مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:37 pm
[color=orange:d75f64d616]هيدينگ: کار سختي مقابل کرواسي داريم[/color:d75f64d616]
[color=darkblue:d75f64d616]سرمربي هلندي تيم ملي فوتبال ترکيه، ديدار اين تيم مقابل کرواسي در مرحله حذفي (پلي آف) مسابقات فوتبال قهرماني جام ملت هاي اروپا را سخت دانست.
''گاس هیدینگ'' گفت: در دیدار فردا (جمعه)، تیم ملی فوتبال ترکیه میزبان و از حمایت تماشاگران خود برخوردار است که امید می رود با تشویق هواداران این تیم، پیروز از زمین خارج شویم.
هیدینگ با اشاره به آمادگی بازیکنان تیم ملی فوتبال ترکیه برای دیدار با تیم کرواسی اضافه کرد: اردوی خوبی را در شهر استانبول برگزار کردیم و اکنون زمانی است که باید به مصاف تیم کرواسی برویم. برای اینکه به مرحله نهایی برسیم، لازم است در دیدار رفت پیروز شویم.
دیدار رفت تیم های ملی فوتبال ترکیه و کرواسی در مرحله حذفی مسابقه های فوتبال جام ملت های اروپا، فردا (جمعه) در ورزشگاه ''علی سامی ین'' شهر استانبول ترکیه برگزار خواهد شد و دیدار برگشت این دو تیم، روز چهارشنبه هفته آینده در شهر زاگرب پایتخت کرواسی برگزار خواهد شد.
تیم پیروز دو دیدار به مرحله نهایی مسابقه های فوتبال جام ملت های اروپا راه خواهد یافت.
دیدار تیم های ملی فوتبال ترکیه و کرواسی یادآور دیدار دو تیم در مرحله نهایی مسابقات فوتبال جام ملت های اروپا در سال 2008 است که پس از تساوی یک بر یک دو تیم در وقت های عادی و اضافه، در نهایت تیم ترکیه در ضربات پنالتی به پیروزی رسید.
در دیگر دیدارهای مرحله حذفی این مسابقه ها، فردا (جمعه) تیم بوسنی و هرزگوین در شهر ''زنیکا''، پذیرای تیم پرتغال است، تیم جمهوری چک در ورزشگاه شهر پراگ با تیم جمهوری مونته نگرو روبه رو می شود و تیم استونی در خانه خود میزبان تیم ایرلند است.
تیم های اسپانیا، آلمان، ایتالیا، فرانسه، انزلیچی، هلند، یونان، انگلیس، دانمارک و سوئد به مرحله نهایی مسابقات فوتبال جام ملت های اروپا که سال آینده به طور مشترک در کشورهای لهستان و اوکراین برگزار می شود، راه یافته اند.[/color:d75f64d616]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:40 pm
[color=green:e83fef1a36]ايگواين:بازي کنار مسي و آگوئرو فوق العاده است[/color:e83fef1a36]
[color=black:e83fef1a36]گونسالو ايگواين، مهاجم تيم ملي آرژانتين، در آستانه ديدار تيمش مقابل بوليوي در مقدماتي جام جهاني 2014، باز کردن در کنار مسي و آگوئرو را يک نعمت بزرگ دانست.
شاگردان سابه یا بعد از شکست تعجب برانگیز مقابل ونزوئلا، قصد دارند با برد مقابل بولیوی به مسیر پیروزی برگردند.
ایگواین در گفتگو با نشریه اله گفت:" برای من بازی در کنار مسی و آگوئرو بهترین اتفاق است زیرا هر دو آنها بازیکنان فوق العاده ای هستند. البته همه ما بازیکنان فوق العاده ای هستیم. برای من بازی کردن در تیم ملی همیشه اتفاق بسیار خوبی است."
احتمالا بعد از شکست آرژانتین مقابل ونزوئلا، بولیوی هم اعتماد به نفس زیادی به دست آورده اما ایگواین معتقد است تیم حریف دفاعی بازی خواهد کرد.
" واضح است که بولیوی برای دفاع به اینجا می آید. آنها نمی توانند به ما حمله کنند. آنها عقب می نشینند و سعی می کنند یک امتیاز به دست بیاورند.
ما سعی می کنیم دفاع آنها را به هم بریزیم و به یک پیروزی حیاتی دست پیدا کنیم. ما می دانیم باید به مسیر پیروزی برگردیم."[/color:e83fef1a36]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:41 pm
[color=olive:7c27d87a1f]مذاکره دلپيرو با بلکبرن جدي شد[/color:7c27d87a1f]
[color=black:7c27d87a1f]مدير برنامههاي اسطوره يوونتوس با مديران تيم بلکبرن انگليس مذاکره کرد.
به نقل از دیلیمیل، آلساندرو دل پیه رو در تمام سالهای ورزشی خود به پیراهن یووه وفادار باقی مانده اما از ابتدای فصل جاری در مصاحبههایش در مورد ترک دل آلپی در پایان فصل حرف زده است.
«آلکس» پس از عدم توافق با سران تیم حاضر در لیگ ایتالیا تلاش میکند در لیگ انگلیس برای خود تیم جدیدی پیدا کند.
با توجه به این که سران بلکبرن باکمبود بازیکن مجرب مواجه هستند، شرایط قابل توجهی را به وی ارائه کردهاند که مورد توجه دلپیرو قرار گرفته است. به این خاطر
وی مدیر برنامههایش را مامور کرد تا شرایط بلکبرن را از نزدیک مورد بررسی قرار دهد.
دلپیروی 37 ساله در این باره گفت: موارد مطرح شده در این رایزنیها "سری" است و تا زمانی که گزینهای را برای همکاری انتخاب نکنم، در این موارد حرف نخواهم زد.
در کنار بلکبرن، تاتنهام نیز علاقمند به همکاری با این بازیکن پرسابقه است.[/color:7c27d87a1f]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:43 pm
[color=cyan:80ea4e6ea8]تورس: رقم انتقالم به چلسي عجيب نبود[/color:80ea4e6ea8]
[color=black:80ea4e6ea8]
مهاجم اسپانيايي چلسي معتقد است رقمي که براي انتقالش خرج شد، عجيب و غيرعادي نبوده است.
به نقل از داگبلات، فرناندو تورس زمستان گذشته در ازای 50 میلیون پوند از لیورپول جدا شد و به پیشنهاد چلسی پاسخ مثبت داد.
حضور وی در استامفورد بریج با هیاهوی بسیاری همراه بود و تورس به خاطر عدم گلزنی در هفتهها و ماههای ابتدای، مورد انتقاد شدید رسانهها قرار گرفت. در این میان گروهی از رسانهها حتی وی را بازیکن تمام شده تلقی کردند.
پس از آن بحث رقم اغواکننده چلسی به آنفیلدیها بابت این بازیکن پیش کشیده شد اما اکنون که ماهها از آن انتقال گذشته، تورس خاطر نشان میکند رقم سرسامآوری برایش خرج نشده است.
گلزن آبیپوشان اظهار داشت: فکر نمی کنم آن رقم عجیب و دور از انتظار بود. در آن شرایط من فقط به تمایل شدید و علاقه آنها نسبت به خودم فکر می کردم.[/color:80ea4e6ea8]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:48 pm
[color=blue:1d109b50ed]صدو يازدهمين حضور تابارس روي نيمکت اروگوئه[/color:1d109b50ed]
[color=black:1d109b50ed]امروز و در روز يازدهم نوامبر سال 2011 ميلادي (11.11.11 ) که روز خاصي به نظر مي رسد، 4 ديدار از ديدارهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 در منطقه آمريکاي جنوبي برگزار مي شود.
در این میان نکته جالبی به چشم می خورد. اسکار واشینگتن تابارس ، مربی با تجربه سلسته، امروز و در روز 11.11.11، صد و یازدهمین حضورش (در دیدارهای رسمی) روی نیمکت مربیگری اروگوئه را جشن می گیرد. البته تابارس در کل (بازیهای رسمی و دوستانه) در 125 بازی روی نیمکت مربیگری تیم ملی اروگوئه نشسته که در مجموع به 67 برد، 32 تساوی و 26 شکست با این تیم دست یافته.
تابارس از سال 2006 هدایت تیم ملی اروگوئه را در دست دارد و اکنون باتجربه ترین مربی این تیم شناخته می شود
رویارویی امشب شیلی و اروگوئه هم در نوع خود جالب توجه و جذاب است. بعد از اخراج 5 بازیکن شیلی از سوی بورگی، مربی این تیم، شاید ورق اندکی به نفع اروگوئه برگشته باشد ولی باید منتظر ماند و دید که در دیدار امشب چه نتیجه ای رقم می خورد.
نتایج مصافهای اخیر این دو تیم بدین ترتیب بوده:
08.07.2011 کوپا آمه ریکا ( شیلی1- اروگوئه 1)
17.10.2010 بازی دوستانه ( شیلی 0- اروگوئه 2)
01.04.2009 مقدماتی جام جهانی (شیلی 0- اروگوئه 0)
18.11.2007 مقدماتی جام جهانی (شیلی 2- اروگوئه 2)[/color:1d109b50ed]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:49 pm
آرشاوين: ونگر به من توجه نميکند
ستاره انزلیچی تيم آرسنال يک بار ديگر عليه مربي خود موضعگيري کرد.
آندره آرشاوین در ماههای اخیر از اینکه توسط آرسن ونگر سرمربی فرانسوی تیم لندنی مورد توجه کافی قرار نگرفته انتقاد کرده است.
آرشاوین ۳۰ ساله که دو سال قبل در خدمت توپچیها قرار گرفت، در تازهترین اظهار نظر خود عنوان کرد: تمام کسانی که شاهد تحولات آرسنال هستند، به خوبی متوجهاند که آرسن ونگر تمایلی به استفاده از من در ترکیب تیم ندارد. به این نحو متاسفانه امکان ادامه همکاری بعید است.
وی افزود: با این شرایط فکر می کنم نتوانم در آرسنال بمانم.
گفته می شود ملی پوش انزلیچی مورد توجه چند تیم انزلیچی، آلمانی و انگلیسی است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:50 pm
[color=red:6395f15934]والديويا:بورگي درمورد شرايط ما دروغ گفت
[/color:6395f15934]
[color=olive:6395f15934]ستاره 28 ساله معتقد است که سرمربي تيم ملي شيلي درانتقاد از 5 بازيکن اخراجي اغراق کرده است.
خورخه والدیویا، بازیکن خط میانی پالمیراس و ستاره تیم ملی شیلی ، کلودیو بورگی سرمربی تیم ملی شیلی را به دروغگویی متهم کرده است
والدیویا، آرتورو ویدال، ژان بئائوسژو، گونسالو خارا و کارلوس کارمونا، 5 بازیکنی هستند که به خاطر 45 دقیقه تاخیر در پیوستن به اردوی تیم ملی کشورشان(شیلی)، از حضور در اردوی این تیم در بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل اروگوئه و پاراگوئه اخرا شدند
این 5 بازیکن 45 دقیقه دیرتر از موعد مقرر برسر جلسه تمرینی تیم ملی شیلی حضور یافتند و دلیل آن حضور در مراسم غسل تعمید یکی از دختران والدیویا بود. بعد از آن بود که کلودیو بورگی تصمیم به اخراج این 5 بازیکن گرفت و اعلام کرد که این بازیکنان که با تاخیر به اردوی تیم پیوستند، در شرایط مناسبی نبودند و مست بودند.
البته والدیویا اکنون اعلام کرده که درست است که او و هم تیمی هایش با تاخیر دراردوی تیم ملی کشورشان حضور یافتند اما مست نبودند
والدیویا در کنفرانسی خبری دراین باره گفت:« این واقعیت که ما منزل من را در ساعت 20 ترک کردیم تا به اردوی تیم ملی بازگردیم یک دروغ است. ما نمی گوئیم که اشتباه نکرده ایم ولی نظرات بورگی را هم نمی پذیریم.آنچه او گفته صحت ندارد و واقعا از این بابت بحت زده ام. شاید او بعد از فشاری که از سوی رسانه های ورزشی به او وارد شده چنین صحبتهایی را مطرح کرده.»
والدیویا ادامه داد:« گفته شده که زمانی که ما به اردوی شیلی بازگشتیم، یکی از ما ، حالت تهوع داشتیم و بالا می آوردیم و آنها ما را متهم کرده اند که در شرایط مناسبی نبودیم. خب پس باید این را اثبات کنند.»
والدیویا ادامه داد:« ما حضوردر میهمانی غسل تعمید دخترم را تکذیب نمی کنیم ولی می گوئیم که ما در شرایط مناسب بودیم. ما اشتباهمان در تاخیر 40 دقیقه ای را می پذیریم و از این بابت عذرخواهی می کنیم.»
شیلی امشب مقابل اروگوئه به میدان می رود و 4 روز بعد میزبان پاراگوئه خواهد بود.[/color:6395f15934]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:52 pm
[color=orange:5eb9bc79c3]هيتسفلد:گومزبراي بايرن مثل مسي براي بارساست[/color:5eb9bc79c3]
[color=olive:5eb9bc79c3]
اوتمارهيتسفلد مربي سوئيسي دنياي فوتبال در صحبتهايي اعلام کرده که اهميت ماريو گومز براي بايرن مثل اهميت ليونل مسي و کريس رونالدو براي تيمهاي بارسلونا و رئال است.
گومز 26 ساله فصلی رویایی را با باواریایی ها سپری می کند و گلهای فراوانی را برای این تیم به ثمر می رساند. البته مربی سابق بایرن از تفاوت در سبک بازیهای این بازیکنان مطلع است
هیتسفلد در صحبتهایی به تی زد گفت:« در کل، سخت است که بخواهیم این سه بازیکن را با هم مقایسه کنیم؛ چرا که مسی و رونالدو دو بازیکن تک محور هستند که معمولا به تنهایی حرکت می کنند و گاهی وقتها با دو یا سه بازیکن دیگر به همکاری می پردازند. »
او ادامه داد:« البته گومز در مقایسه با این دو نفر قدرت تمام کنندگی بیشتری دارد و بازیکنی در حد و اندازه های جهانی است. او به عنوان یک گلزن، نباید از هیچ مقایسه ای بترسد و بهراسد. گومز بازیکن واقعا مهمی برای بایرن است و می توان گفت که گومز برای بایرن مثل مسی برای بارسلونا مهم است.»
هیتسفلد ادامه داد:« گومز فقط گل نمی زند؛ بلکه برای تیم کار می کند. او بازی خیلی خوبی را ارائه می کند و در پرسینگ و بازپس گیری تیوپ مشارکت دارد. او این را از یوپ هاینکس، مربی بایرن یادگرفته. گومز زیر نظر هاینکس واقعا پیشرفت کرده و می توانی ببینی که چقدر برای او مهم است که ازاعتماد کامل مربی تیمش بهره مند است.»
گومز در رقابتهای این فصل در 18 بازی، 20 گل برای باواریایی ها به ثمر رسانده.[/color:5eb9bc79c3]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:53 pm
[color=cyan:3fe70401ca]
گوارديولا :مورينيو احتمالا بهترين مربي دنياست[/color:3fe70401ca]
[color=brown:3fe70401ca]
پپ گوارديولا مربي جوان بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرده که ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد را مي توان بهترين مربي دنياي فوتبال ناميد.
گواردیولای 40 ساله در سال 2008 هدایت بارسلونا را در دست گرفت و از آن زمان به بعد 12 جام قهرمانی با این تیم کسب کرد تا نام خود را به عنوان موفق ترین مربی تیم کاتالان ثبت کند.
گواردیولا در دهه 1990 هم یکی از بازیکنان موفق باشگاه کاتالان بود ولی او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که کارنامه ورزشی یک فرد به عنوان یک فوتبالیست، تضمینی برای موفقیت او درعرصه مربیگری نخواهد بود و برای مثال از مربی رئال نام برده است.
گواردیولا در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس بازتاب یافت گفت:« برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ ، اجباری نیست که فوتبال بازی کرده باشی. آریگو ساکی در حالی فوتبال را متحول کرد که خودش فوتبال بازی نکرده بود و مورینیو هم الان بهترین مربی دنیاست.»
وی ادامه داد:« پوشیدن پیراهن فوتبال و حضور در رختکن، در برخی شرایط به تو امتیازات و مزایایی می دهد ولی عدم حضور در دنیای فوتبال به عنوان یک بازیکن هم مزایای دیگری برای تو دارد. زندگی همین است. به عنوان یک بازیکن، هیچ وقت استعداد یا مهارت فیزیکی خاصی نداشتم ولی دردنیای فوتبال ماندم و توانایی ها و استعدادهای دیگرم را تقویت کردم.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« زمانی که فوتبال بازی می کردم، دریافتم که در برخی از شرایط نمی توانم بیش از حد مشخصی از بدنم کار بکشم. در برخی شرایط خسته بودم و الان هم به عنوان یک مربی شرایط مشابه بازیکنانم را درک می کنم. »
او ادامه داد:« درعرصه مربیگری هم می دانم که روزی می رسد که خسته می شوم و کنار می روم. امیدوارم که این روز از راه برسد. چون اکثر مربیان قبل از آنکه درمورد رفتنشان تصمیم گیری کنند، اخراج می شوند. در حال حاضر من می توانم خودم انتخاب کنم؛ چون می دانم که شرایط همیشه این طور نمی ماند؛ مربیان بازنده اخراج می شوند.»[/color:3fe70401ca]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:56 pm
[color=green:acbe5c69a6]آرشاوين به شالکه يا آنژي ميرود[/color:acbe5c69a6]
[color=brown:acbe5c69a6]احتمال حضور ستاره ناراضي انزلیچی آرسنال در شالکه زياد است.
روزنامه دی ولت در تازهترین شماره خود عنوان کرد، دستاندرکاران تیم قهرمان جام حذفی فصل گذشته آلمان رایزنیهای گستردهای با آندره آرشاوین انجام داده اند.
بر اساس این گزارش آبیپوشان شهر گیلزنکرشن میکوشند در ماه ژانویه این بازیکن تکنیکی را به خدمت گیرند. شالکه که با کمبود بازیکن تکنیکی در کنارههای زمین خود مواجه است، آرشاوین را برای این منظور می خواهد.
این گزارش میافزاید علاوه بر ژرمنها ستارهای که در ترکیب اصلی تیم تحت هدایت آرسن ونگر جایی ندارد، اکنون با پیشنهاد تیم کهکشانی لیگ انزلیچی یعنی آنژی ماخاچکالا مواجه شده است.
این تیم در ماههای گذشته روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی را جذب کرده است.[/color:acbe5c69a6]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:58 pm
[color=blue:658593932b]احتمال جدايي آلوفس از وردربرمن قوت گرفت[/color:658593932b]
[color=brown:658593932b]مدير باشگاه وردربرمن آلمان احتمال مي دهد دروازهبان اصلي تيمش در فصل جاري به تيمي ديگر واگذار شود.
به نقل از روزنامه بیلد، کلاوس آلوفس گفت: در ابتدای سال نو، زمانی که ژانویه فرا می رسد و ایام نقل و انتقالات میان فصل شروع می شود، از قرارداد تیم ویزه با ما شش ماه باقی خواهد ماند. وقتی بازیکنی به این مرحله از قراردادش میرسد و تمایلی هم برای ترک تیم داشته باشد، به هرحال احتمال خروجاش زیاد خواهد بود.
این مقام عالیرتبه برمنیها اظهارات فوق را در حالی بیان کرد که سنگربان ۲۹ ساله و نخست وردربرمن تا ابتدای تابستان سال جاری قرارداد همکاری دارد.
ویزه که اکنون پس از مانوئل نویر، دروازهبان شماره دو تیم ملی آلمان نیز محسوب می شود در مصاحبههای اخیرش تاکید کرده حتما تا پایان فصل جاری در این تیم شهر بندری خواهد ماند اما در پایان فصل امکان دارد حتی جذب یک تیم خارجی شود.[/color:658593932b]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:59 pm
[color=brown:9ed2f849ae]فرگوسن در پي جانشيني براي ويديچ
[/color:9ed2f849ae]
[color=black:9ed2f849ae]منابع رسانهاي انگليس از تلاشهاي پنهان سرمربي منچستريونايتد براي يافتن يک مدافع مياني درجه اول خبر ميدهند.
روزنامه ایندپندیت در گزارشی نوشت: در روزهای اخیر سر آلکس فرگوسن متوجه شده بحث انتقال نمانیا ویدیچ در پایان فصل به یکی از دو تیم اسپانیایی رئال مادرید و ایتالیایی اینترمیلان کاملا جدی است.
از این رو وی که همواره در تمام دوران ۲۵ ساله حضورش در اولدترافورد نشان داده، قابلیت فراوانی در شناسایی استعدادهای گمنام برای جانشینی ستارگان مطرح دارد، تمام توان خود را معطوف یافتن گزینهای توانمند جهت جانشینی مدافع صربستانی کرده است.
فرگوسن از دو تن از دستیارانش خواسته فهرستی از مدافعین جوان و آیندهداری که در حال شکوفایی در فوتبال قاره هستند، در اختیار او قرار دهند.
ویدیچ ۳۰ساله از 5 فصل قبل در خدمت شیاطین سرخ است.[/color:9ed2f849ae]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 2:01 pm
[color=red:341abf66c8]بکام: به حرف دلم عمل مي کنم
[/color:341abf66c8]
[color=darkblue:341abf66c8]ستاره اسبق تيم ملي انگليس گفت: آخرين قرارداد ورزشيام، فقط ربط به علايق فوتبال دارد و براي آن به حرف دلم گوش ميدهم.
دیوید بکام که از 5 سال قبل در تیم آمریکایی لوس آنجلس گالاکسی بازی میکند، در پایان فصل جاری این لیگ به پایان دوره همکاری خود خواهد رسید.
در مورد او و این که درآینده چه تیمی را برای ادامه فعالیت در روزهای آخر عمر ورزشیاش برخواهد گزید، شایعات زیادی به گوش رسیده است. در این میان برخی از رسانهها عنوان میکنند ستاره 36 ساله به پیشنهاد اغوا کننده تیم پاری سن ژرمن پاسخ مثبت خواهد داد. آنها دلیل می آورند بکام با حمایت ویکتوریا، همسرش حتی دنبال آپارتمانی برای زندگی در مرکز فرانسه می گردد.
برخی رسانههای محلی احتمال میدهند بازیکن اسبق منچستریونایتد انگلیس، رئال مادرید اسپانیا و آ.ث.میلان ایتالیا قراردادش را با گالاکسی تمدید کند. حتی از چند روز قبل که پیشنهاد عجیب یک تیم مکزیکی به بکام فاش شد، برخی رسانههای آمریکایی احتمال دادند او بازی در لیگ مکزیک را نیز تجربه کند.
بکام در مورد این شایعات عنوان کرد: هنوز نمی توانم در مورد آینده اظهار نظر کنم. باید دید چه شرایطی پیش خواهد آمد اما قراردادم با هر تیمی که باشد، عوامل مادی هیچ تاثیری در آن نخواهند داشت. می خواهم این قرارداد را تنها به خاطر مسائل فوتبالی برگزینم. در این حال به حرف دلم گوش خواهم داد.[/color:341abf66c8]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 2:01 pm
احتمال حضور زندن در سلتيک
بازيکن سابق چلسي ممکن است تجربه حضور در ليگ اسکاتلند را به دست آورد.
به نقل از دیلی میل، بودوین زندن که از مدتها قبل فاقد تیم است، در مصاحبهای گفت که با تیم سلتیک گلاسکو مذاکراتی سودمند داشته و به توافقاتی هم رسیده است.
این بازیکن 35 ساله که پیشتر در تیم نارنجی پوش هلند بازی میکرد و افتخارات قابل توجهی هم به دست آورد، اظهار داشت: از طریق مدیر برنامههایم با مقامات سلتیک گفتوگوهای مؤثری انجام دادم. فضای مثبتی حاکم بود. احتمال می دهم این گفتوگو ها به عقد قرارداد منجر شود.
زندن که از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۴ موفق به انجام ۵۴ بازی در تیم کشورش شد و ۷ گل زد، ادامه داد: تصور میکنم در صورت عقد قرارداد از ژانویه بتوانم برای این تیم بازی کنم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 2:02 pm
ابراهيموويچ دست كمي از مسي و رونالدو ندارد
سرمربي ميلان با تمجيد ازمهاجم سوئدي تيمش او را در حد مسي و رونالدو دانست.
ماسيميليانو آلگري در گفت و گو با نشريه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت، عنوان کرد: ابراهيموويچ به خوبي رونالدو و مسي است و دست کمي از آنها ندارد.
وي همچنين با اشاره به سخنان توهين آميزي که ابراهيموويچ عليه پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا ، در کتاب خاطراتش بيان کرده، گفت: فکر ميکنم هدف ابراهيموويچ از مطرح کردن چنين سخناني فروش بيشتر کتابش بوده است.
سرمربي ميلان درباره مسابقه آينده تيمش مقابل بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا، گفت: بارسلونا و رئال مادريد بهترين تيمهاي ليگ قهرمانان اروپا هستند، ولي ما ميتوانيم در سن سيرو بارسلونا را شکست دهيم. بازي مقابل اين تيم براي ما يک بازي عادي نيست، بلکه به عنوان يک فينال به آنها نگاه ميکنيم.
آلگري ابراز اطمينان کرد که ميلان ميتواند در سري A ايتاليا همه رقبا را پشت سر بگذارد. وي درباره تيم اينتر هم گفت: ميلان و يوونتوس شانس بيشتري براي قهرماني دارند، اما اگر اينتر بتواند در پنج بازي متولي پيروز باشد، مي تواند به کورس قهرماني برگردد. من از عملکرد اودينزه و لاتزيو هم شگفت زده شدهام.
ميلان در حال حاضر در رده سوم جدول رده بندي سري A قرار دارد و در بازي بعدي بايد به مصاف فيورنتينا برود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان