[quote:0685d4c261="pedram_1367"][quote:0685d4c261="only_abarar"][quote:0685d4c261="pedram_1367"]من ترجیح می دم چیزی اضافه نکنم و حرف های محبوب ترین بازیکنمون رو فقط دوباره بنویسم تا یکم حواسمون بیشتر جمع بشه ...
1. در تماشاگرانمان هم بعضی مواقع چند دستگی وجود دارد و این را می شود دید ... تماشاچی های ما باید کمی صبور باشند . یکدل باشند . نه اینکه بینشان چند دستگی وجود داشته باشد .
2. باید یک لیدر واحد داشته باشد .
3. مسئله ای که خود من به شخصه در این چند سال اخیر بوضوح آن را دیده ام این است که هواداران داماش هر گاه تیم شان را تشویق کرده اند توانسته اند به پیروزی برسند ولی هرگاه که روی به مسائل حاشیه ای و متشنج کردن سکو ها آوردند دودش در چشم خودشان و تمیشان رفته است .
4. جز یک شهر که به تماشاگرانمان هر چقدر هم بگوییم باز هم به آن کار دارند در مورد بقیه بازی ها هر... فقط تیم خودشان را تشویق کنند .
5. نیمه اول که گذشتند همان هایی که زیر اسکوربورد نشسته اند شعار دادند یک نیمه گذشت و ما نمی دونم گلی ندیدم و از این صحبت ها . یعنی من بازیکن واقعا وقتی این شعار را می شنوم هر چند که سعی می کنم حواسم به بیرون نباشد ولی در آن بازی که حواسم به تماشاگران بود واقعا خیلی ناراحت بودم ، خیلی ناراحت بودم که همچین شعارهایی داده شد .
6. اصلا کار درستی نیست . تیم را باید تا دقیقه نود حمایت کرد . کار خدا بود در دقیقه نود گل زدیم و هم شرمنده شدند ... در زمان همین آقای قاسمپور که ما خوب هم بازی نکردیم ولی بازی را بردیم .
7. از هواداران می خواهم که تیمشان را تشویق کنند . دلخوشی ما همین هواداران هستند . .. در هربازی 10 هزار تا 15 هزار تا حتی 20 هزار تماشاگر برای بازی هایمان می آیند . تیم استقلال که صدر جدول است همچین تماشاگری ندارد . بعد ما با دست خودمان به خودمان داریم ضربه می زنیم .
8. من این را می گویم که تماشاگران ما به تیم شان عرق خاصی دارند . تیم شان را عاشقانه دوست دارند . بیایم این حس مان را از روی سکو ها به درون زمین و به بازیکنان منتقل کنیم . تیم مان را خوب تشویق کنیم که بازیکن انگیزه بگیرد نه اینکه یک نیمه گذشت و بخواهیم بازیکن یا مربی را تخریب کنیم و زیر سوال ببریم .[/quote:0685d4c261]
پسر خوووب موقعی که تو خانه خوفته بی امانم ا تیمه امره ا شهر او شهر شووییمو امی چاکه ا تیمه سر پاره کودیم.ده بعد از 13/14 سال ورزشگاه امون تو نخوایه میره نکته بینیویسی!!!من خودم اعتراض نوکودم و در او شرایط اعتراضه امره مخالف بوم ولی ان دلیل نیبه که حق هرگونه اعتراضیه از هوادار بگیریم.بهتره یه نگاهی به خبران تودی و نحوه اعتراض هوادارن رئال و خیلی از تیمهای دیگه به خودشنه تیم و بازیکنان بیدنی بعد میره نکته بینویسی.فکر نوکون مثلا بایی ایه حمایت بوکونی در هر شرایطی بدون فکر کودن خیلی با تعصبی برای با تعصب بوستن باید حداقل ده سال ورزشگاه دورون تی چاکه پاره کونی[/quote:0685d4c261]
خوشبختانه تی چاک پارا ببوسته بیده ایم چی ببسته ... اما نه تی مانستن ادعا داریم و نه خواهیم ادعا بداریم ... ان تیم هم تیشین و 10 سال که کمه ترا ، 100 سال بوشو ا طرف و او طرف ...
حالا تو مرا بوگو بیدینم یعنی از الان اگه من 10 سال بایم ورزشگاه تنام بازیکنان و مربیانا به فحش دودم ؟!!! یا او موقع آیی گی پسر خوووووبببب من 10 سال پیش می چاکا پارا کودم و ....[/quote:0685d4c261]
قبلا هم گفتم فعلا سیاست ما بر حمایت کردن هست خوب می برار آبشک حق داره ان حرف بزنه تا هوادارا هماهنگ بکوونه به هر حال تارتار باید خودشو تو این یک و دو هفته نشون بده بعد اینجا بحث تعصب نیست به هر حال کسی یه درجه تعصبی داره داش سالار دانیم تی تعصب چقدره ولی خب باید قبول داشته باشیم اعتراض روی تیم اثر میذاره از اون ور ما هوادارا هم که از درس و کار و هزاران مشغله میذاریم میایم ورزشگاه از تیمون بازی خوب و نتیجه میخوایم اینم میدونیم
ولی خب بهتره جو برای بازی خوب نگه داریم و تا 90 دقیقه تشویق کنیم یاد اوایل فصل بخیر تشویق 90 دقیقه ای ما