینجا بودتا از او به خاطرچیزهایی که بدون آنکه متوجه اش باشم،یادم داده،تشکر کنم.

درژوئن 1993 به یووه پیوستی

آن موقع همه چیزبرایم جدید و بزرگ بود.من تازه از انزلیچی به تورین آمده بودم.

سخت ترین دوران زندگی ات چه زمانی بود؟

اولین سالی که درپادووا توپ می زدم.بچه بودم و دور از خانواده ام بودم.برایم خیلی سخت بود.درخانه ای بودم که فقط یک تخت داشتم

کدامیک درزندگی ات تاثیرگذارتر بودند:لیپی، کاپلو، تراپاتونی و آنچلوتی

شاید لیپی؛چون بیشتر ازبقیه مربی من بود و با او جامهای بیشتری کسب کردم.

زمانی که به یووه آمدی، ویالی، راوانلی و باجو اینجا بودند

من درکناری می ایستادم.هرروز باکنجکاوری آنهارانگاه می کردم.اگر چیزی یادگرفته ام،به این خاطر است که بخش زیادی اززندگی ام را نگاه کرده ام.

اینتزاگی،ویه ری وترزگه چطور بودند؟

اینتزاگی زمانی که نمی خواست هم گل می زد.او نگاه می کرد، به توپ لگد می زدوگل می شد.ویه ری هم پتانسیل بالایی داشت.ترزگه شیوه خاصی برای شوتزنی داشت.او قدبلندی داشت. تو را نگاه می کرد وانگار نیازی نیست که هیچ هماهنگی ای وجود داشته باشد.

زلاتان گفته که تامرز کتک کاری با گواردیولا پیش رفته.او دریووه چطور بازیکنی بود؟

اینجا هم تامرزدست به یقه شدن بابقیه رفته بود.

با تو؟

نه.زلاتان درحال معمولی خونسرد است ولی انسان متوقعی است وازخودش واز سایرین، بهترینها راانتظار دارد

وارث پیراهن شماره10 باجو؛اوبهترین بازیکنی است که درکنارش بازی کرده ای؟

بله.باجو و زیدان و جوگوویچ.ولی زیزوو وباجو، ازنظر تکنیکی کاملا متفاوت بودند

دوست داری کجافوتبالت را به پایان ببری؟

این سوالی نیست که دوست داشته باشم به آن جواب بدهم.دوست دارم این پرانتز کارنامه ورزشی ام راباآرامش روانی تمام کنم؛نمی خواهم غمگین باشم.هرچه می شود،بشود.

تا کی می خواهی بازی کنی؟

تا40 سالگی

چرا فیزیک بدنی ات،اینقدر تغییر کرده؟

من ازروز8 نوامبر1998 تغییرکردم.آن موقع 12 ماه از میادین به دوربودم و4ماه با عصاراه می رفتم. بعدازآن مبدل به بازیکن بهتری شدم.قبل ازآن هم پسرقوی ای بودم و تکنیک خوبی داشتم که ذاتی بود.ولی بعد از آن بهتر شده ام والان به دنبال تعادلم.

قرارگرفتن دردادگاهی که به تو اتهام دوپینگ زده بودند،چه حسی داشت؟

عصبانی و متحیر بودم.دادگاهی بود که من هیچ دلیلی برای حضوردرآن نمی دیدم واین رااثبات کردم.برای من فوتبال یک ورزش 11 به 11 در زمین سبز است

از چیزی احساس پشیمانی نمی کنی؟

نه. ولی دوست داشتم دربرخی از بازیها که هنوز درذهنم هست، دوباره بازی می کردم.من برای تمام اتفاقاتی که درزندگی ام افتاده احساس خوشبختی می کنم[/color:6721759512]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:30 pm

الگري:ديدار مقابل بارسا مثل يک فينال است

ماسيميليانو الگري ديدار هفته آينده ميلان مقابل بارسلونا را در چارچوب دور برگشت مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمان اروپا يک فينال زودرس در اين رقابتها دانست.

الگری معتقد است شاگردان پپ بهترین تیم جهان هستند و پیروزی مقابل آنها کار بسیار دشواری است. میلان امیدوار است با پیروزی مقابل بارسا صدر فاصله دو امتیازی خود را با این تیم از بین ببرد و صدر نشین گروه شود.

الگری می گوید:" بارسلونا قویترین تیم جهان است و به همین دلیل ما بازی مقابل آنها را باید یک فینال بدانیم. اما در حال حاضر به دیدار شنبه مقابل فیورنتینا فرک می کنیم."

چندی پیش آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه از علاقه میلان به جذب دیدیه دروگبا سخن گفته بود اما سرمربی تیم نظر دیگری دارد.

او می گوید:" اینها همه شایعه است و با نزدیک شدن به مهلت نقل و انتقالات بازار شایعات هم داغ می شود. باید ببینیم به چه مهره هایی نیاز داریم. ممکن است در ژانویه حتی هیچ بازیکنی را به خدمت نگیریم."

میلان شنبه در آرتمیو فرانچی میهمان فیورنتینا خواهد بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:32 pm

فن بومل:شکست مقابل آلمان نگران کننده نيست

مارک فن بومل، کاپيتان تيم ملي هلند، تاکيد کرد شکست 3-0 مقابل آلمان مسئله نگران کننده اي براي نارنجي ها نيست.

دیدار شب گذشته که در شهر هامبورگ برگزار شد، شاگردان یواخیم لوو با گل های توماس مولر، انزلیچی کلوزه و مسوت اوزیل به پیروزی رسیدند.

با این وجود فن بومل معتقد است درصورت حضور بازیکنانی مانند آرین روبن، ابراهیم آفلای، رافائل فن در فارت و روبین فن پرسی، هلند می توانست نمایش بهتری ارائه دهد.

او در گفتگو با ورنیکا گفت:" بعد از این نتیجه دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. ما در مسیر درستی قرار داریم. نتایج ما در دیدار اخیر چندان خوب نبود. البته ما چند بازیکن اصلی مان را در اختیار نداشتیم.
نباید غیبت آنها را کم اهمیت دانست. ما باید در انتظار رقابت های یورو باشیم، در آن رقابت ها همه بازیکنان مان را آماده در اختیار خواهیم داشت."

او همچنین در مورد دیدار دیشب گفت:" ما بدون شانس هم نبودیم. ما بازی را خوب آغاز کردیم و موقعیت هایی به وجود آوردیم. سازماندهی تیم در ابتدا بد نبود اما بعد از اینکه دو موقعیت را از دست دادیم، جریان کار از دست مان خارج شد.

به نظر من بازی متعادلی بود. آنها رفته رفته بهتر شدند اما جزئیات سرنوشت نهایی را مشخص کرد. اگر پیش از پایان نیمه اول به گل می رسیدیم و نتیجه 2-1 می شد، می توانستیم به بازی برگردیم اما این اتفاق رخ نداد."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:34 pm

دونگا:پيرلو برزيلي واقعي يووه است

سرمربي اسبق تيم ملي برزيل از آندره آ پيرلو هافبک ملي پوش يوونتوس تمجيد کرد و او را برزيلي واقعي تورين دانست.

سران یووه قصد دارند لئوناردو دامیائو هافبک باشگاه اینترناسیونال برزیل را به خدمت بگیرند اما دونگا معتقد است یووه یک ستاره برزیلی در ترکیب تیمش دارد و نیازی به جذب بازیکن ندارد.

دونگا در گفتگو با توتواسپورت گفت:" یوونتوس یک برزیلی تمام عیار در ترکیب تیمش دارد ، البته آن آمائوری نیست. در مورد آندره آ پیرلو صحبت می کنم. او برزیلی ترین بازیکن اروپاست. تکنیک، ریتم، سرعت و دقت پاس های او بی نظیر است. او فوق العاده است و اگر من بخواهم یک تیم رویایی را لیست کنم پیرلو اولین بازیکنی است که آن جای دارد."

"پیرلو باعث پیشرفت یوونتوس در این فصل شده استو اگر دقت کنید هم تیمی هایش او را رهبر جدید تیمشان می دانند."

یوونتوس در واقع دو بازیکن برزیلی در اختیار دارد آمائوری و فلیپه ملو. آمائوری که برای تیم ملی ایتالیا هم به میدان رفته و ملو هم اکنون به صورت قرضی در گالاتاسرای بازی می کند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:34 pm

الشراوي مي خواهد در ميلان بماند

روبرتو لافلوري مدير برنامه هاي استفان الشراوي مهاجم ميلان اعلام کرد اين بازيکن ترجيح مي دهد در سن سيرو بماند تا اينکه در ژانويه به صورت قرضي به باشگاه ديگري بپيوندد.

این بازیکن 19 ساله که تابستان امسال از جنوا به میلان پیوست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا نکرده اما با این وجود قصد ندارد این تیم را ترک کند.

لافلوری در گفتگو با گاتزتادلواسپورت می گوید:" استفان در میلان به دلیل تمرین با بازیکنان بزرگ تجربیات زیادی کسب کرده است. شاید او شانس زیادی برای بازی در میلان پیدا نکند اما ترجیح می دهد در این تیم کنار بازیکنان با تجربه پیشرفت کند."

"انتقال قرضی او در ژانویه شایعه ای بیش نیست. از اینکه الشراوی مورد توجه دیگر تیم ها قرار گرفته خوشحالیم اما باشگاه میلان در مورد انتقال او با ما صحبتی نکرده است."

ملی پوش زیر 21 ساله های میلان تا تابستان 2016 با این تیم قرارداد دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 6:35 pm

400 هزار پوند هزينه ترميم خانه "بالوتلي"

ماريو بالوتلي که ماه گذشته در شب دربي منچستر خانه‌اش دچار آتش سوزي شد مبلغ هنگفتي را بابت ترميم اين خانه هزينه کرد.

بالوتلی که خانه‌ای 3 میلیون پوندی در شهر منچستر اجاره کرده باید برای ترمیم خسارت‌های ناشی از آتش سوزی 400 هزار پوند بپردازد. صاحب خانه بالوتلی از او خواست تا به جای دریافت خسارت از بیمه شخصا تمام هزینه‌های ترمیم این خانه را بپردازد.

خانه چهار خوابه بالوتلی توسط یکی از دوستانش در شب دربی منچستر از حمام دچار آتش سوزی شد و رسانه‌ها به صورت گسترده‌ای این خبر را منتشر کردند اما * ماریو در دربی درخشش فوق العاده‌ای داشت و 2 گل از 6 گل تیمش را در پیروزی 6 بریک این تیم در اولدترافورد به ثمر رساند.

آتش سوزی تقریبا نیمی از وسایل خانه بالوتلی را که ماهانه هفت هزار و 500 پوند اجاره آن را می دهد سوزاند اما خوشبخانه در این حادثه بالوتلی و دوستانش هیچ آسیبی ندیدند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 7:40 pm

[color=black:0905ae77f8]لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس، معتقد است دل پیرو حتما در همین فصل این باشگاه را ترک می کند.

اسطوره باشگاه تورینی اعلام کرد این فصل، آخرین فصل حضورش در این باشگاه خواهد بود و مدیران یووه نیز تاکنون تمایلی برای تمدید قرارداد او نشان نداده اند.

با این وجود، آندره آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، دو روز قبل اعلام کرد درهای باشگاه همیشه به روی کاپیتان باز خواهد بود. صحبت های او تنها چد ساعت بعد از این انجام شد که دل پیرو اعلام کرد قصد دارد تا 40 سالگی بازی کند.

با این وجود، موجی معتقد است علی رغم این پیشنهاد آنیلی، دل پیرو یوونتوس را ترک خواهد کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم در حال حاضر شانسی برای دل پیرو برای تمدید قراردادش وجود داشته باشد. من همچنین معتقدم که باشگاه در مورد او اشتباه کرده است.

دل پیروز همیشه بازیکن مهمی برای یوونتوس بوده و هست. نمی توان کلاس بالای او را زیر سوال برد. نمی دانم دلیل اینکه یوونتوسی ها از او استفاده نمی کنند را درک کنم.

با توجه به صحبت های اخیر دل پیرو، فکر می کنم او یوونتوس را ترک خواهد کرد."[/color:0905ae77f8]

معلوم نییه اشان چی خواهید بوکونید !!!

آندره آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، دو روز قبل اعلام کرد درهای باشگاه همیشه به روی کاپیتان باز خواهد بود. صحبت های او تنها چد ساعت بعد از این انجام شد که دل پیرو اعلام کرد قصد دارد تا 40 سالگی بازی کند.

دلپیرو امرا خیلی حال کونم امی افشین مانسنه ... حیف ایتا تیم دیگه دورون خداحافظی بوکونه ... :?
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:51 am

آيا مورينيو رئال را ترک خواهد کرد؟

خوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد، با قاطعيت اعلام کرد که همچنان براي فصل آينده هيچ گونه تصميمي نگرفته است.

خوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی تیم رئال مادرید، با قاطعیت اعلام کرد که همچنان برای فصل آینده هیچ گونه تصمیمی نگرفته است.
فلورنتینو پرس مدیر رئال، که بارها نگرانی خود را مبنی بر از دست دادن مورینیو اعلام کرده است، منتظر اشاره ای کوچک از سرمربی تیمش است که ماندن خود در این تیم را تضمین نماید. برهمین اساس پرس نیز اعلام کرده است مورینیو در برنابئو شرایط خوبی دارد و از وضعیت کاملا راضی است و دلیلی برای جدایی در تابستان ندارد. او همچنان قدرتمندانه به دنبال پیشرفت تیم است و برای تابستان آینده نیز برنامه های ویژه دار .

خوزه آنخل سانچز، مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید، در مورد آینده مورینیو در تیم رئال مادرید این چنین گفت: مورینیو و پرس چند روز گذشته جلسات محرمانه ای را با یکدیگر برگذار کرده اند، که به نظر می رسد مورینیو قصد جدایی از رئال را ندارد. او در یک سال گذشته کنترل کلیه امور در باشگاه را در اختیار گرفته است و کاملا بر شرایط مسلط شده است. از طرف دیگر پرس به شدت از وی حمایت می کند و تمامی موانع را از سد مورینیو بر می دارد، بنابراین مورینیو دلیلی برای جدایی از رئال نمی بیند.

حمایت پرس از مورینیو تا حدی بود که والدانو که با مورینیو به مشکل برخورد از تیم اخراج گردید، بنابراین مورینیو که در تیم رئال قدرت بسیار زیادی یافته است، این تیم را در حال حاضر رها نخواهد کرد.

سانچز در ادامه گفت: مورینیو حتی برنامه های دراز مدت خود را نیز ارائه کرده است. یکی از برنامه های مورینیو جذب بازیکنان موثر در نقل و انتقالات زمستانی است. تیم رئال در چند هفته اخیر مصدومان زیادی را داشته است که اوضاع نا مساعدی را برای بازگشت به تیم دارند، از همین رو مورینیو به شدت احساس می کند که تیم خود را در پنجره نقل و انتقالات زمستانی تقویت نماید.

مورینیو و پرس در نظر دارند در تابستان سه انتقال بزرگ را قطعی سازند و دیگر بازیکنان را بر حسب نیاز و با توجه به بازیکنانی که از این تیم جدا می شوند، را خریداری نمایند.

یکی دیگر از تصمیم های مورینیو و پرس قرار دادن کاکا و هیگواین در لیست فروش است، آن ها قصد دارند با درآمد حاصل از فروش این دو بازیکن بزرگ و مطرح خود، ستاره برزیلی سانتوس یعنی نیمار را به خدمت بگیرند که یکی از سه انتقال بزرگ آن ها محسوب می شود.

البته در این بین مورینیو با تصمیمی عجیب از سوی فلورنتینو پرس مواجه شده است، پرس قصد دارد تا وین رونی ستاره شیاطین سرخ و فرناندو یورنته اسپانیایی را نیز به خدمت بگیرد. البته در مورد هردو این ستاره ها مشکلات فراوانی وجود دارد.

با این حال ماندن یا نماندن مورینیو بسیار به نتایج این فصل رئال مادرید وابسته است، درصورت قهرمانی رئال در رقابت های این فصل لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، او پروژه خود را در رئال رو به پایان خواهد دید و به دنبال چالش جدیدی خواهد رفت. در واقع این خصیصه خاص آقای خاص است.

با این حال مورینیو پیشنهاد های اغواکننده ای از سوی پاریسن ژرمن و آنژی ماخاچ قلعه دارد. آنژی متعهد شده است که در هر فصل سی میلیون یورو را به مورینیو پرداخت خواهد کرد. البته آنچه مسلم است آنژی و لیگ انزلیچی در حدی است نیستند که مورینیو در آن ها حضور یابد. با این حال نباید از این امر غافل شویم که با وجود تیمی همچون بارسلونا تکمیل پروژه مورینیو در این فصل کمی سخت به نظر می رسد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:52 am

بارسا بهترين بازيکنان دنيا را پرورش مي دهد

بازيکناني مانند ژاوي، اينيستا، سرخيو بوسکتس، کارلس پويول، مسي و فابرگاس از محصولات لاماسيا هستند و انزلیچی معتقد است اين باشگاه هوشمندانه چنين تصميمي گرفته است

ساندرو انزلیچی، رئیس باشگاه بارسا، تاکید کرد این باشگاه بهترین بازیکنان جهان را در آکادمی فوتبالش پرورش می دهد.

بازیکنانی مانند ژاوی، اینیستا، سرخیو بوسکتس، کارلس پویول، مسی و فابرگاس از محصولات لاماسیا هستند و انزلیچی معتقد است این باشگاه هوشمندانه چنین تصمیمی گرفته است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای داشتن بازیکنانی خوب، می توانید آنها را بخرید یا در باشگاه پرورش دهید. ما مسیر دوم را انتخاب کردیم.

ما در لاماسیا، بهترین بازیکنان دنیا را پرورش می دهیم. ما بسیار خوشحالیم که به آنها پول خوب می پردازیم زیرا آنها بهترین های دنیا هستند."

انزلیچی تاکید کرد هدف این باشگاه قهرمانی دوباره در جام باشگاه های جهان است.

" هدف ما حفظ عنوان بهترین باشگاه دنیاست. چالش ما حفظ روند کنونی است، هم در داخل و هم در خارج از زمین."

بارسا در حال حاضر با 25 امتیاز از 11 دیدار، در رده دوم جدول لالیگا قرار دارد. آنها این هفته مقابل ساراگوسا قرار خواهند گرفت
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:53 am

روند خوب بهبودي گتوزو

باشگاه ميلان اعلام کرد مشکل گنارو گتوزو از ناحيه چشم به خوبي در حال برطرف شدن است.

این ملی پوش سابق ایتالیایی به دلیل مشکل اعصاب چشم، نتوانسته تیمش را در رقابت های این فصل همراهی کند.

در ابتدا اعلام شد که او حداقل برای 6 ماه از میادین دور خواهد بود اما باشگاه میلان اعلام کرد که گتوزو زودتر از آنچه انتظار می رفت به میادین بازخواهد گشت.

در بیانیه این باشگاه آمده است:" باشگاه میلان اعلام می کند که گتوزو در بیمارستان سنت ارسولا در بولونا، توسط دکتر امیلیو کامپوس، متخصص چشم، مورد معاینه قرار گرفت. مشخص شده که او پشرفت زیادی داشته و می تواند خیلی زود به تمرینات تیم برگردد."

گتوزوی 33 ساله از سال 1999 از سالرنیتانا به میلان پیوست.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 7 مهمان