[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 22, 2013 12:18 am

[color=black:d1f3c7e1da][b:d1f3c7e1da]کاردوست : آمده ام تا خودم را اثبات کنم[/b:d1f3c7e1da] [/color:d1f3c7e1da]
http://varesh-sport.com/1479-%DA%A9%D8% ... 9%86%D9%85

[color=black:d1f3c7e1da][b:d1f3c7e1da]گزارش تصویری بازی دوستانه داماش گیلان-رهپویان رضوانشهر [/b:d1f3c7e1da] [/color:d1f3c7e1da]
http://varesh-sport.com/1478-%DA%AF%D8% ... 9%87%D8%B1
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 22, 2013 4:12 am

[quote:8b58a7dde3="mahmood1331"][quote:8b58a7dde3="soheil_shahre_baran"][quote:8b58a7dde3="MAZIYAR"][quote:8b58a7dde3="mahmood1331"]آخرین دیدار تدارکاتی پیش فصل

داماش گیلان VS رهپویان رضوانشهر

زمان : شنبه 29/4/1392 ساعت 22

استادیوم سردار جنگل رشت

[size=18:8b58a7dde3][color=green:8b58a7dde3]چرا سردار جنگل ؟[/color:8b58a7dde3][/size:8b58a7dde3][/quote:8b58a7dde3]

به دلیل اینکه میزان نور کافی نیست و قراره تا چند روز آینده میزونش کنند و یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده است[/quote:8b58a7dde3]

این قسمت اخر رو من نفهمیدم یعنی چی یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده؟ منظور هزینه زمین برای برگزاری یه بازیه تدارکاتیه؟!! اگه واقعا وضع اینقدر خرابه که کلا شرکت نکنیم تو لیگ بهتره که! از یه طرف میشنویم تیم یه لباس نداره از اینطرف این حرفا. من موندم اینا چطور میخوان هزینه ی سفر تیم به این شهر اون شهر رو امسال تهیه کنند! اصلا باشه تیم خصوصی ولی من میخوام بدونم مگه این تیم واسه این استان نیست؟ این مسئولین استان کجان؟ عابدینی خودش کجاست؟ تیم بی صاحب رها شده به امان خدا.
این 2 شرکت بی صاحاب چی شد؟ دادن به داماش؟ اگه دادن و سوداوره پس چرا تیم به این فلاکت افتاده؟ یکی بیاد یه توضیخی به هوادارا بده. کجان اینا؟!!!![/quote:8b58a7dde3]
[size=18:8b58a7dde3][color=green:8b58a7dde3]جناب آقاي عابديني عزيز لطفاً بلند شو بيا سَرِ تيمت ،شما بيا شايد مسئولاي استانيِ ما يه خورده به رگ غيرتشون برخورد . . [/color:8b58a7dde3].[/size:8b58a7dde3][/quote:8b58a7dde3]
[size=24:8b58a7dde3][color=red:8b58a7dde3]آقاي عابديني ما منتظريم شما بياييد[/color:8b58a7dde3][/size:8b58a7dde3]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در دوشنبه جولاي 22, 2013 5:35 am .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » دوشنبه جولاي 22, 2013 5:14 am

کاردوست آبرار :P :P از مهرداد و مازیار عزیز برای مصاحبه تشکر میکنم :arrow:
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه جولاي 22, 2013 5:25 am

مرسی بابت مصاحبه با رضا کاردوست.
ماشالله رضا متولد 63 ؟ نمیخوره اصلا بهش . من فکر میکردم دیگه نهایتش 66 باشه :!:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 22, 2013 6:27 am

[b:c3095125e1][color=black:c3095125e1]عابدینی: داماش را منحل کنیم به نفع همه است! [/color:c3095125e1][/b:c3095125e1]

http://www.varesh-sport.com/article1480.html
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه جولاي 22, 2013 6:36 am

بازم شروع شد :o
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 22, 2013 7:22 am

من کلا این مصاحبه عابدینی رو متوجه نشدم !! کلا نگرفتم منظور چیه ؟!!

مگه کارخانه ها زیر نظر قوه قضائیه و در تصرف اونجا نیست ؟؟ دیگه مسئولینش چی می خوان بکنند ؟؟!! وقتی طبق یک قرارداد رسمی به داماش داده بشه یا بخشی از درآمدش بصورت ماهیانه به داماش برسه رو که کسی نمیتونه توش مشکلی ایجاد کنه ... خود مه آفرید هم به عنوان مالک این مجموعه فکر نمی کنم مخالفتی داشته باشه و میشه رضایت کتبی ازش گرفت ... همونطوری که برای انتقال و فروش داماش هم رضایت داده بود ...

از اونطرف گفته میشه اسپانسر بیاد که چی بشه ؟! اگه بخوایم اینجوری بشینیم و بگیم وضع اقتصادی خرابه و تیم منحل بشه که نشد کار ... چند تا اسپانسر هرچند که در شان داماش هم نباشند برای راهبری تیم می تونه مفید باشه تا ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد ...

شکر خدا تا 3 هفته از استان و شهر بیرون نمیریم ... شاید این یکی از بهترین قرعه هایی بود که با این وضع می تونستیم داشته باشیم ... امیدوارم تا این تقریبا یکماه بتونیم یک کارهایی انجام بدیم !

من بین مشکلات اقتصادی کشور و مشکل مالی داماش موندم و منظور این مصاحبه رو متوجه نمیشم که هدف داماش بود یا وضعیت کلی کشور ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه جولاي 22, 2013 7:34 am

من کم کم داره سیم پیچم قاطی میکنه مهندس نمیتونه اداره کنه شاخو بکشه بره تیم رو هوا نمیمونه /9/ /9/ /9/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » دوشنبه جولاي 22, 2013 7:44 am

بخدا من یکی دیگه خسته شدم...
بچه ها چی میکشن هروز وعده وعید میشنون فقط
بسه دیگه بره یکی این تیمونه جمع کنه تیمای دیگه بازیکناشونو با پول غسل میدن
ما تو تامین پیراهن تیم موندیم
فقط حرف حرف حرف با حرف کار پیش نمیره که
این شهرداری به درد چی میخوره؟؟؟
فقط پول خوری؟؟؟ /9/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 22, 2013 8:09 am

هر دم از این باغ بَری می رسد!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه جولاي 22, 2013 8:18 am

بزودی....
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه جولاي 22, 2013 9:05 am

اندکی صبر که شب نزدیک است!
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه جولاي 22, 2013 9:09 am

بعد شب صبح سفید است
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Chikchi » دوشنبه جولاي 22, 2013 9:09 am

دقیقا با پدارم موافقم و منم نفهمیدم دقیقا این مصاحبه چی می خواد بگه. نکته ی کلیدی و مشکل ساز اونجوری که معلومه تو این مصاحبه دوستان هستن. حالا دوستان چه کسانی هستند. مهندس تا حدی که می تونه کلید بده اینجوری اونا معرفی می کنه:

دوستان مسئولیت‌های خود را انجام نمی‌دهند
بخش دیگری در اختیار دوستان ما است که گیر بوده و نمی‌توانند تصمیم گیری کنند.
متاسفانه دوستانی که مسئولیت دارند و شرکت‌ها را اداره می‌کنند، نمی‌توانند تصمیم مناسبی بگیرند

بعد یه مدت طولانی، غیبت و عدم حضور مدیر عامل باشگاه داماش گیلان در رشت و در رسانه ها این به ظاهر اولین مصاحبه ای که انجام میشه و اگه بخوایم اون رو وصفی از روزهایی که گذشت بدونیم به این معناست که به قول پدرام با اینکه دو کارخانه از مجموعه داماش به مجموعه ورزشی فرهنگی داماش گیلان واگذار شد اما هنوز هم مشکلات وجود داره و نمی دونم دیگه چه مشکلی از چه جانبی می خواد رقم بخوره. در هر صورت فکر می کنم بازم داریم با روال پارسال پیش می ریم پارسالی که مشکلات داماش اونچنان به رسمیت شناخته نشده بود و یا همکاری های لازم در سطح کشوری انجام نمی شد اما حالا دیگه شرایط متفاوته و در حد رییس سازمان بازرسی کل کشور ما دیدار داشتیم و وعده های خوبی به باشگاه داده شد. و به نظر می رسه شرایط انتخابات ریاست جمهوری هم اون جوریه که مورد قبول باشگاه باشه (با توجه به گفته ی قبل انتخابات مهندس).
ایشالا که خیره و ما منتظر شنیدن خبرای خوب از مدیرعاملمون هستیم. مخصوصن که لیگ برتر 2 روز دیگه شروع می شه و 3 روز دیگه اولین بازی داماش هست.

[size=12:1d0049323a][color=black:1d0049323a][b:1d0049323a][align=center:1d0049323a]قرمز و آبی نریم/ داماشَ دریم غم نریم[/align:1d0049323a][/b:1d0049323a][/color:1d0049323a][/size:1d0049323a]
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه جولاي 22, 2013 9:20 am

خدا خودش به خیر کنه :idea: :idea: :idea:
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال