[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 8:22 pm

روبن: عجله اي براي بازگشت ندارم

ملي پوش هلندي از امروز تمرينات خود را آغاز کرده اما تاريخي دقيق براي بازگشت خود به زبان نياورد.

آرین روبن هافبک هلندی بایرن که مصدومیت خود را پشت سر گذاشته از امروز در تمرینات بایرن شرکت کرد اما اعلام کرد عجله ای برای بازگشت ندارد.

روبن هنوز 100 درصد آماده نیست و کم کم مراحل بازگشت را طی می کند. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه چیز خوب پیش می رود اما هنوز باید کمی صبور باشم."

"هنوز به آمادگی کامل نرسیده ام و عجله ای هم برای بازگشت به میادین ندارم. نمی خواهم با تعیین یک تاریخ برای بازگشتم خودم را تحت فشار قرار دهم."

روبن 7 اکتبر از ناحیه کشاله ران تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا کنون نتوانسته برای بایرن به میدان برود.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 8:22 pm

اگر: سوآرز مي تواند بهترين بازيکن دنيا شود

مدافع ليورپول معتقد است مهاجم اروگوئه اي اين تيم مي تواند بهترين بازيکن جهان باشد.

دنی اگر مدافع لیورپول معتقد است هم تیمی اروگوئه ای اش می تواند بهترین بازیکن جهان باشد.

دنی اگر که در تمرینات لیورپول حسابی مقابل سوارس تسلیم شده معتقد است مهاجم اسبق آژاکس در حال حاضر بهترین مهاجم لیگ برتر است.

اگر می گوید:" به نظر من عملکرد بازیکنان خودش گویای همه چیز است. همه می بینند که او یک بازیکن در کلاس جهانی است. او واقعا خاص است. من مهاجم یا بازیکنی را نمی شناسم که شبیه او بازی کند."

" او جلوی دروازه صاحب توپ می شود و برای خوش موقعیت گل ایجاد می کند. به نظر من اگر او همین طور ادامه دهد بهترین بازیکن جهان خواهد شد."

" بازی مقابل او هر روز درتمرینات برای ما مدافعان بسیار سخت است. در رقابتهای لیگ برتر اگر نگاه کنید مدافعان هر هفته مقابل او به مشکل بر می خورند."

سوارس با 43 شوت به طرف دروازه تا به حال بیشترین شوت به سمت دروازه را در بین مهاجمان لیگ برتر داشته است اما کمی بدشانس بوده و تنها 4 گل برای لیورپول به ثمر رسانده است.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 8:23 pm

نري: فقط ونگر به درد آرسنال مي خورد

مهاجم اسبق توپچي ها معتقد است ونگر بهترين گزينه ممکن براي هدايت آرسنال است.

تیری آنری مهاجم باشگاه نیویورک ردبولز معتقد است نتایج آرسن ونگر در آرسنال هنوز قابل تقدیر است.

این مربی فرانسوی به دلیل بدترین شروع تاریخ آرسنال در این فصل بعد از فروش سمیر نصری و سسک فابرگاس به شدت تحت فشار قرار گرفت.

اما مهاجم اسبق توپچی ها می گوید هیچکس برای آرسنال بهتر از آرسن ونگر نیست.

آنری در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" وقتی او آرسنال را ترک کند همه می فهمند او چه افتخاراتی برای این تیم کسب کرده است. انتقاد از ونگر کار آسانی است اما واقعا گزینه ای بهتر از او برای هدایت آرسنال پیدا می کنید ؟"

"امیدوارم آرسنال بار دیگر به جام برسد و هواداران این تیم خوشحال شوند. نباید تنها به چند فصل اخیر توجه کنیم، ونگر با آرسنال به افتخارات بزرگی رسیده است.

"دو باشگاه شهر منچستر کار را برای باقی تیم ها در این فصل مشکل کرده اند اما توپچی ها تلاش خود را خواهند کرد. همیشه یکی از هواداران آرسنال خواهم بود و برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 8:23 pm

آنري: فقط ونگر به درد آرسنال مي خورد

مهاجم اسبق توپچي ها معتقد است ونگر بهترين گزينه ممکن براي هدايت آرسنال است.

تیری آنری مهاجم باشگاه نیویورک ردبولز معتقد است نتایج آرسن ونگر در آرسنال هنوز قابل تقدیر است.

این مربی فرانسوی به دلیل بدترین شروع تاریخ آرسنال در این فصل بعد از فروش سمیر نصری و سسک فابرگاس به شدت تحت فشار قرار گرفت.

اما مهاجم اسبق توپچی ها می گوید هیچکس برای آرسنال بهتر از آرسن ونگر نیست.

آنری در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" وقتی او آرسنال را ترک کند همه می فهمند او چه افتخاراتی برای این تیم کسب کرده است. انتقاد از ونگر کار آسانی است اما واقعا گزینه ای بهتر از او برای هدایت آرسنال پیدا می کنید ؟"

"امیدوارم آرسنال بار دیگر به جام برسد و هواداران این تیم خوشحال شوند. نباید تنها به چند فصل اخیر توجه کنیم، ونگر با آرسنال به افتخارات بزرگی رسیده است.

"دو باشگاه شهر منچستر کار را برای باقی تیم ها در این فصل مشکل کرده اند اما توپچی ها تلاش خود را خواهند کرد. همیشه یکی از هواداران آرسنال خواهم بود و برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 8:24 pm

کاپلو:انگليس نمي تواند با اسپانيا مقابله کند

سرمربي ايتاليايي معتقد است نتايح خوبي با سه شيرها به دست آورده و دليل ناکامي اش را کمبود بازيکنان انگليسي در ليگ برتر دانست.

فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد این تیم دیگر در بین قدرتهای فوتبال دنیا قرار ندارد.

سرمربی ایتالیایی معتقد است نتایح خوبی با سه شیرها به دست آورده و دلیل ناکامی اش را کمبود بازیکنان انگلیسی در لیگ برتر دانست.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" زمان در حال سپری شدن است. فکر می کنم ما خیلی خوب کار کردیم. در فوتبال انگلیس تنها 33 درصد بازیکنان انگلیسی هستند. همین شرایط را خیلی دشوار کرده است. "

انگلیسی ها شنبه شب در ومبلی میزبان اسپانیا خواهند بود و کاپلو معتقد است تیمش از کیفیت لازم برای پیروزی مقابل حریف برخوردار نیست.
" ما بازیکنان خوبی داریم اما نه آن قدر خوب که بتوانیم با سبک بازی اسپانیا مقابله کنیم. وقتی از کیفیت لازم برخوردار نباشیم، نمی توانیم بازی تک ضربه آنها را انجام دهیم."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:23 pm

[color=red:1a2d0960e0]نيمار: از حضور در سانتوس خوشحالم[/color:1a2d0960e0]

[color=darkblue:1a2d0960e0]ستاره برزيلي در صحبتهايي اعلام کرد که تيمهاي متعددي از اروپا به دنبال او بودند ولي عشق و علاقه او به سانتوس باعث شد تا قراردادش را بااين تيم تمديد کند.

نیمار ستاره برزیلی باشگاه سانتوس از تمدید قراردادش با این تیم که باعث خواهد شد تا او دست کم تا سال 2014 دراین باشگاه برزیلی بماند به شدت خوشحال است.

این درحالی است که مدیربرنامه های نیمار اخیرا از توافق سران این باشگاه با نیمار برای تمدید قرارداد او خبر داده بود تا بدین ترتیب به شک و شبهات پایان داده شود.

نیمار در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« واقعا خوشحالم. این تصمیم دیگری است که در زندگی ام ، همراه با پدر و برادرم گرفتم. می خواهم از هواداران سانتوس به خاطر لطفی که به من دارند تشکر کنم. واقعا خوشحالم که تا سال 2014 اینجا خواهم بود. »

نیمار ادامه داد:« هدف من این نیست که بهترین بازیکن دنیا شوم؛ بلکه هدفم بازی کردن در بهترین رقابتهاست و سانتوس هم در حال انجام همین کار است. ما برای قهرمانی در کوپا لیبرتادورس مبارزه کردیم و این تیم در جام جهانی باشگاه ها حاضر خواهد بود. سانتوس تیم بزرگی است و بهترین بازیکن دنیا دراین تیم بازی کرده است.»

با وجود ابراز تمایل رئال و بارسا برای به خدمت گرفتن نیمار، این ستاره 19 ساله در سانتوس ماندگار شد. او دراین باره گفت:«تیمهای متعددی به دنبال من بودند ولی پدر من نگذاشت که من از هیچ یک از این پیشنهادات به صورت دقیق مطلع شوم. من فقط در مورد ابراز تمایل تیمها اخباری شنیدم. من همیشه گفته بودم که می خواهم اینجا بمانم و واقعا خوشحالم که نماینده سانتوس و برزیل هستم.»

او درادامه از سران بارسا و رئال برای تلاشهایشان برای به خدمت گرفتنش تشکر کرد و گفت« می خواهم از تیمهایی (بارسلونا و رئال) که به فوتبال من ابراز تمایل کردند تشکر کنم و همچنین از هوادارانی که می خواستند تا مرا در تیمشان ببینند. این افتخار بزرگی است که دو تیم بزرگ دنیای فوتبال، خواهان من هستند. سران این تیمها می خواستند که من به آنجا بروم ولی این ما هستیم که باید در زندگی هایمان تصمیم گیری کنیم و امروز، انتخاب من سانتوس بود.»

رئیس باشگاه سانتوس هم با ابراز خوشحالی از تمدید قرار نیمار گفت:« بهترین روز زندگی من 22 ژوئن در ورزشگاه پاکائمبو ( قهرمانی سانتوس در کوپالیبرتادورس سال 2011) بود ولی می توانم بگویم که امروز حتی از آن روز هم خوشحالترم؛ چون رویای ما به واقعیت تبدیل شده.»

ریبه یرو، رئیس باشگاه سانتوس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بعد از تمدید قرارداد نیمار، با فلورنتینو پرس و ساندرو انزلیچی، انزلیچی رئال و بارسا تماس گرفته:« من به آنها گفتم که تصمیم گرفته شد و نیمار تا سال 2014 در سانتوس خواهد ماند.»

نیمار در 19 دیداری که در این فصل برای سانتوس به میدان رفته، 12 گل به ثمررسانده است.[/color:1a2d0960e0]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:24 pm

[color=orange:ae6dfe0811]
اينتر، ليورپول و رئال مشتريان ستاره سائوپائولو[/color:ae6dfe0811]

[color=darkblue:ae6dfe0811]تيم‌هاي مدعي اروپايي به دنبال ستاره جوان سائوپائولو برزيل هستند.

لوکاس ستاره جوان سائوپائولو برزیل تایید کرد که برای ادامه دوران فوتبالی خود به اروپا سفر خواهد کرد و باشگاه‌های متمول اروپایی از قبیل اینترمیلان ایتالیا، لیورپول انگلیس و رئال مادرید اسپانیا به دنبال امضای قرارداد با وی هستند.
این ستاره برزیلی گفت: در حال‌حاضر به فکر خروج از برزیل نیستم و باید به بازی‌های سائوپائولو به خصوص 5 بازی لیگ و دیدارهای این تیم در لیبرتادورس تمرکز کنم.
وی افزود: البته هر بازیکنی آرزوی بازی در اروپا را دارد؛ اما در حال حاضر زمان حضور در تیم‌های مطرح اروپایی برای من نرسیده است. سال آینده بازی‌های المپیک است و من می‌خواهم در تیم فوتبال برزیل حضور داشته باشم.

لوکاس خاطرنشان کرد: قطعا هدفم حضور در بهترین لیگ های اروپا و بازی در بالاترین سطح فوتبال است.[/color:ae6dfe0811]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:26 pm

[color=brown:932a13ffc5]آلتين تاپ در ليست فروش رئال مادريد[/color:932a13ffc5]

[color=darkblue:932a13ffc5]باشگاه رئال مادريد اعلام کرد به پيشنهادهايي که در ژانويه براي فروش "حميت آلتينتاپ" دريافت خواهد کرد توجه ويژه‌اي مي کند.

هافبک اسبق بایرن مونیخ که تابستان امسال به رئال پیوست از زمان ورودش به سانتیاگوبرنابئو با مصدومیت‌های متوالی روبه‌رو بوده و نتوانسته برای این تیم به میدان برود.

با توجه به اینکه مصدومیت کاکا برطرف شده و این بازیکن به ترکیب رئال بازگشته این تیم اکنون گزینه‌های کافی در خط هافبک خود دارد و آلتینتاپ بازیکن مازاد محسوب می شود و احتمالا رئال در مهلت نقل و انتقالات زمستانی او را خواهد فروخت.

گفته می شود باشگاه گالاتاسرای یکی از مشتریان پروپاقرص این هافبک ترک است.[/color:932a13ffc5]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:28 pm

[color=green:25f3f1f990]ديدارهاي مقدماتي جام جهاني در آمريکاي جنوبي[/color:25f3f1f990]

[color=darkblue:25f3f1f990]جمعه شب 4 ديدار از ديدارهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 در آمريکاي جنوبي برگزار مي شود.

رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 روز جمعه دنبال می شود.

در روز جمعه 4 دیدار در این منطقه برگزار می شود و درمهمترین بازی آرژانتین در ورزشگاه آنتونیو وسپوسیو لیبرتی میزبان بولیوی خواهد بود. در دیگر دیدارها هم اروگوئه مقابل شیلی قرار می گیرد و کلمبیا و ونزوئلا با هم بازی می کنند. پاراگوئه هم میزبان اکوادور خواهد بود.

سه شنبه هفته اینده هم 4 دیدار دیگر برگزار خواهد شد.

برنامه دیدارهای جمعه شب بدین ترتیب است:

آرژانتین- بولیوی

اروگوئه –شیلی

کلمبیا- ونزوئلا

پاراگوئه- اکوادور

بازی های روز سه شنبه هم بدین ترتیب خواهد بود:

کلمبیا- آرژانتین

اکوادور- پرو

شیلی- پاراگوئه

ونزوئلا- بولیوی[/color:25f3f1f990]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:29 pm

[color=olive:6e2c1cf17b]اداي احترام بازيکنان انگليس به کشتگان جنگ[/color:6e2c1cf17b]

[color=darkblue:6e2c1cf17b]اين در حالي است که فيفا در ابتدا با درخواست انگليسي ها براي استفاده از پيراهن هايي که روي آنها گل خشخاش نقش بسته باشد، مخالفت کرد.

فیفا اعلام کرد بازیکنان تیم ملی انگلیس می توانند در دیدار دوستانه مقابل اسپانیا که شنبه شب برگزار می شود، برای یادبود سربازان کشته شده این کشور، از بازوبندهای مشکلی که عکس گل خشخاش روی آن نقش بسته استفاده کنند.

این در حالی است که فیفا در ابتدا با درخواست انگلیسی ها برای استفاده از پیراهن هایی که روی آنها گل خشخاش نقش بسته باشد، مخالفت کرد زیرا براساس قوانین فیفا استفاده از پیراهن هایی که روی آن شعارهای سیاسی، مذهبی و تجاری وجود دارد، ممنوع است.

فیفا اعلام کرده بود در صورتی که به انگلیس چنین اجازه ای داده شود، بقیه کشورها نیز در آینده درخواست های مشابهی خواهند داشت.

با این وجود، بعد از نامه ای که دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس و پرنس ویلیام، رئیس اتحادیه فوتبال، به فیفا نوشتند، به نظر می رسد نهاد حاکم بر فوتبال تا اندازه ای او قوانینش پا پس کشیده است.

11 نووامبر روز یادبود سربازان کشته شده انگلیسی در جنگ است و به همین دلیل انگلیسی ها در این روز از نماد گل خشخاش استفاده می کنند.[/color:6e2c1cf17b]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:31 pm

[color=cyan:108cb0a493]
فابرگاس: اسپيتالت جنگنده ظاهر شد[/color:108cb0a493]

[color=darkblue:108cb0a493]تيم گمنام اسپيتالت اگرچه در نهايت با تک گل اينيستا شکست خورد اما بارها حريف را به دردسر انداخت و بارسا را در لاک دفاعي فرو برد.

سسک فابرگاس، هافبک بارسا، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اسپیتالت در کوپادل ری، اعلام کرد تیم حریف بسیار جنگنده ظاهر شده شد.

تیم گمنام اسپیتالت اگرچه در نهایت با تک گل اینیستا شکست خورد اما بارها حریف را به دردسر انداخت و بارسا را در لاک دفاعی فرو برد.

فابرگاس در گفتگو با سایت اختصاصی بارسا گفت:" آنها کار را برای ما دشوار کردند. بازی بسیار پرهیجان و نزدیکی بود. ما می دانستیم که به دنبال چه چیزی هستیم. ما می خواهیم در همه جام ها تا آنجا که می توانیم پیش برویم. ما برای رسیدن به این هدف باید شرایط سخت را پشت سر بگذاریم.

اسپیتالت تیم بسیار قدرتمند و تهاجمی است. خط دفاعی آنها بسیار منسجم بود و ایجاد موقعیت روی دروازه آنها دشوار بود. با این وجود، ما توانستیم بازی را کنترل کنیم."

دیدار برگشت دو تیم روز 21 سپتامبر برگزار خواهد شد.[/color:108cb0a493]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:32 pm

[color=red:e918894dd4]آزارد: باعث افتخار است که اينتر مرا مي‌خواهد[/color:e918894dd4]

[color=black:e918894dd4]ستاره باشگاه ليل از اينکه مورد توجه مسئولان باشگاه اينتر ايتاليا قرار گرفته بسيار خوشحال است.

این ملی پوش بلژیکی به دلیل درخشش در یک سال گذشته مورد توجه باشگاه‌های بزرگ اروپایی مثل چلسی، آرسنال و رئال مادرید قرار گرفته است.

آزارد در این خصوص اظهار داشت: اینتر باشگاه بزرگی است و بازیکنان بزرگی مثل "خاویر زانتی" و "دژان استانکوویچ" را در اختیار دارد. اگر برای باشگاه بزرگی مثل اینتر بازی کنید حتما توانایی‌های یک بازیکن بزرگ را دارید. هرگز در سن سیرو که یک ورزشگاه فوق العاده است بازی نکرده‌ام.

وی خاطر نشان کرد: در مورد احتمال پیوستنم به اینتر باید بگویم وقتی یک باشگاه که همه جام‌های ممکن را تصاحب کرده شما را می خواهد افتخار بزرگی نصیب‌تان شده است. برای من هم باعث افتخار است که اینتر مرا می خواهد.[/color:e918894dd4]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:32 pm

برايدا: کلوزه به درد ميلان نمي خورد

مدير ورزشي ميلان سن بالايي اين مهاجم آلماني را يکي از دلايل اصلي مشکل اين انتقال دانست.

آریدو برایدا، مدیر ورزشی میلان، اعلام کرد این باشگاه به دنبال یه خدمت گرفتن انزلیچی کلوزه نیست.

بعد از مصدومیت آنتونیو کاسانو و تردیدهایی که در مورد آمادگی پاتو وجود دارد، میلانی ها به دنبال خرید یک مهاجم جدید هستند اما برایدا اعلام کرد این مهاجم باتجربه آلمانی در بین گزینه های این باشگاه قرار ندارد.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" ما به دو دلیل مهم به دنبال کلوزه نیستیم. اول به این دلیل که او می خواهد به یک تیم آلمانی برود، به تیمی که بتواند در آن در ترکیب اصلی قرار بگیرد. تیم هایی مانند ما، اینتر و یوونتوس در حال حاضر بازیکنان خوبی در خط حمله داریم و نمی توانیم خواسته همه بازیکنان را برآورده کنیم.

دلیل دوم سن و سال اوست. اگر تیمی که به دنبال قهرمانی است، بخواهد به یک بازیکن 33 ساله خارجی در خط حمله اتکا کند و دو فصل بد داشته باشد، آنگاه با انتقادات زیادی روبرو خواهیم شد. "

کلوزه تا سال 2013 با لاتزیو قرار دارد و در صورت توافق طرفین، می توانند قراردادشان را تمدید کنند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:34 pm

[color=orange:12a5c15767]کاپلو:انگليس نمي تواند با اسپانيا مقابله کند[/color:12a5c15767]

[color=black:12a5c15767]سرمربي ايتاليايي معتقد است نتايح خوبي با سه شيرها به دست آورده و دليل ناکامي اش را کمبود بازيکنان انگليسي در ليگ برتر دانست.

فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد این تیم دیگر در بین قدرتهای فوتبال دنیا قرار ندارد.

سرمربی ایتالیایی معتقد است نتایح خوبی با سه شیرها به دست آورده و دلیل ناکامی اش را کمبود بازیکنان انگلیسی در لیگ برتر دانست.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" زمان در حال سپری شدن است. فکر می کنم ما خیلی خوب کار کردیم. در فوتبال انگلیس تنها 33 درصد بازیکنان انگلیسی هستند. همین شرایط را خیلی دشوار کرده است. "

انگلیسی ها شنبه شب در ومبلی میزبان اسپانیا خواهند بود و کاپلو معتقد است تیمش از کیفیت لازم برای پیروزی مقابل حریف برخوردار نیست.
" ما بازیکنان خوبی داریم اما نه آن قدر خوب که بتوانیم با سبک بازی اسپانیا مقابله کنیم. وقتی از کیفیت لازم برخوردار نباشیم، نمی توانیم بازی تک ضربه آنها را انجام دهیم."[/color:12a5c15767]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 11, 2011 1:36 pm

[color=brown:261e5d49ff]ته وز قبل از سفر با مانچيني تماس گرفت
[/color:261e5d49ff]
[color=black:261e5d49ff]يکي از نزديکان کارلوس ته وز اعلام کرد اين بازيکن بارها با روبرتو مانچيني تماس گرفته اما هنوز پاسخي دريافت نکرده است.

یکی از نزدیکان کارلوس ته وز اعلام کرد این بازیکن قبل از سفر به آرژانتین بارها با روبرتو مانچینی سرمربی من سیتی تماس گرفته است.

ته وز دوشنبه به آرژانتین بازگشت اما در تمرین روز چهارشنبه من سیتی غایب بود. این بی انضباطی جدید تبس تنها چند روز پس از اینکه این بازیکن جریمه دو هفته حقوق خود را پذیرفته بود اتفاق افتاد.

نماینده ته وز در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تبس مکررا و بارها با مانچینی تماس گرفت اما جوابی دریافت نکرد. او چند پیام کوتاه و صوتی به تلفن مانچینی فرستاد اما هیچ پاسخی دریافت نکرد. از همین رو به آرژانتین سفر کرد اما باز هم دیروز برای تماس با مانچینی تلاش کرد و پیام کوتاه برای او فرستاد ولی باز هم پاسخی دریافت نکرد و هنوز هم هیچ تماسی از سوی مانچینی نداشته است."[/color:261e5d49ff]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان